YUSUF KORKMAZ (ESKİŞEHİR) - Sayfa 14 411k

Join the forum, it's quick and easy

YUSUF KORKMAZ (ESKİŞEHİR) - Sayfa 14 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

YUSUF KORKMAZ (ESKİŞEHİR)

+66
kuscuozgur
ali yılmaz
HACI MEHMET OĞUZ
huseyin sasmaz
fatih_27su
ismail59
bulentsen
evrenhoca
YARIMDÜNYA55
cıplakcı
mahcherin
özer
zorza_16
ankaralı
akrep
bayram ali yılmaz
kahvecişaban
vardar16
yakup
türker saygılı
daghan
baracuda
redginseng
truva_emre
Tekeli
ERSİN HOCA
brkkmr
capslock967
altan-aziz
gurhan18
sadullahekin
MUŞLU BURHAN
kılıçbey
Rauf
hasancan
Beysan Taştan
ESKİŞEHİRLİ
Bozoglu
BİLECİKLİ
karahan2
berrecep
Guvercinciler.Com
adanalı
murat_yetgin
zili
pehlivan
enesss
ERTAN ÇAM
MURAT AKGÜL
kardelen
omeryener26
chema
bgyd
Exinos87
ifo
Başbuğ
şahin_-55
hasankoc
memet recep balkan
gerçek sebabcı
umb26
altınokguvercin
emin
Forum Admin
enginbulut54
ysfkorkmaz
70 posters
ysfkorkmaz
ysfkorkmaz
Ad Soyad : yusuf korkmaz
Doğum Tarihi : 01/01/65
Forum Kayıt : 03/02/09

YUSUF KORKMAZ (ESKİŞEHİR) - Sayfa 14 Empty Geri: YUSUF KORKMAZ (ESKİŞEHİR)

20/4/2009, 9:04 pm
urfalımehmet demiş ki:Yusuf Kardaşım eğer yem kaliteli ise vede fenni yem değilse bence Niğdeye getirin oraya çok güvercin besleyen kardeşlerimiz gelecek hem getirdiğiniz yem orada tükenir hemde millet kaliteli bir yem tanımış olur ve bundan sonra sipariş üzerine istetirler yinede siz bilirsiniz. Allah'a emanet olun. Saygılar
mehmet abi yem fenni yem değil çok kaliteli bir yem ultra bu yem de 16 çeşit yem karışım var...civcivlere verilen palet yemle karıştırmayın..2 veteriner kontrölü altında üretiyor.15 gün ,içinde sonuç vermeye başlıyor.bu yemi daha az yiyiyorlar çünkü doyurucu bir özelliğe sahip,üst sayfada bir kart resmi var oarada yemin içeriği yazılı,orada üç yemin ismi yazılı değil oda bizde kalsın...eskişehirde arkadaşlar 15 günden beri kullanıyor.sonuçlar olumlu,dünde bursaya verdik.orada kullanan arkadaşlar sonuçları yazarlar...
Anonymous
Misafir
Misafir

20/4/2009, 9:16 pm
Kardaş o zaman bana kalırsa Niğdeye bu yemden getirin hem yemi tanıtmak için bundan daha güzel bir ortam olmaz hemde bundan sonra yemlerimizi sürekli sizden alırız orada festival başlamazdan önce orada bir yetkili kardeşimiz yemin izahını özelliklerini millete anlatsa gelenlerin bir çoğu tahminimce o yemden alır sadece Mersinden Tahminimce en az 15-20 kişi gelecek Niğdeye bunların bir çoğu alır bu yemden her biri bir torba alsa 150-200 kilo yemi en az bizim arkadaşlar alır ben şahsen en az 5 torba alırım ve bizimle gelen arkadaşların bir çoğuda en az benim kadar alır hesabınızı kitabınızı yapın karar sizin. Allah'a emanet ol. Saygılar
ysfkorkmaz
ysfkorkmaz

20/4/2009, 9:28 pm
allah arzı olsun.düşüneceğim.ilgin için teşekkür ederim.
ysfkorkmaz
ysfkorkmaz

21/4/2009, 9:24 pm
gurhan18 demiş ki:teşekkür ederim bende iyiyim halen orduda çalışıyom allah nasıp ederse mayıs ayında dönecegim ankaraya yanıma da beklerim biliyosun kuş uçuramıyom uçan olsada seyretsek ama seyredecegiz inşallah yakında kendine iyi bak selamlar
ankarada bol bol seyredersin kupa düzenleniyor.
ysfkorkmaz
ysfkorkmaz

