oyun kuşunda kardeşi kardeşe eş vursak ne olur??
+17
hüseyin usta
malibadur
sadık bayar
DELIYUREK41
çanakkale boğaz
Kuscu-Murat
Talha
bozlak42
sercan
oğuz06
rahimpirinç
Donadotti
iktibas
sergen1907
kadox
gecityok
murat yılmaz
21 posters
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- malibadur
Ad Soyad : mehmet ali badur
Forum Kayıt : 14/07/10
Geri: oyun kuşunda kardeşi kardeşe eş vursak ne olur??
11/11/2010, 9:13 am
arkadaşlar ben aynı anadan va babadan çıkan kuşların yani kardeşlerin alt üst devrede olsa birbirlerine eş edilmesine çok şüper kuşlar çıksa dahi katılmıyorum.iyi 1 çift kuşa bulan 2 .çiftide bulur insanlarda nasıl akraba evliliği tasvip görmüyorsa ben kuşlardada 1.derece kan bağının nesil kaybetmemek uğruna dahi olsa denemedim denemem de nasıl kendimiz için istemediğimiz şeylere başkaları içinde istememeliyiz bu benim fikrim herkesin fikrinede saygılıyım.herkese selamlar
- mozosman
Ad Soyad : osman bolat
Doğum Tarihi : 28/02/84
Forum Kayıt : 15/01/10
16/11/2010, 7:02 pm
hiç denemeyın yavrular ya cok taklalı cıkıyo yada taklasız konuyo bi alt bide ust yuva kardes daha iyi olur
- ali memati
Ad Soyad : ali nart
Doğum Tarihi : 11/04/76
Forum Kayıt : 23/07/10
16/11/2010, 8:59 pm
Selam arkadaşlar,erdekli arkadaşa tamamen katılıyorum.bencede yavruların vereceği performansı görerek soyun devamını o yönde sürdürmeliyiz.erdekli demiş ki:Hatasız oyun yapan ayrı yuva kardeşleri eşlendiginde bir sorun olmuyor kuşların oyun devamlılıgı açısından ama bunu en iyi analiz edecek kişi kümesin sahibidir her soy farklıdır her kişi kendi beslediginin ustasıdır kardeşte olsa uçan kuşların oyun tarzı farklılıklar gösterebilir burda önemli olan hatasız yavruları birbirlerine eşlemek kısaca kümeste degilde havada eşlendigi ve iyi takip edildigi sürece bu tür eşleşmelerin zararlı olmadıgını düşünüyorum benim kişisel deneyimlerim bu yönde......Saglıcakla kalın
hayırlı bayramlar Allaha emanet olun.
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2