YUSUF KORKMAZ (ESKİŞEHİR)
+66
kuscuozgur
ali yılmaz
HACI MEHMET OĞUZ
huseyin sasmaz
fatih_27su
ismail59
bulentsen
evrenhoca
YARIMDÜNYA55
cıplakcı
mahcherin
özer
zorza_16
ankaralı
akrep
bayram ali yılmaz
kahvecişaban
vardar16
yakup
türker saygılı
daghan
baracuda
redginseng
truva_emre
Tekeli
ERSİN HOCA
brkkmr
capslock967
altan-aziz
gurhan18
sadullahekin
MUŞLU BURHAN
kılıçbey
Rauf
hasancan
Beysan Taştan
ESKİŞEHİRLİ
Bozoglu
BİLECİKLİ
karahan2
berrecep
Guvercinciler.Com
adanalı
murat_yetgin
zili
pehlivan
enesss
ERTAN ÇAM
MURAT AKGÜL
kardelen
omeryener26
chema
bgyd
Exinos87
ifo
Başbuğ
şahin_-55
hasankoc
memet recep balkan
gerçek sebabcı
umb26
altınokguvercin
emin
Forum Admin
enginbulut54
ysfkorkmaz
70 posters
- ysfkorkmaz
Ad Soyad : yusuf korkmaz
Doğum Tarihi : 01/01/65
Forum Kayıt : 03/02/09
Geri: YUSUF KORKMAZ (ESKİŞEHİR)
8/6/2009, 9:33 pm
ne demek evren herzaman yanınızdayım, bursanın benim için ayrı bir önemi var temmuz 5 de beklerim.saygı ve sevgi bizden...
- daghan
Ad Soyad : ÖZGÜR SATI
Doğum Tarihi : 05/01/77
Forum Kayıt : 19/03/09
8/6/2009, 11:04 pm
YUSUF BEY ES YEM ELİMİZE BİR İKİ GÜN ÖNCE GEÇTİ BEN ELİMDE OLAN DİĞER YEMLERLE KARIŞTIRIP VERDİM HİÇ BİR SORUNLA KARŞILAŞMADIM KUŞLARIM YİYİYOR BURADA ARKADAŞLARADA TAVSİYE ETTİM HATTA BROŞÜRÜ GETİRİP GÖSTERDİM YALNIZ KAFALARINDA BİR SORU İŞARETİ VAR BU YEMİ ÇOK VERİRSEK SICAK HAVALARDA KUŞLAR BOZULURMU DİYE BANA SORANLAR OLDU BEN TAM OLARAK BİR CEVAP VEREMEDİM GEREKLİ BİLGİYİ ALIP SİZE DÖNERİM DEDİM BU KONU HAKKINDA BİZLERE BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM AYRICA BAŞKA YEMLER İLE KARIŞTIRARAK VERMEK DOĞRUMU BEN 12 SAATTE BİR KUŞLARA YEM VERİYORUM ÖLÇÜLÜ OLARAK SELAMLAR
- ysfkorkmaz
9/6/2009, 8:18 am
özgür bey,ESYEM 'i tek başına verin karıştırmanıza gerek yok,kendisi bir karışık fazla verdiğinizde kuşlarınızda bozulma yapmaz,kuşlarınız yeteri kadar yerler...göreceksiniz ilk günlerde fazla yiyecekler bir ay sonra yem sarfiyatı düşecektir..ana ve babalar yavrulara kustuğunda,yavruların kursakları sert olacak ondanda endişelenecek birşey yok gayet olması gerekendir..
