SIFIRA DALAN KUŞ
+35
mesut16
gecityok
kuşçu_tpckli_19
avcılarlı
esatdogan
aladag6
agokmen
axaraylı_68
olcygktp
TUNCAYYY
erding
yukselis
demircioglu_66
sezgin ertemur
Forum Admin
hakanata38
AlakamY0k
david villa
dgunduz
haci kenan dag
kaynak
avcıı
tahin
bykalfa
necati
hacı murat
suskun_26
eskuscu26
furkan123
snndnc5575
karaahmet
cemal kara
kuscumehmet
deli_fisek03
tolga40
39 posters
2 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
- avcıı
Ad Soyad : ismail
Doğum Tarihi : 29/12/77
Forum Kayıt : 31/12/08
Geri: SIFIRA DALAN KUŞ
14/1/2009, 1:18 pm
hadi hayırlısı işallah
- kaynak
Ad Soyad : ismailözkaynak
Doğum Tarihi : 14/01/69
Forum Kayıt : 21/12/08
8/2/2009, 8:54 pm
0-20cm 2aylık yavru dan bahsediliyor yukardaki başlıkta üzüldüm bastıramamış arkadaşım bence oyavru dursaydı eminim 0 ın altınada düşerdi kim bilir -20 görürdü kardeşim boş ver arkadaş sondaj çalışmasındamı kullanacaksın kuşu bırak 3-5 mtr gelsin gönül rahatlıgıyla izle sonra böyle üzülmezsin okuş inan biryerlere yapışmıştır uzaktan sana bakıp sahibim beni seviyoormu diye seni izliyordur
- haci kenan dag
Ad Soyad : haci kenan dag
Doğum Tarihi : 15/09/81
Forum Kayıt : 17/03/09
18/3/2009, 4:46 pm
ARKADASLAR BEN AVUSTURYADAN KATILIYORUM BÜTÜN KUSCU ARKADASLARA SELAM
- haci kenan dag
18/3/2009, 4:55 pm
TOLGA KARDES KUSLARI SU AN UCURUYOMUSUN CÜNKÜ BIZIM BURDA ATMACA COK
- haci kenan dag
18/3/2009, 5:02 pm
TOLGA BENIM AMCAMIN OLUNDAN MUCURDAN COK GÜZEL KUSLAR GETIRDIM BELKIDE TANIRSIN ONU SERDAR DAG KUSCULARLA DEVAMLI YARISIYORLARDI MIRR DE ARKADASI VAR BERABER PAKIYORLARDI SEY DE BILIYORSAN MUCURUN CIKISINDA UN FABRIKASINDA UCURUYORNU TANIYORMUSU
- dgunduz
Ad Soyad : gündüz
Doğum Tarihi : 29/09/86
Forum Kayıt : 08/03/09
19/3/2009, 8:11 am
kusların kızma donemınde bıraz bu tur seyler olabılıyor... yumurtaya yatmadan once erkek yada dısı yavru bakmadan once es durumda bahar aylarında ozellıkle zaman zaman kendınden beklemeyen sevıyede ust duzey performanslar sergıleyebılıyor beraberınde işin içine yavru gırdımı kus duraksama donemıne gırebılıyor...
tavsıyem 365 gun performansı gordugun kusu damızlık yapıp yavru baktır.. yavrularını uçur... tabı vuracagın eşin de kanı tutması lazım...
tavsıyem 365 gun performansı gordugun kusu damızlık yapıp yavru baktır.. yavrularını uçur... tabı vuracagın eşin de kanı tutması lazım...
- david villa
Ad Soyad : hakan adak
Doğum Tarihi : 28/01/90
Forum Kayıt : 26/03/09
27/3/2009, 1:46 pm
sıfıra gelme kuşun ayagının tırnagını yere degdirip çekerek geri kaçmasıdır...yani siz tam kondu derken hayır daha bitmedi deyip sii mest etmesidir.
