DELİFİŞEK SALİH (BELÇİKA)
+35
seleray 51
HALO
akıncı
hüseyin usta
HACI MEHMET OĞUZ
kuscu06
altınokguvercin
hakan pehlivan
şahin_-55
iktibas
hakanata38
surguncavus
BaHaNeE
PerfoTakla
kadox
kılıçbey
MERAM
Adem05
çavuş
vurucutim
Forum Müdür
Serdar Avcı
dr serkan
gökbenekli
polisismail
Haso
katarsis
snndnc5575
pique
Hamza Hoca
sponqe
HÜSEYİN AKDENİZ
cemal kara
Forum Admin
deli_fisek03
39 posters
2 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
- cemal kara
Ad Soyad : cemal kara
Doğum Tarihi : 08/08/80
Forum Kayıt : 08/07/08
Geri: DELİFİŞEK SALİH (BELÇİKA)
16/8/2008, 12:21 pm
ben kuş oynamaz demiyorum kuşun oynaya bilir kaç nesil dir sende bu kuş kaç sene uçacak yada bunun torunuda oynayacak mı aynı şekilde bana bunu söylermisin eğerki diyorsan bana bu kuşların yavrusuda aynı oynuyor torunuda aynı oynuyor 1 sene ne yapıyorsa 3 senede aynısı yapıyorsa ben bu oyun sefer kuşlarını bırakırım artık senin dediğin gibi kaplama beslerim
- cemal kara
16/8/2008, 12:23 pm
bu arada eğer mümkünse kuşun oyunu nu çekip siteye koyarmısın benim gibi düşünenler görsün oynayan kaplama sarıkafa da söylediğimiz sözleri geri alalım lütfen pigue
- cemal kara
18/8/2008, 11:10 am
salih kardeş kuşların fotğraflarını koydum yorumlarını bekliyorum
- deli_fisek03
Ad Soyad : salih anbanazli
Forum Kayıt : 06/07/08
19/8/2008, 5:15 pm
tamam cemal baktim ama mesajini simdi fark ettim
- katarsis
Ad Soyad : katarsis
Forum Kayıt : 09/03/08
23/8/2008, 12:04 am
kardeşim,
kime sorupta katarsisi karalama forumu, kamanyası başlatmaya çalışıyorsun...gıyabımda yalan yanlış aktarımlar yazıyorsun.... o yazdıklarınıda kim kadırdıysa kaldırmış..... neden acaba.....?
akıl hocaların kim... sen kimsin....? probleminiz, derdiniz nedir...?
oyun kuşunun allami cihanını demekki bilmiyormuşsun ......hiç görmemişsin.........
maliyetini kaldırmaya gücün varsa gel seyrettiriyim.....bedavaya konuştuğun laflar, yaptığın yorumlar çok pahalıya mal olabilir....
kime sorupta katarsisi karalama forumu, kamanyası başlatmaya çalışıyorsun...gıyabımda yalan yanlış aktarımlar yazıyorsun.... o yazdıklarınıda kim kadırdıysa kaldırmış..... neden acaba.....?
akıl hocaların kim... sen kimsin....? probleminiz, derdiniz nedir...?
oyun kuşunun allami cihanını demekki bilmiyormuşsun ......hiç görmemişsin.........
maliyetini kaldırmaya gücün varsa gel seyrettiriyim.....bedavaya konuştuğun laflar, yaptığın yorumlar çok pahalıya mal olabilir....
- deli_fisek03
23/8/2008, 12:14 pm
kuslarin toplam fiyatini konus kardes ben kusa para vermem ama senin kuslarinada gucum yeter beni kimse kandirmiyoru bu bir ikincisi olmayan sey konusulur sergilenmez seni karalayankim sen olamayan seyi anlatiyorsun ben kendi adima konusur kendi adima yazarim sen benim sayfamda bana artisklik yapacagina artik kanitla su kuslarinida millet sustun diyorum ve seninle muatabligi kesiyorum kardes
saygilar deli_fisek03
saygilar deli_fisek03
- katarsis
23/8/2008, 2:24 pm
neye açtın o başlıkla o forumu, katarsisi hedef tahtasına çevirmek için...anlamadıkmı sanıyorsun birde saygılı olalım efendi olalım kimseyi kırmıyalım diye ahkam kesiyorsun..
gıyabımda laf üstüne laf diziyorsun sorada saygıdan haktan hukuktan bahsediyorsun...bravo....
kuşa para vermem dediğine göre eşten dosttan aldığın kıytırık kuşlarla ömür geçirmissin anlaşıldı....zaten aksini gerektiren bir şeyde olamaz....bu durumda
ben senin gibi havaya laf konuşmuyorum bunu er geç anlayacaksın...ama anladığında artık çok geç olmuş olacak...
yukarıyı bir daha oku...ben lafımın her zaman arkasındayım...ve her kesin önünde bunu bağıra bağıra söylüyorum.......
