SİNAN HOCA (SAMSUN)
+39
AHMETHANKORKUT
ademyavuz
komando
murat3355
tlgtck
mavici_68
karamesut
kemocan
berkty
zirvede
yukselis
ado_katil
HACI MEHMET OĞUZ
recep yılmaz
abdülkerim
Hamza Hoca
ahmetkara
sezgin ertemur
kenan500
dgunduz
kurtulus55
şeref
kubilaylar55
burhan duran
sailor
akıncı
taner0755
Samsunlu55
hasankoc
bykalfa
nedimarik
kardelen
şahin_-55
oyun_kusları
KeReMmM55
Forum Admin
ksklecann
MERAM
altınokguvercin
43 posters
3 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
- kardelen
Ad Soyad : sinan taşar
Doğum Tarihi : 18/08/64
Forum Kayıt : 04/10/08
Geri: SİNAN HOCA (SAMSUN)
9/4/2009, 8:02 pm
arkadaşlar ilgi duyup yazanlara teşekkür ediyoruz gerçekten samsunda iyi bir dostluk var dostun olduğu her ildede kuş bulunur gezmediğimiz yer kalmadı çok insan tanıdık boş konuşan ne beslediğini bilmeyen insanlarda gördük herkes bu kuşu kendine ve zevkine besliyor bizler yılları devirdik tokatlı beyefendiye kuş beğendirmek zorunda değiliz rakıyı alıp gelin diyen adamlada işimiz olmaz bu konu burda kapansın herkes yoluna baksın kimin samsuna yolu düşerse iyi bir derneğimiz var her zamanda havada uçan kuş bulunur kapımız herkese açık selamlar
- sezgin ertemur
Ad Soyad : sezgin ertemur
Doğum Tarihi : 06/05/71
Forum Kayıt : 13/07/08
9/4/2009, 9:21 pm
hocam selam lar gercekten güzel söylemişsin herkes kuşu zevkine besler diye doru söz yeri gelir
kuşçular evlerine girmeden terasa çıkar
ama bezen böle emek hırsızları çıkıp vara yoğa laf olsun torba dolsun diye konuşuyo
kuşçumudur deyilmidir ne ayaktır belli deyil ama emek veren insanlara laf söyleyince insan ister istemez kızıyo hocam mesala ben bu adamı hayatımda görmedim hocam yani hocam ben artık bu adamı kayile almıyorum nedir ne ayaktır yani takıldı adamlarda onun için burakkın şunuya diyo sende kayile alma hoca atalarımız nedimiş it ürür kervan yürür hocam biz senin de nasıl bir kuşçu oldunu biliyoruz
burdan forma üyü bütün arkadaşlara selam lar
kuşçular evlerine girmeden terasa çıkar
ama bezen böle emek hırsızları çıkıp vara yoğa laf olsun torba dolsun diye konuşuyo
kuşçumudur deyilmidir ne ayaktır belli deyil ama emek veren insanlara laf söyleyince insan ister istemez kızıyo hocam mesala ben bu adamı hayatımda görmedim hocam yani hocam ben artık bu adamı kayile almıyorum nedir ne ayaktır yani takıldı adamlarda onun için burakkın şunuya diyo sende kayile alma hoca atalarımız nedimiş it ürür kervan yürür hocam biz senin de nasıl bir kuşçu oldunu biliyoruz
burdan forma üyü bütün arkadaşlara selam lar
- Hamza Hoca
Ad Soyad : Hamza Uçar
Doğum Tarihi : 10/02/79
Forum Kayıt : 06/07/08
9/4/2009, 10:52 pm
Bu sayfada yazı yazan arkadaşlarımın hepsine selamlar.Zaman zaman fırsat buldukça okuduğum bir sayfaydı.Eleştirilerin dozu arttı, iş artık kuşçuluğu geçti karaktere saygısızlık boyutuna girdi gibi.Bu hepimiz adına üzücü.Bu sayfada yazanlar içinde Bahri KOÇ ve Hasan KOÇ abimden başkasıyla yüzyüze konuşmuşluğum yok.Bir -iki arkadaşımızı da msn den tanıyorum.
