SİNAN HOCA (SAMSUN) - Sayfa 2 411k

Join the forum, it's quick and easy

SİNAN HOCA (SAMSUN) - Sayfa 2 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SİNAN HOCA (SAMSUN)

+39
AHMETHANKORKUT
ademyavuz
komando
murat3355
tlgtck
mavici_68
karamesut
kemocan
berkty
zirvede
yukselis
ado_katil
HACI MEHMET OĞUZ
recep yılmaz
abdülkerim
Hamza Hoca
ahmetkara
sezgin ertemur
kenan500
dgunduz
kurtulus55
şeref
kubilaylar55
burhan duran
sailor
akıncı
taner0755
Samsunlu55
hasankoc
bykalfa
nedimarik
kardelen
şahin_-55
oyun_kusları
KeReMmM55
Forum Admin
ksklecann
MERAM
altınokguvercin
43 posters
kubilaylar55
kubilaylar55
Forum Kayıt : 03/04/09

SİNAN HOCA (SAMSUN) - Sayfa 2 Empty Geri: SİNAN HOCA (SAMSUN)

3/4/2009, 10:05 am
merhabalar ben siteye yeni üye oldum...burdaki konu hakkında bir yazı yazma ihtiyacı hissettim...son 8 senedir Samsun Serinofil Derneğinde yönetiminde olan bir arkadaşınız olarak Sailor rumuzlu abimizin vermiş olduğu konu hakkındaki bilğileri teyit etmekle birlikte daha geniş bilgi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olurum...yarışmalarda dereceler alan kuşların bütün cetereleri derneğimizde kayıt altındadır...tokatlı arkadaşımız ortaya bir iddaa atmışsın ama malesef iddanın hiçbir dayanağı yok en güzel cevabı arkadaşlarımız seni davet etmekle vermişler gelirsin izlersin bundan daha iyi ne olabilirki...fakat sizin amacınız iyi kuş seyretmek değilde ortalığı bulandırmaksa onada yapacak bişey yok saygılarımla.....
Anonymous
Misafir
Misafir

3/4/2009, 1:21 pm
güzel kardeslerim ben samsunda iki bucuk sene calıstım aslende tokatlıyım samsunuda severim büyük kuscularınıda az cok tanırım camur atmakla ilgisi yok ben 2.5 sene boyunca samsunda kimsede adam gibi kus görmedim ankaradan surdan burfdan kus gelir damızlık edilir sonrası yok kim ucurmus nerde demirelinden,trabzonlu mustafa yılmazından,topcu vuraldından ha bu arada topcu vuralın kuslarının özelliğinie yaz sinan hoca yavruya kusturmadan ucurulan kusların madem bu kadar arastımacısın mobilytacı mustafasından kimleri tanımadık ama yokkkk yok yok ben görmedim ucuranıda duymadım nerde ne zaman ucurdunuz deyin bana elindeki maviler demirelin erkegin torunları değilmi neyini izleyecem bilmediğim kuslarmı,gümrükcü faysalı bilen bilir o ucururdu samsunda kus hatta orhan acmagın koyu mavi bi dişisini ucurdu güzel oynadı hayvan sonu iyi olmadı arkadaslar kendinizi kandırmayın sınan hoca ben bursadayım tokata gelince ilk işim davete icabettir.
kardelen
kardelen
Ad Soyad : sinan taşar
Doğum Tarihi : 18/08/64
Forum Kayıt : 04/10/08

4/4/2009, 9:51 pm
tokatl kardeşim kimsin samsunda ne iş yaptın bilmiyorum ama gereksiz konuşmaya başladın 3 tane ismi diline doladın samsunda kuş yok diyorsun kuşdan anlıyor musun onuda bilmiyoruz ama şu an samsun derneğinde bir çok arkadaşımızda 10 numara oyun kuşları var ve her zaman havada lütfen samsunla ilgili gereksiz konuşma canın isterse atlar gelirsin sana anladığın kadar kuş bulur seyrettiririz buna emin ol demirel ve faysal da kuşdan anlamaz yanlış adamlara takılıp samsunu tanıyamamış sın ismailde satıcıdır kısır döngüde gezmişsin selamlar sinan hoca
Anonymous
Misafir
Misafir

