MUSTAFA TURAN SAKARYA TAKKALI BOZ DİŞİ 411k

Join the forum, it's quick and easy

MUSTAFA TURAN SAKARYA TAKKALI BOZ DİŞİ 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

mavigalaca76
mavigalaca76
Ad Soyad : Hasan Dedebal
Forum Kayıt : 17/06/11

MUSTAFA TURAN SAKARYA TAKKALI BOZ DİŞİ Empty MUSTAFA TURAN SAKARYA TAKKALI BOZ DİŞİ

25/1/2012, 1:14 pm

Mustafa Turan.
Kırıkkaleli Haydar
Kırıkkaleli Haydar
Ad Soyad : Haydar Yılmaz
Doğum Tarihi : 27/05/79
Forum Kayıt : 26/10/10

MUSTAFA TURAN SAKARYA TAKKALI BOZ DİŞİ Empty Geri: MUSTAFA TURAN SAKARYA TAKKALI BOZ DİŞİ

30/1/2012, 4:28 pm
maşallah on numara bir kuş şatafatlı çıkıyo kendini seyrettiriyor seyreden adamın uykusunu getirmez güle güle besleyin
MUHSİN CANSU
MUHSİN CANSU
Ad Soyad : MUHSİN CANSU
Doğum Tarihi : 20/04/65
Forum Kayıt : 30/03/12

MUSTAFA TURAN SAKARYA TAKKALI BOZ DİŞİ Empty Geri: MUSTAFA TURAN SAKARYA TAKKALI BOZ DİŞİ

6/4/2012, 1:39 pm
güzel kuş emeğine sağlık
fuatbc
fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10

6/4/2012, 7:17 pm
hırslı guzel bır kus mustafa abının emegıne saglık.
M.TURAN
M.TURAN
Ad Soyad : mustafa
Forum Kayıt : 08/04/10

8/4/2012, 9:38 am
Kırıkkaleli Haydar demiş ki:maşallah on numara bir kuş şatafatlı çıkıyo kendini seyrettiriyor seyreden adamın uykusunu getirmez güle güle besleyin

Selamun Aleyküm

Yorumunuz için çok teşekkür ederim Murat bey bu kuşun geçen hafta bir videosunu daha çektim kuş 1.30 saat uçtu toplam 22 sayı yaptı kuş antıramansız olduğu için bunların bir kaç tanesini yukarıdan aldı bu kuşun ilk videosuna aylarca hiç yorum yapılmadığı için ikinci videosunu buraya atmadım.

Geçen hafta Kırıkkale'de idim Bülent hoca bize misafirperverlik yaptı bir kaç kuşçu arkadaş ile tanıştık havalar müsayit olmadığı için kuş izleyemedik ama Kırıkkale oyun kuşu hususunda her zaman iddalı bir ilimizdir.Ayrıca Bülent hoca,Ramazan Türkoğlu (Sarı Ramazan) ve İlhan Gök (sağlıkçı İlhan)bizlere yapmış olduğu misafirperverlikten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum selam ve saygılarımı sunuyorum.
Kırıkkaleli Haydar
Kırıkkaleli Haydar
Ad Soyad : Haydar Yılmaz
Doğum Tarihi : 27/05/79
Forum Kayıt : 26/10/10

9/4/2012, 8:31 pm
M.TURAN demiş ki:
Kırıkkaleli Haydar demiş ki:maşallah on numara bir kuş şatafatlı çıkıyo kendini seyrettiriyor seyreden adamın uykusunu getirmez güle güle besleyin

Selamun Aleyküm

Yorumunuz için çok teşekkür ederim Murat bey bu kuşun geçen hafta bir videosunu daha çektim kuş 1.30 saat uçtu toplam 22 sayı yaptı kuş antıramansız olduğu için bunların bir kaç tanesini yukarıdan aldı bu kuşun ilk videosuna aylarca hiç yorum yapılmadığı için ikinci videosunu buraya atmadım.

Geçen hafta Kırıkkale'de idim Bülent hoca bize misafirperverlik yaptı bir kaç kuşçu arkadaş ile tanıştık havalar müsayit olmadığı için kuş izleyemedik ama Kırıkkale oyun kuşu hususunda her zaman iddalı bir ilimizdir.Ayrıca Bülent hoca,Ramazan Türkoğlu (Sarı Ramazan) ve İlhan Gök (sağlıkçı İlhan)bizlere yapmış olduğu misafirperverlikten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum selam ve saygılarımı sunuyorum.
Haberim var Kırıkkalede yaklaşık 40 gün sonra seyretmelik kuşlar ortaya çıkar biliyorsunuzki bu sene kış çok çetin geçti
MUHSİN CANSU
MUHSİN CANSU
Ad Soyad : MUHSİN CANSU
Doğum Tarihi : 20/04/65
Forum Kayıt : 30/03/12

11/4/2012, 2:48 pm
bence üzerinde daha çalışılması gereken bir kuş.emeğinize sağlık saygılar.
emre_yüzügüldü
emre_yüzügüldü
Ad Soyad : A_N_K_A_R_A_L_I
Forum Kayıt : 11/01/09

19/4/2012, 12:16 am
Bu güzel kuslari emek verip hazirlayip sonrada kameraya alip burada bizlerle paylastigi icin Mustafa abiye cok tesekkür ediyorum.Kus bence cok güzel bir performans kusu tam idmanini aldiktan sonra muhakkak akil alacak bir seviyeye geleceginden süphem yok.Bence bu kusu canli izlemek gerek, 8.aylarda türkiyede olucam eger müsait olursaniz kusu yerinde izlemek isterim Mustafa abi.Allah tüyünce yavru nasip etsin güle güle besleyin.
M.TURAN
M.TURAN
Ad Soyad : mustafa
Forum Kayıt : 08/04/10

19/4/2012, 7:58 am
emre_yüzügüldü demiş ki:Bu güzel kuslari emek verip hazirlayip sonrada kameraya alip burada bizlerle paylastigi icin Mustafa abiye cok tesekkür ediyorum.Kus bence cok güzel bir performans kusu tam idmanini aldiktan sonra muhakkak akil alacak bir seviyeye geleceginden süphem yok.Bence bu kusu canli izlemek gerek, 8.aylarda türkiyede olucam eger müsait olursaniz kusu yerinde izlemek isterim Mustafa abi.Allah tüyünce yavru nasip etsin güle güle besleyin.

Selamun Aleyküm

Emre kardeş bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Bu uçan kuşun 15 gün önce bir videosunu daha çektik yakında bu siteye videosunu atacağız umarım beğenirsiniz.Türkiye'ye gelince buyrun gelin misafirim olun o zaman elimizde uçan ne varsa onu izler çay içip sohbet ederiz.Selamlar
optik03
optik03
Ad Soyad : kenan ayber
Forum Kayıt : 23/01/10

15/5/2012, 9:06 pm
maşallah mustafa bey kuşlarınız çok güzel güle güle uçurun...