ABİDİN & YAŞAR (YILDIRIM)
+55
mehmet çolak
D21
kerimikiz1953
ali yılmaz
OxyqeN
sercan gönal
mithat
kahvecişaban
dadaş
türker saygılı
ahmetofli
bgyd
ADNAN BAYRAM
truva_emre
AHMETHANKORKUT
ERTAN ÇAM
Beysan Taştan
ADIYAMANLIMEHMET
Serdar Avcı
umb26
semihcakici
daghan
capslock967
Tekeli
altan-aziz
MUŞLU BURHAN
izmirli erman
emin
hasan burak
Kaan_Koç
Rauf
ankaralı
muharrem06
omeryener26
murat_yetgin
Başbuğ
muratbaba
ysfkorkmaz
taliko
balamir
kadox
mehmet karadağ
MURAT AKGÜL
hasankoc
memet recep balkan
fırat kalkan
Forum Admin
altınokguvercin
adanalı
Akdeniz
pehlivan
şahin_-55
halil şirin
umut_bursa
chema
59 posters
- Kaan_Koç
Ad Soyad : KAAN KOÇ
Doğum Tarihi : 22/04/83
Forum Kayıt : 25/03/09
Geri: ABİDİN & YAŞAR (YILDIRIM)
17/4/2009, 3:49 pm
18/4/2009, 9:27 am
ORTADAKİ KARDEŞ BENİM ORTAK YAŞAR BEY SEVGİLERİMİ SUNUYORUM
- Kaan_Koç
18/4/2009, 11:23 am
insan bizide çeker kurnaz..
- fırat kalkan
Ad Soyad : FIRAT KALKAN
Doğum Tarihi : 02/06/84
Forum Kayıt : 11/02/09
18/4/2009, 12:16 pm
abi bizde geldık ziyarete ama resmımızı göremedık...
- Kaan_Koç
18/4/2009, 12:26 pm
biz gürsu ya gittiğimizde çekilen fotolar onlar...yeşilyayla değil yani kardeşim..ben abidindıyarbakırlı fırat demiş ki:abi bizde geldık ziyarete ama resmımızı göremedık...
- fırat kalkan
Ad Soyad : FIRAT KALKAN
Doğum Tarihi : 02/06/84
Forum Kayıt : 11/02/09
18/4/2009, 2:13 pm
Kaan_Koç demiş ki:biz gürsu ya gittiğimizde çekilen fotolar onlar...yeşilyayla değil yani kardeşim..ben abidindıyarbakırlı fırat demiş ki:abi bizde geldık ziyarete ama resmımızı göremedık...
- MisafirMisafir
18/4/2009, 11:27 pm
ula abıdın ben persembe gunu ordaydım kardesım alı abıler bana kesın bırsey demedı tamammı olacak olmayacak bır muamma vardı alı abı de fıratta bılıyor bızde ona gore hareket ettik onun ıcın bızde bır yanlıs yok yanlısta gorulduyse bu kusurumuza bakmayın her zaman dostuz bız allaha emanet olun saygılar sevgıler kardes
20/4/2009, 7:33 am
canım benim bi problem yok kardeşim ayıp ettin senin canın sağolsun kardeşim nedemekevren demiş ki:ula abıdın ben persembe gunu ordaydım kardesım alı abıler bana kesın bırsey demedı tamammı olacak olmayacak bır muamma vardı alı abı de fıratta bılıyor bızde ona gore hareket ettik onun ıcın bızde bır yanlıs yok yanlısta gorulduyse bu kusurumuza bakmayın her zaman dostuz bız allaha emanet olun saygılar sevgıler kardes
- MisafirMisafir
20/4/2009, 7:40 am
Abidin Kuşların Fotoları ne Oldu Haftasonu çekecektin
- MisafirMisafir
20/4/2009, 7:44 am
resul boşver bilader abidinin bişey çekecegi yok nazlanıyo hep çekecem çekecem diyor bişey yok :DResul demiş ki:Abidin Kuşların Fotoları ne Oldu Haftasonu çekecektin
20/4/2009, 7:54 am
YAV SİZDEN KURTULUŞ YOKMU BANA :) YİNE BİRLEŞTİNİZ ARKADAŞALAR KUŞLAR DURUMU KOTÜ NAZAR DEĞDİ ERKEK RAHATSIZ İNANIN BİRDE YAVRU VAR LATLARINDA SU YAVRUDAN SONRA YUMURTADAYKEN CEKİCEM VALLA SÖZYAtimsah16 demiş ki:resul boşver bilader abidinin bişey çekecegi yok nazlanıyo hep çekecem çekecem diyor bişey yok :DResul demiş ki:Abidin Kuşların Fotoları ne Oldu Haftasonu çekecektin