MALİYETİNİ KALDIRMAYA GÜCÜN YETERSE gel seyrettiriyim......kanat beklediğim 2 tane var onları kaldırıcam sana......
tekrar söylüyorum m a l i y e t i n i kaldıracak gücün varsa geleceksin....sana bunu izleteceksem faturasını çatır çatır ödetirim.. çünkü bu tavırlarına acaip uyuz oldum açıkçası....
ayrıca kimseye kanıtlıcak bir şeyim yok öyle bir kaygım da yok...
meraklısı gelir seyreder.. sen kafanı yorma.......
bir laf tutturmuşsun olmayan şey, olmayan şey...olmayan şey sende sende.. bende değil....
seninle muhatap filan değilim, ama sana böyle bir cevap çoktan verilmesi gerekiyordu şimdi yeterli cevabı aldın....sanırım.....
bir daha tanımadığın kişiler hakkında böyle etik olmayan şeyler yazmaya kalkışma...bi sor bi danış bakalım....
gıyabımda laf üstüne laf diziyorsun sorada saygıdan haktan hukuktan bahsediyorsun...bravo....
kuşa para vermem dediğine göre eşten dosttan aldığın kıytırık kuşlarla ömür geçirmissin anlaşıldı....zaten aksini gerektiren bir şeyde olamaz....bu durumda
ben senin gibi havaya laf konuşmuyorum bunu er geç anlayacaksın...ama anladığında artık çok geç olmuş olacak...
yukarıyı bir daha oku...ben lafımın her zaman arkasındayım...ve her kesin önünde bunu bağıra bağıra söylüyorum.......
MALİYETİNİ KALDIRMAYA GÜCÜN YETERSE gel seyrettiriyim......kanat beklediğim 2 tane var onları kaldırıcam sana......
tekrar söylüyorum m a l i y e t i n i kaldıracak gücün varsa geleceksin....sana bunu izleteceksem faturasını çatır çatır ödetirim.. çünkü bu tavırlarına acaip uyuz oldum açıkçası....
ayrıca kimseye kanıtlıcak bir şeyim yok öyle bir kaygım da yok...
meraklısı gelir seyreder.. sen kafanı yorma.......
bir laf tutturmuşsun olmayan şey, olmayan şey...olmayan şey sende sende.. bende değil....
seninle muhatap filan değilim, ama sana böyle bir cevap çoktan verilmesi gerekiyordu şimdi yeterli cevabı aldın....sanırım.....
bir daha tanımadığın kişiler hakkında böyle etik olmayan şeyler yazmaya kalkışma...bi sor bi danış bakalım....
- deli_fisek03
23/8/2008, 2:41 pm
benim kusum bana guzel kiypiktir bilmem nedir sanane sen git 150 gidcen kuslarini besle benim sayfamda yazi yazma bir daha sen varya yazdigin yaziya millet tepki gosterdi diye bu kadar hircinlasiyorsun yoksa millet heveslense ise yavsoyle yav boyle dese idi nasil davranirdin cok cok iyi biliyorum ben bundan bir kac sene evvel seninle msnde konustum sen beni hatiurlamadin sanirim ama ben seni cok iyi hatirliyorum avrupadan geldiler bu kuslarin soyundan iste 10 euromu birazdaha fazlasini soylediyini cok cok iyi hatirliyorum ama sen sadece piyasa kuscususun seninle bosver muhatab olmasi seni kuscu sinifina bile kabul edip seninle sohbet etmem ben birak artik laf desilemeyi gi t isine bak sunuda ekleyeyim para ve imanin kimde oldugu bilinmez der atalarimiz akilli ol oldumu sen bu forumdaki kimseye bisey kanitlayamassin hatta sen hicbir sey kanitlicak kapasiteye sahip deyilsin elinde oyle kus olsa cok farkli konusurdun her yaziyi saldiri seklinde cevaplamazdin sen piyasani yine yap ama bu kadar kisi senin tahmin ettiyin kadar saf deyil
eyer bir daha cevap yada bana bir yazi yazarsan inanki kim olursan ol cok sert yazi yazarim agirina gider sonra karismam bak efendice soyluyorum git forumda cok kisi var artik bana yazma yazarsan karismam
eyer bir daha cevap yada bana bir yazi yazarsan inanki kim olursan ol cok sert yazi yazarim agirina gider sonra karismam bak efendice soyluyorum git forumda cok kisi var artik bana yazma yazarsan karismam
- katarsis
23/8/2008, 3:46 pm
neo köşeye sıkışınca sert yazı yazarım bilmem ne yaprım diye tehdit mi ediyorsun...