5/4/2009, 7:46 am
abı bu 2005 - 2006 yıllarında yapılan yarışma sonuçları gerçekten bölemıdır ??
yanlış anlamayın çok şaşırdım o yuzden sordum
sailor
Ad Soyad : Aydın Ünal
Forum Kayıt : 09/06/08

5/4/2009, 8:09 am
Emrah Bey, seni şaşırtan konuyu anlayamadım.Açıklarsan cevap verebilirim.
Anonymous
Misafir
Misafir

6/4/2009, 9:52 am
VALLA SİNAN HOCA MADEM BU KADAR KUS COK Bİ TANE VİDEO KOYUN MADEM HERKESTE İYİ KUS VAR.2005 İLA 2007 NİN SON CEYREGİNE KADAR KİMSEDE KUS GÖRMEDİM BEN.DEMİREL KUSTAN ANLAMAZ DİYOSUN Kİ BENCE SENİ CIRAK CIKARIR ADAMIN KUSLARININ DAMARINA BUYUK PARA BASIP ALIYOSUN BENDE BUNU ANLAMIYOMRUM TOKATA GELİNCE İLK İŞİM SAMSUNA GELMEK.ŞİMDİ EZBERE KONUJSYUTORUM SANIYOSUN AMA GENE ARKADASLARIM VAR SORUYORUM VARMI KUS YOK NEYSE UMARIM BEN YANILIYORUMDUR BU KADAR METT ETTİĞİN KUSLARIN Bİ VİDEOSUNU BEKLİYORUZ HODRI MEYDAN SİNAN HOCA SEBABCICAN NE KADAR UCUMCU OLUR GÖSTER BİZE MAHCUP ET SAYGILAR
Anonymous
Misafir
Misafir

6/4/2009, 10:05 am
kuşların performansları şaşırttı ...
şeref
şeref
Ad Soyad : şeref
Forum Kayıt : 03/11/08

6/4/2009, 5:31 pm
maşallah hepside güzel hayvanlar , elinize emeğinize sağlık .. bol keyifli uçumlar dilerim.. selamlar.şeref
kurtulus55
kurtulus55
Ad Soyad : kurtuluş turgut
Doğum Tarihi : 19/05/66
Forum Kayıt : 23/03/09

6/4/2009, 7:35 pm
sayın çınar;
Öncelikle şunu belirtmek isterim Samsun'da 39 seferli, 37 seferli 31 seferli kuşlarda kupalarda uçmuş dereceler almıştır. Bu kuşların derece almış olmaları bile bizlere kıstas olmamış daha az seferli kuşlar yeri gelmiş daha beğeni kazanmıştır.Yani şunu demeye çalışıyorum Samsun'lu bir çocuğa bile sorsan sana kuşu harfiyen tarif eder.Samsun'da
ne kadar kaldın bilmem bahsettiğin arkadaşlar örneğin Demirel kardeşim arkadaşımdır severim iyi bir kardeşimiz ama asla bir kuşcu değil güzel bir meraklıdır.Samsunlu olmasına rahmen kabuğundan çıkmamış bir kardeşimizdir.Samsunda 2.5 sene kalmışsın muhtemelen
hafta sonları o da seni kimlerin yanına götürmüşse artık saat kaçta bilmem herkes kuşlarını uçurmuşken gitmişsindir doğrudur kuş görmemişte olabilirsin.
Sadece şunu bilmeni isterim senin aklına bile gelmeyecek yerlerden hayal bile edemeyeceğin kuşlarda geldi bu memlekete iyidir kötüdür tartışmasını yapmıyorum ama inan Türkiyede nerede kimde hatırı sayılır kuş var bu memlekette var.
Sen görmemişte olabilirsin ama senin başka bir yerde gördüğün hakikaten iyi kuşlar var ise mutlaka o kuşlardan Samsunda vardır.İşallah bir gün seyretmek sanada nasib olur.
Özetle Samsunda her yörenin kuşu var.Bunun aksini kimse ispat edemez.
En önemli konu ne biliyormusun o senin belkide iyi diye bahsedeceğin kuşlara yeri gelir Samsun'da kuş demezler bu gün Türkiyede bu konuda en tutucu yer Samsun'dur.
Samsunda kuşun başına değil sonuna bakarlar.İstikrarına bakarlar sen kuşun belki aldığı başa dikkat ederken biz dama gelirken kuşun niyetine bakarız.biz kuş seyretmeye giderkende kümes kapısı kapalı uçan kuşa değer vermeyiz bizler uçup oynayıp yerini terk eden kuşlara, oynayıp düzden inen kuşlara kupa vermeyiz kuşumuz göğe minare dikse gelip düzden inse utancımızdan yerin dibine gireriz.
Kuşuda biliriz kimde ne var kimde ne yok onuda biliriz.
Bence sen kendini bilmeden konuşuyorsun Samsundaki kuşu nereden bileceksin Sen görmemişte olabilirsin ama Samsunda kuş yok demek senin hattine değil.
Senin bildiğin yerde kuş varsa beraber seyredelimde bir de sen öğret bize kuşu
görelim konuşmak güzel.
Bu senin yaptığın gerçekten hoş değil çok merak ediyorum gerçekten iyi kuş sence kimde var bizlerde olmayan isim verirsen sevinirim.
Ben sen bilmiyorsan senin memleketindeki iyi kuşları kuşcuları sana sayarım merak etme haklarını da veririm.
SAYGILARIMLA herkezide biraz saygıya davet ediyorum.
Anonymous
Misafir
Misafir