- MisafirMisafir
20/4/2009, 7:56 am
chema demiş ki:YAV SİZDEN KURTULUŞ YOKMU BANA :) YİNE BİRLEŞTİNİZ ARKADAŞALAR KUŞLAR DURUMU KOTÜ NAZAR DEĞDİ ERKEK RAHATSIZ İNANIN BİRDE YAVRU VAR LATLARINDA SU YAVRUDAN SONRA YUMURTADAYKEN CEKİCEM VALLA SÖZYAtimsah16 demiş ki:resul boşver bilader abidinin bişey çekecegi yok nazlanıyo hep çekecem çekecem diyor bişey yok :DResul demiş ki:Abidin Kuşların Fotoları ne Oldu Haftasonu çekecektin
Ahmet Yavruya Bakacak Kuşun varmı Sen O yavruyu Al Fotoları çeksin
20/4/2009, 7:57 am
ALDIM ZATEN KARDEŞİM YAVRULARI ALTINDAN ERKEK RAHATSIZLANINCA :)))))Resul demiş ki:chema demiş ki:YAV SİZDEN KURTULUŞ YOKMU BANA :) YİNE BİRLEŞTİNİZ ARKADAŞALAR KUŞLAR DURUMU KOTÜ NAZAR DEĞDİ ERKEK RAHATSIZ İNANIN BİRDE YAVRU VAR LATLARINDA SU YAVRUDAN SONRA YUMURTADAYKEN CEKİCEM VALLA SÖZYAtimsah16 demiş ki:resul boşver bilader abidinin bişey çekecegi yok nazlanıyo hep çekecem çekecem diyor bişey yok :DResul demiş ki:Abidin Kuşların Fotoları ne Oldu Haftasonu çekecektin
- MisafirMisafir
20/4/2009, 8:00 am
chema demiş ki:ALDIM ZATEN KARDEŞİM YAVRULARI ALTINDAN ERKEK RAHATSIZLANINCA :)))))Resul demiş ki:chema demiş ki:YAV SİZDEN KURTULUŞ YOKMU BANA :) YİNE BİRLEŞTİNİZ ARKADAŞALAR KUŞLAR DURUMU KOTÜ NAZAR DEĞDİ ERKEK RAHATSIZ İNANIN BİRDE YAVRU VAR LATLARINDA SU YAVRUDAN SONRA YUMURTADAYKEN CEKİCEM VALLA SÖZYAtimsah16 demiş ki:resul boşver bilader abidinin bişey çekecegi yok nazlanıyo hep çekecem çekecem diyor bişey yok :DResul demiş ki:Abidin Kuşların Fotoları ne Oldu Haftasonu çekecektin
Sen İsteyince Biz Hemen Ekliyoruz Beyazları tamam birader öyle olsun. Abidin Seninle takas yapacaktık ya bi ara, yavru nasıl olmuş gördünmü son halini.
- MisafirMisafir
20/4/2009, 9:15 am
:D :Dchema demiş ki:YAV SİZDEN KURTULUŞ YOKMU BANA :) YİNE BİRLEŞTİNİZ ARKADAŞALAR KUŞLAR DURUMU KOTÜ NAZAR DEĞDİ ERKEK RAHATSIZ İNANIN BİRDE YAVRU VAR LATLARINDA SU YAVRUDAN SONRA YUMURTADAYKEN CEKİCEM VALLA SÖZYAtimsah16 demiş ki:resul boşver bilader abidinin bişey çekecegi yok nazlanıyo hep çekecem çekecem diyor bişey yok :DResul demiş ki:Abidin Kuşların Fotoları ne Oldu Haftasonu çekecektin
20/4/2009, 9:16 am
GÖRDÜM KARDEŞİM MAŞALLAH COK GÜZEL OLMUŞ ŞİMDİ NE VURDUN ERKEĞE NEYLE ÇALIŞIYOSUNResul demiş ki:chema demiş ki:ALDIM ZATEN KARDEŞİM YAVRULARI ALTINDAN ERKEK RAHATSIZLANINCA :)))))Resul demiş ki:chema demiş ki:YAV SİZDEN KURTULUŞ YOKMU BANA :) YİNE BİRLEŞTİNİZ ARKADAŞALAR KUŞLAR DURUMU KOTÜ NAZAR DEĞDİ ERKEK RAHATSIZ İNANIN BİRDE YAVRU VAR LATLARINDA SU YAVRUDAN SONRA YUMURTADAYKEN CEKİCEM VALLA SÖZYAtimsah16 demiş ki:resul boşver bilader abidinin bişey çekecegi yok nazlanıyo hep çekecem çekecem diyor bişey yok :DResul demiş ki:Abidin Kuşların Fotoları ne Oldu Haftasonu çekecektin
Sen İsteyince Biz Hemen Ekliyoruz Beyazları tamam birader öyle olsun. Abidin Seninle takas yapacaktık ya bi ara, yavru nasıl olmuş gördünmü son halini.
