YUSUF KORKMAZ (ESKİŞEHİR)
+66
kuscuozgur
ali yılmaz
HACI MEHMET OĞUZ
huseyin sasmaz
fatih_27su
ismail59
bulentsen
evrenhoca
YARIMDÜNYA55
cıplakcı
mahcherin
özer
zorza_16
ankaralı
akrep
bayram ali yılmaz
kahvecişaban
vardar16
yakup
türker saygılı
daghan
baracuda
redginseng
truva_emre
Tekeli
ERSİN HOCA
brkkmr
capslock967
altan-aziz
gurhan18
sadullahekin
MUŞLU BURHAN
kılıçbey
Rauf
hasancan
Beysan Taştan
ESKİŞEHİRLİ
Bozoglu
BİLECİKLİ
karahan2
berrecep
Guvercinciler.Com
adanalı
murat_yetgin
zili
pehlivan
enesss
ERTAN ÇAM
MURAT AKGÜL
kardelen
omeryener26
chema
bgyd
Exinos87
ifo
Başbuğ
şahin_-55
hasankoc
memet recep balkan
gerçek sebabcı
umb26
altınokguvercin
emin
Forum Admin
enginbulut54
ysfkorkmaz
70 posters
Geri: YUSUF KORKMAZ (ESKİŞEHİR)
6/7/2009, 11:20 am
neyin tanıtıldığı önemli değil... bizim milletimeize yaranamazsın... evet yeminde tanıtımı yapıldı... ama örnek bir organizasyondu... bana göre çok güzeldi... eksiklik yokmuydu... vardı... o kadar da olacak...
6/7/2009, 5:37 pm
başkanım yamış olduğun organızasıyondan dolayı sana ve ekibine cok teşekkür ederiz sen bu işe gönül veren doslarımızda birisisin sıra bursa festivalinde 11 aydaki seni tüm gücünle ve tüm desteğinle yanımızda görmek istiyoruz saygılar
- ysfkorkmaz
Ad Soyad : yusuf korkmaz
Doğum Tarihi : 01/01/65
Forum Kayıt : 03/02/09
7/7/2009, 9:27 pm
- ysfkorkmaz
7/7/2009, 9:34 pm
SERGİMİZ FESTİVAL HAVASINDA GEÇMİŞTİR..
- ankaralı
Ad Soyad : metin demirçin
Doğum Tarihi : 07/06/71
Forum Kayıt : 06/02/09
8/7/2009, 5:36 am
yusuf ağbi ankaradan sevgi ve selamlar
- ysfkorkmaz
8/7/2009, 7:35 am
[quote="ankaralı"]yusuf ağbi ankaradan sevgi ve selamlar[/quo
teşekkür ederim.saygı ve sevgiler bizden,tekrar görüşmek dileğiyle
teşekkür ederim.saygı ve sevgiler bizden,tekrar görüşmek dileğiyle
8/7/2009, 7:52 am
orada cıkışta yem tanıtımı vardı ama ben hiç önplana cıktığını düşünmüyorum ben görmedim birisi eline yem i alıp mikrofonun karşısına geçip buda bizim özel yemimiz diyen olmadı yanlışmıyım arkadaşlar ...YUSUF ABİ ZEMİN ÇERÇİ ABİMİZ ACIKLAMA BEKLİYORMUŞ SERGİDEN COK YEM TANITILMIŞ DİYE DUYMUŞ DA
- ysfkorkmaz
8/7/2009, 11:41 pm
abidin sana teşekkür ederim..bizim sergimizde bursadan biri olarak gereken açıklamayı yapmışsın..