7/4/2009, 8:01 am
KUS UCUM KRITELERLERİ BELLİDİR.BUNU DÜNYANIN NERESİNE GİDERSEN GİT EGER GERCEKTEN UCUMCUYSAN BUDUR 3 MT USTİNE OYNAYAN KUS YARAMAZ KUS 10 DK SONRA SEFERE 5 DK ÖNCE DE SEFEREL GELSE YARAMAZ KUS KAPMAYACAK KONMYAYACAK KANAT SESİ OLACAK DÖNEK SAYISI AYNI OLACAK 5 LE BASLAYIP 1 LE BİTİRMEYECEK 38 SEFER YAPAN KUS KAC SAT UCTU BU UCUMDA TAKLALARI STANDARTMIYDI BEN TOKATLIYIM CEKİRDENTENDE KUSCUYUM.BURDA SAMSUNU VEYA SAMSUNLULARI KÖTÜLEMİYORUM AMA DEDİĞİN GİBİ TÜRKİYENİN HER YERİNDEN PARAYI BASIP KUS ALMAKLA KUSCU OLUNMAZ KUS İSTEDİNİN KADAR İİ OLSUN SEYİSİ KÖTÜYSE ONDAN Bİ BOK OLMAZ BOZAR ŞİMDİ YUKARDAKİ YAZILARIMI OKURSAN SAMSUNDA COK KİŞİYİ TANIDIM TANIMADIKLARIMDA COKTUR HAFTA SONU HADE NERDE KUS UCUYO DEDİĞİM ZAMAN KİMSEDEN SES CIKMAZDI TRABZONLU MUSTAFA YILMAZ UCURUDU ARADA BİR ODA FISSS ŞİMDİ SİNAN HOCA ÖYLE İDDALI KONUSUYOKİ NERDE KİMDE KOYUN VİDEOYU ALKISLAYALIM KUSA GELİP CANLI SEYREDİP ALTIN TAKALIM BU İŞİN ADABI BUDUR SUAN HALLA SAMSUNDA KUS BESLEYEN ARKADASLRIM KARDESLERİM VAR AMA HALLA SES SEDA YOK İYŞİ HER YERDE OLSUN AMA UCURAN ADAMDA ADAMN OLSUN SANALDA KUS UCURMAKLA OLMUYO.SİNAN HOCAYA O KADAR SORU SORDUM BİRİNİE CVP VERSE EN BUYIK KUSCULARINIZDAN BİRİSİ VURAL NEDEN KUSA YAVRUYA KUSTURMADAN UCURUYO?NEDEN HALLA KUSCU OLMAYAN DEMİRELİN DAMARI MAVI ERKEGİN YAVRULARINA BUYUK PARA BASIP ALIYI VS... VS.... UZUN LAFIN KISASI SAMSUNDAKİ BI COK KUSCU ANCAK PARA BASIP ALIR KENDİLERİ PEK KUS CIKARAMAZ TÜRKİYENİN HER YERİNDEN BUYUK PARALARA COCUK KUSLARINI VERŞR YOLLARLAR GENEDE İDDAMDAYIM SAMSUNDA KUS YOK 17 DE TOKATTAYIM ARARIM SEYRETMEYE BİRER BUYUK ALIN GELİN HAYATINIZN KUSUNU SEYRETMEYE GÖTÜRCEM KÜMESE PARAYLA GİREMEZSİNİZ SEYREDECEGİNİZ KUSLARDA TÜRKÜYENİN NAMLILARI SAYGILAR
dgunduz
dgunduz
Ad Soyad : gündüz
Doğum Tarihi : 29/09/86
Forum Kayıt : 08/03/09

