YUSUF KORKMAZ (ESKİŞEHİR)
+66
kuscuozgur
ali yılmaz
HACI MEHMET OĞUZ
huseyin sasmaz
fatih_27su
ismail59
bulentsen
evrenhoca
YARIMDÜNYA55
cıplakcı
mahcherin
özer
zorza_16
ankaralı
akrep
bayram ali yılmaz
kahvecişaban
vardar16
yakup
türker saygılı
daghan
baracuda
redginseng
truva_emre
Tekeli
ERSİN HOCA
brkkmr
capslock967
altan-aziz
gurhan18
sadullahekin
MUŞLU BURHAN
kılıçbey
Rauf
hasancan
Beysan Taştan
ESKİŞEHİRLİ
Bozoglu
BİLECİKLİ
karahan2
berrecep
Guvercinciler.Com
adanalı
murat_yetgin
zili
pehlivan
enesss
ERTAN ÇAM
MURAT AKGÜL
kardelen
omeryener26
chema
bgyd
Exinos87
ifo
Başbuğ
şahin_-55
hasankoc
memet recep balkan
gerçek sebabcı
umb26
altınokguvercin
emin
Forum Admin
enginbulut54
ysfkorkmaz
70 posters
- MisafirMisafir
Geri: YUSUF KORKMAZ (ESKİŞEHİR)
28/4/2009, 11:53 am
- ysfkorkmaz
Ad Soyad : yusuf korkmaz
Doğum Tarihi : 01/01/65
Forum Kayıt : 03/02/09
28/4/2009, 4:41 pm
bu çuvallar 10 ve 50kg lık forumda resimi var..altınoluk'a gelecek bir abimiz var,adı irfan kınalıbaş zaten forumda ismi var o tarafta bir yazlığı var..yakında oraya gelecek istersen onunla gönderebilirim.sen bir kullan beğendikten sonra piyasasını yapar.yem sadece güvercin yemlerinden üretilmiştir.capslock967 demiş ki:yusuf bey bunlar kaçar kiloluk çuvallarda ayvalık ambarlara gelebilirse bende düşünüyorum bizim buralarda bu tarz yemleri bulmak çok zor buralarda bir piyasa araştırması yapılması lazım
benim çep.0533 521 54 80
- ysfkorkmaz
28/4/2009, 4:46 pm
mehmet abi iyi dileklerinden ötürü teşekkür ediyorum...allah razı olsun...sizin kuşlarınızda maşallahı var..allah sizinde yar yardımcınız olsun..
- gerçek sebabcı
Ad Soyad : HÜSEYİN BALCI
Doğum Tarihi : 15/12/66
Forum Kayıt : 29/10/08
28/4/2009, 5:10 pm
yusuf konyaya gidemedik taziyeye gittik uffaya yemleri mersine yollama imkanın varmı
- berrecep
Ad Soyad : recep tuncel
Doğum Tarihi : 01/01/60
Forum Kayıt : 01/12/08
28/4/2009, 5:23 pm
cok guzel kuslar hayirlarini gorun insallah
- brkkmr
Ad Soyad : BURAK KÖMÜR
Doğum Tarihi : 02/06/85
Forum Kayıt : 18/02/09
28/4/2009, 7:04 pm
yusuf abi ahmet abiden yemi aldım tesekkur ederım .ıkı gunde faydasını gosterdı bu yem ya yavrular toparlanı verdiler. sağolasın
- ysfkorkmaz
28/4/2009, 10:14 pm
hüseyin abi biliyorum,hacı abinin annesi vefat etti.ben kendisine taziyelerimi sundum.allah rahmet eylesin.gerçek sebabcı demiş ki:yusuf konyaya gidemedik taziyeye gittik uffaya yemleri mersine yollama imkanın varmı
yem olayına gelince kargo ile veya ambarla anlaşmaya çalışıyorum.mersine gönderirim.mng kargonun esyemle anlaşması var.onunla ilgileniyorum.önümüzdeki günlerde haber veririm.kargo biraz pahalı,eskişehirden ambarda her ile gitmiyor.sıkıntı orada,en son bana gelen bilgi mng kargo,10 kg çuval başına iyi bir fiyat verdi.bence çok iyi bir fiyat neredeyse bir evrak gönderme parası,bütün illere aynı fiyatmı yoksa uzaklığa göremi,ayarlayacağız.önemli sizlere ulaşırken maliyeti düşürmek,en kısa zamanda netleşir.niğdeyede araba çıkaracam.