- MisafirMisafir
20/4/2009, 9:36 am
chema demiş ki:GÖRDÜM KARDEŞİM MAŞALLAH COK GÜZEL OLMUŞ ŞİMDİ NE VURDUN ERKEĞE NEYLE ÇALIŞIYOSUNResul demiş ki:chema demiş ki:ALDIM ZATEN KARDEŞİM YAVRULARI ALTINDAN ERKEK RAHATSIZLANINCA :)))))Resul demiş ki:chema demiş ki:YAV SİZDEN KURTULUŞ YOKMU BANA :) YİNE BİRLEŞTİNİZ ARKADAŞALAR KUŞLAR DURUMU KOTÜ NAZAR DEĞDİ ERKEK RAHATSIZ İNANIN BİRDE YAVRU VAR LATLARINDA SU YAVRUDAN SONRA YUMURTADAYKEN CEKİCEM VALLA SÖZYAtimsah16 demiş ki:resul boşver bilader abidinin bişey çekecegi yok nazlanıyo hep çekecem çekecem diyor bişey yok :DResul demiş ki:Abidin Kuşların Fotoları ne Oldu Haftasonu çekecektin
Yavru Miski erkeğin önünde Düz Kuyruk Kepez Miski Var. Kepezde Çok genç Daha Yumurtlamadı. Sabırla Bekliyorum. Babasının Önündede Mavi Dişi Var Yavrular Büyüyo Kürenk ve Mavi verdi. :no: Çakmaklıdan Gelme diye Mavi Eş Ettik ama Çakmaklı Yerine Mavi ve Kürenk Verdi. Daha Yavru Almam Onlardan.
20/4/2009, 2:35 pm
BENCEDE ÇAKMAKLI YADA MAVİ VURMA GÜZEL Bİ MİSKİ VUR KARDEŞİMResul demiş ki:chema demiş ki:GÖRDÜM KARDEŞİM MAŞALLAH COK GÜZEL OLMUŞ ŞİMDİ NE VURDUN ERKEĞE NEYLE ÇALIŞIYOSUNResul demiş ki:chema demiş ki:ALDIM ZATEN KARDEŞİM YAVRULARI ALTINDAN ERKEK RAHATSIZLANINCA :)))))Resul demiş ki:chema demiş ki:YAV SİZDEN KURTULUŞ YOKMU BANA :) YİNE BİRLEŞTİNİZ ARKADAŞALAR KUŞLAR DURUMU KOTÜ NAZAR DEĞDİ ERKEK RAHATSIZ İNANIN BİRDE YAVRU VAR LATLARINDA SU YAVRUDAN SONRA YUMURTADAYKEN CEKİCEM VALLA SÖZYAtimsah16 demiş ki:resul boşver bilader abidinin bişey çekecegi yok nazlanıyo hep çekecem çekecem diyor bişey yok :DResul demiş ki:Abidin Kuşların Fotoları ne Oldu Haftasonu çekecektin
Yavru Miski erkeğin önünde Düz Kuyruk Kepez Miski Var. Kepezde Çok genç Daha Yumurtlamadı. Sabırla Bekliyorum. Babasının Önündede Mavi Dişi Var Yavrular Büyüyo Kürenk ve Mavi verdi. :no: Çakmaklıdan Gelme diye Mavi Eş Ettik ama Çakmaklı Yerine Mavi ve Kürenk Verdi. Daha Yavru Almam Onlardan.