7/4/2009, 8:03 am
maşallah...allah bol yavrulu sezonlar nasip etsin.
kenan500
kenan500
Ad Soyad : kenan basariri
Forum Kayıt : 12/11/08

7/4/2009, 11:12 am
herkesin kuşu kenidne güzeldir .yoruma hiç gerek yok hocam saana göre kuşların 1 numaradır başkasını hiç ilgilendirmez .emegine saglık resimleri bizlerle paylaştığın için..
kardelen
kardelen

7/4/2009, 8:31 pm
tokatlı hemşerim seni şimdi hatırladım senin derdin ne demirelden ben hangi kuşu kaç paraya almışım nerden duydun nerden gördün ben hayatımda samsun ilinde hiç bir oyun kuşuna para verip almadım istediğimi de hep aldım ortalığı ne bulandırıyorsun benim yanıma geldinmi beni tanırmısın vuralın kuşlarından sana ne adamı diline doladın durdun vural 3 senedir yavru görmüş anaç kuşu yarışmaya uçuruyor demirel le beraber 2 tane uyduruk kuşçu tanımışsın taş atıp duruyorsun ayıp oluyor ya gelir misafirimiz olursun yada kuşunu tokatta hazırlat dediğin gibi biz adamlık yapar davet edildiğimiz yere kendi rakımızı alır geliriz sanada peynir getiririz bize masa kurarsın selamlar bize haber gönder ya gel ya çağır bu konuyuda uzatma
sezgin ertemur
sezgin ertemur
Ad Soyad : sezgin ertemur
Doğum Tarihi : 06/05/71
Forum Kayıt : 13/07/08

7/4/2009, 9:37 pm
tokatlı60 demiş ki:samsunda 2.5 sene kaldım adam gibi bir tane kus yok sene 2005 veya 2006 yapılan ucum festivalinde 1 tek takla atan ama sefere bol gelen bi arap alaca birinci olmustu varın siz hesap edin ne kadar iyi kuslar var ordakiler sadece masada kuıs ucurmayı beceriri havada kus cıkmaz samsunda

sayın tokatlı kardeşim sen samsunu
neresinde kaldın bilmiyorum ama
biraz ırak taraflarında gezindin heralde
samsun
oyun kuşunun beşidir sen heralde oyun kuşundan anlamıyosun sen kut falan izleyim karıitırma kardeş
sen gel samsuna beni bul ben sana hayatında görmedin kadar takla atan kuş göstereyim
sen samsuna bi urar veya yolun düşerse gel
sen samsunluları lavukmu sanıyosun senin dedin gibi kuşa yem vermezler
yem iki milyon olmuş
sen bi yazasana nerde kimde seyrettin o dedin kuşları
çok merak ettim

bekliyorum

Sinan Hocama Sevqiler :)) Kuşların cok fotojonik hocam
sezgin ertemur
sezgin ertemur