- ysfkorkmaz
28/4/2009, 10:15 pm
allah razı olsun teşekkür ederim.sizlerede nasip etsin.berrecep demiş ki:cok guzel kuslar hayirlarini gorun insallah
- Başbuğ
Ad Soyad : Mete BENLİ
Doğum Tarihi : 07/12/74
Forum Kayıt : 30/07/08
28/4/2009, 10:19 pm
hacı abi kim ağabey??ysfkorkmaz demiş ki:hüseyin abi biliyorum,hacı abinin annesi vefat etti.ben kendisine taziyelerimi sundum.allah rahmet eylesin.gerçek sebabcı demiş ki:yusuf konyaya gidemedik taziyeye gittik uffaya yemleri mersine yollama imkanın varmı
yem olayına gelince kargo ile veya ambarla anlaşmaya çalışıyorum.mersine gönderirim.mng kargonun esyemle anlaşması var.onunla ilgileniyorum.önümüzdeki günlerde haber veririm.kargo biraz pahalı,eskişehirden ambarda her ile gitmiyor.sıkıntı orada,en son bana gelen bilgi mng kargo,10 kg çuval başına iyi bir fiyat verdi.bence çok iyi bir fiyat neredeyse bir evrak gönderme parası,bütün illere aynı fiyatmı yoksa uzaklığa göremi,ayarlayacağız.önemli sizlere ulaşırken maliyeti düşürmek,en kısa zamanda netleşir.niğdeyede araba çıkaracam.
- ysfkorkmaz
28/4/2009, 10:28 pm
brkkmr demiş ki:yusuf abi ahmet abiden yemi aldım tesekkur ederım .ıkı gunde faydasını gosterdı bu yem ya yavrular toparlanı verdiler. sağolasın
Burak tam sonucunu 15 gün sonra göreceksin.yavrulara ilk 5 günde etkisini gösteriyor.bu yemin içinde hiçbir katkı maddesi ve kimyasal yok,naturel yemden yapıldı.ben teşekkür ederim sizlere iyi bir yem sunabildiysem,sonuçta biliyorsunuz benim işim değil bu benden rica ettiler bende kendi kuşlarıma nasıl yem verdiysem o orantıları hazırladım.bir kuşun alması gerekenler içinde var. tabiki tanıtımıda bana kaldı.
- ysfkorkmaz
28/4/2009, 10:29 pm
Başbuğ demiş ki:hacı abi kim ağabey??ysfkorkmaz demiş ki:hüseyin abi biliyorum,hacı abinin annesi vefat etti.ben kendisine taziyelerimi sundum.allah rahmet eylesin.gerçek sebabcı demiş ki:yusuf konyaya gidemedik taziyeye gittik uffaya yemleri mersine yollama imkanın varmı
HACI RAUF
- ysfkorkmaz
29/4/2009, 9:02 am
allahın izniyle yem isteyen dostlara PTT ile anlaşma yapıyoruz.herhangi bir aksilik çıkmazsa,her ile bu yemi gönderebilecem,hemde cüzi bir miktara,
29/4/2009, 9:33 am
ha baskanım bu yemden bende istyecem ilk hetapta bir cuval iyse gerisi gelir saygılarysfkorkmaz demiş ki:allahın izniyle yem isteyen dostlara PTT ile anlaşma yapıyoruz.herhangi bir aksilik çıkmazsa,her ile bu yemi gönderebilecem,hemde cüzi bir miktara,
- ERSİN HOCA
Ad Soyad : ERSİN AKGÜL
Doğum Tarihi : 03/09/68
Forum Kayıt : 29/01/09
29/4/2009, 9:36 am
MERHABA YUSUF BEY
EREĞLİ ERSİN HOCA
TÜYÜNCE HAYRINI GÖR SEVGİ VE SAYGILAR
EREĞLİ ERSİN HOCA
- ysfkorkmaz
29/4/2009, 9:44 am
emin arkadaşım dişinin göğüs kesmeside kınasıda yerli yerinde güneş ışından dolayı parladı...rakı konusuna gelince kordonda alsancakta bir balık yanında buzda badem koyarız kuşuda sabaha kadar izler sonrada kemancıya istanbul sokakları... :D :D :D ..iyi dileklerin için teşekkür ederim....yem konusuna gelince memnun kalacağını garanti ederim....bir kullanın farkını göreceksin...izmire selam ve saygılar..