22/4/2009, 9:19 pm
murat_yetgin demiş ki:abi nerde benim kuponlar.... :D :D :D
murat cumartesi günü yemlerin elinde senin için bir kamyon yem çıkartım....
afyondan başlayacak arkadaşlar,antalya,alanya ve konya yapacaklar...kamyonun üzerinde ESYEM yazacak,yanlız unutma sadece bu yemden vereceksin,sonuçunu 12 ile 15 gün sonra göreceksin...
bir çuvalın içine miski dişi kuponu koydum...getir kuponu al miskiyi...ne çok alırsan şansın o kadar artar.bana sorarsan gel kamyonun hepsini al :D :D 4 toncuk
murat_yetgin
murat_yetgin
Ad Soyad : MURAT YETGİN
Doğum Tarihi : 20/09/78
Forum Kayıt : 23/11/08
http://www.sebapci.tr.gg

23/4/2009, 2:03 am
ysfkorkmaz demiş ki:
murat_yetgin demiş ki:abi nerde benim kuponlar.... :D :D :D
murat cumartesi günü yemlerin elinde senin için bir kamyon yem çıkartım....
afyondan başlayacak arkadaşlar,antalya,alanya ve konya yapacaklar...kamyonun üzerinde ESYEM yazacak,yanlız unutma sadece bu yemden vereceksin,sonuçunu 12 ile 15 gün sonra göreceksin...
bir çuvalın içine miski dişi kuponu koydum...getir kuponu al miskiyi...ne çok alırsan şansın o kadar artar.bana sorarsan gel kamyonun hepsini al :D :D 4 toncuk

4 :affraid: :affraid: yetmez 5 takviye daha yap ben parkın birine otutur... gelen geçen bütün kuşları yemlerim... sen kuponları düşün.... karşılığını çıkmazsa ..... anladın sen onu.... (ikinci kanaldan tahsil ederiz) :santa: :santa: :santa:
ysfkorkmaz
ysfkorkmaz

23/4/2009, 8:52 am
anladım ben onuu
ysfkorkmaz
ysfkorkmaz

23/4/2009, 8:56 pm
urfalımehmet demiş ki:Kardaş o zaman bana kalırsa Niğdeye bu yemden getirin hem yemi tanıtmak için bundan daha güzel bir ortam olmaz hemde bundan sonra yemlerimizi sürekli sizden alırız orada festival başlamazdan önce orada bir yetkili kardeşimiz yemin izahını özelliklerini millete anlatsa gelenlerin bir çoğu tahminimce o yemden alır sadece Mersinden Tahminimce en az 15-20 kişi gelecek Niğdeye bunların bir çoğu alır bu yemden her biri bir torba alsa 150-200 kilo yemi en az bizim arkadaşlar alır ben şahsen en az 5 torba alırım ve bizimle gelen arkadaşların bir çoğuda en az benim kadar alır hesabınızı kitabınızı yapın karar sizin. Allah'a emanet ol. Saygılar

mehmet abi bu pazar günü fabrikadan bir araba yem gelecek konyaya bu hafta konyada festival varmış yeni haberimiz oldu ben gelemiyorum.ama yeni üretilen yemden oraya gelecek.saygılar..allaha emanet olun..
Anonymous
Misafir
Misafir

23/4/2009, 11:10 pm
Selamünaleyküm Yusuf kardaşım ben Konyaya gitmeyi düşünmüyorum eğer Mersinden oraya giden arkadaş varsa o bana 5 torba getirsin ben alırım yok eğer mersinden giden yoksa Niğdeye geldiğinde Niğdede alırım. Allah'a emanet ol. Saygılar
ysfkorkmaz
ysfkorkmaz

24/4/2009, 7:30 am
aleyküm selam mehmet abi,gelen arkadaşlar alırsa erken denemiş olursun,mehmet abi sedece bu yemi ver diğer yemlerle karıştırma,ilk gün nazlanırlar,ama 15 gün sonra farkı göreceksin,niğdeyede bir araba çıkartmayı düşünüyorum....
benim işim yem işi değil fakat fabrikayı satın alan arkadaş bizden birisi,benden rica etti içeriğini hazırladım bende böyle kaliteli bir yem yaparsan benim şebapa gönül veren arkadaşlarıma öneririm.kendi kuşlarımda ve yavrularımda çok fark oldu...kuşlar etlendi..yine hatırlatayım fenni yem değildir.2 veteriner ile hazırlandı...yemin içeriği gelen arkadaşlar broşür verecekler...orada göreceksin..yem sadece bildiğimiz yemlerin karışımı ile hazırlandı...bütün kimyasallardan arındırıldı.allaha emanet olun.saygı ve sevgi bizden...
ysfkorkmaz
ysfkorkmaz

