SIFIRA DALAN KUŞ - Sayfa 4 411k

Join the forum, it's quick and easy

SIFIRA DALAN KUŞ - Sayfa 4 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SIFIRA DALAN KUŞ

+35
mesut16
gecityok
kuşçu_tpckli_19
avcılarlı
esatdogan
aladag6
agokmen
axaraylı_68
olcygktp
TUNCAYYY
erding
yukselis
demircioglu_66
sezgin ertemur
Forum Admin
hakanata38
AlakamY0k
david villa
dgunduz
haci kenan dag
kaynak
avcıı
tahin
bykalfa
necati
hacı murat
suskun_26
eskuscu26
furkan123
snndnc5575
karaahmet
cemal kara
kuscumehmet
deli_fisek03
tolga40
39 posters
tolga40
Ad Soyad : yıldız
Forum Kayıt : 01/08/08
http://site.mynet.com/tolga40/

SIFIRA DALAN KUŞ - Sayfa 4 Empty Geri: SIFIRA DALAN KUŞ

4/9/2009, 7:48 pm
sağol kardeş çok daha iyilerini izleyeceğiz Allah (CC) izniyle
aladag6
Ad Soyad : ömer ekici
Doğum Tarihi : 09/05/80
Forum Kayıt : 19/06/09

14/9/2009, 5:47 pm
kardes sıfıra gıren kus adamı vezır de eder rezılde guzel oyun yapar.arkanı donunce bakmıssınkı anıden konmus.bence en ıyısı masa boyu gelenı...
esatdogan
Ad Soyad : esatdogan
Forum Kayıt : 14/12/08

14/9/2009, 6:58 pm
kuşun soyu sağlamsa konmaz bence.masa boyuda iyi ama sıfıra dalanın tadı bi başka olur.selam ile
avcılarlı
avcılarlı
Ad Soyad : sabri hacıoğlu
Forum Kayıt : 19/10/09

21/10/2009, 8:47 am
ben avcılardan sabri sene 97 de uçuruyoduk böle kuş .dişi bi sabunimiz vardı yerde demir kümeste besliyoduk kuş sıfa kadar gelir kuyruğunu sürterdi ve kuyruğun attığı taşkar kümese vururdu ama şimdi nerde öyle kuşlar.o eskidendi.
aladag6
Ad Soyad : ömer ekici
Doğum Tarihi : 09/05/80
Forum Kayıt : 19/06/09

24/10/2009, 4:52 pm
arkadas sıfıra gelen kus adamı vezirde eder´rezilde
agokmen
agokmen
Ad Soyad : aydın gökmen
Doğum Tarihi : 05/07/64
Forum Kayıt : 31/07/09

1/11/2009, 4:11 pm
nacizane fikrim çok yakın girmiyecek kuş tabi zevkler tartışılmaz adam boyu idaal ben sıfıra dalan kuştan çok çektim ya yapışıyor yada çakılıyor
kuşçu_tpckli_19
kuşçu_tpckli_19
Ad Soyad : feyyaz gökgöz
Doğum Tarihi : 14/08/90
Forum Kayıt : 26/06/08

25/12/2009, 6:43 pm
s.a benim sıfıra dalan bi kuşum wardı mavii erkek wallahi uzaktan bi kapanırsı terasa kuyruğu su oluklarına değer çıkardı taban yoktu 2 saat uçardı ama çaldılar.ayrıca bi boz basık dumanlım wardı kuş cikcikdi aldım mezattan 2 ay bu anlattığım mawiyle uçurdum kuş akıllara zarar oldu tabanlı 30-35 m çıkar en az 4 en fazla 6-7 taklayla çıkardı bu kuşda dama yarım metre otururdu sonra bunuda çaldılar :( yani kuş bu yapınca tam yapıo artk mawiyle dumanlıya resimlerden bakıoruz :D
Anonymous
Misafir
Misafir

25/12/2009, 7:24 pm
Çok yakın sokulan kus suanda benm elımde 2 3 tane var ama fişekleri kısa 7 - 8 metre birde kuslar yaşlı yani ucurmadıgım damızlık kuslar.çay bardagı boyu kadar yere giriyor ama bu kusların taban takla yapması cok zor ters tokat vurup çakılma ihtimali var o yüzden yakın giren kuslar tabanı ne kadar saglam olursa olsun taban takla yapmayabılır.yapanı da gördüm yapmayanı da ve yapıp çakılıp kuyrugunu kıranda çok gördüm...
Anonymous
Misafir
Misafir

25/12/2009, 7:37 pm
Tolga kardeşim belki başka konularda haklı olabılırsın ama bu kuş videonun basında yerden kalkıyor sonraki gelişinde zaten fişek yok oldugu yerde takla atıyor.bizim tabirimizle dökülüyor.bu şekilde bulutlara kadar takla atarak çıkan kuslarımız oldu nitekım arkadaslarında suan elınde vardır...
gecityok
gecityok
Ad Soyad : erkan KUMAK
Doğum Tarihi : 12/11/77
Forum Kayıt : 02/10/08

