ABİDİN & YAŞAR (YILDIRIM)
+55
mehmet çolak
D21
kerimikiz1953
ali yılmaz
OxyqeN
sercan gönal
mithat
kahvecişaban
dadaş
türker saygılı
ahmetofli
bgyd
ADNAN BAYRAM
truva_emre
AHMETHANKORKUT
ERTAN ÇAM
Beysan Taştan
ADIYAMANLIMEHMET
Serdar Avcı
umb26
semihcakici
daghan
capslock967
Tekeli
altan-aziz
MUŞLU BURHAN
izmirli erman
emin
hasan burak
Kaan_Koç
Rauf
ankaralı
muharrem06
omeryener26
murat_yetgin
Başbuğ
muratbaba
ysfkorkmaz
taliko
balamir
kadox
mehmet karadağ
MURAT AKGÜL
hasankoc
memet recep balkan
fırat kalkan
Forum Admin
altınokguvercin
adanalı
Akdeniz
pehlivan
şahin_-55
halil şirin
umut_bursa
chema
59 posters
Geri: ABİDİN & YAŞAR (YILDIRIM)
7/4/2009, 10:56 am
SAĞOL KARDEŞİM EN GÜZELİ SENDE OLUR İNŞALLAH SENİN BİGİ ARKADAŞLARA YAKIŞIR GÜZEL GÜVERCİN . CUMA AKŞAMINA SENİN KÜŞLARIDA GÖRELİM MÜMKÜNSE KARDEŞİMdıyarbakırlı fırat demiş ki:masallah hepsı star...
- MisafirMisafir
7/4/2009, 11:00 am
Telefon numaranı yazarmısın birader o 611 le başlayan kullanılmıyormuş diyor hanımefendi sekreterin :)
7/4/2009, 11:02 am
kardeşim herhalde yanlışcevirdin :) sekreter valla tutamadık hala bi sekreter kardeşim ya :)Resul demiş ki:Telefon numaranı yazarmısın birader o 611 le başlayan kullanılmıyormuş diyor hanımefendi sekreterin :)
- MisafirMisafir
7/4/2009, 11:03 am
chema demiş ki:kardeşim herhalde yanlışcevirdin :) sekreter valla tutamadık hala bi sekreter kardeşim ya :)Resul demiş ki:Telefon numaranı yazarmısın birader o 611 le başlayan kullanılmıyormuş diyor hanımefendi sekreterin :)
Geldimi. ?
7/4/2009, 11:08 am
kardeşim geldide cepten pek belli değil eger bana msn den göndere bilirsen daha detaylı görücem :.)Resul demiş ki:chema demiş ki:kardeşim herhalde yanlışcevirdin :) sekreter valla tutamadık hala bi sekreter kardeşim ya :)Resul demiş ki:Telefon numaranı yazarmısın birader o 611 le başlayan kullanılmıyormuş diyor hanımefendi sekreterin :)
Geldimi. ?
- MisafirMisafir
7/4/2009, 11:12 am
Kardeş Hafıza Kartının Aparatını Birine verdik oda getirmedi. Getirse burayada ekleriz.
- fırat kalkan
Ad Soyad : FIRAT KALKAN
Doğum Tarihi : 02/06/84
Forum Kayıt : 11/02/09
7/4/2009, 11:42 am
abi kusların pacalarını cektım bıde yumurtadalar gelsın pacaları burdada sergılıcem ınsallah ne eksıyımızvar görelım ustalara danısalım dımı abi...chema demiş ki:SAĞOL KARDEŞİM EN GÜZELİ SENDE OLUR İNŞALLAH SENİN BİGİ ARKADAŞLARA YAKIŞIR GÜZEL GÜVERCİN . CUMA AKŞAMINA SENİN KÜŞLARIDA GÖRELİM MÜMKÜNSE KARDEŞİMdıyarbakırlı fırat demiş ki:masallah hepsı star...
7/4/2009, 11:44 am
tabi kardeşim paylaştıkca güzel olur bu iş ama tamam nezaman hazır olurlarsa görürüz kardeşimdıyarbakırlı fırat demiş ki:abi kusların pacalarını cektım bıde yumurtadalar gelsın pacaları burdada sergılıcem ınsallah ne eksıyımızvar görelım ustalara danısalım dımı abi...chema demiş ki:SAĞOL KARDEŞİM EN GÜZELİ SENDE OLUR İNŞALLAH SENİN BİGİ ARKADAŞLARA YAKIŞIR GÜZEL GÜVERCİN . CUMA AKŞAMINA SENİN KÜŞLARIDA GÖRELİM MÜMKÜNSE KARDEŞİMdıyarbakırlı fırat demiş ki:masallah hepsı star...
