ALPER ÇOŞAN (İSTANBUL)
+17
altınokguvercin
şahin_-55
hammer
turan o.ç
deeper34
69emre69
NESİL
hasankoc
Forum Müdür
selim güzelel
kuşcu mustafa
çiftepeci
Exinos87
AHMETHANKORKUT
kadox
Forum Admin
gecityok
21 posters
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- turan o.ç
Ad Soyad : turan O.Ç
Doğum Tarihi : 14/08/77
Forum Kayıt : 31/05/08
Geri: ALPER ÇOŞAN (İSTANBUL)
17/1/2009, 11:31 am
slm işine gelmeyince bekmezsin tabi:??burası forum kardeşim kızacak bişey yok:??her zaman herkese iyi yorum yapmak haklı yada haksız süper harika demek şakşakçılık olur zaten bu kuşçuluk bu hale bu yüzden gelemdimi birsinin kuşuna haklı olarak bu kuşa bu kadar etmez yada böyle değildir filan deyince hemen bozulup düşman olunuyor:??yalan söylesem düşüncelerimi aktarmasam dahamı iyi olacaktı sence:??doğmamış olmamaış yumurtadaki cana 300 lira istemek:?? süper valla kuşçuluk bu kadar ilerlemiş:?? ama nereye ilerlemiş iyiliğinemi kötülüğünemi varın kararını siz verin lütfen gerçekçi olalım kardeşim:?? saygılar tşk
- gecityok
Ad Soyad : erkan KUMAK
Doğum Tarihi : 12/11/77
Forum Kayıt : 02/10/08
17/1/2009, 2:08 pm
sen kuşçu değülsin bu belli birkere yawru çıkar alıcı alıcaksa kaporasını werir nerden cıkarıyon cıkmamış yawru falan yaw kaç yasındasın sen yaw adın bile inlagalite senin seni neden kayle alalım bak msn yazılı adım soy adım yazılı yaşımda yazıyo ben kimle konuşuyuom ya sen kımsın sen bana yazma adı belli olmayan yaşı belli olmayan yazmasın admin bu ne yaw ben neden bütün bilgilerimi vermişimde bu adam wermemiş üstelik eleştiri yapıyo sallıyo geniş geniş eleştiriye açığım gerekirse haksızlığımıda kbul eder öz eleştiri veririm özürde dilerim ama senin kim olduğun bile meçhul çet satfalarındakı kım olduğu belirsizlerden biri gibisin kusura bakma
- turan o.ç
Ad Soyad : turan O.Ç
Doğum Tarihi : 14/08/77
Forum Kayıt : 31/05/08
17/1/2009, 7:31 pm
slm kardeşim adımı bilsen ne olacak bilmesen ne olacak adım mehmet dsesem sanki doğrumunerden bileceksin:)) ben yalan dememde demesemde dedin dersin neyse.. sen o kanatları kırpık 1.5-2 saat uçan kuşunu o kadar kuşçuysan kanatlarını verde bir uçursana yarım saat uçacakmı öyle izlet millete madem ben kuştan anlamıyorum sen anlıyorsan:) bilmeyen lere martaval atması kolay:??sen daha kayopa mavisi çakmaklı peşinde koşarken ben basık öntepe arap uçuruyordum:)) minare boyu giden :)) sen birde kuştan anlamıyor demişsin bana sen anlıyorsun o kesin yoksa kanatlarını kesip uçurmazdın kuşu:))doğru ben anlamıyorum merak ettim kanatlarını niye verip uçurmuyorsun:)) öyle ya kanatsız 2 saat uçan kanatlı olsa 5 saat uçar 1000 lira eder ozaman uçursana bir kanat veripte:)) bu kadar yeter galiba anladın sen anlıyacağını saygılar tşk
- gecityok
19/1/2009, 12:07 am
boş boş konuşuyon ancak boş boş bak adım erkan kumak gerçek bu bir maltepe gülsuyu mahallesinde oturuyom ist. heykel durağı kuşcu erkan dedimi tamm 0536 238 54 30 nom ne kadar dorusun bakalım gel kanatlısını uçurim seni rehin alır inmeden gigemessin en az 6 saat uçucak gel kanat kesmemizde bastıramıyoz ondan tamammı gel yada sus bidahada yazı yazma ara beni ilgileniyorsan ve kendini saklamıyosan
- gecityok
19/1/2009, 12:19 am
kendinide tanıt mınare boyu giden araplarınıda satın alıcam senin yalancı seni öntepe arap minare boyuymuş doğruya onun için forumdaki arkadaşlara yazdıklarından belli herkese mualif ol ancak kuş kardeşim sewgi meselesi ben sewerim sen sewme benim kuşumu bu şekilde yorum yazamassın sana bi no werim onuda ara madem benim sayfamda beni yalancılıkla itam ediyon o zamn bu noyuda ara 0536 769 0899 ara adı hakan bey konuş yumurtadan çıkan yowruların sahibi sor ona yumurtadan çıkmadan öncemi vermiş kaporasını bırde sor neden bu alalarla ilgileniyon diye resimdeki alalar zaten bu arkadaşa satıldı iyi okursan görürsün yanlız kırmızılar duruyor onlarında yawrularını aldı ara unutma birde sana tafsiyem bana ve diğer kuş swerlere olan yaklaşınım hıç hoş değil biz burada çok dost kazandık forum aracılığıyla ve kazan maya dewam ediyoruz çok iyi kuşlarımda var satılık olmayan onla satılmayacak hiçde satmadık çiftine 1 buçuk 2 de weren oldu ama satmadık para önemli değildi kuşçulukda ondan satmadık her sezon aldığım yawrulardan 20 ye yakın dostlarıma hediye ederim ben satmam her kuşu hediye ederim çünkü dostluk bence daha önemlidir varmı senin dostun hiç forumda hiç sanmıyorum
- murat59h
Ad Soyad : murat kunduracıoğlu
Doğum Tarihi : 28/05/76
Forum Kayıt : 16/01/09
19/8/2009, 10:22 pm
çok iyi derecede mavi alalarım var istersen verebilirim kuşlarımın fotaraflarına bakabilirsin tekirdağ murat kunduracıoğlu 0545 885 1727
- MİK@İL
Ad Soyad : mikail
Forum Kayıt : 25/09/09
10/10/2009, 12:18 pm
GÜLE GÜLE BESLE @M@ ORJİN@L DEGİL BOZUK
- emsalsizz
Ad Soyad : erdem okcu
Forum Kayıt : 09/04/12
9/4/2012, 1:33 pm
bende bi takım saglam sarı ala var eger ılgılenıyorsan satabılırım full basık ön tepe kusursuz kuşlarım
- emsalsizz
Ad Soyad : erdem okcu
Forum Kayıt : 09/04/12
9/4/2012, 1:36 pm
ABİ EGER TİCARETINI YAPIYOSAN BENDE ÇOK SAGLAM FULL BASIK SARI ALA VAR Bİ ÇİFT SATIYORUM SANA YAZMAMIN SEBEBI ALA BESLIYORSUN O BAKIMDAN PİŞMAN OLMASSIN NEYSE KUŞLARININDA MASALLAHI VAR
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2