25/12/2009, 7:51 pm
arkadaşlar bakın bende uzun yılar oyun kuşuyla ilgilenen bir kuş sever olarak şunu net olarak söyleyim taban takla atıcak alcağa gelecek çok takla atıcak diyosan la demenin lo demenin inat etmenin anlamı yok bu tür kuşlarda 1 yapışma 2 sertse dirsek açma mutlaka olur kimse darılmasın bende yılardır kuş söküyorum amaaaaaaaa kuş eğer 6 7 ay oyunna başlamaz hatda 1. değil 2. yawruyu ağzına alır başlarsa aha o kuş 20 santimdende çıksa korkma derim önce havadan baslicak yavas yavas iyice yer tutucak tam ezberlicek cahilken oynayan yalan olur bi örnek verim mavi besliyom biri taşlı yavru verdi al dedi seninkilere kır önce uçurdum 1.5 aylıkken yani 20 yada 25 gün uçdu patır patır oynamaya basladı kümesi kapadım nerde kım besliyo bilmiyom kuş benim değildir
gecityok
gecityok

25/12/2009, 7:56 pm
sıfıra giren kuşlara gelince birkre sesiz olucak çok ses olmicak sertde olmıcak bildiğin sessiz olucak 20 25 arası takla olmalı taban olmamalı tabanlı sıfıra giren bir girer 2 girer 3 de çekirge olur uzun ve nizami gider yormamalı kanat sesiyle kendini yoksa iş yapmaz tabi tercihim değil ama bulmasıda zor bu kuşları tolga kardeşiminde fazla üstüne gitmeyelim arkadaslar
mesut16
mesut16
Ad Soyad : mesut uzerker
Doğum Tarihi : 31/03/76
Forum Kayıt : 13/12/09

25/12/2009, 8:26 pm
ben de oyun kusu ucurdum yüksek gelen kusu ben de sevmem sifirdan gelirdi ayni noktaya vururdu inicegi zaman da gelirdi kümesin icine atardi yada taklalarla süsler öyle inerdi kuyruk sürterdi tabani vurdumu uzardi kus otra son taklayi baglar giderdi anlasilan burda pek kustan anlayan yok güvercin güvercin diye bakiyorlar her kus mardin kuslarinin hepsi oynar oynamayan kus cikmaz ama OYUN VAR OYUNCUK VAR herkez kendi bildigini okur benim yasamis oldugumda bu saygilar....
gecityok
gecityok

25/12/2009, 8:35 pm
senin yazdıklarrında anlamsız olmuş kusura bakma mesut kardeş geçmişi anlatmayla bu gemi yürümez koy varsa video görelim biz özellikden bahseddik sen vardıda şöyleydide falan burda kuşdan anlayan çok onuda bil 40 yıllık kuşcuda var burda 3 yıllık kardeşimizde var amaç fikirlrimizi paylaşmak birde ortama katabiliyosak biraz neşe katmak tolga kardeşimizde emek harcıyor sende bende kimsenin kuşu kutu değil emek harcanmış hiç bir şeye hakaret edilmez emek en kutsal değerdir
tolga40

26/12/2009, 10:57 am
bu konuyu açalı çok zaman geçti bu çükülata yavrudan sonra 1 tane arap yavru aldım başka bi erkekten kuş tam uçma manyağı yanında kafasına göre kuş olsun 10 saat uçar taklayı çevirdi üstüste 2,3 takla vurmaya başladı işlerim nedeniyle uçuramıyorum şimdi evde kapalı hayvan baharın onu uçuracağım yere sıfıra gelen kuştanda ziyade uzun giden kuşları daha çok seviyorum şu an beslediğim kuşların çoğu bu çevrede en uzun oyunları çıkarmış kuşlar kimisi katlamalı oynuyor,kimisi kademeli,perdahlı oynayanlar her biri farklı ama baharın nasip olursa öyle kuşlar izleyeceğiz ki burdanda videoları yayınlamak nasip olursa nasıl kuş beslediğimi hepiniz görür ona göre yazarsınız yayınlanan videolar benim asıl kuşlarımın değil asılları bahara izleriz inşallah,bide şu 80 metre giden arabın damarını topladım onun kardeşlerini ve bu arapdan daha uzun giden dumanlının kanını izlemek dilekleriyle
kerimikiz1953
kerimikiz1953
Ad Soyad : kerim ikiz
Doğum Tarihi : 01/01/53
Forum Kayıt : 30/08/08

26/12/2009, 2:28 pm
sayın tolga özkan kuşçu arkadaş ben 58 yaşındayım ve bu kuşçuluğa tam 45 senedir kuş uçururum ama 80 metre yukarı çıkan mardin kuşu görmedim bu senin dediğin kaç katlı bina yapar biliyormusun bilmem anlatabıldimm mi sevgi ve saygılar kerim ikiz istanbul
tolga40

26/12/2009, 3:04 pm
görmediğini biliyom zaten herkez görse bu işin zevki olmaz yakında izleyeceğiz inşallah
tolga40