- fırat kalkan
7/4/2009, 12:00 pm
tabı bı hazır olsunlar ama öyle aman aman güzel kuslar yokchema demiş ki:tabi kardeşim paylaştıkca güzel olur bu iş ama tamam nezaman hazır olurlarsa görürüz kardeşimdıyarbakırlı fırat demiş ki:abi kusların pacalarını cektım bıde yumurtadalar gelsın pacaları burdada sergılıcem ınsallah ne eksıyımızvar görelım ustalara danısalım dımı abi...chema demiş ki:SAĞOL KARDEŞİM EN GÜZELİ SENDE OLUR İNŞALLAH SENİN BİGİ ARKADAŞLARA YAKIŞIR GÜZEL GÜVERCİN . CUMA AKŞAMINA SENİN KÜŞLARIDA GÖRELİM MÜMKÜNSE KARDEŞİMdıyarbakırlı fırat demiş ki:masallah hepsı star...
8/4/2009, 9:16 pm
canın sağolsun be kardeşim bi sonunu görelim bebelerin paylaşırız tabi hep diyorum güvercin paylaştıkça zekli bir hobidir'''' gerçi bu bir hastalık ya hoş :)
8/4/2009, 11:26 pm
maşşallah...ALLAH sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etin ....inşallah star olurlar.........
9/4/2009, 10:39 am
sağol varol farhi allah sanada en güzelini nasip etsin kardeşimşahin_-55 demiş ki:maşşallah...ALLAH sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etin ....inşallah star olurlar.........
- fırat kalkan
9/4/2009, 11:37 am
abi nasılsın yaerın gelıyor sunuz dımı...
9/4/2009, 1:35 pm
sağol varol iyiyiz sende iyisin inşallah, bi aksilik cıkmassa yarın akşama ordayız kardeşim saygılardıyarbakırlı fırat demiş ki:abi nasılsın yaerın gelıyorsunuz dımı...
- fırat kalkan
9/4/2009, 3:17 pm
yarını ne guzel yazmısım bee...
10/4/2009, 2:05 pm
bizde azbucuk ingilizce varya anladık kardeşim akşama görüşürüz :)dıyarbakırlı fırat demiş ki:yarını ne guzel yazmısım bee...
10/4/2009, 4:10 pm
abicim seni kınıyorum
elinde böyle malzeme var sen bi resim çekip yayınlamıyosun telefondan çekme resimlerle olurmu hiç derhal arapları net fotolarını bekliyoruz
elinde böyle malzeme var sen bi resim çekip yayınlamıyosun telefondan çekme resimlerle olurmu hiç derhal arapları net fotolarını bekliyoruz
- MisafirMisafir
10/4/2009, 11:23 pm
zor benım ısımı halletsın ben cekerım ermanizmirli erman demiş ki:abicim seni kınıyorum
- MisafirMisafir
10/4/2009, 11:25 pm
canım kardesım sen sakrak abıdınım allah bu nesenı bu guler yuzlulugunu hıc bır zaman bozmasın dernegımıze vermıs oldugunuz sereften dolayı sızlere tesekkur ederım ayaklarınıza saglık sagolun var olun kardesım saygılar sevgıler
11/4/2009, 8:34 am
sağol varol bende AGKD. adına göstermiş oldugunuz misafir perverlik ten dolayı dikkaldırım dernegi adına sana teşekkür ederimevren demiş ki:canım kardesım sen sakrak abıdınım allah bu nesenı bu guler yuzlulugunu hıc bır zaman bozmasın dernegımıze vermıs oldugunuz sereften dolayı sızlere tesekkur ederım ayaklarınıza saglık sagolun var olun kardesım saygılar sevgıler
sagol var kardeşim evren
11/4/2009, 8:36 am
aynen evren kardeşim güzel birgünde gelip çekicek kardeşim atıcaz mutlaka havaların düzelmesini bekliyoduk kardeşim atıcaz resimleri sağolun varolun saygılarevren demiş ki:zor benım ısımı halletsın ben cekerım ermanizmirli erman demiş ki:abicim seni kınıyorum
- fırat kalkan
14/4/2009, 2:00 pm
abi resımde cok tıkı cıkmısın hanı
- MisafirMisafir
14/4/2009, 2:20 pm
- MisafirMisafir