ABİDİN & YAŞAR (YILDIRIM)
+55
mehmet çolak
D21
kerimikiz1953
ali yılmaz
OxyqeN
sercan gönal
mithat
kahvecişaban
dadaş
türker saygılı
ahmetofli
bgyd
ADNAN BAYRAM
truva_emre
AHMETHANKORKUT
ERTAN ÇAM
Beysan Taştan
ADIYAMANLIMEHMET
Serdar Avcı
umb26
semihcakici
daghan
capslock967
Tekeli
altan-aziz
MUŞLU BURHAN
izmirli erman
emin
hasan burak
Kaan_Koç
Rauf
ankaralı
muharrem06
omeryener26
murat_yetgin
Başbuğ
muratbaba
ysfkorkmaz
taliko
balamir
kadox
mehmet karadağ
MURAT AKGÜL
hasankoc
memet recep balkan
fırat kalkan
Forum Admin
altınokguvercin
adanalı
Akdeniz
pehlivan
şahin_-55
halil şirin
umut_bursa
chema
59 posters
- ysfkorkmaz
Ad Soyad : yusuf korkmaz
Doğum Tarihi : 01/01/65
Forum Kayıt : 03/02/09
Geri: ABİDİN & YAŞAR (YILDIRIM)
28/2/2009, 10:37 am
abidin kardeşim güle besle allah gönlüne versin
28/2/2009, 10:39 am
SAĞOL VAROL ABİ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM NASILSIN İYİMİSİN ABİ SİZLERDEN BÖYLE YORUMLAR GELİNCE SEVİNİYORUM SAYGILAR ESKİ ŞEHİRE DERNEĞİ ACINCA HABERİMİZ OLSUN ABİ
- ysfkorkmaz
Ad Soyad : yusuf korkmaz
Doğum Tarihi : 01/01/65
Forum Kayıt : 03/02/09
28/2/2009, 10:42 am
allah şükür iyiyim,bursaya saygılar... organizasyon olunca haber ederim
- MisafirMisafir
28/2/2009, 4:28 pm
abidin kardeş yav resimleri degiştirde gözümüz kuş görsün bu kuşlar ceple cekılırmı yapma kardeş beklıyoruz en kısa zamanda
- muratbaba
Ad Soyad : muratcan
Doğum Tarihi : 16/05/92
Forum Kayıt : 11/02/09
28/2/2009, 4:32 pm
selamın aleyküm abidin abi ben istnbuldan murat tanırısın hatta emeğine sağlık böyle kuşlara can feda allah emeğini hiç birzaman boşa çıkarmasın ahme abinin dediği gibi resimler tam net deil kuşun görüntüsünü bozuyorama şebab kuşuda resimde anlaşılmaz ( saygılar ) kurenk_sebab@hotmail.com
- MisafirMisafir
28/2/2009, 4:38 pm
BABA SULTAN MASALLAH GUZEL KUSLAR ALLAH ESIRGESIN SEN DAHA GUZELSIN AMA .VE BIRAZ SABRETSEYDIN BEN CEKSEYDIM O KUSLARI CEP LE RESIMMI CEKILIR BE KANKA OLSUN CEP MEP GUZEL KUSLAR TEBRIKLER KARDESIM BENDE COK YAKISIKLI CIKMISIM HAA
- memet recep balkan
Ad Soyad : memet recep balkan
Doğum Tarihi : 12/01/79
Forum Kayıt : 31/01/09
(ABİDİN&YAŞAR)BURSA
28/2/2009, 5:38 pm
meraba kardeşim kuşlar ğüzel resimler kötü sen en kısa zamanda resimleri iyice yenile yoksa olmaz bu işler anlıyorsun umarım abidinnnnnnnnnnnn herneyse allah can pekliği versin maşallah kuşlar çok ğüzel gerçi canlı gördük tek kelimelen çok ğüzel allah tüyünce emeğince hayrını versin güle güle besle abidin hazırlan sen kardeşim 8 aya senle arap atacaz haberin olsun kendini iyice hazırla tamam mı canım
- Başbuğ
Ad Soyad : Mete BENLİ
Doğum Tarihi : 07/12/74
Forum Kayıt : 30/07/08
28/2/2009, 11:26 pm
abidin kardeşim seni tebrik eder başarılarının devamını dilerim...selamlar
2/3/2009, 8:52 am
TAMAM KARDEŞİM BUGUN ZAMAN BULURSAM AKŞAM DEĞİŞTİRİYORUM SAYGILARtimsah16 demiş ki:abidin kardeş yav resimleri degiştirde gözümüz kuş görsün bu kuşlar ceple cekılırmı yapma kardeş beklıyoruz en kısa zamanda
2/3/2009, 8:52 am
SAYGILAR METE ABİ TEŞEKKÜRLERBaşbuğ demiş ki:abidin kardeşim seni tebrik eder başarılarının devamını dilerim...selamlar
2/3/2009, 8:54 am
TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM RECEP KARDEŞİM SAĞOL VAR OLSENDE KUŞLARININ TÜYÜNCE HAYRINI GÖR 8,AY HERZAMAN HAZIRIM BEN AMA NİĞDEDE YARIŞICAZ ZANNEDİYODUM BEN :)memet recep balkan demiş ki:meraba kardeşim kuşlar ğüzel resimler kötü sen en kısa zamanda resimleri iyice yenile yoksa olmaz bu işler anlıyorsun umarım abidinnnnnnnnnnnn herneyse allah can pekliği versin maşallah kuşlar çok ğüzel gerçi canlı gördük tek kelimelen çok ğüzel allah tüyünce emeğince hayrını versin güle güle besle abidin hazırlan sen kardeşim 8 aya senle arap atacaz haberin olsun kendini iyice hazırla tamam mı canım
2/3/2009, 8:56 am
YAV BEN ZATEN SENİ BEKLEDİM AMA ARKADAŞLAR İLLA GÖRELİM DEYİNCE BENDE BARİ BİRKACTANE ATAYIM DEDİM ZATEN BU RESİMDE SEN VARSIN DİYE ATTIM :)evren demiş ki:BABA SULTAN MASALLAH GUZEL KUSLAR ALLAH ESIRGESIN SEN DAHA GUZELSIN AMA .VE BIRAZ SABRETSEYDIN BEN CEKSEYDIM O KUSLARI CEP LE RESIMMI CEKILIR BE KANKA OLSUN CEP MEP GUZEL KUSLAR TEBRIKLER KARDESIM BENDE COK YAKISIKLI CIKMISIM HAA
2/3/2009, 8:58 am
kurenk_sebab@hotmail.com[/quote[/url]] MURAT KARDEŞ MERAK ETME ÇOK DAHA GÜZELLERİNİ DAHA GÜZEL ÇEKTİK HEPSİNİ ATICAMDA ZAMANIM YOK AMA ENKISA ZAMANDA SAĞOL KARDEŞİMmuratbaba demiş ki:selamın aleyküm abidin abi ben istnbuldan murat tanırısın hatta emeğine sağlık böyle kuşlara can feda allah emeğini hiç birzaman boşa çıkarmasın ahme abinin dediği gibi resimler tam net deil kuşun görüntüsünü bozuyorama şebab kuşuda resimde anlaşılmaz ( saygılar ) [url=mailto://kurenk_sebab@hotmail.com
3/3/2009, 10:37 am
TEŞEKKÜRLER RESUL KARDEŞİM SAĞOL VAROL İNŞALLAH KARDEŞİM SİZLERİDE GÖRMEK DİLEĞİYLEResul demiş ki:Tebrikler. Başarılara Devam.
- MisafirMisafir
3/3/2009, 11:31 am
maşallah abii güzel kusların var Allah daha artırsın basarılarının devamını dileriz saygılar...
3/3/2009, 11:33 am
sağol kardeşim senin de güzel küşların çatıdaki miski dişi nerden bana anlatırmısındadaş demiş ki:maşallah abii güzel kusların var Allah daha artırsın basarılarının devamını dileriz saygılar...
kardeşim
- MisafirMisafir
3/3/2009, 3:55 pm
o dişiyi 1 yıl önce yavru iken sakaryalı Şükrü abim verdi sagolsun varolsun ondan ögrenmenizi dilerim aslını neslini yorumun için sagol abii saygılar...
3/3/2009, 4:44 pm
KUŞLARIN GÜZEL BİRAZ OKUDUM BABANDA KUŞCUYMUŞ METE ABİNİDE İYİ TANIRIM VE SEVERİM SANA ENGÜZELİ YAKIŞIR KARDEŞİM EVREN ABİNİN DE NASİHATLARINIDİNLE ASLA KAYBETMESSİN SAYGILAR KARDEŞİMEdadaş demiş ki:o dişiyi 1 yıl önce yavru iken sakaryalı Şükrü abim verdi sagolsun varolsun ondan ögrenmenizi dilerim aslını neslini yorumun için sagol abii saygılar...
- MisafirMisafir
3/3/2009, 4:48 pm
teşekkür ederim abii çok sagol yorumun için Allah razı olsuninş. tanışmak nasip olur sizler gibi abilerimle evet babam bıraktı bu mirasi ben devam ettiriyorum inş. mete abim topragım çok delikanlı lnsan evren abim de çok kalender bi insan sevgiler saygılar abi hoşçakal...
- MisafirMisafir
4/3/2009, 1:29 pm
- umut_bursa
Ad Soyad : umut bahar
Doğum Tarihi : 28/11/78
Forum Kayıt : 21/11/08
5/3/2009, 9:39 am
maşallah kardeşim allah can pekliği versin
5/3/2009, 9:43 am
sağol umut kardeşim allah sana daha güzellerini versin kardeşimumut_bursa demiş ki:maşallah kardeşim allah can pekliği versin
- umut_bursa
Ad Soyad : umut bahar
Doğum Tarihi : 28/11/78
Forum Kayıt : 21/11/08
5/3/2009, 9:54 am
hepimize versin kardeşim birlikten dostluk doğar
5/3/2009, 9:57 am
merak etme kardeşim birlik beraberlik olucak cok güzel şeylerde olucak gelişmeleri san bildiricem saygılar kardeşimumut_bursa demiş ki:hepimize versin kardeşim birlikten dostluk doğar