halit güngör almanya
+7
Dr. Sedat
cihantje
olcygktp
eric
şahin_-55
Adem05
Forum Admin
11 posters
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10
Geri: halit güngör almanya
23/2/2010, 12:04 am
slm ergun
wallaha zevk senin istedigini deneyebilirsin ama bilirsin derler ya "sapi kaynatmakla olmaz seker cinsini sevdigim cinsine ceker" diye. eger amacin burdaki bir cok iyi kuscu arkadasimizin koydugu videolardaki kuslardan cikartmaksa o zaman isin cok zor hatta imkansiza yakin derim. ama dersenki ben, beni mutlu edecek kusu ariyorum, o zaman insallah aradigin kuslari cikarirsin derim. ben o kuslardan cok ucurdum, elimde iyisi yokken beni cok mutlu ettiler ama daha iyisini gorunce onlardan uretimi kestim. kusculugunda zevki bu her zaman daha iysini bulmak icin ugrasiyosun taaki iyi bir damar oturtana kadar.
saygilar
wallaha zevk senin istedigini deneyebilirsin ama bilirsin derler ya "sapi kaynatmakla olmaz seker cinsini sevdigim cinsine ceker" diye. eger amacin burdaki bir cok iyi kuscu arkadasimizin koydugu videolardaki kuslardan cikartmaksa o zaman isin cok zor hatta imkansiza yakin derim. ama dersenki ben, beni mutlu edecek kusu ariyorum, o zaman insallah aradigin kuslari cikarirsin derim. ben o kuslardan cok ucurdum, elimde iyisi yokken beni cok mutlu ettiler ama daha iyisini gorunce onlardan uretimi kestim. kusculugunda zevki bu her zaman daha iysini bulmak icin ugrasiyosun taaki iyi bir damar oturtana kadar.
saygilar
- pigeon_29
Ad Soyad : ahmet
Doğum Tarihi : 05/01/83
Forum Kayıt : 24/03/10
16/7/2010, 12:46 pm
ya bu halit gungorun sitesini bilen varmi valla ben o kadar aradim bulamadım bi turlu
burda sitesinden falan bahsediyolar ama yok ole bise heralde
burda sitesinden falan bahsediyolar ama yok ole bise heralde
- Dr. Sedat
16/7/2010, 6:54 pm
slm pigeon 29 arkadasim
halit abinin sitesi var adreside www.guvercin.de
orda resimleri ve videolari var.
umarim yardimci olabildim
saygilar
halit abinin sitesi var adreside www.guvercin.de
orda resimleri ve videolari var.
umarim yardimci olabildim
saygilar
- pigeon_29
Ad Soyad : ahmet
Doğum Tarihi : 05/01/83
Forum Kayıt : 24/03/10
17/7/2010, 11:40 pm
valla sedat kardesim cok sagol. nihayet bulabildim. google den aradım o kadar ama nafile.
videolarındaki arkatepe susamisi var (dumani yazmiş ama bizde susami) hayatımda izledigim en mükemmel oyun kusu. gidisi dumduz takla aralıkları milimetrik ayni terazi koysan sasmaz. sesi desen felaket. tipinden falan hiç bahsetmiyorum fotolarının arasından da en cok begendigim kusu da oydu zaten. yemin ederim o kusun videosunu izledigimden beri kus bakmaktan sogudum piskopata bagladim gidip almanyaya alcam o kuslardan bi cift.
videolarındaki arkatepe susamisi var (dumani yazmiş ama bizde susami) hayatımda izledigim en mükemmel oyun kusu. gidisi dumduz takla aralıkları milimetrik ayni terazi koysan sasmaz. sesi desen felaket. tipinden falan hiç bahsetmiyorum fotolarının arasından da en cok begendigim kusu da oydu zaten. yemin ederim o kusun videosunu izledigimden beri kus bakmaktan sogudum piskopata bagladim gidip almanyaya alcam o kuslardan bi cift.
- Dr. Sedat
19/7/2010, 3:38 am
rica ederim kardesim
yardimci olabildiysem ne mutlu bana
halit abide cok iyi kuslar var ama o kusun soyundan kaldimi bilmem ama sayfasindaki adreisne mail atarsan o sana yardimci olur, kendisi iyi bir usta kuscu abimizdir
evet o dumanlinin oyunlari masallah cok guzeldi, sanirim ayni kusun bir kac videosu daha olucak you tubede bulabilirsin yada kendisine sor o sana link verir.
wallaha dogru insan istedigi kusu buldumu birak baska ulkede olsun ayda olsa gidip almak istiyo:) insallah allah sanada nasip eder oyle istedigin gibi oyniyan kuslar
saygilar
yardimci olabildiysem ne mutlu bana
halit abide cok iyi kuslar var ama o kusun soyundan kaldimi bilmem ama sayfasindaki adreisne mail atarsan o sana yardimci olur, kendisi iyi bir usta kuscu abimizdir
evet o dumanlinin oyunlari masallah cok guzeldi, sanirim ayni kusun bir kac videosu daha olucak you tubede bulabilirsin yada kendisine sor o sana link verir.
wallaha dogru insan istedigi kusu buldumu birak baska ulkede olsun ayda olsa gidip almak istiyo:) insallah allah sanada nasip eder oyle istedigin gibi oyniyan kuslar
saygilar
- kral_damcı
Ad Soyad : sedat ateş
Forum Kayıt : 09/03/10
19/7/2010, 1:49 pm
slm kuşun fena degil ama dabana girmeyince istedigin kadar gitsin taklayla eksigi var
- osman0660
Ad Soyad : OSMAN
Doğum Tarihi : 28/01/80
Forum Kayıt : 14/04/09
21/7/2010, 6:44 am
GÜLE GÜLE BESLE HALİT ABİ KAC SENEDİR İZLERİZ VİDEOLARINI HALİT ABİNİN İLK DEFA KUS UCURUP CEKMIYOR KISACASI ALLAH OLMAYANADA VERSİN GÜLE GÜLE BESLE HAYRINI GÖR..
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2