lafı değiştirme,
kimsin nesin ben seni tanımam etmem ... evet bir çift beyaz hollandaya 15 bin euroya satıldı....2005 yılında
bak sana bir teklifte bulundum cevap vermedin kaçamak güreşme...madem yok öyle bir şey diyorsun kendinden çok eminsin...
keseceğim cezaya razı olursan gel misafirim ol "o" kuşlardan sana seyrettiriyim
ama bunun için resmi sözleşme yapıcaz noter üzerinden..her şey resmi olacak.....ben sana zamanını söylicem sonra....şimdi kanat bekliyorum bi sürede antremana alıcam....
noter temsilcisi ve bir avukat huzurunda tutanak da tuturacağım....
ne diyorsun....?
lafı değiştirme,
kimsin nesin ben seni tanımam etmem ... evet bir çift beyaz hollandaya 15 bin euroya satıldı....2005 yılında
bak sana bir teklifte bulundum cevap vermedin kaçamak güreşme...madem yok öyle bir şey diyorsun kendinden çok eminsin...
keseceğim cezaya razı olursan gel misafirim ol "o" kuşlardan sana seyrettiriyim
ama bunun için resmi sözleşme yapıcaz noter üzerinden..her şey resmi olacak.....ben sana zamanını söylicem sonra....şimdi kanat bekliyorum bi sürede antremana alıcam....
noter temsilcisi ve bir avukat huzurunda tutanak da tuturacağım....
ne diyorsun....?
- deli_fisek03
23/8/2008, 9:43 pm
kardes sen kimsinki bana ceza keseceksin kenin misafirin olmakmi kesinlikle boyle bir sey dusunmuyorum bile 15000 bin euroya hoillandaya kus satmak cok guzel para alanin akli varmiki ben hic hollandada oyle 150 m gidenb kus duymladim cok samimi ve cok tanidigim var holladanin her bolgesinde diye bilirim ve ben hala gider gelirim hollandaya sen beni koseye sikistiramassin kardes kusura bakma ama sen benim gozumde artik kuscu deyilsin sen piyasa adamidin sen piyasa yapmak icin ugrasiyorsun yani bulup yagli bir iki kisi kus satmak icin ugrasiyorsun benle isin olmaz maden gel diyorsun hazir kusun var demektir bu cek videoya orda bak video bolumu var orda yayinla millet gorsun videoyudami para ile izletmeyi dusunuyorsun yoksa ama normal senin isin gucun piyasa sen istersin video icin bile para neyse benle ugrasma yeter artik kabak tadi verdi bu muhabbet ben senle muhatab olmak istemiyorum artik cunku sen benim gozumde
KUSCU
deyilsin bir daha yazma bu son ihtarim olur sana biktim snein su 150 m 50 takla muhabbetinden bana yazma varsa sayet cek videoyu milelt izlesin yoksa zaten hic konusma
KUSCU
deyilsin bir daha yazma bu son ihtarim olur sana biktim snein su 150 m 50 takla muhabbetinden bana yazma varsa sayet cek videoyu milelt izlesin yoksa zaten hic konusma
- Haso
Ad Soyad : Hasan Sağlam
Doğum Tarihi : 27/06/75
Forum Kayıt : 11/04/08
25/8/2008, 3:21 pm
MERAKLI BİRİSİ OLDUGUNUZ BELLİ PAYLAŞIM İÇİN TŞK
- deli_fisek03
25/8/2008, 4:07 pm
ben tsk ederim hasan bey
- deli_fisek03
26/8/2008, 2:13 pm
sagolasin ahmet beyendiyine sevindim tskler
- sponqe
Ad Soyad : sponge
Forum Kayıt : 05/06/08
26/8/2008, 3:06 pm
Salih merhaba senin kuşları bende çok beyeniyorum zaten beyenilmiyecek gibi de değiller Maşalah.Umarım güzeldeli_fisek03 demiş ki:sagolasin ahmet beyendiyine sevindim tskler
güzel yavrular alırsın...Fransa dan bi arkadaş vardı fransızdan almıştı kuşları çok gülmüştüm orada ki muhabete..
sen de sakın deme belçikalıdan aldım diye...D.D..kendine iyi bak görüşürük.sponge.
