ABİDİN & YAŞAR (YILDIRIM)
+55
mehmet çolak
D21
kerimikiz1953
ali yılmaz
OxyqeN
sercan gönal
mithat
kahvecişaban
dadaş
türker saygılı
ahmetofli
bgyd
ADNAN BAYRAM
truva_emre
AHMETHANKORKUT
ERTAN ÇAM
Beysan Taştan
ADIYAMANLIMEHMET
Serdar Avcı
umb26
semihcakici
daghan
capslock967
Tekeli
altan-aziz
MUŞLU BURHAN
izmirli erman
emin
hasan burak
Kaan_Koç
Rauf
ankaralı
muharrem06
omeryener26
murat_yetgin
Başbuğ
muratbaba
ysfkorkmaz
taliko
balamir
kadox
mehmet karadağ
MURAT AKGÜL
hasankoc
memet recep balkan
fırat kalkan
Forum Admin
altınokguvercin
adanalı
Akdeniz
pehlivan
şahin_-55
halil şirin
umut_bursa
chema
59 posters
Geri: ABİDİN & YAŞAR (YILDIRIM)
5/3/2009, 10:32 am
ABİ BEN YORUM YAPMIYORUM... ÖNCE RESİMLERİ DEĞİŞTİR... :) GÜZELİM KUŞLARA HAKSIZLIK EDİYORSUNUZ... BU KUŞLARI İZLERKEN TEPEDENMİ BAKIYORSUNUZ... MASAYA ATIP ÖYLE İZLİYORSUNUZ... BÜTÜN TÜRKİYE BAKIYOR BU RESİMLERE... DAHA GÜZEL RESİMLER EKLESENİZ... TAMAM KUŞ RESİMDEN BELLİ OLMAZ CANLI GÖRMEK LAZIM AMA RESİMDEDE AZ VEYA ÇOK NE OLDUĞUNU GÖRELİM... SAYGILAR...
5/3/2009, 10:38 am
murat_yetgin demiş ki:ABİ BEN YORUM YAPMIYORUM... ÖNCE RESİMLERİ DEĞİŞTİR... :) GÜZELİM KUŞLARA HAKSIZLIK EDİYORSUNUZ... BU KUŞLARI İZLERKEN TEPEDENMİ BAKIYORSUNUZ... MASAYA ATIP ÖYLE İZLİYORSUNUZ... BÜTÜN TÜRKİYE BAKIYOR BU RESİMLERE... DAHA GÜZEL RESİMLER EKLESENİZ... TAMAM KUŞ RESİMDEN BELLİ OLMAZ CANLI GÖRMEK LAZIM AMA RESİMDEDE AZ VEYA ÇOK NE OLDUĞUNU GÖRELİM... SAYGILAR...
yine de yorumun için sağol dediğin gibi kuş resimden belli olmaz mat kuş parlak cıkar parlak kuş mat çıkar canlı görmek en güzeli ha uyarın içinde cok teşekkür ederim mutlaka değiştiricem bu hafta sonu cok güzel resimler cekip atıcam güzel bir makina aldım hiç merak etme ayrıca bursaya gelirsen mutlaka tanışalım beni arkadaşlara sora bilirsin saygılar alanyaya
5/3/2009, 10:49 am
chema demiş ki:murat_yetgin demiş ki:ABİ BEN YORUM YAPMIYORUM... ÖNCE RESİMLERİ DEĞİŞTİR... :) GÜZELİM KUŞLARA HAKSIZLIK EDİYORSUNUZ... BU KUŞLARI İZLERKEN TEPEDENMİ BAKIYORSUNUZ... MASAYA ATIP ÖYLE İZLİYORSUNUZ... BÜTÜN TÜRKİYE BAKIYOR BU RESİMLERE... DAHA GÜZEL RESİMLER EKLESENİZ... TAMAM KUŞ RESİMDEN BELLİ OLMAZ CANLI GÖRMEK LAZIM AMA RESİMDEDE AZ VEYA ÇOK NE OLDUĞUNU GÖRELİM... SAYGILAR...