Kişilikler değil davranışlar eleştirilmelidir.Hele de Allah vergisi kusurlarımız asla söz konusu olmamalıdır.Sezgin abi bu davranışını doğru bulmadım.Hiç tanımadığım o arkadaşımızın adına üzüldüm.Bu yazı beni çok rahatsız ettiği için yazdım.
(ikinci yazında da durumu toparlama cümleleri kullanmışsın. çok çok yetersiz kalmış.Hatta cümle arasında kaybolmuş olan o lafını tamamen bir yeni bir mesajla ortaya çıkarmış olmuşsun)... Abi, ben de bir Samsunlu kardeşin olarak senden abilik bekliyorum ve bu konuyla ilgili özür dilemeni istiyorum.
Bunu olay sıcakken burdan yazmak zorunda kaldım.Telefonun , msn adresin olsaydı emin ol oradan ulaşırdım.Abi Allah'a emanet ol...Görüşmek üzere...
tasarimhamzaucar55@hotmail.com
Kişilikler değil davranışlar eleştirilmelidir.Hele de Allah vergisi kusurlarımız asla söz konusu olmamalıdır.Sezgin abi bu davranışını doğru bulmadım.Hiç tanımadığım o arkadaşımızın adına üzüldüm.Bu yazı beni çok rahatsız ettiği için yazdım.
(ikinci yazında da durumu toparlama cümleleri kullanmışsın. çok çok yetersiz kalmış.Hatta cümle arasında kaybolmuş olan o lafını tamamen bir yeni bir mesajla ortaya çıkarmış olmuşsun)... Abi, ben de bir Samsunlu kardeşin olarak senden abilik bekliyorum ve bu konuyla ilgili özür dilemeni istiyorum.
Bunu olay sıcakken burdan yazmak zorunda kaldım.Telefonun , msn adresin olsaydı emin ol oradan ulaşırdım.Abi Allah'a emanet ol...Görüşmek üzere...
tasarimhamzaucar55@hotmail.com
- Hamza Hoca
9/4/2009, 10:55 pm
Sinan Hocam, belliki yıllarını vermişsin. kuşların da kuşçuluğunda güzeldir.Allah emeklerini boşa çıkarmasın.Ben fotoğraftaki kuşlarını beğendim. Ama inanıyorum ki senin gibi büyük kuşçuda çok daha iyi kuşlar ve fotoğraflar vardır...Hocam Allah' a emanet olun. Tüm arkadaşlara selamlar...
- kardelen
10/4/2009, 10:20 am
hamza hocam çok haklısın akşam sezgine gereken cevap verilmiştir merak etme bende son sözümü söyledim bu konu kapansın ve herkes kendi kuşunun kıymetini bilsin güle güle beslesin bizlere yakıştığı gibi sohbet edelim hoşçakalın
- MisafirMisafir
10/4/2009, 10:24 am
bence de hocam bu tip tartışmalar çok gereksız cvp vermek bile gereksız benım kuşum kötu dıyıp geçiceksin kendı görüşüm bu
- MisafirMisafir
10/4/2009, 12:58 pm
BU KONU BASKA MECRALARA KAYDI İYİCE SEZGİN BENİ NEYİMLE ARASTIRDIN MERAK EDİYORUM AYRICA SASI DEĞİLİM COK SÜKÜR SAGLIKLIYIM VE SASI OLANLARDA BİZİM KARDEŞİMİZ SASILIK Bİ KUSUR DEĞİL ALLAH SENİN GİBİ BEYİN ÖZÜRLÜ ETMESİN BURDA KUS MUHABBETİ YAPARKEN SASILIK NERDEN CIKTI NEYSE BENİM MUHATABIM BURDA SİNAN HOCA AYRICA HER NEYSE ARKADASLAR AMAC KALP KIRMAK KUS KARALAMAK DEİL HERKEZ Bİ ANDA BANA SALDIRMA YA GECSEDE İYİYİ ARAMAKTIR COK YER GEZDİM KUS İÇİN BEN HERKEZ GÜLEREK BESLESİN KUSUNU UMARIM BİR GÜN YOLUMUZ DÜŞERDE İYİ BI KUS İİZLERİZ HOSCAKALIN
