SİZCE EN İYİ KUŞ NESLİ HANGİ İLDE  - Sayfa 2 411k

Join the forum, it's quick and easy

SİZCE EN İYİ KUŞ NESLİ HANGİ İLDE  - Sayfa 2 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SİZCE EN İYİ KUŞ NESLİ HANGİ İLDE

+20
dedekorkut
musamamoste
Btemur19
refik34
mustafa_yaldiz
y-s-n
antepli2757
ToxCorpix
emre_yüzügüldü
fatih_27su
mardinlisamet
tolga40
gursel
emre_7171
technic
kuşcu_ahmet
Kırıkkaleli Haydar
tlgtck
eric
KONYALI KADİR
24 posters
Anonymous
Misafir
Misafir

SİZCE EN İYİ KUŞ NESLİ HANGİ İLDE  - Sayfa 2 Empty Geri: SİZCE EN İYİ KUŞ NESLİ HANGİ İLDE

21/3/2012, 1:38 pm
Kırıkkaleden davet gelmedi forumda en çok uçan kuş videosu kırıkkalede Refik beyde bize bir kuş uçuracak arkadaş yok mu diye belirtmiş, havalarda ısındı artık herkesin kuşu uçuyor özellikle ekeler yavruya kusuyor, bi davet ve uçan kuşun videosunu bekliyoruz...
dedekorkut
dedekorkut
Ad Soyad : korkut
Doğum Tarihi : 21/06/77
Forum Kayıt : 11/03/12

SİZCE EN İYİ KUŞ NESLİ HANGİ İLDE  - Sayfa 2 Empty Geri: SİZCE EN İYİ KUŞ NESLİ HANGİ İLDE

22/3/2012, 8:20 pm
Benim izlediğim en iyi kuş Şırnak taydı bi bebe uçuruyordu hemde şu bizim şebap dediğimiz kuşlardan.uzaktan bir ay izledim bugun bozar oyunu yarın bozar oyunu derken baktım sürekli üstüne katıyor.Neyse gittim sonunda kuşa müşteri olmaya ,sordum koçum sende açık renk bi kuş uçuyor çok sünüyor hangisi dedim? Hocam şu dedi bana bi miski gösterdi,Lan oğlum benle dalga mı geçiyon bu kuş oynamaz dedim.Vallahi budur hocam kaldırıyımda bak dedi.E hadi dedik.

KUş GERÇEKTENDE OYMUŞ.Tüyünü düzmüş yavru yumurta görmüş kuş.O gün 23 sefer yaptı 6 dan 11 e kadar takla çıkarttı.Her seferi kapatmalı ve 2 metrenin altında 20 ile 25 m sündü. izlediğim en iyi kuştu.Onun üstüne eke olarak iyi kuş izlemedim.

En iyisi ŞIRNAK TA.
tuygun_07
tuygun_07
Ad Soyad : tuygun
Forum Kayıt : 25/12/11

5/6/2012, 8:29 pm
Öncelikle herkeze cok cok selamlar... sene 99'da antalya'da urfadan gelme bir cakmakli seyretdim oyun performansi hala aklimda .Simdi bircok ilde kus var bazilari kirilmis bazilari ise ayni soyu devam ettiriyor bu zamanda temiz bir irk bulmak zor eldekilerinde bir cogu kirik nasil anlasilacak ki bu ?. suan netde dolasan resim ve videolara gore mardin ve kirikkale basi cekiyor.bana gore dogrulugu tartisilir urfa merkez degilde ilcelerinden guzel cins cikiyor. saglicakla...
emreert
emreert
Ad Soyad : Emre ERTABAK
Doğum Tarihi : 10/11/81
Forum Kayıt : 09/01/09
http://www.abantavcilik.com

6/6/2012, 12:44 pm
KUŞUN İYİSİ KIRIKKALEDEN ÇIKAR.
ozmen
ozmen
Ad Soyad : ozmen
Forum Kayıt : 24/05/12

6/6/2012, 5:35 pm
kızın nazlısı kuşun sazlısı derler bizim buralarda ama yanlış bi tabir herşeyden önce kuşu kuş yapan SEYİSİDİR. kimse aksini iddaa edemez yozgattan selamlar
TAYLANXX
TAYLANXX
Ad Soyad : gül bahar
Doğum Tarihi : 27/05/90
Forum Kayıt : 25/05/12

8/6/2012, 8:43 pm
GÜLBAHAR BEN BENDE KUŞLARI ÇOK SEVERİM 0541 807 48 79:lol!:
Similar topics