7/4/2009, 9:40 pm
tokatlı60 demiş ki:KUS UCUM KRITELERLERİ BELLİDİR.BUNU DÜNYANIN NERESİNE GİDERSEN GİT EGER GERCEKTEN UCUMCUYSAN BUDUR 3 MT USTİNE OYNAYAN KUS YARAMAZ KUS 10 DK SONRA SEFERE 5 DK ÖNCE DE SEFEREL GELSE YARAMAZ KUS KAPMAYACAK KONMYAYACAK KANAT SESİ OLACAK DÖNEK SAYISI AYNI OLACAK 5 LE BASLAYIP 1 LE BİTİRMEYECEK 38 SEFER YAPAN KUS KAC SAT UCTU BU UCUMDA TAKLALARI STANDARTMIYDI BEN TOKATLIYIM CEKİRDENTENDE KUSCUYUM.BURDA SAMSUNU VEYA SAMSUNLULARI KÖTÜLEMİYORUM AMA DEDİĞİN GİBİ TÜRKİYENİN HER YERİNDEN PARAYI BASIP KUS ALMAKLA KUSCU OLUNMAZ KUS İSTEDİNİN KADAR İİ OLSUN SEYİSİ KÖTÜYSE ONDAN Bİ BOK OLMAZ BOZAR ŞİMDİ YUKARDAKİ YAZILARIMI OKURSAN SAMSUNDA COK KİŞİYİ TANIDIM TANIMADIKLARIMDA COKTUR HAFTA SONU HADE NERDE KUS UCUYO DEDİĞİM ZAMAN KİMSEDEN SES CIKMAZDI TRABZONLU MUSTAFA YILMAZ UCURUDU ARADA BİR ODA FISSS ŞİMDİ SİNAN HOCA ÖYLE İDDALI KONUSUYOKİ NERDE KİMDE KOYUN VİDEOYU ALKISLAYALIM KUSA GELİP CANLI SEYREDİP ALTIN TAKALIM BU İŞİN ADABI BUDUR SUAN HALLA SAMSUNDA KUS BESLEYEN ARKADASLRIM KARDESLERİM VAR AMA HALLA SES SEDA YOK İYŞİ HER YERDE OLSUN AMA UCURAN ADAMDA ADAMN OLSUN SANALDA KUS UCURMAKLA OLMUYO.SİNAN HOCAYA O KADAR SORU SORDUM BİRİNİE CVP VERSE EN BUYIK KUSCULARINIZDAN BİRİSİ VURAL NEDEN KUSA YAVRUYA KUSTURMADAN UCURUYO?NEDEN HALLA KUSCU OLMAYAN DEMİRELİN DAMARI MAVI ERKEGİN YAVRULARINA BUYUK PARA BASIP ALIYI VS... VS.... UZUN LAFIN KISASI SAMSUNDAKİ BI COK KUSCU ANCAK PARA BASIP ALIR KENDİLERİ PEK KUS CIKARAMAZ TÜRKİYENİN HER YERİNDEN BUYUK PARALARA COCUK KUSLARINI VERŞR YOLLARLAR GENEDE İDDAMDAYIM SAMSUNDA KUS YOK 17 DE TOKATTAYIM ARARIM SEYRETMEYE BİRER BUYUK ALIN GELİN HAYATINIZN KUSUNU SEYRETMEYE GÖTÜRCEM KÜMESE PARAYLA GİREMEZSİNİZ SEYREDECEGİNİZ KUSLARDA TÜRKÜYENİN NAMLILARI SAYGILAR

Zaten 1 büyügü icdigin zaman senin kuşlar azrail olur 200 metre uzar 80 taklada atar 100 sefer yaparlar genelde öyledir tıraş kafayı yapınca qüzel olur..
Anonymous
Misafir
Misafir

8/4/2009, 6:35 am
Abiler yakışmıyor sıze neyı tartışıyorsunuz? burda bılgılerınızı tecrubelerınızı paylaşsanız da bizde sizlerden bişeyler öğrensek daha güzel olmazmı...
Anonymous
Misafir
Misafir

8/4/2009, 6:50 am
ARKADASALAR BEN NE SAMSUNU NEDE SAMSUNLULARI KÖTÜLEMİYORUM MADEM ELİNİZDE KUS VAR KOYARSINIZ VİDEOLARA BENDE SİTEYE Bİ BASLIK ACARIM BUTUN SAMSUNLULARDAN ÖZÜR DİLİYORUM ADAMLARIN ELLERİNDE HARİKA OYUN KUSLARI VARMIS BEN KÖR GİBİ GEZMİŞİM SAMSUNDA GÖRMEMİŞİM ÖKÜZLÜK ETTİM AFEDERSİNİZ DİE HAA YOKSA ZATEN BENİM DEDİĞİME GELİR BURDA KLAVYE BASINDA AHKAM KESMEKLE BURDA KUS UCURUP YALANDAN YERE DAVET ETMEKLE OLMAZ BU İŞLER DAHA DÜN BİR BU GÜN İKİ KUS BESLEYEN ELİNDE 5.6 TAKLA YAPAN KUSUM VAR SANIYO KUS COCUK GİBİDİR SPORCU GİBİDR KONDİSYON İSTER EMEK İSTER BANA DERS VERENLERİ CIRAK CIKARIRIM ALLAHIN İZNİYLE DAHA SORDUGUM SORULARA CVP VEREMEMİŞKEN HAYBEDE AHKAM KESMEYİMDE VİDEO KOYUN SAYGILAR
Anonymous
Misafir
Misafir