- ysfkorkmaz
29/4/2009, 9:46 am
ersin kocam allah razı olsun.en kısa zamanda görüşmek dileğiyle..herkese selam.ERSİN HOCA demiş ki:MERHABA YUSUF BEY
EREĞLİ ERSİN HOCA
29/4/2009, 9:48 am
vayt abi sen alsancakta icmişsin eyvalah gel kordonda kardeşin sana bir rakı sofrası kursun deme aksamda sana bi sergi hani derler ya izmir kızları sen artık dersin emin kuşları :)): abi yemden isterim ha kusun gösüde yerindeyse eyvalah ha bak yerinde deyilse olmadı haberin ola ben senin kuşlarını takip ediyorum iyi kürenkler eski şehire selamlarysfkorkmaz demiş ki:emin arkadaşım dişinin göğüs kesmeside kınasıda yerli yerinde güneş ışından dolayı parladı...rakı konusuna gelince kordonda alsancakta bir balık yanında buzda badem koyarız kuşuda sabaha kadar izler sonrada kemancıya istanbul sokakları... :D :D :D ..iyi dileklerin için teşekkür ederim....yem konusuna gelince memnun kalacağını garanti ederim....bir kullanın farkını göreceksin...izmire selam ve saygılar..
- ysfkorkmaz
29/4/2009, 9:56 am
izmire gelince telefonlaşırız....eskişehirede beklerim kuşlarıda canlı ve yakından görürsün...izmire geldiğimde duruma bakarız.emin kuşlarımı yoksa izmirin kızlarımı :D diye misafir perverliğin için teşekkür ederim.emin demiş ki:vayt abi sen alsancakta icmişsin eyvalah gel kordonda kardeşin sana bir rakı sofrası kursun deme aksamda sana bi sergi hani derler ya izmir kızları sen artık dersin emin kuşları :)): abi yemden isterim ha kusun gösüde yerindeyse eyvalah ha bak yerinde deyilse olmadı haberin ola ben senin kuşlarını takip ediyorum iyi kürenkler eski şehire selamlarysfkorkmaz demiş ki:emin arkadaşım dişinin göğüs kesmeside kınasıda yerli yerinde güneş ışından dolayı parladı...rakı konusuna gelince kordonda alsancakta bir balık yanında buzda badem koyarız kuşuda sabaha kadar izler sonrada kemancıya istanbul sokakları... :D :D :D ..iyi dileklerin için teşekkür ederim....yem konusuna gelince memnun kalacağını garanti ederim....bir kullanın farkını göreceksin...izmire selam ve saygılar..