ama bende birşeyler eklemek istiyorum...çok canım sıkıldı..esefle kınıyorum...evet bizler ESYEM fabrikasında bu organizasyonu gerçekleştirdik..yem fabrikası olunca insanlar yem tanıtımı zannettiler..evet güvercin yemi satıyoruz..sapla samanıda ayırt ederim..yem satılacağı zaman yem güvercin sergisi zamanı güvercin olacağını herkesen fazla bilirim..eskişehire 32 ilden arkadaşların ve dostlarım geldi..onlara sorsunlar sadece ve sadece doktorumuz yem ile ilgili bilgiler verdi..kamara kayıtlarında var...zaten bütün hertarafta medyada yayınlandı..haber türkü seyredenler,veya cnn türkü eskişehirde ise yerel bütün televizyonlar bu olayı yazdı ve cizdi..ben burada kalite kuş sergisi yaptım..elimiden gelen herşeyi yaptım,ben bu siteden herkese duyuru yaptım..davet ettim.konuşacaklarına benim yaptığım orgnizasyonu birde kendileri yapsınlarda bizlerde gelelim,veya onlar buraya gelselerdi benim ne yaptığımı görselerdi..ben önce kaliteye önem veririm..evet üstüne basa basa söylüyorum..on numara bir sergi gerçekleştirdim...yem de satarsam on numara yem satarım..ve bu yemde on numara,yem fabrikasında yaptık diye yemmi tanıttık..biz kuş tanıttık,ve dostlarımızla bir araya geldik,2010 da aynı şekilde haziran ayında festival yapacağım,aynı kalitede aynı güzellikte,ve aynı esyem fabrikasında ozaman böyle düşünenleri oraya bekliyorum..fazla konuşmaya gerek yok ben sadece icraata bakarım..
ama bende birşeyler eklemek istiyorum...çok canım sıkıldı..esefle kınıyorum...evet bizler ESYEM fabrikasında bu organizasyonu gerçekleştirdik..yem fabrikası olunca insanlar yem tanıtımı zannettiler..evet güvercin yemi satıyoruz..sapla samanıda ayırt ederim..yem satılacağı zaman yem güvercin sergisi zamanı güvercin olacağını herkesen fazla bilirim..eskişehire 32 ilden arkadaşların ve dostlarım geldi..onlara sorsunlar sadece ve sadece doktorumuz yem ile ilgili bilgiler verdi..kamara kayıtlarında var...zaten bütün hertarafta medyada yayınlandı..haber türkü seyredenler,veya cnn türkü eskişehirde ise yerel bütün televizyonlar bu olayı yazdı ve cizdi..ben burada kalite kuş sergisi yaptım..elimiden gelen herşeyi yaptım,ben bu siteden herkese duyuru yaptım..davet ettim.konuşacaklarına benim yaptığım orgnizasyonu birde kendileri yapsınlarda bizlerde gelelim,veya onlar buraya gelselerdi benim ne yaptığımı görselerdi..ben önce kaliteye önem veririm..evet üstüne basa basa söylüyorum..on numara bir sergi gerçekleştirdim...yem de satarsam on numara yem satarım..ve bu yemde on numara,yem fabrikasında yaptık diye yemmi tanıttık..biz kuş tanıttık,ve dostlarımızla bir araya geldik,2010 da aynı şekilde haziran ayında festival yapacağım,aynı kalitede aynı güzellikte,ve aynı esyem fabrikasında ozaman böyle düşünenleri oraya bekliyorum..fazla konuşmaya gerek yok ben sadece icraata bakarım..
- ysfkorkmaz
8/7/2009, 11:47 pm
bu gazete küpürü 06.07.2009 tarihli eskişehir sakarya gazetesidir...herhalde birşeyler anlatır..isterseniz internet yerel gazeteler bölümünden bakabilirler..burada yemmi tanıtmışısız yoksa güvercinmi,ben bir işi yaptınmı layıkıyla yaparım kimseye papuç bırakmam,kuşculukta iddiam olduğu kadar,organisazyonlara ise okadar iddialıyım,ve okadarda bu yemin arkasıdayım..yemin tanıtımını zaten ben yaptım,kalitesiz diyenler ise ispat etmeleri karşılığında 5 katı misli ile geri alırım...ben eskişehirliyim,bu tür organizasyonlarda, sergilerde ve mezat tertiplerinde eskişehir herşeyin en iyisine özen göstermiştir...bizler gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlarız..bu kadarda iddia ediyorum....ben ne zaman neyi nasıl tanıtacağımızı çok iyi bilirim..ve bu tür dedikodular kuşcular camiasında insanın canını sıkıyor...bazıları hiçbir şey yapmazken ortalığı kirletiyor...iştihamı ve şevkimi kırıyor...insanın yaptığına ve yapacağına pişman ediyorlar...keşke diyorum...