yine de yorumun için sağol dediğin gibi kuş resimden belli olmaz mat kuş parlak cıkar parlak kuş mat çıkar canlı görmek en güzeli ha uyarın içinde cok teşekkür ederim mutlaka değiştiricem bu hafta sonu cok güzel resimler cekip atıcam güzel bir makina aldım hiç merak etme ayrıca bursaya gelirsen mutlaka tanışalım beni arkadaşlara sora bilirsin saygılar alanyaya
bursaya geleçeğim... normalde ay başında ordaydım... işlerden dolayı bir erteleme oldu... ama geleçeğim... bu ayı çıkmaz ordayım... allahın izni ile... saygılar...
5/3/2009, 10:58 am
murat_yetgin demiş ki:chema demiş ki:murat_yetgin demiş ki:ABİ BEN YORUM YAPMIYORUM... ÖNCE RESİMLERİ DEĞİŞTİR... :) GÜZELİM KUŞLARA HAKSIZLIK EDİYORSUNUZ... BU KUŞLARI İZLERKEN TEPEDENMİ BAKIYORSUNUZ... MASAYA ATIP ÖYLE İZLİYORSUNUZ... BÜTÜN TÜRKİYE BAKIYOR BU RESİMLERE... DAHA GÜZEL RESİMLER EKLESENİZ... TAMAM KUŞ RESİMDEN BELLİ OLMAZ CANLI GÖRMEK LAZIM AMA RESİMDEDE AZ VEYA ÇOK NE OLDUĞUNU GÖRELİM... SAYGILAR...
bursaya geleçeğim... normalde ay başında ordaydım... işlerden dolayı bir erteleme oldu... ama geleçeğim... bu ayı çıkmaz ordayım... allahın izni ile... saygılar...
ayrı zamanda meslaktaşız belge varmı sende murat
- umut_bursa
Ad Soyad : umut bahar
Doğum Tarihi : 28/11/78
Forum Kayıt : 21/11/08
5/3/2009, 11:06 am
gelişmeleri hep beraber yapacağız kardeşim allah izin verirse hep ileriye yürüyeceğiz
5/3/2009, 11:08 am
chema demiş ki:murat_yetgin demiş ki:chema demiş ki:murat_yetgin demiş ki:ABİ BEN YORUM YAPMIYORUM... ÖNCE RESİMLERİ DEĞİŞTİR... :) GÜZELİM KUŞLARA HAKSIZLIK EDİYORSUNUZ... BU KUŞLARI İZLERKEN TEPEDENMİ BAKIYORSUNUZ... MASAYA ATIP ÖYLE İZLİYORSUNUZ... BÜTÜN TÜRKİYE BAKIYOR BU RESİMLERE... DAHA GÜZEL RESİMLER EKLESENİZ... TAMAM KUŞ RESİMDEN BELLİ OLMAZ CANLI GÖRMEK LAZIM AMA RESİMDEDE AZ VEYA ÇOK NE OLDUĞUNU GÖRELİM... SAYGILAR...
belge olayı yok... ben muhasebeciliği bıraktım... yatay geçiş yaptım... turizm sektöründe kuyumculuk işindeyim... çalışıyorum.... öğrenmeye çalışıyoruz... ama burdada kurtulamadım... yöneticilik seviyesinden tut... marabalık seviyesine kadar... ne iş varsa yapıyoruz... arada tabiki muhasebecilik ve iş takibide var.... istanbula geçeceğim... merkez orda... yeminli mali müşavirle bir hafta işlerim var... yeni bir şirket kuruluşu var... dönüşte... bursa... tokat... ordan alanya şeklinde planım... hayırlısı...