- sezgin ertemur
10/4/2009, 8:44 pm
tüm güvercin sever arkadaşlara selamlar
hamza sanada iyi akşamlar kardeşim sen yazmışın özür dilediye bi yerde haklısın ama bi yerde ben kimsenin kusuruyla olay etme veya karalama gibi bi düşüncem olmadı olamazda sadece arkadaşları varya samsunda hani
2 5 sene arkadaşlık yaptı o tokatlı değerli kardeşimizin onlar söyledi bana benim kesinlikle öle bi şey düşünmem sözkonusu deyil aşlatıkmı
ama bide şu konu var olabilir o tokatlı kardeşimizin yaptı gibi ona iftira atmiş olabilirler
oda ıspatlasın koysun bi vidyo
bakalım
yanlışlık yok heralde bu konuda
selamlar
hamza sanada iyi akşamlar kardeşim sen yazmışın özür dilediye bi yerde haklısın ama bi yerde ben kimsenin kusuruyla olay etme veya karalama gibi bi düşüncem olmadı olamazda sadece arkadaşları varya samsunda hani
2 5 sene arkadaşlık yaptı o tokatlı değerli kardeşimizin onlar söyledi bana benim kesinlikle öle bi şey düşünmem sözkonusu deyil aşlatıkmı
ama bide şu konu var olabilir o tokatlı kardeşimizin yaptı gibi ona iftira atmiş olabilirler
oda ıspatlasın koysun bi vidyo
bakalım
yanlışlık yok heralde bu konuda
selamlar
- Hamza Hoca
10/4/2009, 9:05 pm
Tamam abi.Teşekkür ederim.Allah'a emanet ol.Doğruyu bulmak adına davranışlarımızı ve kuşlarımızı elbette eleştirebiliriz. Karaktere , kişiliğe söz etmeden olsun istedim...Hepimizin ortak işi bu kuş sevdası... Hayırlı günler abi.Herkese selamlar...
- abdülkerim
Ad Soyad : abdülkerim
Forum Kayıt : 25/04/08
10/4/2009, 9:11 pm
hamza hocam, karaktere, kişiliğe hakareti kabul etmeyen davranışınızdan dolayı sizi tebrik ederim, sizin gibilerin sayısının artması temennisiyle...
- sezgin ertemur
10/4/2009, 9:22 pm
tokatlı kardeşim senin ismin ömer mi
- kardelen
10/4/2009, 9:25 pm
sezgin kardeşim yeter konuyu kapattık lütfen herkes kuşuna zevkine baksın dostluk arkadaşlık bozulmasın hepinizi öptüm sinan hoca
- sezgin ertemur
11/4/2009, 9:15 pm
sayın hocam benim şebab yavruya iyi bakıyosundur işallah
selamlar senin söledin gibi konuyu kapattım hocam
selamlar senin söledin gibi konuyu kapattım hocam
- recep yılmaz
Ad Soyad : RECEP YILMAZ
Forum Kayıt : 06/04/09
11/4/2009, 11:07 pm
sinan hocam maşallah kıskananlar catlasın abı emegıne saglık
- KeReMmM55
Ad Soyad : kerem şengöz
Doğum Tarihi : 27/09/85
Forum Kayıt : 30/08/08
13/4/2009, 6:45 am
bi deli kuyuya taş atmıs 40 akıllı çıkarmaya çalışıyor bu muhammet buna benzemiş samsun u bilen bilir bilmeyende gelir görür saygıdeğer abilerim ...