- MisafirMisafir
20/4/2009, 2:52 pm
Önerin için Teşekkür ettim toprağım. Beklemedeyiz. Ama Mavi Yavru iyi Çıkacak ha. :D
20/4/2009, 3:46 pm
onun alıtından ne cıkacak kardeşim :) yaaaa zaten problem orda kardeşimResul demiş ki:Önerin için Teşekkür ettim toprağım. Beklemedeyiz. Ama Mavi Yavru iyi Çıkacak ha. :D
- MisafirMisafir
21/4/2009, 5:17 am
chema demiş ki:onun alıtından ne cıkacak kardeşim :) yaaaa zaten problem orda kardeşimResul demiş ki:Önerin için Teşekkür ettim toprağım. Beklemedeyiz. Ama Mavi Yavru iyi Çıkacak ha. :D
Yoz Vermeyeceği kesin. :D
21/4/2009, 9:31 am
kesinde şimdi mavinin altından kürenk cıkarsa olurmu kardeşim ben eminim tamam yoz cıkmaz ama sen miskiyi miskiyle çalış boşver maviye cakmaklıya vurmayı onu söylüyorum kardeşimResul demiş ki:chema demiş ki:onun alıtından ne cıkacak kardeşim :) yaaaa zaten problem orda kardeşimResul demiş ki:Önerin için Teşekkür ettim toprağım. Beklemedeyiz. Ama Mavi Yavru iyi Çıkacak ha. :D
- MisafirMisafir
21/4/2009, 11:11 am
chema demiş ki:kesinde şimdi mavinin altından kürenk cıkarsa olurmu kardeşim ben eminim tamam yoz cıkmaz ama sen miskiyi miskiyle çalış boşver maviye cakmaklıya vurmayı onu söylüyorum kardeşimResul demiş ki:chema demiş ki:onun alıtından ne cıkacak kardeşim :) yaaaa zaten problem orda kardeşimResul demiş ki:Önerin için Teşekkür ettim toprağım. Beklemedeyiz. Ama Mavi Yavru iyi Çıkacak ha. :D
Tabikide İşte Çakmaklıdan Gelmeymiş diye bizde mavi ile DENEDİK. Olay bu İlk ve Son. Ard Niyet Olsa Burda Söylemem Zaten Abidin. Birde Şöyle Birşey var Bu kuş Çakmaklıdan gelsiyse Aziz abiden aldığım kürenkle 5-6 ağız yavru aldım neden birtane çakmaklı yada mavi yavru vermedi anlamış değilim.
21/4/2009, 2:29 pm
Resul demiş ki:chema demiş ki:kesinde şimdi mavinin altından kürenk cıkarsa olurmu kardeşim ben eminim tamam yoz cıkmaz ama sen miskiyi miskiyle çalış boşver maviye cakmaklıya vurmayı onu söylüyorum kardeşimResul demiş ki:chema demiş ki:onun alıtından ne cıkacak kardeşim :) yaaaa zaten problem orda kardeşimResul demiş ki:Önerin için Teşekkür ettim toprağım. Beklemedeyiz. Ama Mavi Yavru iyi Çıkacak ha. :D
Tabikide İşte Çakmaklıdan Gelmeymiş diye bizde mavi ile DENEDİK. Olay bu İlk ve Son. Ard Niyet Olsa Burda Söylemem Zaten Abidin. Birde Şöyle Birşey var Bu kuş Çakmaklıdan gelsiyse Aziz abiden aldığım kürenkle 5-6 ağız yavru aldım neden birtane çakmaklı yada mavi yavru vermedi anlamış değilim.
şimdi kuş un taneleri sihacalıyor diye cakmaklıdan mı gelme oluyormuş ya boş ver sen resul senin ona vurucagın kuşun teni kürenk taneleri az baz güzel bir dişi vurucaksın kardeşim bakmıyacaksın arkana kim ne derse desin sen beni dinle kardeşim
- MisafirMisafir
21/4/2009, 3:40 pm
chema demiş ki:Resul demiş ki:chema demiş ki:kesinde şimdi mavinin altından kürenk cıkarsa olurmu kardeşim ben eminim tamam yoz cıkmaz ama sen miskiyi miskiyle çalış boşver maviye cakmaklıya vurmayı onu söylüyorum kardeşimResul demiş ki:chema demiş ki:onun alıtından ne cıkacak kardeşim :) yaaaa zaten problem orda kardeşimResul demiş ki:Önerin için Teşekkür ettim toprağım. Beklemedeyiz. Ama Mavi Yavru iyi Çıkacak ha. :D
şimdi kuş un taneleri sihacalıyor diye cakmaklıdan mı gelme oluyormuş ya boş ver sen resul senin ona vurucagın kuşun teni kürenk taneleri az baz güzel bir dişi vurucaksın kardeşim bakmıyacaksın arkana kim ne derse desin sen beni dinle kardeşim
Şükrü Abi bulucak benim kuşa göre bişeyler. Sıradan bir kuşla eş etmek istemiyorum.
22/4/2009, 9:01 am
TAMAM KARDEŞİM YAKIŞIR SANAResul demiş ki:chema demiş ki:Resul demiş ki:chema demiş ki:kesinde şimdi mavinin altından kürenk cıkarsa olurmu kardeşim ben eminim tamam yoz cıkmaz ama sen miskiyi miskiyle çalış boşver maviye cakmaklıya vurmayı onu söylüyorum kardeşimResul demiş ki:chema demiş ki:onun alıtından ne cıkacak kardeşim :) yaaaa zaten problem orda kardeşimResul demiş ki:Önerin için Teşekkür ettim toprağım. Beklemedeyiz. Ama Mavi Yavru iyi Çıkacak ha. :D
Şükrü Abi bulucak benim kuşa göre bişeyler. Sıradan bir kuşla eş etmek istemiyorum.