5/3/2009, 11:12 am
çok güzel benim arkadaşım alanyada çarşıda kuyumculuk yapıyorsan onu mutlaka tanırsın 2 sene önce bende geldim alanyaya sinan şeker 3 kardeşler oda gecen sene çarşıda bir dukkan vardı onu alıcaktı güş üzerine faliyet gösteren bir dükkan sinan collection tanırsın cok sevdiğim bir kardeşimdirmurat_yetgin demiş ki:chema demiş ki:murat_yetgin demiş ki:chema demiş ki:murat_yetgin demiş ki:ABİ BEN YORUM YAPMIYORUM... ÖNCE RESİMLERİ DEĞİŞTİR... :) GÜZELİM KUŞLARA HAKSIZLIK EDİYORSUNUZ... BU KUŞLARI İZLERKEN TEPEDENMİ BAKIYORSUNUZ... MASAYA ATIP ÖYLE İZLİYORSUNUZ... BÜTÜN TÜRKİYE BAKIYOR BU RESİMLERE... DAHA GÜZEL RESİMLER EKLESENİZ... TAMAM KUŞ RESİMDEN BELLİ OLMAZ CANLI GÖRMEK LAZIM AMA RESİMDEDE AZ VEYA ÇOK NE OLDUĞUNU GÖRELİM... SAYGILAR...
belge olayı yok... ben muhasebeciliği bıraktım... yatay geçiş yaptım... turizm sektöründe kuyumculuk işindeyim... çalışıyorum.... öğrenmeye çalışıyoruz... ama burdada kurtulamadım... yöneticilik seviyesinden tut... marabalık seviyesine kadar... ne iş varsa yapıyoruz... arada tabiki muhasebecilik ve iş takibide var.... istanbula geçeceğim... merkez orda... yeminli mali müşavirle bir hafta işlerim var... yeni bir şirket kuruluşu var... dönüşte... bursa... tokat... ordan alanya şeklinde planım... hayırlısı...
- MisafirMisafir
10/3/2009, 2:10 pm
kardes masallah allah nazardan saklasın tuyunce hayırnı gor guzel kardesım hepsı guzel kepez arap bı baska guzel bence saygılar kardees
10/3/2009, 3:21 pm
TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM KEPEZ DİŞİ BENİM KUŞLARIN ANASI AMA GERCEKTEN GÖRMEN LAZIM COK GÜZEL BİRDİŞİ SAYGILAR KARDEŞİME SAĞOL VAROLevren demiş ki:kardes masallah allah nazardan saklasın tuyunce hayırnı gor guzel kardesım hepsı guzel kepez arap bı baska guzel bence saygılar kardees
10/3/2009, 3:22 pm
TEŞEKKÜRLER KARDEŞ ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN SAYGILARşahin_-55 demiş ki:maşşallah...güzel kuşlar...
10/3/2009, 4:01 pm
ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN...EMEĞİNE SAĞLIK GÜZEL KUŞLARIN VAR... ALLAH DAHA İYİLERİNİ NASİP ETSİN... SAYGILAR
10/3/2009, 4:06 pm
SAĞOLASIN SAĞOLASIN SENDEDE VARRRR HADİ HADİ ÇIKARIYOSUN UCUNDAN UCUNDAN YAVAŞ YAVAŞ BAK YAVRUYU CIKARDIN DAHA NELER VARDIR NELER :)murat_yetgin demiş ki:ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN...EMEĞİNE SAĞLIK GÜZEL KUŞLARIN VAR... ALLAH DAHA İYİLERİNİ NASİP ETSİN... SAYGILAR
16/3/2009, 8:39 am
GELDİM BEYLER YARATIK HAKKINDA BİLGİ İSTEYEN VARMI:)
BİRAZDAN SÜLEYMAN MERCANIN İSMİNİN ALTINA BAKIN RESMİNİ ATICAM SAYGILAR
BANA DA BAKIN BENDE RESİM ATICAM :)
BİRAZDAN SÜLEYMAN MERCANIN İSMİNİN ALTINA BAKIN RESMİNİ ATICAM SAYGILAR