9/7/2009, 6:19 am
YUSUF İLGİLİ AÇIKLAMALARINDAN DOLAYI SİZE TEŞEKÜR EDERİM
MERAKLI ARKDAŞLAR ZANEDEİYORUM CEVABINI ALMIŞLARDIR.
AMA ORTADA DUYDUĞUMUZ KADARIYLA BİR İDDA VAR DEMİŞLERDİ BU İDDA NE OLDU KİM KAZANDI KİM KAYBETTİ BU KATILIMA GİDEMEYEN ARKADAŞLARIMIZ BİLGİSİZ KALMASA İYİ OLUR
TEKRAR TEŞEKÜRLER
MERAKLI ARKDAŞLAR ZANEDEİYORUM CEVABINI ALMIŞLARDIR.
AMA ORTADA DUYDUĞUMUZ KADARIYLA BİR İDDA VAR DEMİŞLERDİ BU İDDA NE OLDU KİM KAZANDI KİM KAYBETTİ BU KATILIMA GİDEMEYEN ARKADAŞLARIMIZ BİLGİSİZ KALMASA İYİ OLUR
TEKRAR TEŞEKÜRLER
- ysfkorkmaz
9/7/2009, 8:17 am
ortadaki iddiayı vedat azizoğlu kazandı...saygılarımla
9/7/2009, 8:36 am
YUSUF ABİ GEÇ KALMAYIP GÜZEL BİR ACIKLAMA YAPTIĞIN İÇİN MUTLUYUM SANA YAKIŞANIN EN GÜZELİNİ YAPTIN SAYGILAR ABİ UMARIM MERAKLI ARKADAŞLAR MERAKINI GİDERMİŞTİR
9/7/2009, 10:16 am
çok sağol sayın abidin kardeşim ilgin ve alakan için yusuf kardeşimiz yazma ve okuma özürlümü bu ilgin alakan onun içinse sanada çok teşekürler
senin bu davranışların yanlış bir yaklaşım olduğunu ve bu davranışını senin cahiliğine sayıyorum abim
senin bu davranışların yanlış bir yaklaşım olduğunu ve bu davranışını senin cahiliğine sayıyorum abim
- zorza_16
Ad Soyad : Ahmet DURMUŞ
Doğum Tarihi : 15/03/66
Forum Kayıt : 26/05/09
9/7/2009, 11:20 am
Yusuf bey 5 temmuzda yapmış olduğunuz organizasyon süperdi.bizim açımızdan mükemmel bir organizasyondu çok memnun kaldık,sadece üzüldüğüm acele çıkmamız gerektiğinmizden dolayı size teşekkür edemedik buradan kendi adıma ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum, bundan sonraki tüm organizasyonlarınıza inşallah katılacağız sevgiler saygılar.başarılarınızın devamını diliyorum.