8/4/2009, 8:17 am
cınar bey bana ders verenlerı çırak çıkarırım dıyorsun bu kadar iyi kuşçuysan kuşun vıdeoda bellı olmıcanıda çok ıyı bılıyorsundur.neyın tartışmasını yapıyorsun sen samsunda kuş gıbı kuşmu izlemek ıstıyorsun yoksa amacım daha farklı bişeymı?
neyı ıspatlamaya çalışıyorsun anlıyamadım samsunda kı abılerımız senın ıstedığin gibi kuşun vıdeosunu çekıp sana ızlettırınce ne olacak yada senın ıstediğin kriterde kuş yoksa samsunda elıne ne geçicek bunu bı açıklarmısın ???
kardelen
kardelen

8/4/2009, 8:51 am
emrah kardeşim teşekkür ederim biz bu arkadaşı çözemedik gel diyoruz gelmiyor ama ben kesinlikle bizi çağırırsa gideceğim tokatta kuşcuların yarısı arkadaşımız dostumuz videodan oyun kuşumu olur ortalığı bulandırmaya ve bu işi uzatmaya gerek yok haber bekliyoruz gereksiz isimleri de ileri sürerek kimseyi üzmeyelim herkese selamlar
Anonymous
Misafir
Misafir

8/4/2009, 10:25 am
Tokatlı arkadaşım bizim yaptığımız klavyecilik oluyosa senin yaptığında bizdende buyuk klavyecilik oluyo kusura bakma ama biz samsunlular olarak sinan hocam davet etmiş gel gör izle sonra burda yorum yap video koymaz zor değil videoda koyarız ama sen önce bi gel izle daha sonra videoda koyarız.Samsun'dan herkese selamlar
Anonymous
Misafir
Misafir

8/4/2009, 10:34 am
video koyun diyorsunuz bu sitede videolarda samsun'dan video var bakmak istersen adresini aşagı yazıyorum ordan bakabilirsin.Daha başka arkadaşların videoları da yakında gelecek zaten.Samsun'dan herkese selamlar

http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-hamza-hoca---3-donuk-disi-klip/845882
altınokguvercin
altınokguvercin
Ad Soyad : Bahri ALTINOK
Doğum Tarihi : 20/01/77
Forum Kayıt : 09/09/08
http://site.mynet.com/altinokguvercin/sebablarim/

8/4/2009, 4:43 pm
YA TOKATLI HEMŞERİM BENİM BU VİDYODANDA ANLAŞILDIĞI GİBİ SEN KUŞCU YANINA GİTMEMİŞSİN DEMEKKİ DİTSEYDİN SAMSUN HAKKINDA BU KADAR İLERİ GERİ KONUŞAMAZDIN SAMSUNA GELİRSEN SANA HER TÜRLÜ KUŞ ATARLAR SEN SIKMA O GÜZELİM CANINI AMA SÖZLERİN SANA HİÇ YAKIŞMAMIŞ GERCEKTEN BELKİ Bİ DERS OLUR BU VİDEO SANADA BİR DAHA BÖYLE BİR HATA YAPMAZSIN ...
şahin_-55
şahin_-55
Ad Soyad : fahri koç
Doğum Tarihi : 05/09/79
Forum Kayıt : 20/09/08
http://www.kocguvercin.tk

8/4/2009, 9:33 pm
tokatlı60 demiş ki:VALLA SİNAN HOCA MADEM BU KADAR KUS COK Bİ TANE VİDEO KOYUN MADEM HERKESTE İYİ KUS VAR.2005 İLA 2007 NİN SON CEYREGİNE KADAR KİMSEDE KUS GÖRMEDİM BEN.DEMİREL KUSTAN ANLAMAZ DİYOSUN Kİ BENCE SENİ CIRAK CIKARIR ADAMIN KUSLARININ DAMARINA BUYUK PARA BASIP ALIYOSUN BENDE BUNU ANLAMIYOMRUM TOKATA GELİNCE İLK İŞİM SAMSUNA GELMEK.ŞİMDİ EZBERE KONUJSYUTORUM SANIYOSUN AMA GENE ARKADASLARIM VAR SORUYORUM VARMI KUS YOK NEYSE UMARIM BEN YANILIYORUMDUR BU KADAR METT ETTİĞİN KUSLARIN Bİ VİDEOSUNU BEKLİYORUZ HODRI MEYDAN SİNAN HOCA SEBABCICAN NE KADAR UCUMCU OLUR GÖSTER BİZE MAHCUP ET SAYGILAR

