AHMET KORKUT ÇEKEN (MERSİN)
+26
Sarioglu
fatih kurt
özer
suruçluhacıhakan
daghan
capslock967
nazmiuluad
fırat kalkan
ERTAN ÇAM
zili
sadullahekin
Rauf
talebe
as21
büyüksebabci
pique
YARBAYFARUK
altınokguvercin
emre_akhan
emin
gerçek sebabcı
Forum Müdür
şahin_-55
Forum Admin
hasankoc
AHMETHANKORKUT
30 posters
- MisafirMisafir
Geri: AHMET KORKUT ÇEKEN (MERSİN)
7/5/2009, 8:13 am
SADECE MİSKİ ERKEK HAZIR DOSLAR GÖRSÜN DİYE GÖTÜRECEM YARIŞIR YARIŞMAZ KARARSIZIM
7/5/2009, 11:13 am
tesekkur ederım allah sanada tuyu kadar yavru versın
- capslock967
Ad Soyad : murat sivas
Doğum Tarihi : 27/01/67
Forum Kayıt : 29/11/08
8/5/2009, 8:28 am
maşallah yumurtalıklara sığmıyorlar daha büyük yumurtalık bakmanız lazım allah sağlıklı yavular almayı nasip etsin
8/5/2009, 12:24 pm
MURAT BEY TŞK EDERİM İŞALLAH BEYENMİŞSİNİZDİR UFAK YAVRULARIMIZI SAĞOLUN VAROLLUN KUCAK DOLUSU SEVGİLER SAĞLICAKLA KALIN
- MisafirMisafir
8/5/2009, 12:30 pm
maşallah ahmet üretime geçmişsin tam kapasite yakışır kardeşime en güzelleri
- MisafirMisafir
8/5/2009, 12:43 pm
ABİ MAŞALLAH ZEUS- ZEYNE- SHAKİRA NEZ DÖKTÜRMÜŞÜN ABİ HEPSİ BİRER HARİKA 41 KERE MAŞALLAH GÜLE GÜLE BESLE SAYGILAR SELAMLAR...
8/5/2009, 1:57 pm
ZEMİNİM VALLAHİ BEN PEK YAVRU ALMIYOM ASLINDA AMA BAHAR OLDUĞU İÇİN BU SEFER BOZMADIM YUMURTALARI KARDEŞ ÇIKSINLAR DEDİM YAVRULAR NE YAPIYIM YER SORUNUNDA ÇOĞALTAMIYOM AMA GENEDE KERATALAR TATLI ÇIKIYOR. :D
8/5/2009, 1:59 pm
GÜZEL KARDEŞİM UĞUR NE YAPALIM KUŞLARA İSİM TAKMAK HOŞUMA GİDİYOR İŞALLAH BEYENMİŞSİNDİR BİZİM KUŞLARI ÇORUMA KUCAK DOLUSU SEVGİLER SAYGILAR SAĞLICAKLA KAL GÜZEL KARDEŞİM.
- capslock967
8/5/2009, 3:25 pm
aman ahmet bey siz bunlara küçük yavru derseniz biz ne yapalım bizimkiler neredeyse 40 günlükken bu kadar oluyor allah daha büyüklerini nasip etsin
- gerçek sebabcı
Ad Soyad : HÜSEYİN BALCI
Doğum Tarihi : 15/12/66
Forum Kayıt : 29/10/08
8/5/2009, 6:44 pm
vay vay vay 41 kere maşallah kardeş ben yavru gördümmü dayanamam ben yavru kuşu ekeden daha çok severim üretime gecmişsin hayırlı olsun allah utandırmasın yakışır gardaşıma
- MisafirMisafir
8/5/2009, 9:15 pm
abi isimleride 4-4 lük kendileride begenmemek ne kelime hepsi mükemmel yavrular daha da güzel Allah gönlüne göre vermiş abii Allaha emanet ol saygılar bizden abi hoşçakal...
Not: abi tastaki yavrular çok harika 41 kere maşallah.
Not: abi tastaki yavrular çok harika 41 kere maşallah.
- MisafirMisafir
8/5/2009, 10:57 pm
masallah ahmet kardesım allahım emeklerını bosa cıkarmasın kuslar guzel yavrular guzel allah saglıkla beslemek ve buyutmek nasıp etsın saygılar sevgıler
- MisafirMisafir
8/5/2009, 11:03 pm
Maşallah Allah esirgesin Ahmet kardaşım cücolar geleceğin star adayları senin kalbin altın gibi onun için o altın gibi kalbe en kralı yakışır tüyleri kadar hayırlarını gör bereketli olsun kardaşımın kümesi. Allah yar ve yardımcın olsun. Allah bahtını ve yolunu her zaman açık etsin. Saygılar
9/5/2009, 12:15 pm
MURAT BEY GÜZEL ESPİRİNİZ İÇİN ÇOK AMAÇOK SAĞOLUN EMİNİM HİÇ ŞÜPEM YOK SİDEDE NE ELMASLAR VARDIR GEÇEN GÜN SİZİN SAYFAYI GEZMEK İSTEDİM AMA ULAŞAMADIM GEZİP BENDE Bİ KAÇ YORUM YAZMAK İSTİDEM AMA BULAMADIM AYVALIĞA KUCAK DOLUSU SEVGİLER SAYGILAR :D
9/5/2009, 12:16 pm
EYVALLAH SAĞOL VAROL HÜSEYİN KARDEŞİM İŞALLAH BEYENMİŞSİNDİR SEN YAVRULARI ÇOK SEVİYON HEPSİ EMRİNDE GÜZEL KARDEŞİM SAYGILAR.
