AHMET KORKUT ÇEKEN (MERSİN)
+26
Sarioglu
fatih kurt
özer
suruçluhacıhakan
daghan
capslock967
nazmiuluad
fırat kalkan
ERTAN ÇAM
zili
sadullahekin
Rauf
talebe
as21
büyüksebabci
pique
YARBAYFARUK
altınokguvercin
emre_akhan
emin
gerçek sebabcı
Forum Müdür
şahin_-55
Forum Admin
hasankoc
AHMETHANKORKUT
30 posters
Geri: AHMET KORKUT ÇEKEN (MERSİN)
22/11/2008, 3:59 pm
MEMET ABİ KUŞLAR TÜYDEYDİ ELLERİ AYAKLARI KIRIKTI KARGA GİBİ DURUYORLARDI AMA SENİ KIRAMADIM ABİ FOTOĞRAFLARINI ÇEKTİM YAYINLADIM İŞALLAH BEYENİRSİN GÜZEL ABİCİĞİM SAYGI VE SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM.
AHMET KORKUT ÇEKEN
AHMET KORKUT ÇEKEN
- MisafirMisafir
22/11/2008, 4:15 pm
Baboş tek kelimeyle rebbım star etsin hayvanlar tüvde birde hayvanları tamirhanede kümese sıkıştırıp resim çekmişsin ama olsun kuştan anlıyan onların ne olduğunu bilir birde imparator gibi şark köşesine kurulmuşsun yakışır kardaşıma bereketli olsun Allah seni sevdiklerini ve o güzelim kuşlarını esirgesin saygılarımla
22/11/2008, 6:28 pm
SELAM AHMET KARDEŞİM ALLAH HAYRINI GÖSTERSİN SAĞLIKLI YAVRULAR ALIRSIN İNŞALLAH SAYGILAR...
24/11/2008, 7:36 am
altınokguvercin demiş ki:SELAM AHMET KARDEŞİM ALLAH HAYRINI GÖSTERSİN SAĞLIKLI YAVRULAR ALIRSIN İNŞALLAH SAYGILAR...
sağol bahri kardeş allah razı olsun güzel kardeşim sağol vararol samsuna kucak dolusu sevgiler saygılar.
- MisafirMisafir
24/11/2008, 8:26 am
maşallah iyi kuşlar ahmet güle güle besle
24/11/2008, 11:36 am
tşk ederim zemin kardeş alllah razı olsun güzel kardeşim sağol varol.
24/11/2008, 2:29 pm
urfalımehmet demiş ki:Baboş tek kelimeyle rebbım star etsin hayvanlar tüvde birde hayvanları tamirhanede kümese sıkıştırıp resim çekmişsin ama olsun kuştan anlıyan onların ne olduğunu bilir birde imparator gibi şark köşesine kurulmuşsun yakışır kardaşıma bereketli olsun Allah seni sevdiklerini ve o güzelim kuşlarını esirgesin saygılarımla
eyvallah memet abi allah razı olsun sağol varol abi neyapalım arada bir şark kösede gerekiyor abi saygılar sevgiler.
- MisafirMisafir
25/11/2008, 10:48 pm
Yakışır kardaşıma her şeyin en güzeli Allaha emanet ol saygılar
- YARBAYFARUK
Ad Soyad : faruk efebey
Doğum Tarihi : 30/01/55
Forum Kayıt : 26/11/08
26/11/2008, 8:22 am
ahmet bey maşallah kuşlarınız çok güzel güle güle besleyin tüyünce hayrını görün
maşallah güzel kardeşim güzelmiş.
maşallah güzel kardeşim güzelmiş.