- AlakamY0k
Ad Soyad : Yunus Karaman
Doğum Tarihi : 17/12/89
Forum Kayıt : 11/03/09
28/3/2009, 9:02 pm
bryler ben güvercinleri besleyeli o kadar çok fazla zaman olmadı ama daha ensesinde cik tüyü olan bir çift boz yavrum var
onların oynamakdan kanatlarında yaralar oluşturduğunu gördüm
bunu rkadaşlarıma söylediğimde bana inanmayanlar şimdi kapıma gelip o damardan güver istiyorlar fakat kuşalrıma saygı göstermeyen bu kişilere kuş yok
yani demek istiyoru ki 4 aylık yavrım parafit duvarına tırnak deydirerek kaçıyor
kuşdur bu ne yapacağı belli olmaz:G
onların oynamakdan kanatlarında yaralar oluşturduğunu gördüm
bunu rkadaşlarıma söylediğimde bana inanmayanlar şimdi kapıma gelip o damardan güver istiyorlar fakat kuşalrıma saygı göstermeyen bu kişilere kuş yok
yani demek istiyoru ki 4 aylık yavrım parafit duvarına tırnak deydirerek kaçıyor
kuşdur bu ne yapacağı belli olmaz:G
14/4/2009, 8:01 pm
bu 2 aylık yavrunun anasıda diz boyundan oynuyor ama nedense anlatılan gibi birgün gelip yapışmadı az kaldı susuyorum nasıl olsa çok kişiyi susturacağım
14/4/2009, 11:26 pm
kardeş yerını adresını verde gelıp ızleyelım yapışırsa keserim ama kusunu bu yasa geldım herkes atııyor benım kusum söyle böyle gıdıyorsun fıs cıkıyor bozulup kalıyorlar senın işte onlara dönmesın sonra kıme bunu desem yok benımkı öyle olmaz dıyor gidiyorsun daha kötü çıkıyor.
15/4/2009, 5:41 am
15 günlük yavrumu uçacak daha renkleri yeni belli oldu mayısta uçurmaya başlarım ağustozun sonunda kuşlarım hazır ondan sonra görürsün bende yalan yok analarını sorarsan en büyük yemin olsun kuş makaslı az kaldı susuyorum ,ben bu kuşun damarından izledim keşke sende izleseydin böyle ulu orta konuşmazdın. benim kuşumum yapışacak olsa anası birgün yapışırdı kaç sene izledim yapışmadı .sonra vurdum makası
15/4/2009, 8:43 am
kaç sene ızledım yapısmadı dıyorsun okadar yıllık kus ıllakı vardır elınızde yavrusundan daha öncekı yıllardaalmıs oldugunuz egerkı yoksa zaten kusunuz bellı kusunuza guvenıyorsanız ucurtur ızletırsın eger ucurup ızletemıyorsan buyur gel mısafırım ol adres kayserı/merkez
15/4/2009, 9:02 am
seninle nasıl olsa birgün tanışacağız kardeş anasını 2 sene izledim beyaz erkekten 8 yavrusunu aldım 7 si kümeste öldü 1 tanesini uçurduk o da anlattığıım kuş zaten şimdi başka bi erkekden 2 tane yavrusu çıktı 15 gn bişey onları uçurup hazırlayım ben seni ve forumdan bazı arkadaşları bulacağım
- MisafirMisafir
15/4/2009, 10:10 am
Hava konusu Kuşlarda Video atın arkadaşlar öyle anlatmakla olmaz Bakın Şebabcılar sayfasına herkes foto eklemiş neden masa kuşu diye. Buda Hava Kuşu Video ekleyin kimse kimseye ititazda edemessin.