- HACI MEHMET OĞUZ
Ad Soyad : HACI MEHMET OĞUZ
Doğum Tarihi : 10/01/66
Forum Kayıt : 28/05/09
9/6/2009, 12:07 pm
TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM SENİN KUŞLARINDA GÜZEL GÜLE GÜLE BESLE HACI MEHMET OĞUZ ESKİŞEHİRDEN SEVGİLER
- HACI MEHMET OĞUZ
Ad Soyad : HACI MEHMET OĞUZ
Doğum Tarihi : 10/01/66
Forum Kayıt : 28/05/09
19/6/2009, 12:46 pm
Sinan Hoca kuşlarını güle güle besle.Oyunlarıda iyidir inş...
Eskişehirden Hacı Mehmet Oğuz(babayiğit)
Eskişehirden Hacı Mehmet Oğuz(babayiğit)
- yukselis
Ad Soyad : ÜMİT AKBULUT / ADEM HASTÜRK
Doğum Tarihi : 23/01/82
Forum Kayıt : 17/04/09
12/11/2009, 3:12 pm
Selamunaleyküm...kuşlarınız güzel maşallah..kardelen demiş ki:arkadaşlar inanın türkiyeyi gezdim oyun kuşunda samsun gerçekten iyi konumda az dışa açılsa arkadaşlar neler seyrettirirler selamlar
Askerliğimi Sinopta (2003-2004)yaptım Samsunlu bi arkadaş vardı sivil de bekçilik yapıyodu ondan aldım 1 tane dişi dumanlı ne hayvandı ama orda uçurdum çok güzel çalışıyodu tatlı bi oyunu vardı.Getirdim Ankaraya 4 tanede yavru alabildim kendi araplarıma kırdım güzel oldular.
Gerçekten güzel kuşlar besliyosunuz Samsunda..Tebrikler hocam.
- zirvede
Ad Soyad : basri güner
Forum Kayıt : 11/12/09
19/12/2009, 7:38 pm
çok güzellllllllll mahaşallah....
- berkty
Ad Soyad : berk kök
Forum Kayıt : 13/10/09
19/12/2009, 7:51 pm
maşallah çok güzeller Allah nazardan saklasın
- kemocan
Ad Soyad : kemalettin kalaycıklıoğlu
Forum Kayıt : 08/01/10
27/1/2010, 9:09 am
samsuna selam sevgi saygılar.samsundan çok güzel damarlı kuşlar çıktığına sonuna kadar inanıyorum.samsun çunki bilgili bilinçli bir şehir.ve oradanda bilinçli kuşçular mutlaka yetişmiştir.koca samsunda muayyer kuşlar çıkmayacakmı.elbette çıkacak.ilçe değil ki .koca bir memleket .ve havası mükemmel.ortam mükemmel.insanları estet,ik bilir.güzel samsuna selamlar saygılar.
- karamesut
Ad Soyad : mesut keleş
Forum Kayıt : 13/02/10
13/2/2010, 9:48 pm
ya ne uzattınız bu konuyu anlamıyorum ben istanbulda yaşıyorum aslen samsunluyum ve samsunda da çok iyi kuşlar olduğunu biliyorum sadece sanayide bir kaç arkadaşta iyi kuşlar gördüm ve ben kendim orda bir arkadaşa ismini şimdi hatırlamadım bir çift dumanlı mavi hediye etmiştim doğru yalan bilmiyorum ama galiba yarışmada derece almış kimse nerde iyi kuş var nerde yok onu bilemez görüp gezmek lazım
- mavici_68
Ad Soyad : resul eren
Forum Kayıt : 07/03/10
8/3/2010, 8:09 am
slm
- mavici_68
Ad Soyad : resul eren
Forum Kayıt : 07/03/10
8/3/2010, 8:11 am
slm
- tlgtck
Ad Soyad : tolga
Forum Kayıt : 11/03/10
11/3/2010, 9:37 pm
Merhaba,
Videoyla kuşçuluk olmasa da... Gerçekten kuşunuzun baş ve iniş görüntüleri şova dönük.
İnternette ben sadece sizin kuşun videosunu begendim.