26/12/2009, 3:43 pm
80 metre :33 katlı bina yapar bizim buralarda 33 katlı bina yok ama size 33 katlı bina kadar giden kuşu bu forumda uçuracağım ben sözümün arkasındayım
by dekor
Ad Soyad : soner ertugrul
Doğum Tarihi : 26/06/81
Forum Kayıt : 21/04/08

30/12/2009, 7:34 pm
sllm kardeslerim ben karadeniz ereğliden soner kırsehirli tolga kırsehirli sinan özdemir abin iyi tanır beni ereğlide arkadasız bende limon erkek şekeri dişiden kırmızı bi yawru attı yawruyu ucurdum actım yawru kapatmasıyla harika oluğa sıfır gelmesiyle 9 değil 10 numara ben oluğa carptı öldü zannettim yeminle tam iyi lan bi dişimiz oldu derken kuş yapıstı sonuç hayal kırıklığı rüştü abiye werrdim hediye:) kuş hala onda.> ama oluğa sıfır gelip burgulu yani eksenine takla arasında 360 derece dönen bir dişim war böyle bir erkeği olan arkadasım warsa tel numaram 05394284038 böyle bir erkeği izleyip alabilirim yapışmıcak tabi:D saygılar
Anonymous
Misafir
Misafir

31/12/2009, 6:51 am
tolga 33 katı her seferınde çıkıcak ama bozmadan oldumu
akıncı
akıncı
Ad Soyad : Nigdeli ABDULLAH
Doğum Tarihi : 02/02/88
Forum Kayıt : 19/12/08

31/12/2009, 9:09 am
Emrah gardaşım sen çook zor olanı istiyorsun o dedigini robot olsa yapamaz :D
80 metre 3 sefer yapar 4 üncüye seferler 30 metreye düşer benim sahsi görüşüm
Forum Admin
Forum Admin
Ad Soyad : Güvercin Forum
Doğum Tarihi : 05/10/84
Forum Kayıt : 10/01/08
https://thepigeontv.yetkinforum.com

1/1/2010, 9:55 pm
tolga40 demiş ki:
Forum Admin demiş ki:
tolga40 demiş ki:seninle nasıl olsa birgün tanışacağız kardeş anasını 2 sene izledim beyaz erkekten 8 yavrusunu aldım 7 si kümeste öldü 1 tanesini uçurduk o da anlattığıım kuş zaten şimdi başka bi erkekden 2 tane yavrusu çıktı 15 gn bişey onları uçurup hazırlayım ben seni ve forumdan bazı arkadaşları bulacağım

siz nasıl kuş besliyorsunuz 8 yavrunun 7 si olmuş yanlış anlama ama bu iş size göre değil katilmisiniz siz ben senelerden beri bakarım 0 yakın kuşum olmuştur nasıl bir ortamda kuş bakıyorsunuz merat ettim

ben kuşlarımın aylık yemini suyunu koyuyorum işlerim nedeniyle yazın vakit bulamıyorum bi baraj yapımında çalışıyorum ,aydabikere kuşlarımı zor görüyorum anlayacağın,büyüyen yavru olursa çalıştığım yerdeki kümesimde uçuruyorum yinede güzel yavrular aldım admin fakat bu anlattığım kuşun yavrularını nedense bana nasip olmadı şimdiyece kapımda yeni 15 gn yavruları var onlarında uçup uçmayacakları belli değil

işallah yoksa nikinizi degiştirecem KASAP yapacam :)
tolga40

3/1/2010, 11:53 am
admin ben kümesimde sayısız yavru aldım halada almaktayım birine kasap yazılacaksa o ben değilim
tolga40

3/1/2010, 12:16 pm
SIFIRA DALAN KUŞ - Sayfa 4 Pa200040

bunları 1 ay önce uçurdum 2 tanesini hediye verdim arap olanda kümesimde durmakta 15 gn kadar uçtu taklayı çevirdi öyle kaldı baharın uçuracağım ozaman izleriz inşallah
zfree
zfree
Ad Soyad : Zafer Egeli
Doğum Tarihi : 17/10/80
Forum Kayıt : 11/06/09

3/1/2010, 3:49 pm
kardeş ben ce bu kuşlar arsında ucarsa bir tek şekeri uçar diğerlerinede anası babası kusmaya devam eder bu kadarda atma ya hiç kuş beslemeyen insanlarmıyız biz beyaz la arap 1 ay önce olsa olsa yumurta olurlar kardeşim şekeri de onlardan 2 hafta buyuktur.daha ilk tüyüne girmemiş kuş bunlar ya salak yerine mi koyuyosun geyikmi yapıyosun
tolga40

3/1/2010, 4:15 pm
zafer kuşların resimlerini daha önce çektim ben atmıyorum arabın bak sana dün çektiğim resmini koyuyorum iyi bak
tolga40

3/1/2010, 4:19 pm
SIFIRA DALAN KUŞ - Sayfa 4 P1010150dq
tolga40

3/1/2010, 4:31 pm
admin senden ricam bu konu çok uzadı artık konuyu kilitle burada evdeki damızlıkların makaslarını aldım zaten baharın ben videoyu çektiğimde konuyu açarsın kuşlarım hazır baharın şantiyede uçuracağım ozaman konuşuruz
Similar topics