9/7/2009, 11:29 am
[quote="akrep"]çok sağol sayın abidin kardeşim ilgin ve alakan için yusuf kardeşimiz yazma ve okuma özürlümü bu ilgin alakan onun içinse sanada çok teşekürler
senin bu davranışların yanlış bir yaklaşım olduğunu ve bu davranışını senin cahiliğine sayıyorum abim[/quote
ŞİMDİ ÖNCELİKLE SENİN YUSUF ABİYİ TANIMADIĞIN BELLİ BİR.İKİNCİSİ BENİM YUSUF ABİ BABAMIN OĞLUDEĞİL AMA BU CAMİAYA COK EMEĞİ GEÇMİŞ BİR SEVDİĞİM ABİM OLARAK YAZDIĞIN YAZIYA CEVAP VERMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN ONU UYARDIM BU ÜÇ BÖYLE BİR ŞEYİ SEN YAPMIŞ OLSAYDIN SENİN YAPTIĞIN ORGANİZEYE BOYLE BİR LAF SÖYLESELERDİ VE BENDE O ORGANİZASYONDA OLSAYDIM SENİDE UYARIRIDIM BU DÖRT
BANA GELİNCE EĞER BU YAPTIKLARIMDAN DOLAYI CAHİLSEM VARSIN OYLE OLSUN SENDE CAHİLLİĞİME VER ÖNEMLİ DEĞİL ...ABİM
AYRICA BEN NERDE NE SÖYLENMESİ GERKTİĞİNİ İYİBİLİRİM YERİ ZAMANI GELİNCEDE SÖYLERİM BİLGİN OLSUN
senin bu davranışların yanlış bir yaklaşım olduğunu ve bu davranışını senin cahiliğine sayıyorum abim[/quote
ŞİMDİ ÖNCELİKLE SENİN YUSUF ABİYİ TANIMADIĞIN BELLİ BİR.İKİNCİSİ BENİM YUSUF ABİ BABAMIN OĞLUDEĞİL AMA BU CAMİAYA COK EMEĞİ GEÇMİŞ BİR SEVDİĞİM ABİM OLARAK YAZDIĞIN YAZIYA CEVAP VERMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN ONU UYARDIM BU ÜÇ BÖYLE BİR ŞEYİ SEN YAPMIŞ OLSAYDIN SENİN YAPTIĞIN ORGANİZEYE BOYLE BİR LAF SÖYLESELERDİ VE BENDE O ORGANİZASYONDA OLSAYDIM SENİDE UYARIRIDIM BU DÖRT
BANA GELİNCE EĞER BU YAPTIKLARIMDAN DOLAYI CAHİLSEM VARSIN OYLE OLSUN SENDE CAHİLLİĞİME VER ÖNEMLİ DEĞİL ...ABİM
AYRICA BEN NERDE NE SÖYLENMESİ GERKTİĞİNİ İYİBİLİRİM YERİ ZAMANI GELİNCEDE SÖYLERİM BİLGİN OLSUN
- ysfkorkmaz
9/7/2009, 6:40 pm
herkesin ilgi alakasından dolayı teşekkür ederim...bundan sonraki yapacağım,organizasyonlarda aynı kalitede olacağını belirtmek istiyorum..saygılarımla
- özer
Ad Soyad : CENGİZ TOPEL ÖZER
Forum Kayıt : 30/03/09
10/7/2009, 9:03 am
yusuf bey böyle bir sergi yaptıgın icin şahsıma seni tebrik ediyorum katılmak istedim işlerim nedeniyle bende antalyada toplantım vardı kusura bakma gelip gitmemiz eksik olmaz gönüller bir kendinize iyi davranın emegi gecen tüm arkadaşların emegine saglık saygılarla
- ysfkorkmaz
10/7/2009, 6:23 pm
cengiz bey teşekkür ediyorum,elbette kalpler bir herzaman beklerim..saygı ve sevgilerimle
- mahcherin
Doğum Tarihi : 01/04/71
Forum Kayıt : 02/06/09
11/7/2009, 1:07 pm
5 temmuz da yapılan organizasyon tek kelime ile muhteşemdi..yusuf bey 10 numara misafirperverlik gördük. size ve bu organizasyonu yapanların ellerine saglık..
- altan-aziz
Ad Soyad : Altan Aziz
Doğum Tarihi : 27/11/77
Forum Kayıt : 22/04/09
11/7/2009, 8:03 pm
YUSUF KARDEŞ CİNDEKİ SOYKIRIM DESTEİNE VARMISIN
- ysfkorkmaz
12/7/2009, 6:20 pm
ben teşekkür ederim..sizlerde buraya kadar gelerek beni onurlandırdınız..saygılarımla
- gurhan18
Ad Soyad : GÜRHAN GÜN
Doğum Tarihi : 22/07/67
Forum Kayıt : 16/04/09
15/7/2009, 2:53 pm
Sayın başkan nelerle uğraşıyon sesin soluğun çıkmıyo işten ankaraya uğrayacak zaman bulamıyon herhalde ne zaman uğrayacaksın sağlığın sıhhatın yerindemi önemli olan bunlar kendine iyi bak allaha emanet olun sayğılarımla
- capslock967
Ad Soyad : murat sivas
Doğum Tarihi : 27/01/67
Forum Kayıt : 29/11/08
15/7/2009, 4:32 pm
selamlar yusuf bey 5 07 deki sergiden fotolar yokmu ne zaman yükleyeceksiniz acaba eskişehire saygılar
- ysfkorkmaz
16/7/2009, 9:52 pm
bir kaç resim ekledim,yeni resimleri fırsat bulursam yükleyeceğim..bu aralar şehir dışında olduğumdan netten uzak kaldım en kısa zamanda eklenecektir.murat bey selam ve saygılar,ilginiz içinde ayrıca teşekkür ederim.