LÜTFEN BAŞKA YEMLERLE KARIŞTIRMAYIN....bu yemi en sıcak şehirlerimiz ADANA,ANTALYA VE ALANYA BİR AYDIR KULLANMAKTA herhangi bir sorunla karşılaşmadık,ve karşılaşmayacağız...gönül rahatlığı ile verebilirsiniz...ilginiz için teşekkür ederim..saygı ve selamlar..0533 521 54 80
yusufkorkmaz65@hotmail.com
ysfkorkmaz65@mynet.com
www.esyem.com.tr
LÜTFEN BAŞKA YEMLERLE KARIŞTIRMAYIN....bu yemi en sıcak şehirlerimiz ADANA,ANTALYA VE ALANYA BİR AYDIR KULLANMAKTA herhangi bir sorunla karşılaşmadık,ve karşılaşmayacağız...gönül rahatlığı ile verebilirsiniz...ilginiz için teşekkür ederim..saygı ve selamlar..0533 521 54 80
yusufkorkmaz65@hotmail.com
ysfkorkmaz65@mynet.com
www.esyem.com.tr
- daghan
Ad Soyad : ÖZGÜR SATI
Doğum Tarihi : 05/01/77
Forum Kayıt : 19/03/09
9/6/2009, 9:25 am
VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM İYİ ÇALIŞMALAR
- ysfkorkmaz
9/6/2009, 10:40 pm
özgür bey ben teşekkür ederim.ilginizden dolayı inşallah memnun kalacaksınız...ilk günler nazlanırlar ama sabredin yiyecekler...15 günün sonunda yavrulardaki gelişimi göreceksiniz.ama anaçlar 30 gün sonunda nasıl değiştiğini göreceksiniz...saygılar
- türker saygılı
Ad Soyad : türker saygılı
Doğum Tarihi : 07/03/69
Forum Kayıt : 14/02/09
10/6/2009, 11:52 am
Yusuf arkadaşım iyisindir inşallah,önümüzdeki ay yapacağınız organizasyon için saat:14.00 diyorsun,tahminen kaç gibi biter(malum dönüşü hesaplıyorum)
- ysfkorkmaz
10/6/2009, 9:20 pm
türker bey,18.00 veya 19.00 da biter,sizler bize yakınsınız 3 saatlik yoldasınız...
- yakup
Ad Soyad : yakup şimşek
Forum Kayıt : 18/04/09
11/6/2009, 9:04 am
maşallah güzel kuşlar tüyünce hayrını gör allah bol yavru nasip ettsin
- ysfkorkmaz
11/6/2009, 6:14 pm
yakup demiş ki:maşallah güzel kuşlar tüyünce hayrını gör allah bol yavru nasip ettsin
allah razı olsun sizlerede daha iyilerini nasip etsin...saygılar..
- vardar16
Ad Soyad : Kemal Güzelvardar
Doğum Tarihi : 12/01/72
Forum Kayıt : 14/05/09
12/6/2009, 7:00 am
Yusuf Abi Merhaba
Yemlerin etkisini göstermeye başladı.Kuşlarda gözle görünür değişiklikleri farkedebiliyorum.27 mayısta vermeye başladım.İlk 1-2 gün naz yaptılar ama bugün 15. gün,sıkılaştı kuşlar,özellikle yavrulardaki etkisi daha net.Herhalde kuşlar konuşabilseydi teşekkür ederlerdi sana,anların yerine ben edeyim:)
Ayrıca tüm arkadaşlara belirtmek istiyorum ki diğer yemlere oranlara emin olun daha iktisatlı oluyor.Yani kuşlar bu yemi daha az tüketiyorlar ama etkisi çok daha fazla.
Teşekkürler.
05 Temmuz'da görüşmek dileğiyle.....
Yemlerin etkisini göstermeye başladı.Kuşlarda gözle görünür değişiklikleri farkedebiliyorum.27 mayısta vermeye başladım.İlk 1-2 gün naz yaptılar ama bugün 15. gün,sıkılaştı kuşlar,özellikle yavrulardaki etkisi daha net.Herhalde kuşlar konuşabilseydi teşekkür ederlerdi sana,anların yerine ben edeyim:)
Ayrıca tüm arkadaşlara belirtmek istiyorum ki diğer yemlere oranlara emin olun daha iktisatlı oluyor.Yani kuşlar bu yemi daha az tüketiyorlar ama etkisi çok daha fazla.
Teşekkürler.