- pique
Ad Soyad : mutlu akın
Forum Kayıt : 14/07/08
26/11/2008, 10:38 pm
ya arkadaş ben kuşçu demem başkasının kuşunu övmeyene usta adam kendi kuşunu övmez mütevazi olur elbette kuşlarıdaha güzeldir ama karşıdakini beğenir çünkü emek vardır sabır vardır ilgi alaka vardır bunlara saygı duymayan çıkmasın ortalara kuşçuyum die güvercine karga dienler bence ayıp ediyorlar yakışmıo beyler kendinize gelin SAHİBİ KUŞUNU ÖVMEZ KUŞ SAHİBİNi ÖVER tabi anlayana kusura bakmayın ben şebapcı deilim beslemem bigöz zevki olsun emeklere bakayım dedim de ondan yazdım kusura bakmayın en çok ta URFALI MEHMET abiyi sevdim hem kuşları hemde kendisi özel bravo üstad senin gibilerinin çırağı olur elinden öperken zevk alırım saygılar .....ahmet abi kuşların çok güzel allah tüyüne zeval getirmesin saygılar abi sana ve tüm USTALARA
- büyüksebabci
Ad Soyad : yaşar başer
Doğum Tarihi : 05/02/65
Forum Kayıt : 20/10/08
27/11/2008, 10:28 am
selam ahmet gardaş allah sıtar etsin guzel kuşlar emegine saglık
27/11/2008, 1:28 pm
pique demiş ki:ya arkadaş ben kuşçu demem başkasının kuşunu övmeyene usta adam kendi kuşunu övmez mütevazi olur elbette kuşlarıdaha güzeldir ama karşıdakini beğenir çünkü emek vardır sabır vardır ilgi alaka vardır bunlara saygı duymayan çıkmasın ortalara kuşçuyum die güvercine karga dienler bence ayıp ediyorlar yakışmıo beyler kendinize gelin SAHİBİ KUŞUNU ÖVMEZ KUŞ SAHİBİNi ÖVER tabi anlayana kusura bakmayın ben şebapcı deilim beslemem bigöz zevki olsun emeklere bakayım dedim de ondan yazdım kusura bakmayın en çok ta URFALI MEHMET abiyi sevdim hem kuşları hemde kendisi özel bravo üstad senin gibilerinin çırağı olur elinden öperken zevk alırım saygılar .....ahmet abi kuşların çok güzel allah tüyüne zeval getirmesin saygılar abi sana ve tüm USTALARA
mutlu kardeş güzel yorumların çokamaçok teşekkür ederim kalbinden geçenleri olduğu gibi yansıtmışsın sağol varol güzel kardeşim kuşları beyendiğin içinde sağol rabbim sana daha güzellerini nasip etsin memet abimizden bahsetmişsin yazdıkların aynen doğrudur güzel kardeşim çok iyi biridir saygı duyulacak güzel bir abimizdir kuşlarıda güzeldir güzeldende ötedir süperdir mutlu kardeş saygı ve sevgileri yolluyorum sağlıcakla kal.
27/11/2008, 1:31 pm
büyüksebabci demiş ki:selam ahmet gardaş allah sıtar etsin guzel kuşlar emegine saglık
benim güzel kardeşim sağol varol allah razı olsun beyendiğine sevindim sen bize lazımsın senin yorumların bizim için çok önemli sağol varol sağlıcakla kal saygılar.
- pique
27/11/2008, 10:38 pm
saol ahmet abi
28/11/2008, 10:02 am
pique demiş ki:saol ahmet abi
sen sağol varol mutlu kardeşim allah gönlünce eylesin herşeyi sevgiyle kal canım kardeşim.
- as21
Ad Soyad : hanifi güler
Doğum Tarihi : 05/02/65
Forum Kayıt : 06/10/08
28/11/2008, 11:47 am
maşallah güzel kuşlar güle güle besle
28/11/2008, 3:05 pm
as21 demiş ki:maşallah güzel kuşlar güle güle besle
hanefi bey tşk ederim beyendiğinize sevindim izmire kucak dolusu sevgiler saygılar daha güzelleri sizin olsun sağlıcakla kalın saygılar.
- MisafirMisafir
28/11/2008, 3:10 pm
Hanifi kardeşimiz degerli bir insandır ahmet kardaşım iyi kuşun kıymetini bilir gözü gönlü tok bir kardeşimizdir güzele güzel deme erdeminde bulunan bir kardeşimizdir.saygılar
29/11/2008, 12:12 pm
urfalımehmet demiş ki:Hanifi kardeşimiz degerli bir insandır ahmet kardaşım iyi kuşun kıymetini bilir gözü gönlü tok bir kardeşimizdir güzele güzel deme erdeminde bulunan bir kardeşimizdir.saygılar
doğrudur memet abi güzel bir abimizdir saygılar emeğe saygı.