15/4/2009, 9:29 pm
http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-kusun-pasasi-oyun-kusu/865975
bu benim oyun kuşlarından bi tanesi yeresıfıra gelenlerden değil :D
- MisafirMisafir
16/4/2009, 5:59 am
tolga40 demiş ki:http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-kusun-pasasi-oyun-kusu/865975
Güzel gitmiş ama başka video yokmu şöyle gelişini ve gidişini gösteren
16/4/2009, 6:56 am
tolga40 demiş ki:seninle nasıl olsa birgün tanışacağız kardeş anasını 2 sene izledim beyaz erkekten 8 yavrusunu aldım 7 si kümeste öldü 1 tanesini uçurduk o da anlattığıım kuş zaten şimdi başka bi erkekden 2 tane yavrusu çıktı 15 gn bişey onları uçurup hazırlayım ben seni ve forumdan bazı arkadaşları bulacağım
siz nasıl kuş besliyorsunuz 8 yavrunun 7 si olmuş yanlış anlama ama bu iş size göre değil katilmisiniz siz ben senelerden beri bakarım 0 yakın kuşum olmuştur nasıl bir ortamda kuş bakıyorsunuz merat ettim
16/4/2009, 7:32 am
Forum Admin demiş ki:tolga40 demiş ki:seninle nasıl olsa birgün tanışacağız kardeş anasını 2 sene izledim beyaz erkekten 8 yavrusunu aldım 7 si kümeste öldü 1 tanesini uçurduk o da anlattığıım kuş zaten şimdi başka bi erkekden 2 tane yavrusu çıktı 15 gn bişey onları uçurup hazırlayım ben seni ve forumdan bazı arkadaşları bulacağım
siz nasıl kuş besliyorsunuz 8 yavrunun 7 si olmuş yanlış anlama ama bu iş size göre değil katilmisiniz siz ben senelerden beri bakarım 0 yakın kuşum olmuştur nasıl bir ortamda kuş bakıyorsunuz merat ettim
ben kuşlarımın aylık yemini suyunu koyuyorum işlerim nedeniyle yazın vakit bulamıyorum bi baraj yapımında çalışıyorum ,aydabikere kuşlarımı zor görüyorum anlayacağın,büyüyen yavru olursa çalıştığım yerdeki kümesimde uçuruyorum yinede güzel yavrular aldım admin fakat bu anlattığım kuşun yavrularını nedense bana nasip olmadı şimdiyece kapımda yeni 15 gn yavruları var onlarında uçup uçmayacakları belli değil
16/4/2009, 7:33 am
Resul demiş ki:tolga40 demiş ki:http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-kusun-pasasi-oyun-kusu/865975
Güzel gitmiş ama başka video yokmu şöyle gelişini ve gidişini gösteren
az daha bekle kardeş kuşun kuyrukları bi gelsin 2 haftayaca çekeceğim
- sezgin ertemur
Ad Soyad : sezgin ertemur
Doğum Tarihi : 06/05/71
Forum Kayıt : 13/07/08
29/4/2009, 10:52 pm
arkadaşlar yazılarızızı tikkatle okudun bütün oyun kuşundan anlayan arkadaşlar diyoki 30 santime inen kuş
kuş deyildir diyolar hepsine katılıyorum doru o kadaraşainen kuşun sonu
hüsrandır
iyi kuş yukarda başlar aşaya iner bence uçurdumuz kuşların özelliği bu olması gerekir
bide en az bi saat uçacak zaten saat uçmayan kuş bizde kupada diskalifiye olur
isterse azrail olsun
samsundan sevgiler slmlar
hüsrandır
iyi kuş yukarda başlar aşaya iner bence uçurdumuz kuşların özelliği bu olması gerekir
isterse azrail olsun
- demircioglu_66
Ad Soyad : omer kilic
Forum Kayıt : 21/04/09
30/4/2009, 7:49 pm
altından öle cücük çıkacanın garantisi varmı o yaKALADIN DAMAR O KUŞUN ALTINDA VERECEKIMİ BAKALIM SEN ESKİLERİNE SAHİP ÇIK O GELİP GEÇİCİ ONUDA KAPIYA AT GÖZ ZEVKİNİ TATMİN ET
30/4/2009, 9:04 pm