Ayrıca Samsunluların,Benin gerçek Mardin dedigim ırk özellikleri,uçuş şekli,başa
gerçek asılma,indirememe,bastıramama gibi özellikleri en azından savundukları için teşekkürü bir borç bilrim.
Videoyla kuşçuluk olmasa da... Gerçekten kuşunuzun baş ve iniş görüntüleri şova dönük.
İnternette ben sadece sizin kuşun videosunu begendim.
Ayrıca Samsunluların,Benin gerçek Mardin dedigim ırk özellikleri,uçuş şekli,başa
gerçek asılma,indirememe,bastıramama gibi özellikleri en azından savundukları için teşekkürü bir borç bilrim.
- murat3355
Ad Soyad : murat yalcınkaya
Doğum Tarihi : 01/01/74
Forum Kayıt : 11/03/09
25/4/2010, 1:43 pm
hocam size katılıyorum oyun kuşu zahmetli birokadarda zevklidir bende samsunluyum 4 yıldır diyarbakırdayım oyun kuşu besliyorum diyarbakır kuşçulukta hatrı sayılır bir yere sahip çeşit olsun kalite olsun sağlıcakla kalın.
- komando
Ad Soyad : ismail okur
Doğum Tarihi : 03/12/67
Forum Kayıt : 24/02/09
18/5/2010, 11:25 am
hocam süper kuşlarınız kutlarım...
- ademyavuz
Ad Soyad : Adem Yavuz
Doğum Tarihi : 01/01/80
Forum Kayıt : 04/06/08
7/7/2010, 6:56 pm
selam kardeş bende samsundanım ve sinan hocaya katılıyorum samsunda oyun kuslarının babaları ve bakıcıları bulunuyor. altının değerinden dermirci değil kuyumcu anlar demircinin yanında sarraflık öğrenmye calışan herkez yanılır. benim yanıma 5 ci ayın sonundan 10 cu ayın sonuna kadar kimse kuş seretmek için gelemesin yavrularımı ucurup zere düşürüyorum benim yanıma 11 ci ayın ilk haftasından 5 ci ayın sonuna kadar gelen herkez kuş seretmiştir ve seretiririm de yavrularımın ilk sefer taklaları 6 ile 10 arasında değişir ekeliğinde 5 ile 7 arasında devam eder bir kaç amatör video zar zor cektik attık gezdimiz yerlerinkinide ekledik videoları sitelerimizde nostaji yaptık bu ölen bir yavrumun video sudur bunun dedesi hala bizde muhtemelen yanılmıyosam 17 yasında olsa gerek ölmesini bekliyoz artık 2 yada 3 senedir yavru daha alamıyoz kuşlarımızın soylarıda bunlardan hep renleri farklı olsalar bile saygılar her keze.....Misafir demiş ki:VALLA SİNAN HOCA MADEM BU KADAR KUS COK Bİ TANE VİDEO KOYUN MADEM HERKESTE İYİ KUS VAR.2005 İLA 2007 NİN SON CEYREGİNE KADAR KİMSEDE KUS GÖRMEDİM BEN.DEMİREL KUSTAN ANLAMAZ DİYOSUN Kİ BENCE SENİ CIRAK CIKARIR ADAMIN KUSLARININ DAMARINA BUYUK PARA BASIP ALIYOSUN BENDE BUNU ANLAMIYOMRUM TOKATA GELİNCE İLK İŞİM SAMSUNA GELMEK.ŞİMDİ EZBERE KONUJSYUTORUM SANIYOSUN AMA GENE ARKADASLARIM VAR SORUYORUM VARMI KUS YOK NEYSE UMARIM BEN YANILIYORUMDUR BU KADAR METT ETTİĞİN KUSLARIN Bİ VİDEOSUNU BEKLİYORUZ HODRI MEYDAN SİNAN HOCA SEBABCICAN NE KADAR UCUMCU OLUR GÖSTER BİZE MAHCUP ET SAYGILAR
izlesene .com dan adem yavuz samsun yazarak kuşlarımısın sefer yapanlarını göre bilirsiniz..
3 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4