- talebe
Ad Soyad : talebe mehmet
Forum Kayıt : 30/11/08
30/11/2008, 8:06 pm
güzeller maşallah
- pique
1/12/2008, 7:45 pm
slm ahmet abi nasılsın bi hal hatır sorayım dedim iisindir umarım saygılar abi senınde yolun izmire düşerse buyur gel abi başım üstüne 0545 348 11 00 numaram saygılar
2/12/2008, 8:19 am
talebe demiş ki:güzeller maşallah
TŞK EDERİM SAGOL VAROL GÜZEL KARDEŞİ SAYGILAR.
2/12/2008, 8:23 am
pique demiş ki:slm ahmet abi nasılsın bi hal hatır sorayım dedim iisindir umarım saygılar abi senınde yolun izmire düşerse buyur gel abi başım üstüne 0545 348 11 00 numaram saygılar
MUTLU KARDEŞ SAĞOL VAROL SAĞLIĞINA DUACIYIM HAMDULSUN İYİYİZ GÜZEL KARDEŞİM SENİN YOLUNDA MERSİNE DÜŞERSE BİZ BEKLERİZ HERZAMAN BAŞTACISIN ÜZERİMİZE DÜŞEN NEYSE HERZAMAN YAPARIZ GÜZEL KARDEŞİM SAYGILAR İZMİRE KUCAK DOLUSU SEVGİLER.
AHMET KORKUT ÇEKEN
05323073936
05426176464
8/12/2008, 3:02 pm
MÜBAREK KURBAN BAYRMIZI EN İCETN DİLEKLERİMLE KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OMASINI YÜCE MEVLAMIZDAN TEMENNİ EDERİM SAYGILARIMLA BAHRİ ALTINOK…….
- MisafirMisafir
8/12/2008, 11:32 pm
Selamün Aleyküm Kardaşım. Senin ve Bütün Dostlarının Mübarek Kurban Bayramını Kutlarım. O Kadir Şinas Gözlerinden Öperim. Allah Hanene Kazancına ve O Güzelim Kuşlarına H.z. Halil İbrahim Bereketi Koysun. Allah seni sevdiklerini ve güvercinlerini esirgesin. Allah Bahtını ve yolunu her zaman açık etsin. saygılar.
- Rauf
Ad Soyad : Mahmut ayaz
Forum Kayıt : 11/05/08
8/12/2008, 11:45 pm
BAYRAMINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR YÜCE YARADANDAN HAYIRLARA VEİLE OLMASINI NİYAZ EDERİM.
H.RAUF BENLİOĞLU
İZMİR
H.RAUF BENLİOĞLU
İZMİR
- MisafirMisafir
8/12/2008, 11:57 pm
Mübarek kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını yüce ALLAH’tan niyaz ederim.
12/12/2008, 8:19 am
Rauf demiş ki:BAYRAMINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR YÜCE YARADANDAN HAYIRLARA VEİLE OLMASINI NİYAZ EDERİM.
H.RAUF BENLİOĞLU
İZMİR
tşk ederim güzel kardeşim işallah cümlemiz için hayırlı güzel bayramlar olur saygılar sevgiler.
12/12/2008, 5:17 pm
bayram msjın için teşekkür ederim ahmet abi allah razı olsun... seninde bayramın mubarek olsun sevdiklerinle beraber mutlu huzurlu nice bayramlar görürsün inşallah... samsundan saygı ve sevgiler....
13/12/2008, 11:00 am
urfalımehmet demiş ki:Selamün Aleyküm Kardaşım. Senin ve Bütün Dostlarının Mübarek Kurban Bayramını Kutlarım. O Kadir Şinas Gözlerinden Öperim. Allah Hanene Kazancına ve O Güzelim Kuşlarına H.z. Halil İbrahim Bereketi Koysun. Allah seni sevdiklerini ve güvercinlerini esirgesin. Allah Bahtını ve yolunu her zaman açık etsin. saygılar.
eyvallah memet abi seninde bayramın mübarek olsun güzel abiciğim bende ellerinden öper bir ömür buyu nice güzel bayramlar dileğiyle saygı sevgilerimi sunarım memet abi allaha emanet ol.