sezgin ertemur demiş ki:arkadaşlar yazılarızızı tikkatle okudun bütün oyun kuşundan anlayan arkadaşlar diyoki 30 santime inen kuş
hüsrandır
isterse azrail olsun
sen oyun kuşundan anlıyor zannettiklerinin lafıyla kuş besliyosan bizim memlekette dolu saatlerce ucup kavak boyundan sefer alan hatta evini görünce fişekliyen kuşlar var sen o kuşlardan uçurmak istiyosun anlaşılan neyse uçur .ben şunu diyorum bak arkadaşım saf bi yer oyunu kuş görmemiş olabilirirsin bunlar önemli değil ben gözümle gördüğüme inanırım aliye,veliye bakmam ben 15 cm taban vurup 5 direk giden 6 saat oynayan kuş uçurdum ben bu kuşun anasınıda uçurdum yıllarca birgün gelip yapışmadı benim kuşumda her seferde taban var tabansız çıkmaz baş vurmaz ama taban vurur diyeceğim o ki böyle bi kuşu bende görmemiş olsam senin gibi yazabilirdim senide anlıyorum .Allah C.C zarar gelmezse videosu yakında ozaman da merak ediyorum böyle yazanlar olacakmı
- yukselis
Ad Soyad : ÜMİT AKBULUT / ADEM HASTÜRK
Doğum Tarihi : 23/01/82
Forum Kayıt : 17/04/09
1/5/2009, 4:28 pm
ARKADAŞLAR BENDE BÜTÜN MESAJLARI OKUDUM YAŞIMIZ GENÇ ESKİLEİ PEK BİLMİYOZ DUYUYOZ.BİR ÇİFT KUŞUN 3-4 YAVRUSUNA GÜVENİP KÜMESİ BOŞALTMAK BENCE YANNIŞ FAKAT KUŞUN GELİŞİ TAKLASI SEFERİ KENDİNİ GEZDİRMESİ GÜZELSE BİRBUÇUK İKİ SAATTE UÇUYOSA O KUŞ GELİP KONSUN ABİCİM.BEN TERASTA UÇURUYOM GELİP YAPIŞMAYAN KUŞ YA YANTARAFA ÇATIYA DÜŞÜYO YAKALAYIP GÖTÜRÜYOLAR YADA BASAMIYO KAYBOLUYO.BENİM KUŞUM GELSİN SABİT 2 DİREK OYNASIN 20-25 SEFER ÇIKARSI 4-5 TAKLA YAPSIN GELSİN SONRA YUVASININ ÖNÜNE KONSUN.BUYAZ İNŞALLAH BÖYLE Bİ KUŞUN VİDİYOSUNU KOYACAM BURAYA GEÇEN SENE UÇURDUM KIŞIN KANDINI KESTİM ŞİMDİ ATMIŞ DİZİYO ONU İZLERİM.BU SENENİN YAVRUSUNUDA GÖZÜMÜN TUTTUĞUNU AYIRIR SENEYE İZLERİM YAVRUYKEN YAPTIĞINA BENDE PEK GÜVENMEM.HERKEZE HAYIRLI SEZONLAR.
- sezgin ertemur
2/5/2009, 10:25 pm
tolga kaçyaşındasın bilmiyorum ama çok süper sallamışsın biz kuşun kıralını gördük gülüm ha sende izlemek istersen gel misafirimiz ol kupalara kuş uçmaya başladı samsunda
yalnız merak ettim sizin memlekette direkler kaç metre hani 5 direk oynayan kuşun varya uçurmuşsunya ama bide tel çekilen direkler var 1 metrelik sakın onlardan olmasın direk ölçün senin ozama kuş 10 metre oynasa 10 direk yapar bida iyi hesap edip salla kardeşim senin kuş dediklerini belkidekarşındaki insan kümesine koymaz onun içinakıllı salla biz ömrümüzü yedik bu kuşun peşinde
bide ben sana bişe demedim yalandan yere ne sallıyosunki
20santime inenkuş konar kardeşim tıraşa gerek yok
sana yine yazayımda az bişeler ören
kuşun iyisi yokarıda başlar aşaya iner hasbel kader kuşçu olmuşsun bunuda ören buda sana hani yazmışın ya saf biyerde falan o arkadaşın dan nasihat olsun
ha illa dersenki
ben iyi kuşçuyum bende var öle 5 direk oynayan bizim bura samsunda direkler 10ila15 metre gelir hadi ortalama alalım 12x5=60metre oynayan kuş varmış sende uzaya gelir izlerim o kuşu para pulda önemli deyil haberin olsun yalandan böle nette sallamayla sallamayla olmuyo
saf biyer oyun kuşu gören yerden olan arkadaş
:no:
ha bide şu var 6 saat deyil 16 saat uçsa ne yazar kuş kuş olmadıtan sonra