- MisafirMisafir
29/4/2009, 10:26 am
yusuf abi yemleri kullandım ve neticesini aldım kuşlar tüy rengi değişti etlendi yavruya daha rahat kusuyo ve yavruyu çok güzel besliyor 7 günlük yavrularımı görsen 15 günlük zannedersin. abi allah senden razı olsun gerçektende çok güzel bi yem...teşekürler
29/4/2009, 10:49 am
basım üstüne kız sana kalmış ama kuş bende var abime sergilerim :)ysfkorkmaz demiş ki:izmire gelince telefonlaşırız....eskişehirede beklerim kuşlarıda canlı ve yakından görürsün...izmire geldiğimde duruma bakarız.emin kuşlarımı yoksa izmirin kızlarımı :D diye misafir perverliğin için teşekkür ederim.emin demiş ki:vayt abi sen alsancakta icmişsin eyvalah gel kordonda kardeşin sana bir rakı sofrası kursun deme aksamda sana bi sergi hani derler ya izmir kızları sen artık dersin emin kuşları :)): abi yemden isterim ha kusun gösüde yerindeyse eyvalah ha bak yerinde deyilse olmadı haberin ola ben senin kuşlarını takip ediyorum iyi kürenkler eski şehire selamlarysfkorkmaz demiş ki:emin arkadaşım dişinin göğüs kesmeside kınasıda yerli yerinde güneş ışından dolayı parladı...rakı konusuna gelince kordonda alsancakta bir balık yanında buzda badem koyarız kuşuda sabaha kadar izler sonrada kemancıya istanbul sokakları... :D :D :D ..iyi dileklerin için teşekkür ederim....yem konusuna gelince memnun kalacağını garanti ederim....bir kullanın farkını göreceksin...izmire selam ve saygılar..
29/4/2009, 11:39 am
ysfkorkmaz demiş ki:emin arkadaşım dişinin göğüs kesmeside kınasıda yerli yerinde güneş ışından dolayı parladı...rakı konusuna gelince kordonda alsancakta bir balık yanında buzda badem koyarız kuşuda sabaha kadar izler sonrada kemancıya istanbul sokakları... :D :D :D ..iyi dileklerin için teşekkür ederim....yem konusuna gelince memnun kalacağını garanti ederim....bir kullanın farkını göreceksin...izmire selam ve saygılar..
abi emin kafayı bulduktan sonra oturur kendisi yer yemi... fazla yiyipte çatlamasın... :D :D :D
29/4/2009, 11:41 am
emin demiş ki:basım üstüne kız sana kalmış ama kuş bende var abime sergilerim :)ysfkorkmaz demiş ki:izmire gelince telefonlaşırız....eskişehirede beklerim kuşlarıda canlı ve yakından görürsün...izmire geldiğimde duruma bakarız.emin kuşlarımı yoksa izmirin kızlarımı :D diye misafir perverliğin için teşekkür ederim.emin demiş ki:vayt abi sen alsancakta icmişsin eyvalah gel kordonda kardeşin sana bir rakı sofrası kursun deme aksamda sana bi sergi hani derler ya izmir kızları sen artık dersin emin kuşları :)): abi yemden isterim ha kusun gösüde yerindeyse eyvalah ha bak yerinde deyilse olmadı haberin ola ben senin kuşlarını takip ediyorum iyi kürenkler eski şehire selamlarysfkorkmaz demiş ki:emin arkadaşım dişinin göğüs kesmeside kınasıda yerli yerinde güneş ışından dolayı parladı...rakı konusuna gelince kordonda alsancakta bir balık yanında buzda badem koyarız kuşuda sabaha kadar izler sonrada kemancıya istanbul sokakları... :D :D :D ..iyi dileklerin için teşekkür ederim....yem konusuna gelince memnun kalacağını garanti ederim....bir kullanın farkını göreceksin...izmire selam ve saygılar..
şişşşşşş.... aile var.... ikinci kanala geçmeyin.... :D :D :D o muhabbeti 35.5 yaparız...