25/4/2009, 6:46 pm
YUSUF KORKMAZ (ESKİŞEHİR) - Sayfa 14 Anadii

sabuni dişi anaç
Başbuğ
Başbuğ
Ad Soyad : Mete BENLİ
Doğum Tarihi : 07/12/74
Forum Kayıt : 30/07/08

25/4/2009, 8:10 pm
ysfkorkmaz demiş ki:YUSUF KORKMAZ (ESKİŞEHİR) - Sayfa 14 Anadii

sabuni dişi anaç
king king king
ysfkorkmaz
ysfkorkmaz

25/4/2009, 8:51 pm
eyvallah kral sizsiniz
ysfkorkmaz
ysfkorkmaz

26/4/2009, 8:48 am
gurhan18 demiş ki:teşekkür ederim bende iyiyim halen orduda çalışıyom allah nasıp ederse mayıs ayında dönecegim ankaraya yanıma da beklerim biliyosun kuş uçuramıyom uçan olsada seyretsek ama seyredecegiz inşallah yakında kendine iyi bak selamlar

hacımehmet'in selamı var gelirken kırma fındık getirsin diyor.kuş bakarken yeriz... :D :D
Anonymous
Misafir
Misafir

26/4/2009, 8:51 am
ysfkorkmaz demiş ki:YUSUF KORKMAZ (ESKİŞEHİR) - Sayfa 14 Anadii

sabuni dişi anaç
MAŞALLAH ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE BESLEYİN SAYGILAR...
altan-aziz
altan-aziz
Ad Soyad : Altan Aziz
Doğum Tarihi : 27/11/77
Forum Kayıt : 22/04/09

26/4/2009, 12:05 pm
yusuf kardeş sen bizi iyği tanıyorsu biz bikimsenin köpeyi deyiliz ne selam kerem bize birlafın varsa acık konuş yoksa sen birileri anlarsınya ben senden bu anlamı cıkardım beş seneden beri tanışıyoruz bir anlam veremedim yoksa ben mi yanılmışım
ysfkorkmaz
ysfkorkmaz

26/4/2009, 3:58 pm
uğur teşekkür ederim.çoruma selamlar..
ysfkorkmaz
ysfkorkmaz

26/4/2009, 4:12 pm
altan-aziz demiş ki:yusuf kardeş sen bizi iyği tanıyorsu biz bikimsenin köpeyi deyiliz ne selam kerem bize birlafın varsa acık konuş yoksa sen birileri anlarsınya ben senden bu anlamı cıkardım beş seneden beri tanışıyoruz bir anlam veremedim yoksa ben mi yanılmışım
valla ben senin demek istediğini anladım.dostluğumuzu ve arkadaşlığımızı bozacak aramızda herhangi birşey olduğunu ve yaşandığını hatırlamıyorum.sen bunları nereden çıkarttın onuda anlamadım.bir lafım sözüm olsa söyleyeceğimide bilirsin.benim bildiğim biz hala arkadaşız ve dosttuz.selam ve sevgiler.

ben bu mesajın anlamını hala anlamadım.
altan-aziz
altan-aziz

26/4/2009, 4:34 pm
yusuf kardeş sana lafım yok üc aydır senden bir haber yok ondan öfkelendim yoksa birileri bir şey mi söyledi düşenin dostu olmazmış madur görün beni ben aziz ardalı saygılarımla bursadan selamlar :D
ysfkorkmaz
ysfkorkmaz

26/4/2009, 4:39 pm
altan-aziz demiş ki:yusuf kardeş sana lafım yok üc aydır senden bir haber yok ondan öfkelendim yoksa birileri bir şey mi söyledi düşenin dostu olmazmış madur görün beni ben aziz ardalı saygılarımla bursadan selamlar :D

abi öyle bir mesaj attımışın bende şaştım...ben her ay bursaya geliyorum..ama seni göremiyorum.yoksa allahın selamını niye esirgeyim..sizler benim için herzaman dostumsunuz...kendinizi iyi bakın saygı ve sevgi bizden..
altan-aziz
altan-aziz

26/4/2009, 4:49 pm
yusuf kardeş senin nekadar mükemmel biri olduğunu biliyorum seni üzmek istemedim kusuruma bakma allaha emanet ol saygılar lol!
ysfkorkmaz
ysfkorkmaz