hocam seni mahcup etmeyi bırak yerin dibine sokar..... sen nerde kaldın samsunda 2,5 sene ....iii hoş kalmışsın 2.5 senede bütün samsunun kuşçularını dolaşamadında bir kaç adamın kümesine mi gittin sadece.... ben 2.5 sene tokatta kalsam bütün tokatı tanırım......hadi samsunda kuş yok diyorsun...benim yaşım otuz abartısız tam 17 senedir oyun kuşu besliyorum... şebabıda oyun kuşunu öğrendikten sonra öğrendim...ben 30 yaşındaysam ve 17 senelik kuşçuysam burda konuşan büyüklerin sinan hoca dahil kimbilir kaç senedir kuş besliyorlardır..... yani senin burdas olduğun senelerde bende kuşçuydum ama ben seni benim kümeste veya civar kümeslerde hiç görmedim....sen yerin altında kuş arıyordun heralde..... Adam gibi buyur ettiler kıvırdın gelmiyosun video atın diyosun...şimdi onada biii kulp takarsın buda kuşmu dersin....videoyuda atmışlar.....yaa adam gibi saygı göster yada özür dile önce sinan hocamdan sona samsundan.......bekliyorum...bakalım ne kadar delikanlısın...
sezgin ertemur
sezgin ertemur

8/4/2009, 9:57 pm
tokatlı60 demiş ki:samsunda 2.5 sene görev yaptım masada kus ucurmaktan baska bir sey yapğmalar örnekte vedrdim 2005 veya 2006 yılında festival birincisi kusun takjla sayısını ve seferini verdim kuscdan anlıyosanız zaten lafa hacet yok.catalarmutlu,mustafa yılmaz,mobilyacı osman,mustafa demirel,vural,isail abi vs.... yetermi arkadasım bu adamlardan bazıları kusu yavruya kusturmadan ucururki sonradan bozmasın die saydıgın isimleri iyi bilirim onlarda beni iyi bilir kardelen eger samsunluysan ve aklımı almak istiyosan kusta hodri meydan seyrettirde göreyim burdada herkez içinde ben essegim buyuk konustum yanlıs yapmısım d
yeyim saygılar
sinan hocam selamlar
tokatlı arkadaş burdaki isim lere bakıyorum öle admları karıştırmış sınki ortaya bi laf atmak içim ismail amcaya ve vural korkmaza sen kardeş seyis bile olacak adam deyilsinki bu adamların ismini azına alıyosun la olum o adaların senin sacının sayısı kadar kuş uçurmuşlardır bu memlekete ve sordum seni tanımıyolar vural korkmaz her sene festivale kuş uçurmuş adamdır yanlış yapıyosun insanları kendi trişka senaryolarına alet etme bide seni tanıyanlar var bu mezuda adamların yanına 2.5 sene gittin arkadaşlık ettin oturdun kalktın muhabbet yaptın yedin içtin ondan sonra o adamların arkasından atıyosun burda bu adamlıkmı sence bi delikanlıya yakışmaz bu yaptın işler arkadaşım
sen bu gün nerdesin belli deyil hangi memleketteysen şaşkaza orda edindin arkadaşlarını yakında başlarsın sen onlar şöle onlar böle bunlar ayıp şeyler arkadaşım akıllı ol samsunda diye konuşma
Anonymous
Misafir
Misafir

