ABİDİN & YAŞAR (YILDIRIM)
+55
mehmet çolak
D21
kerimikiz1953
ali yılmaz
OxyqeN
sercan gönal
mithat
kahvecişaban
dadaş
türker saygılı
ahmetofli
bgyd
ADNAN BAYRAM
truva_emre
AHMETHANKORKUT
ERTAN ÇAM
Beysan Taştan
ADIYAMANLIMEHMET
Serdar Avcı
umb26
semihcakici
daghan
capslock967
Tekeli
altan-aziz
MUŞLU BURHAN
izmirli erman
emin
hasan burak
Kaan_Koç
Rauf
ankaralı
muharrem06
omeryener26
murat_yetgin
Başbuğ
muratbaba
ysfkorkmaz
taliko
balamir
kadox
mehmet karadağ
MURAT AKGÜL
hasankoc
memet recep balkan
fırat kalkan
Forum Admin
altınokguvercin
adanalı
Akdeniz
pehlivan
şahin_-55
halil şirin
umut_bursa
chema
59 posters
- MisafirMisafir
Geri: ABİDİN & YAŞAR (YILDIRIM)
14/4/2009, 10:04 pm
yavv bunun bırsey yapacagı yokk be az yesın bır makına alsın ne dıyem daha hee ahmet kardes bu bırsey yapamazztimsah16 demiş ki:abıdın bilader hanı resimler nerde at artık su arapları da gorelım
- MisafirMisafir
14/4/2009, 10:39 pm
hehe valla banada oyle gelıyo cep telefonuyula cekıp cekıp koyuyo dımı :D :Devren demiş ki:yavv bunun bırsey yapacagı yokk be az yesın bır makına alsın ne dıyem daha hee ahmet kardes bu bırsey yapamazztimsah16 demiş ki:abıdın bilader hanı resimler nerde at artık su arapları da gorelım
- MisafirMisafir
15/4/2009, 6:34 am
timsah16 demiş ki:hehe valla banada oyle gelıyo cep telefonuyula cekıp cekıp koyuyo dımı :D :Devren demiş ki:yavv bunun bırsey yapacagı yokk be az yesın bır makına alsın ne dıyem daha hee ahmet kardes bu bırsey yapamazztimsah16 demiş ki:abıdın bilader hanı resimler nerde at artık su arapları da gorelım
ŞŞŞŞŞ aynı şeyi bizde yapıyoruz. Kardeşim Çok problemse alır hediye edersiniz.
15/4/2009, 7:32 am
VAY SİZİ YAĞSIZ KELLELER VAY BENİMLE KAFA YAPARSINIZ HEEEE SİZLERİ BEN MAKİNANIN KRALINA BOĞARIMMMMMM 5 TANE VAR MAKİNA OOOOOOO
15/4/2009, 7:34 am
ŞAKA BİYANA HAVA GÜZEL OLUNCA ÇEKİCEM ARKADAŞLAR MAKİNADA VARRRR PROBLEM BENDE ZAMAN BULUPTA CEKEMEDİM ARKADAŞLAR EN KISA ZAMANDA HALLEDİCEM
- MisafirMisafir
15/4/2009, 1:26 pm
gece hayatına azz takıll anasını satayımmchema demiş ki:ŞAKA BİYANA HAVA GÜZEL OLUNCA ÇEKİCEM ARKADAŞLAR MAKİNADA VARRRR PROBLEM BENDE ZAMAN BULUPTA CEKEMEDİM ARKADAŞLAR EN KISA ZAMANDA HALLEDİCEM
15/4/2009, 2:44 pm
valla sorma arkadaşım be bu aralar dozuttuk iyiceevren demiş ki:gece hayatına azz takıll anasını satayımmchema demiş ki:ŞAKA BİYANA HAVA GÜZEL OLUNCA ÇEKİCEM ARKADAŞLAR MAKİNADA VARRRR PROBLEM BENDE ZAMAN BULUPTA CEKEMEDİM ARKADAŞLAR EN KISA ZAMANDA HALLEDİCEM
ama benden kaynaklanmıyor karılar rahat bırakmıyor be kardeşim
- MisafirMisafir
15/4/2009, 9:53 pm
chema demiş ki:valla sorma arkadaşım be bu aralar dozuttuk iyiceevren demiş ki:gece hayatına azz takıll anasını satayımmchema demiş ki:ŞAKA BİYANA HAVA GÜZEL OLUNCA ÇEKİCEM ARKADAŞLAR MAKİNADA VARRRR PROBLEM BENDE ZAMAN BULUPTA CEKEMEDİM ARKADAŞLAR EN KISA ZAMANDA HALLEDİCEM
16/4/2009, 7:57 am
AMA ARTIK TAKILMICAM GECE ALEMİ COK YORUYOR BENİ KARDEŞİMevren demiş ki:chema demiş ki:valla sorma arkadaşım be bu aralar dozuttuk iyiceevren demiş ki:gece hayatına azz takıll anasını satayımmchema demiş ki:ŞAKA BİYANA HAVA GÜZEL OLUNCA ÇEKİCEM ARKADAŞLAR MAKİNADA VARRRR PROBLEM BENDE ZAMAN BULUPTA CEKEMEDİM ARKADAŞLAR EN KISA ZAMANDA HALLEDİCEM
- MisafirMisafir
16/4/2009, 3:12 pm
Abidin kardaşım şoşo tehlikeli bakıyor dikkat et milletin poposundan yüz gram çiğköftelik et almasın aman ha aman kardaşım.