05 Temmuz'da görüşmek dileğiyle.....
- gurhan18
Ad Soyad : GÜRHAN GÜN
Doğum Tarihi : 22/07/67
Forum Kayıt : 16/04/09
12/6/2009, 7:51 am
KARDEŞ SENİN HIZINA YETİŞMEK MÜMKÜN DEĞİL İYİ ARKADAŞ OLMAK DEMEKKİ BÖYLE BİŞEY EVDE DURDURMUYOLAR NEDENSE ANKARAYA UĞRAMIYO YOLUN PAZARTESİ İLE ÇARŞAMBA ARASI İZİNLİYİM SENİDE BEKLERİM YAVRUNUN BİRİ YENİ YENİ BAŞLIYORMUŞ Bİ GÖZ ATSAN İYİ OLUR ALLAHA EMANET OL SAYĞILAR BAŞKANIM
- ysfkorkmaz
12/6/2009, 8:09 am
kemal bey ben teşekkür ediyorum.memnun kaldığınız için ayrıca sevindim.bu yemi üretilirken bir amaç vardı insanları memnun etmek ve güvercinlerimizin sağlıklı bir şekilde yetişmesini sağlamak,evet yemimizde ilk günlerde yememe sıkıntısı yaşanıyor,ama sonuçta yiyorlar,ve farkı görüyorlar bursada yememe sıkıntısı fazla diğer illere göre,ama kullanan arkadaşlar farkı görüyorlar,26 ilde aldığımız sonuçlar çok güzel,yem çok kaliteli bir yemdir.neden ileriki günlerde kuşlar bu yemi az tüketiyor ve verimi fazla oluyor,aslında bir yemci için iyi bir şey değildir.neden yemi fazla satamazsın,ama bizim öyle bir derdimiz yok,az olsun öz olsun,benim gibi bütün kuşcular memnun olsun.elbette herkesi memnun edeceksin diye bir şey yok,herkese saygı duyuyorum....havalar sıcak ve bu yem ağızlarda bir problem yapmıyor,antalyada alanyada adanada ve urfada kullanan arkadaşlar var herhengi bir problem yok,buralar en sıcak yerler
5 temmuzda bekliyorum...
bursaya saygı ve sevgiler...
5 temmuzda bekliyorum...
bursaya saygı ve sevgiler...
- ysfkorkmaz
12/6/2009, 8:16 am
gurhan18 demiş ki:KARDEŞ SENİN HIZINA YETİŞMEK MÜMKÜN DEĞİL İYİ ARKADAŞ OLMAK DEMEKKİ BÖYLE BİŞEY EVDE DURDURMUYOLAR NEDENSE ANKARAYA UĞRAMIYO YOLUN PAZARTESİ İLE ÇARŞAMBA ARASI İZİNLİYİM SENİDE BEKLERİM YAVRUNUN BİRİ YENİ YENİ BAŞLIYORMUŞ Bİ GÖZ ATSAN İYİ OLUR ALLAHA EMANET OL SAYĞILAR BAŞKANIM
[b]gürhan bu sene leyleği havada gördüm,allah razı olsun arkadaşlardan davete icap etmek lazım,bende elimdden geldiği kadar katılmaya çalışıyorum..evet izinli olduğunu öğrendim.hacıdan inşallah gelmeye çalışacağım aslında bu hafta Ankarada olmam gerekiyordu ama olmadı,biraz işlerim oldu ama yakında Ankarada olacağım.görüşürüz...geldiğimizde seyrederiz...kendinize iyi bakın saygı ve sevgiler....
- gurhan18
Ad Soyad : GÜRHAN GÜN
Doğum Tarihi : 22/07/67
Forum Kayıt : 16/04/09
12/6/2009, 12:15 pm
tamam başkanım beklerim herzaman başım üstünde yerin var seni ağırlamak mutluluk verir allah sağlık ve mutluluk versin selamlar
- ysfkorkmaz
12/6/2009, 6:28 pm
allah razı olsun gürhan bizlerde bekleriz.işlerimizi yoluna koyalım bir gün misafir olacağız...selamlar ve saygılar...gurhan18 demiş ki:tamam başkanım beklerim herzaman başım üstünde yerin var seni ağırlamak mutluluk verir allah sağlık ve mutluluk versin selamlar
- türker saygılı
Ad Soyad : türker saygılı
Doğum Tarihi : 07/03/69
Forum Kayıt : 14/02/09
13/6/2009, 1:20 pm
Yusuf bey,yem için çok teşekkür ederim,gerçekten şaşırdım,sana telefon açıp sipariş verdikten tam 24 saat sonra yem eve geldi,tekrar teşekkür ederim,ayrıca yemden çok memnunum,selamlar....
- ysfkorkmaz
13/6/2009, 6:59 pm
türker bey memnun olduğunuza çok sevindim...gerçekten kaliteli bir yemdir...kargo işine benimde aklım ermedi...bazı illerde sorunlar yaşadık..ptt kargoya bunları dile getirdik herhalde bir önlem aldılar.bizim buradan çıktıktan sonra 3 gün iş gününde teslim anlaşması yaptık...sizin oraya jet hızıyla gelmiş...bende burada kargo göervlilerine teşekkür ediyorum.selam ve saygılar...