26/4/2009, 4:54 pm
altan-aziz demiş ki:yusuf kardeş senin nekadar mükemmel biri olduğunu biliyorum seni üzmek istemedim kusuruma bakma allaha emanet ol saygılar lol!

estağfurullah sizlerde benim için mükemmel insanlarsınız.sizlerde allaha emanet olun.saygılar.en yakında görüşmek üzere
Anonymous
Misafir
Misafir

27/4/2009, 1:15 am
ysfkorkmaz demiş ki:
altan-aziz demiş ki:yusuf kardeş sana lafım yok üc aydır senden bir haber yok ondan öfkelendim yoksa birileri bir şey mi söyledi düşenin dostu olmazmış madur görün beni ben aziz ardalı saygılarımla bursadan selamlar :D

abi öyle bir mesaj attımışın bende şaştım...ben her ay bursaya geliyorum..ama seni göremiyorum.yoksa allahın selamını niye esirgeyim..sizler benim için herzaman dostumsunuz...kendinizi iyi bakın saygı ve sevgi bizden..
kafa kıyaktır galıba lol! lol! lol!
ysfkorkmaz
ysfkorkmaz

27/4/2009, 8:57 am
evren demiş ki:
ysfkorkmaz demiş ki:

kafa kıyaktır galıba lol! lol! lol!
öyle tahmin ediyorum evren :no:
capslock967
capslock967
Ad Soyad : murat sivas
Doğum Tarihi : 27/01/67
Forum Kayıt : 29/11/08

27/4/2009, 5:41 pm
yusuf bey kuşlarınızın maşaallahı var iyi günlerde besleyin ben bu sizin yemlerin fiyatını sorucaktım birde ayvalığa nasıl ulaşır iyi günler
ysfkorkmaz
ysfkorkmaz

27/4/2009, 10:03 pm
capslock967 demiş ki:yusuf bey kuşlarınızın maşaallahı var iyi günlerde besleyin ben bu sizin yemlerin fiyatını sorucaktım birde ayvalığa nasıl ulaşır iyi günler

kuşlar için allah razı olsun.teşekkür ederim.yemin fiyatına gelince tanıtım için fabrika çıkış fiyatı 17.00+kdv.toplam 18,36tldir.ambarla anlaşma yapmayı düşünüyorum.ayvalığa ambarla gönderebiliriz.
gurhan18
gurhan18
Ad Soyad : GÜRHAN GÜN
Doğum Tarihi : 22/07/67
Forum Kayıt : 16/04/09

28/4/2009, 7:55 am
kardeş merhaba nasılsın kuşların harika bebek dişi ben manken olacam der gibi duruyo çok güzel allah kem gözlerden saklasın hacı mehmetin sayfayıda açın bizde uzaktan olsun bakalım mehmet bu işi halledemedi sanırım bütün saygı ve sevgilerimi gönderiyorum
ysfkorkmaz
ysfkorkmaz

28/4/2009, 8:01 am
gurhan18 demiş ki:kardeş merhaba nasılsın kuşların harika bebek dişi ben manken olacam der gibi duruyo çok güzel allah kem gözlerden saklasın hacı mehmetin sayfayıda açın bizde uzaktan olsun bakalım mehmet bu işi halledemedi sanırım bütün saygı ve sevgilerimi gönderiyorum
tşk.ederim sen nasılsın..evet dişi inşallah güzel olacak,hacıyada söylerim resimleri hazırlıyordu...hacı gelirken kırma fındık getirsin diyordu..kuşlara bakarken yeriz....
capslock967
capslock967
Ad Soyad : murat sivas
Doğum Tarihi : 27/01/67
Forum Kayıt : 29/11/08

28/4/2009, 10:41 am
yusuf bey bunlar kaçar kiloluk çuvallarda ayvalık ambarlara gelebilirse bende düşünüyorum bizim buralarda bu tarz yemleri bulmak çok zor buralarda bir piyasa araştırması yapılması lazım
gurhan18
gurhan18
Ad Soyad : GÜRHAN GÜN
Doğum Tarihi : 22/07/67
Forum Kayıt : 16/04/09

28/4/2009, 11:00 am
Canınız sag olsun istediğiniz fındık olsun size isterseniz giresunun hepsini getiriyim inşallah bir haftaya kadar döneceğim bende yavaş yavaş kuşları uçurmaya başlayım yavru yok ama ekeleri uçuracam kardeş allaha emanet olun sayın başkan selamlar
Similar topics