- MisafirMisafir
16/4/2009, 3:18 pm
- MisafirMisafir
16/4/2009, 3:24 pm
abidin abi yavruları güzelde kendi çok tehlike bişiye benziyo yan yan bakıyo :D
16/4/2009, 3:27 pm
AYNEN UGURCUGUM COK TEHLİKELİ KAFAYI YEDİ BU ARALAR BİRAZ SİNİRLİ MANİTASI GİTTİ DE :)dadaş demiş ki:abidin abi yavruları güzelde kendi çok tehlike bişiye benziyo yan yan bakıyo :D
16/4/2009, 3:28 pm
COK TEHLİKELİ AMA SÖZDİNLER BENİM OĞLUM AKILLIDIRurfalımehmet demiş ki:Abidin kardaşım şoşo tehlikeli bakıyor dikkat et milletin poposundan yüz gram çiğköftelik et almasın aman ha aman kardaşım.
- MisafirMisafir
16/4/2009, 3:52 pm
- MUŞLU BURHAN
Ad Soyad : burhan samuk
Doğum Tarihi : 01/01/77
Forum Kayıt : 09/03/09
17/4/2009, 7:38 am
abidin kardeş halilo senin birşeyin oluyorm ama onda bir arap var kart unutamıyorum maşallah beh n oyun yapıuordu kanı mest olduğum kuşlardan biride onlardır sevgiler saygılar
- MUŞLU BURHAN
17/4/2009, 7:46 am
unutmuşken Halil abiye çok selamlar dostum hayırlı cumalar
17/4/2009, 8:59 am
ŞİMDİ HANGİSİNDEN BAHSETTİĞİNİ BİLMİYORUM AMA O ARAPLARINI ESKİ OYUN KUŞU OLAN BİR BEYAZ ERKEK İLE KIRMIŞTI ACABA ONUN YAVRULARINDAN BİRİNİMİ SEYRETTİN KARDEŞİM BENDEKİLERLE ONUN ŞEBAPLARI AYNI KUŞLAR RAHMETLİ ARİF DAYININ KUŞLARINA DAYANIYOR KARDEŞİMMUŞLU BURHAN demiş ki:abidin kardeş halilo senin birşeyin oluyorm ama onda bir arap var kart unutamıyorum maşallah beh n oyun yapıuordu kanı mest olduğum kuşlardan biride onlardır sevgiler saygılar
17/4/2009, 9:00 am
SAĞOL KARDEŞİM SANADA HAYIRLI CUMALAR SÖYLERİM KARDEŞİM ALEYKÜM SELAMMUŞLU BURHAN demiş ki:unutmuşken Halil abiye çok selamlar dostum hayırlı cumalar
- Kaan_Koç
Ad Soyad : KAAN KOÇ
Doğum Tarihi : 22/04/83
Forum Kayıt : 25/03/09
17/4/2009, 11:04 am
maşallah güsel yavrular..inşlah eke likleride böyle güsel olur ...nerelerdesin?
- MUŞLU BURHAN
17/4/2009, 11:12 am
ABİDİN EVET ONUN BEYAZLARDAN GELEN ARAP POLİS YILMAZA VERMİŞTİ O KANLARI BANA DA NASİP OLMUŞTU O KANLAR UCURTMUŞTUM ONUN EN ÇOK AHMET BAKMIŞTI O KANLARA ABİDİN KARDEŞ BENİM OYUNLARA OLAN MERAKIMI ALLAH BİLİYOR O HALA YAŞIYORMUDUR
17/4/2009, 12:04 pm
sağol canım kardeşim allah sanada nasip etsin bilader en iyileriniKaan_Koç demiş ki:maşallah güsel yavrular..inşlah eke likleride böyle güsel olur ...nerelerdesin?
17/4/2009, 12:06 pm
valla bilmiyorum be bilader ama sana oyun kuşu seyrettirim hazır olunca kardeşimMUŞLU BURHAN demiş ki:ABİDİN EVET ONUN BEYAZLARDAN GELEN ARAP POLİS YILMAZA VERMİŞTİ O KANLARI BANA DA NASİP OLMUŞTU O KANLAR UCURTMUŞTUM ONUN EN ÇOK AHMET BAKMIŞTI O KANLARA ABİDİN KARDEŞ BENİM OYUNLARA OLAN MERAKIMI ALLAH BİLİYOR O HALA YAŞIYORMUDUR
- Kaan_Koç
Ad Soyad : KAAN KOÇ
Doğum Tarihi : 22/04/83
Forum Kayıt : 25/03/09
17/4/2009, 12:07 pm
abidin bey kuşlarınıs çok güsel..benide kuşçu yaparmısınıs???nerdesin oğlum ya aarayıp duruyorum seni...
17/4/2009, 12:09 pm
SENİ KRAL KUŞCU YAPICAM :)))))Kaan_Koç demiş ki:abidin bey kuşlarınıs çok güsel..benide kuşçu yaparmısınıs???nerdesin oğlum ya aarayıp duruyorum seni...