9/5/2009, 12:18 pm
MEMET ABİ SAĞOL VAROL GÜZEL ABİCİĞİM GÜZEL DİLEKLERİN O SENİN KENDİ KALP GÜZELLİĞİN DOST DOSTA GÜZELLİ YAKIŞTIRIRMIŞ SAĞOL VAROL ABİ SENDE BİZE GÜZELİ YAKIŞTIRMIŞSIN ALLAH RAZI OLSUN UĞRAŞIYOZ İŞTE MEMET ABİ UFAK ÇAPLI SAYGILAR. :D
9/5/2009, 12:21 pm
UĞUR KARDEŞİM SAĞOL VAROL GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN SENİN GÜZEL YORUMLARIN KUŞLARI BEYENMEN BENİ ÇOK MUTLU ETTİ GÜZEL KARDEŞİM GÜZEL YÜREĞİN AÇIK SÖZLÜLÜĞÜN İÇİN ÇOKAMAÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇORUMA DEMET DEMET GÜL YOLLUYOM KARDEŞİM SAĞLICAKLA KAL. :D
9/5/2009, 12:23 pm
EVREN KARDEŞİM SAĞOL VAROL GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN BURSAYA KUCAK DOLUSU SEVGİLER SAYGILAR SAĞLICAKLA KAL. :D
- capslock967
9/5/2009, 12:27 pm
sağol ahmet bey kuş besliyen arkadaşlara sorduk ekelere gücümüz yetmez ama yavrulara talip olduk ya satmadılar yada yavru yok dediler bizde ciğerci kedisi gibi bakıyoruz yanlızca
- MisafirMisafir
9/5/2009, 12:37 pm
ABİM BENİM BAŞ TACISIN SEN FAZLA SÖZE GEREK YOK SEN DE KUŞLARINDA BİTANESİNİZ İNŞALLAH NİĞDEDE GÖRÜŞMEK ÜZERE ABİİ SAYGILAR HÜRMETLER BİZDEN ALLAHA EMANET OL CÜCOLARA İYİ BAK ABİ
- MisafirMisafir
9/5/2009, 1:01 pm
ABİ İNŞALLAH YAZIN USTAMIN VE SİZİN YANINIZA ALLAH İZİN VERİRSE GELECEM ABİİ CENGİZ ABİMLERLE Bİ TUR YAPACAZ İNŞ.( CÜCOLARI ÇOGALT SOYGUNDA YAPACAM ABİ ) BİZE KÖTÜSÜNÜ BESLETİYONUZ ABİ :) ABİM BENİM EN YİĞİTLERİ YAKIŞIR SENIN GÖNLÜNE MERSİNE KUCAK DOLUSU SELAMLAR...
11/5/2009, 6:51 am
MURAT BEY GÖNÜLLER BİR OLSUN GERİSİ YALAN GÜZEL KARDEŞİM HER ZAMAN BAŞTACISIN ÜZERİMİZE DÜŞEN BİR ŞEY OLURSA HERZAMAN EMRİNİZE AMADEYİZ KUŞ BİR GÜLDÜR ABİ BENDEDE AÇACAK SENDEDE AÇACAK Kİ HEPİMİZ MUTLU OLALIM SAYGILAR SEVGİLER.
11/5/2009, 6:54 am
UĞUR KARDEŞİM CENGİZ ABİMİZİDE AL GEL GÜZEL KARDEŞİM HERZAMAN BAŞ TACISINIZ ÜZERİMİZE NE DÜŞER SE HERZAMAN VARIZ BİZ YETERKİ GÖNÜLLER BİR OLSUN HER ZAMAN DEĞİM GİBİ KUŞ BİR GÜLDÜR GÜLDE DOSTLARA LAYİKTİR SAYGILAR SEVGİLER.
- gerçek sebabcı
Ad Soyad : HÜSEYİN BALCI
Doğum Tarihi : 15/12/66
Forum Kayıt : 29/10/08
11/5/2009, 6:56 am
gardaş akşam erken kactın gezdik kümesleri ben seninde gelmeni bekliyordum
11/5/2009, 6:59 am
HÜSEYİNİM KISMET BE GÜZEL KARDEŞİM İŞALLAH BİR GÜNDE BERABER GEZMEK NASİP OLUR AKŞAM BİRAZ İŞİM VARDI ONDAN KISMET SAYGILAR SAĞLICAKLA KAL HÜSEYİNİM AMA MAŞŞALLAH GÜZEL KUŞLAR YAPMIŞSIN KUTLARIM. :D
- capslock967
11/5/2009, 8:14 am
sağolasın ahmethan bey kuşların gibi güzel insansın ben alıp satıcı değilim sevdalandık bir kere bu işe ne yapalım iyi bir takım yavru satın alarak başlamak istiyorum kısmet olursa sağolsun arkadaşlaryardımcı olurlar inşallah saygılar
11/5/2009, 8:26 am
MURAT BEY İŞALLAH HERŞEY GÖNLÜNÜZECE OLUR BEN SİZE LEYDİ DAYANADAN BİR ÇİFT YAVRU YAKIŞTIRIYORUM GÜZEL ABİCİĞİM ANCAK ONLAR YAKIŞIR DİYORUM MEMET ABİMİZ GÜZEL BİR İNSANDIR GEREKENİ YAPACAKTIR ABİ SAYGILAR KUCAK DOLUSU SEVGİLER. :D
- capslock967
11/5/2009, 8:30 am
sağolsun mehmet abimin kuşları hakikaten çok güzeller bu forumda bir çok kümes hayallerimi süslüyor ama şimdilik bir çiftle başlıyalım kısmet olursa bir kaç kümesten çaprazlama dahada iyikuşlar getirebilir saygılar sevgiler inşallah niğdede görüşebiliriz