- kahvecişaban
Ad Soyad : şaban özer
Doğum Tarihi : 15/08/58
Forum Kayıt : 22/07/08
14/6/2009, 7:57 am
güzel kuşlar güle güle besle tüylerinin hayrını gör selam
- ysfkorkmaz
14/6/2009, 9:31 am
allah razı olsun,daha güzelleri sizlere nasip olsun..karamana saygı ve sevgiler...kahvecişaban demiş ki:güzel kuşlar güle güle besle tüylerinin hayrını gör selam
- ERSİN HOCA
Ad Soyad : ERSİN AKGÜL
Doğum Tarihi : 03/09/68
Forum Kayıt : 29/01/09
15/6/2009, 5:26 pm
MERHABALAR YUSUF BEY
EREĞLİ DEN SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNUYORUM
15/6/2009, 6:07 pm
yusuf abi nasılsın...
yeni üretim ne alemde...
haftaya sipariş geçeceğim...
tazesinden 5 çuval... saygılar...
yeni üretim ne alemde...
- ysfkorkmaz
15/6/2009, 8:49 pm
ERSİN HOCA demiş ki:MERHABALAR YUSUF BEY
hocam saygı ve sevgi bizden teşekkür ederim..
- ysfkorkmaz
15/6/2009, 9:00 pm
murat_yetgin demiş ki:yusuf abi nasılsın...
yeni üretim ne alemde...
murat yeni üretimi bu gün yaptık,taze taze istediğin zaman gönderebilirim...sıcak havalarda arkadaşlarımız yemin palet olmasından dolayı sıkıntıları vardı.bende diyorum bu yemi en sıcak şehirlerimiz antalya alanya adana ve urfa kullanmakta herhangi bir sıkıntı olmayacak diyordum...allaha şükür sözümüzü tuttuk...yem kalitesinden herhangi bir ödün vermeyecektir.
önemli olan sizlerin memnun olmasıdır..şu ana kadar 27 ilimiz kullanmakta ilginiz için teşekkür ediyorum..alanyaya selamlar..yakında görüşmek dileğiyle ....
- ysfkorkmaz
19/6/2009, 8:01 pm
ESYEM GÜVERCİN YEMLERİNİN 6 AYA KADAR KULLANIMI BULUNMAKTADIR.6 AY SONUNDA KULLANILMAMIŞ VE AĞZI AÇILMAMIŞ OLAN ESYEM GÜVERCİN YEMİ TORBALARI 6 NCI AYIN SONUNDA YENİSİ İLE DEĞİŞTİRİLME GARANTİSİ VERİLMEKTEDİR...ÖNEMLE DURULUR....
24/6/2009, 4:45 pm
MERHABA YUSUF ABİ ( DAVET VE DUYURULAR ) BÖLÜMÜNE BEN BAŞLIK AÇTIM ESKİŞEHİR ŞEBAP TOPLANTISI 5 TEMMUZ DİYE GEREKLİ ŞEYLERİ DE SEN EKLERSEN ADRES TELEFON FALAN İYİ OLUR DİYE DUŞUNUYORUM
SAYGILAR ABİ
SAYGILAR ABİ
- ysfkorkmaz
28/6/2009, 3:51 pm
teşekkür ederim abidin,gerekli bilgileri davet ve duyuru bölümüne yazdım.
YİNELEMEK GEREKİRSE TEMMUZ'UN 5 NDE SAAT 13.00 DE TÜRKİYE GENELİNİ KAPSAYACAK SERGİ YAPILACAKTIR.BÜTÜN GÜVERCİN DOSTLARIMIZI BEKLİYORUM..
KALİTE KUŞLARIN İSE MEZATLARI GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR..
YİNELEMEK GEREKİRSE TEMMUZ'UN 5 NDE SAAT 13.00 DE TÜRKİYE GENELİNİ KAPSAYACAK SERGİ YAPILACAKTIR.BÜTÜN GÜVERCİN DOSTLARIMIZI BEKLİYORUM..
KALİTE KUŞLARIN İSE MEZATLARI GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR..
6/7/2009, 10:14 am
abi yapmış oldugun organizasyondan ve misafir perverlikten dolayı sana arkadaşlarım ve kendi adıma cok teşekkür ederim sağol varol
6/7/2009, 10:37 am
bundan sonra yapılacak festival ve organizasyonlara örnek teşkil edecek nitelikteydi... kendi adıma yusuf bey irfan bey murat bey ve mehmet beye misafir perverliklerinden dolayı teşekkür ederim... saygılar...
6/7/2009, 11:14 am
MURAT DESENE ÇOK İYİ KUŞLARI GÖRDÜN YOKMU RESİMLER BANADA KUŞTAN ÇOK YEM TANITIMI YAPILDI GİBİ DUYUM GELDİ DOĞRUMU AÇIKLAMALAR BEKLİYORUZ İLGİLİ KİŞLERDEN