- deli_fisek03
26/8/2008, 4:51 pm
:D yokbe huseyin abi belcikalidan deyil bunlar iyi kotu kustan anladigimiz kadari ile yapabildiklerimiz bunlar asil damizliklarin resimlerini koymadin bunlar aldigim yavrular ve yavru ustunde ucurup gorduklerimiz bunlar geldi elime bunlari koydum beyendiyine sevindim huseyin abi
ha bu arada msn adresimi vereyim eklemek istersen seninle sohbet etmek bana zevk verir abi saygilar
deli_fisek.03@hotmail.com
03 ten once nokta var
ha bu arada msn adresimi vereyim eklemek istersen seninle sohbet etmek bana zevk verir abi saygilar
deli_fisek.03@hotmail.com
03 ten once nokta var
- sponqe
Ad Soyad : sponge
Forum Kayıt : 05/06/08
29/8/2008, 8:32 pm
Delifişek teşekkürettim.
- polisismail
Ad Soyad : ismail taşbaş
Forum Kayıt : 15/08/08
29/8/2008, 8:43 pm
güzel kuşlar iyi uçurmalar keyifli seyirler
- deli_fisek03
29/8/2008, 9:17 pm
tsk ederim ismail bey
- gökbenekli
Ad Soyad : ercan karakaya
Forum Kayıt : 28/08/08
10/9/2008, 12:32 am
Salih bey gerçekten güzel kuşlara sahipsiniz göstermiş olduğunuz emekten dolayı sizi teprik ediyorum.Elin iyinsinden kapındaki kötü herzaman iyidir.Forumdaki yazıları okuyorum herzaman iyinin düşmanı çok oluyor.OLUMLU OLUMSUZ HERKES BİRŞEYLER YAZIYOR.Bence emeğinin karşılığını sen almışsın.Hayırlı olusun .ALLAH nazardan saklasın.
- deli_fisek03
12/9/2008, 5:06 pm
allah razi olsun sagolasiniz tskler
- dr serkan
Ad Soyad : ali desidero
Forum Kayıt : 17/09/08
23/9/2008, 7:21 pm
güzel kuşlar emeginize saglık
- Serdar Avcı
Ad Soyad : SERDAR AVCI
Doğum Tarihi : 05/06/82
Forum Kayıt : 11/01/08
23/9/2008, 7:22 pm
paylaşımın için tşk
- Forum Müdür
Ad Soyad : Güner Tunalı
Doğum Tarihi : 28/02/70
Forum Kayıt : 11/04/08
25/9/2008, 3:57 pm
deli fişek kuşların gerçekten güzel
- deli_fisek03
6/10/2008, 8:39 pm
tskler
- vurucutim
Ad Soyad : selcuk hasirci
Forum Kayıt : 03/10/08
6/10/2008, 9:46 pm
KUSLARIN GUZEL TUYUNCE HAYRINI GOR
- çavuş
Ad Soyad : Halil Çavuş
Doğum Tarihi : 10/10/70
Forum Kayıt : 06/10/08
7/10/2008, 6:10 am
KUŞLARINIZ ÇOK GÜZEL,EMEĞİNİZE SAĞLIK.
- deli_fisek03
14/10/2008, 4:04 pm
sagolasiniz tskler
- vurucutim
Ad Soyad : selcuk hasirci
Forum Kayıt : 03/10/08
14/10/2008, 8:20 pm
guzel kuslarin var allah nazardan saklasin
- MisafirMisafir
17/10/2008, 8:20 pm
salih abi naber nasılsın allah can pekliği versin maşalalh vengaverler harika güle güle besle abi allah atmacasız saglıklı ve bol yavrulu kumesler temenni etsin.Samsun'dan kucak dolusu sevgiler saygılar abi
- deli_fisek03
17/10/2008, 8:25 pm
allah razi olsunbahri sagolasin insallah daha iyileri sizlerin olur hastaliksiz huzur dolukumesler diliyorum agiz tadi ile ucurup seyretmek nasip olsun sizlerede bahri
2 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4