9/4/2009, 7:50 am
ARKADASLAR BEN BİŞEYİN PESİNDE DEĞİLİM İDDA EDİLİYO COK İYİ KUSLAR VAR DİE İDDA VARSA KOY VİDEO YU BURSADA YASIYORUM 2 SENEDİR AMA TOKATLIYIM TOKATTA OLSAM İKİ SN BEKLEMEYECEM BURDAKİ SAMSUNLU KARDESLERİMİZİN TEPKİSİNİ CEKMEK DEİL AMAC AMA SİNAN HOCAYIDA AZ COK BİLİRİM VİDEODAN KUS OLMAZ DİYOSUN HAKLISIN BUTUNUYLE İZLEMEK LAZIM AMA MAL KENDİNİ BELLİ EDER HER NEYSE SİNAN HOCA TANIYOM DEDİKKERİNDE NKAMURAN ABİ BIRAKTI MUHSINDE SİMSAR KUSCU DEĞİL TOKATIDA TOKATTAKİ KUSLARIDA BİLİRSİN O ZAMAN.UZATMAYA GEREK YOK ARKADASALR BEN GENE İİDAMDAYIM SAMSUNDA BEN KUS GÖRMEDİM VARSA KOYUN VİDEOSUNU SİNAN HOCA MADEM COK GÜVENİYOSUN KALKISIYLA SEFERE GELİŞİYLE VE İNİŞİYLE Bİ VİDEO KOY O ZAMAN HEPİNİZDEEN ÖZÜR DİLİYİM BEN HATALIYIM DİYİM YOKSA GERİRİSİ LAF SALATASI SAYGILAR
şahin_-55
şahin_-55

9/4/2009, 7:52 am
sayfanın başında video var..... sayfaya bak konuş......
burhan duran
burhan duran
Ad Soyad : burhan duran
Doğum Tarihi : 02/04/62
Forum Kayıt : 12/08/08

9/4/2009, 10:20 am
Çınar bey lütfen bu tartışmayı daha fazla uzatmayın. İnsanları rencide ediyorsunuz. Memleketimizin her yerinde gerçekten çok güzel kuşlar vardır. Unutmayınki iyi kuş parayla değil dostla olur. Paranın alamayacağı değerlerde vardır.
şahin_-55
şahin_-55

9/4/2009, 10:23 am
burhan duran demiş ki:Çınar bey lütfen bu tartışmayı daha fazla uzatmayın. İnsanları rencide ediyorsunuz. Memleketimizin her yerinde gerçekten çok güzel kuşlar vardır. Unutmayınki iyi kuş parayla değil dostla olur. Paranın alamayacağı değerlerde vardır.

ağzına sağlık burhan usta.......
Anonymous
Misafir
Misafir

9/4/2009, 12:28 pm
katılıyorum çok doğru bi laf 15 yıldır kuş beslemeye çalışıyorum kendı çapımda daha bu sene öğrenmeye başladım kuşun ne olduğunu.çevremde öğrenebıleceğim ınsanlar yoktu hep tek başıma besledım ve bu 15 yıl içinde çok kandırıldım aslında onlar kendılerını kandırdılar ne demişler yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış.şimdi çok şükür
ALLAH ıma benı güzel insanlarla tanıştırdı ve bende kendıme göre güzel kuşlar beslemeye başladım. saygılarımla ZARALI EMRAH
ahmetkara
ahmetkara
Ad Soyad : ahmet kara
Doğum Tarihi : 01/09/78
Forum Kayıt : 18/08/08

9/4/2009, 12:49 pm
samsunda 2.5 sene kalmışsın ama bakkallar yada marketciler gibi hafta içi olmyan pazarı olmayan tam olarak samsunlu kuşcuları tanımadığın belli bizm buralarda kuş besleyenin yaşı yoktur bir bakarsın bir çatıda kuş oynar kuşun sahibine bakarsın 13 yaşında çocuk çıkar sen bile şaşarırısın oyun kuşu besliyorsan eğer kümesine gider samsundaki oyun kuşlarını gördüğünde kafasını koparırsın kendi kuşlarının yem versin gelmez sen tam olarak gezmemşin samsundaki kuşları burdan polimik yaparak şuranın kuşu kelek buranın kuşu kelek dememen lazım kanımca kuş işi emek ve hizmet ister kuşa ne verirsen kuş sana o nu veriri 14 yaşında çocuklar gibi laf koyma
nyse germiiim ortamı

NOT : VİDEO ile kuşun iii oluşunu performansını ölçemessin gelir jet gibi konar sinek gibi çıplak gözle ileyeceksin araya ekran koymayacaksın yanılırsın nettten sanırsın ekran koruyucu diye

SAYGILARIMLA
Similar topics