- ysfkorkmaz
29/4/2009, 10:14 pm
murat_yetgin demiş ki:ysfkorkmaz demiş ki:emin arkadaşım dişinin göğüs kesmeside kınasıda yerli yerinde güneş ışından dolayı parladı...rakı konusuna gelince kordonda alsancakta bir balık yanında buzda badem koyarız kuşuda sabaha kadar izler sonrada kemancıya istanbul sokakları... :D :D :D ..iyi dileklerin için teşekkür ederim....yem konusuna gelince memnun kalacağını garanti ederim....bir kullanın farkını göreceksin...izmire selam ve saygılar..
abi emin kafayı bulduktan sonra oturur kendisi yer yemi... fazla yiyipte çatlamasın... :D :D :D
daha iyi yemi çok fazla satarım :affraid: bir taşla iki kuş.. :D
- ysfkorkmaz
29/4/2009, 10:15 pm
murat_yetgin demiş ki:emin demiş ki:basım üstüne kız sana kalmış ama kuş bende var abime sergilerim :)ysfkorkmaz demiş ki:izmire gelince telefonlaşırız....eskişehirede beklerim kuşlarıda canlı ve yakından görürsün...izmire geldiğimde duruma bakarız.emin kuşlarımı yoksa izmirin kızlarımı :D diye misafir perverliğin için teşekkür ederim.emin demiş ki:vayt abi sen alsancakta icmişsin eyvalah gel kordonda kardeşin sana bir rakı sofrası kursun deme aksamda sana bi sergi hani derler ya izmir kızları sen artık dersin emin kuşları :)): abi yemden isterim ha kusun gösüde yerindeyse eyvalah ha bak yerinde deyilse olmadı haberin ola ben senin kuşlarını takip ediyorum iyi kürenkler eski şehire selamlarysfkorkmaz demiş ki:emin arkadaşım dişinin göğüs kesmeside kınasıda yerli yerinde güneş ışından dolayı parladı...rakı konusuna gelince kordonda alsancakta bir balık yanında buzda badem koyarız kuşuda sabaha kadar izler sonrada kemancıya istanbul sokakları... :D :D :D ..iyi dileklerin için teşekkür ederim....yem konusuna gelince memnun kalacağını garanti ederim....bir kullanın farkını göreceksin...izmire selam ve saygılar..
şişşşşşş.... aile var.... ikinci kanala geçmeyin.... :D :D :D o muhabbeti 35.5 yaparız...
ben 35,5 deyim.
- ysfkorkmaz
29/4/2009, 10:18 pm
URFALI demiş ki:yusuf abi yemleri kullandım ve neticesini aldım kuşlar tüy rengi değişti etlendi yavruya daha rahat kusuyo ve yavruyu çok güzel besliyor 7 günlük yavrularımı görsen 15 günlük zannedersin. abi allah senden razı olsun gerçektende çok güzel bi yem...teşekürler
sendende allah razı olsun gürkan,15 gün sonra ekelerin et tutacak,bir kuşun ihtiyaç duyduğu herşey var o yemde
- Rauf
Ad Soyad : Mahmut ayaz
Forum Kayıt : 11/05/08
29/4/2009, 10:28 pm
SELAMLAR...
KUŞLARINIZA ALLAH CAN PEKLİĞİ VERSİN ABİCİM. ELİNİZE SAĞLIK.
ABİ İZMİRE GELECEK FALAN OLUSANIZ BENİMDE HABERİM OLURSA İYİ OLUR. YEMDEN BENDE RİCA EDERİMM O ZAMAN... AKLINIZDA OLSUN SAYGILARIM SONSUZ....
ABİ İZMİRE GELECEK FALAN OLUSANIZ BENİMDE HABERİM OLURSA İYİ OLUR. YEMDEN BENDE RİCA EDERİMM O ZAMAN... AKLINIZDA OLSUN SAYGILARIM SONSUZ....
- MisafirMisafir
29/4/2009, 10:43 pm
- ysfkorkmaz
29/4/2009, 10:53 pm
izmire geldiğimde haberleşiriz.yemi beklemene gerek yok,kargo ile gönderebilirim.anlaşmalı kargo ile ,Rauf demiş ki:SELAMLAR...
saygı ve sevgiler bizden allah emanet olun.
- ysfkorkmaz
29/4/2009, 10:54 pm