BANA DA BAKIN BENDE RESİM ATICAM :)
16/3/2009, 9:03 am
chema demiş ki:SAĞOLASIN SAĞOLASIN SENDEDE VARRRR HADİ HADİ ÇIKARIYOSUN UCUNDAN UCUNDAN YAVAŞ YAVAŞ BAK YAVRUYU CIKARDIN DAHA NELER VARDIR NELER :)murat_yetgin demiş ki:ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN...EMEĞİNE SAĞLIK GÜZEL KUŞLARIN VAR... ALLAH DAHA İYİLERİNİ NASİP ETSİN... SAYGILAR
bundan sonra benden yavru filan çalışmaz... kuş nazardan çatlayacak... bizim caminin imamı günde beş vakit okuyor... benim yavruya nasal alem yaramadı... :D :D
16/3/2009, 9:16 am
murat_yetgin demiş ki:chema demiş ki:SAĞOLASIN SAĞOLASIN SENDEDE VARRRR HADİ HADİ ÇIKARIYOSUN UCUNDAN UCUNDAN YAVAŞ YAVAŞ BAK YAVRUYU CIKARDIN DAHA NELER VARDIR NELER :)murat_yetgin demiş ki:ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN...EMEĞİNE SAĞLIK GÜZEL KUŞLARIN VAR... ALLAH DAHA İYİLERİNİ NASİP ETSİN... SAYGILAR
bundan sonra benden yavru filan çalışmaz... kuş nazardan çatlayacak... bizim caminin imamı günde beş vakit okuyor... benim yavruya nasal alem yaramadı... :D :D
VALLA NAZARA İNANIRIM AMA BENİM GÖZÜM KALMADAI KARDEŞ TÜYÜNCE SANA YARASIN KARDEŞİM:)
- omeryener26
Ad Soyad : Ömer YENER
Doğum Tarihi : 01/11/76
Forum Kayıt : 17/07/08
16/3/2009, 9:41 am
- muharrem06
Ad Soyad : muharrem ozturk
Doğum Tarihi : 05/09/76
Forum Kayıt : 22/11/08
16/3/2009, 9:54 am
Abidin yaratığa yüz görümlüğü taktınmı kardeş....
Ankara'da yüzgörümlüğü almadan masaya çıkmazdı o kuş...
16/3/2009, 10:08 am
muharrem06 demiş ki:Abidin yaratığa yüz görümlüğü taktınmı kardeş....
2 TANE DİŞİ VERDİK KARDEŞ DAHA NEOLUCAK :D :D :)
- muharrem06
16/3/2009, 10:10 am
Karşılığında da 3 kuş almışsınız neden onlardan bahsetmiyorsun abidi kardeş...
Sen bizi böylemi istihbarat yapıyor sanıyorsun....
16/3/2009, 10:15 am
:) ONLARI KARIŞTIRMAAAAA KURENK ERKEĞİ ALDIK BİR ÇİFTTE MİSKİ ALDIK AMAN KİMSE DUYMASIN :)muharrem06 demiş ki:Karşılığında da 3 kuş almışsınız neden onlardan bahsetmiyorsun abidi kardeş...
16/3/2009, 10:16 am
KÜRENK ERKEK HARBİDEN ORADA BEĞENDİĞİM EN GÜZEL KUŞLARDAN TAM BİR MALZEME :)
16/3/2009, 10:17 am
YANLIZZZZ KUŞLARI COK GÜZEL GAGA GÖZ KUMAŞ İSKELET MÜKEMMEL ALLAH ONA BAĞIŞLASIN KUŞLARINI :) KÜRENKKİ ALDIKKKKKK
- muharrem06
16/3/2009, 10:21 am
o kürenk erkeği bende çok beğenmiştim ....
Sİze kısmetmiş...
Sİze kısmetmiş...
16/3/2009, 11:04 am
TEŞKKÜRLER KARDEŞİM SENİN CANIN SAĞOLSUN ÖNUNNE GÜZEL BİR HANIM DİŞİ ATICAZ BAKARSIN SANADA YAVRUSU NASİP OLUR ARKADAŞIMmuharrem06 demiş ki:o kürenk erkeği bende çok beğenmiştim ....
Sİze kısmetmiş...
- muharrem06
16/3/2009, 11:22 am
İnşallah kardeş düşünmen yeter senin...
- umut_bursa
Ad Soyad : umut bahar
Doğum Tarihi : 28/11/78
Forum Kayıt : 21/11/08