- ysfkorkmaz
16/7/2009, 9:54 pm
gürkan bey şehir dışındaydım yakında ankaraya ziyaretinize geleceğim,selam ve saygılarımla,sizlerde allaha emanet olun,görüşmek dileğiyle,,gurhan18 demiş ki:Sayın başkan nelerle uğraşıyon sesin soluğun çıkmıyo işten ankaraya uğrayacak zaman bulamıyon herhalde ne zaman uğrayacaksın sağlığın sıhhatın yerindemi önemli olan bunlar kendine iyi bak allaha emanet olun sayğılarımla
- gurhan18
21/7/2009, 6:40 pm
Başkan gerçekten işlerin çok yoğun ama sağlık olsun seni zamansızlık nedeniyle iyi ağırlayamadım ama bir dahaki sefere bol zamanlı bir günümüz olurdur inşallah yemin parasını bile unuttuk hacıdan gönderirim başkan kendine iyi bak allah kazadan beladan korusun sayğılarımla
- ysfkorkmaz
21/7/2009, 7:48 pm
allah razı olsun.cümlemizi korusun..olsun bi dahaki sefere bol vaktimiz olduğunda görüşürüz..selamlar
- gurhan18
5/8/2009, 8:17 pm
Kardeş merhaba nerelerdesin kuşlar yemi çok güzel yiyorlar teşekkür ederim hayvanların şekli değişti tüye girmeyenler hemen tüye girdiler yavruların bile büyümesi belli oldu bu yemle ezik yavru olması mümküm değil çabalarının ve gayretinin ödülünü alırsın inşallah kandilinde mübarek olsun daha nice bebaberce kandiller geçirmek dileğimle allaha emanet ol sayğı ve sevgilerimle selamlar
- ysfkorkmaz
5/8/2009, 9:46 pm
allah razı olsun gürhan sizlerinde beraat kandili mubarek olsun..yemden memnun kaldığın içinde ayrıca sevindim..evet yemimizde ne kadar iddialı bir yem olduğunu bütün güvercin seven dostlarıma kanıtlamış oluyoruz..inşallah ileriki zamanlarda verimini daha iyi göreceksin..kış mevsimine daha sağlıklı bir şekilde girecekler...saygılarımlagurhan18 demiş ki:Kardeş merhaba nerelerdesin kuşlar yemi çok güzel yiyorlar teşekkür ederim hayvanların şekli değişti tüye girmeyenler hemen tüye girdiler yavruların bile büyümesi belli oldu bu yemle ezik yavru olması mümküm değil çabalarının ve gayretinin ödülünü alırsın inşallah kandilinde mübarek olsun daha nice bebaberce kandiller geçirmek dileğimle allaha emanet ol sayğı ve sevgilerimle selamlar
- ysfkorkmaz
10/8/2009, 5:41 pm
fethiye ölüdeniz den özcan beyin misafiriydim kendisine buradan teşekkür ederim..
Adana dan hüseyin beyin misafiriydim kendisine buradan teşekkür ediyorum..seyhan barajında bici bi güzel oluyor..
çorum da h.ibrahim abinin misafiriydim,oradaki bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum..ilgi ve alakalarından dolayı,kör miskinin Eskişehire gelmeden önceki sahibi kasap erol abimide selam,KARAFİLLİ LEBLEBİCİ tugaya da selam,leblebi karanfilli den alınır..süper
samsun dan Mehmet hocaya ve baki ye ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine çok teşekkür adiyorum..
İzmir den Emin arkadaşımın misafiriydik,edirneden kenanla kendisine çok teşekkür ederim.misafir perverliği için balıklar süperdi rakının yanında ama buzlu bademi unuttuk..olsun