yalnız merak ettim sizin memlekette direkler kaç metre hani 5 direk oynayan kuşun varya uçurmuşsunya ama bide tel çekilen direkler var 1 metrelik sakın onlardan olmasın direk ölçün senin ozama kuş 10 metre oynasa 10 direk yapar bida iyi hesap edip salla kardeşim senin kuş dediklerini belkidekarşındaki insan kümesine koymaz onun içinakıllı salla biz ömrümüzü yedik bu kuşun peşinde
bide ben sana bişe demedim yalandan yere ne sallıyosunki
20santime inenkuş konar kardeşim tıraşa gerek yok
sana yine yazayımda az bişeler ören
kuşun iyisi yokarıda başlar aşaya iner hasbel kader kuşçu olmuşsun bunuda ören buda sana hani yazmışın ya saf biyerde falan o arkadaşın dan nasihat olsun
ha illa dersenki
ben iyi kuşçuyum bende var öle 5 direk oynayan bizim bura samsunda direkler 10ila15 metre gelir hadi ortalama alalım 12x5=60metre oynayan kuş varmış sende uzaya gelir izlerim o kuşu para pulda önemli deyil haberin olsun yalandan böle nette sallamayla sallamayla olmuyo
saf biyer oyun kuşu gören yerden olan arkadaş
:no:
ha bide şu var 6 saat deyil 16 saat uçsa ne yazar kuş kuş olmadıtan sonra
3/5/2009, 5:56 am
merak etme susturucular bugün itibariyle dışarıya ayak bastı 3 ay bilemedin 4 ay sonra kuşlar hazır ben sana bi kitap dolusu yazıda yazsam sen bikere anlamam diye inat ettin anlamazsın sabret kardeş 4 ay sonra Allah C.C bi zarar gelmezse oyun kuşunu size izlettireceğim. kuşu yaş uçurmuyor kuşu yaş uçursaydı benden büyüklerim gelip benden kuş istemezdi kupayıda hep yaşlı insanlar alırdı,bi laf vardır çok yaşayan değil çok gezen iyi bilirdiye benim izlediğim oyun kuşunun haddi hesabı yok.daha 3 ay önce kamanın en uzun giden kuşu arap erkek bendeydi 80 metre gidiyodu 2 sefer kuşu benim kapıya indiremedim hemde baş 9 kanatla 3 saat oynadı senin kuşları at havaya baş dokuz kanatla bırak oyunu uçsunlar göreyim .ben bu kuşu bile kıramadığım bi abime hediye ettim aynı kişiye benim sıfıra gelen kuşu bastıramayıp kaybettiği onuda sorun bu nette uçan benim videolarımla uçacak yavruları karıştırmayın nette uçan sarıçapar benim en kötü kuşum ona göre konuşun saygılar
- erding
Ad Soyad : janak
Doğum Tarihi : 03/07/92
Forum Kayıt : 23/03/09
3/5/2009, 7:05 am
eet dogru diyor ben bizzat gidip izledim kamana
- sezgin ertemur
3/5/2009, 9:13 pm
arkadaşım senin o uçurdum deyip hava attın kuş zaten kuş olsa gelip damına inerdi kuş deyilmişki terk etmiş evi ocağı sen bekleme me dört aygadaşım hemen yarın gel hazır kuş varsana hemde adam gibi uçtu p
dama inen birazda senden büyk abilerine saygılı ol o adamlar senden kuş istemişse seni küçültmemiş hatta kendilerine denk saymışlardır
fazla uzatmaya gerek yok atla gel samsuna bekliyorum seni gel misafirim olda bi kuş seyret 4 5 ay bekleme oldumu
ha kuşçu olan şunuda bilir doğmamış çocuğa pantol biçilmez gadaşım
dama inen birazda senden büyk abilerine saygılı ol o adamlar senden kuş istemişse seni küçültmemiş hatta kendilerine denk saymışlardır
fazla uzatmaya gerek yok atla gel samsuna bekliyorum seni gel misafirim olda bi kuş seyret 4 5 ay bekleme oldumu
ha kuşçu olan şunuda bilir doğmamış çocuğa pantol biçilmez gadaşım
- sezgin ertemur
3/5/2009, 9:15 pm
habide şu beş direk konusunda bi açıklamayap gören varmı 60 metre oynayanı
2 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4