OYUN KUŞU SOHBET SAYFASI - Sayfa 2 411k

Join the forum, it's quick and easy

OYUN KUŞU SOHBET SAYFASI - Sayfa 2 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

OYUN KUŞU SOHBET SAYFASI

+17
recep yılmaz
esatdogan
bora özmen
demircioglu_66
kenan500
turova
hsntarik
ibrahim54
Samsunlu55
ahmet_kara
akıncı
AHMETHANKORKUT
s@v@ş
hakan pehlivan
oyun_kusları
avcıı
komando
21 posters
hsntarik
hsntarik
Ad Soyad : Hasan Tarık Eşki
Doğum Tarihi : 25/01/87
Forum Kayıt : 10/02/09

OYUN KUŞU SOHBET SAYFASI - Sayfa 2 Empty Geri: OYUN KUŞU SOHBET SAYFASI

5/4/2009, 8:57 am
darkpigeon demiş ki:ben kusursuz demedım.KUSURSUZA YAKIN OLANI dedım :D
dış görunuş olarakta ön tepe sarı göz sıvas göğ unu hiç bi kuşa değişmem zevk işte tepeside yamuk olucak paçoz gıbı durucak :D
Zevk meselesi tabii ki.Saygı duyuyorum... king
akıncı
akıncı
Ad Soyad : Nigdeli ABDULLAH
Doğum Tarihi : 02/02/88
Forum Kayıt : 19/12/08

5/4/2009, 10:22 am
Selamun aleyküm Allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun sayın arkadaşlar Bahar geldi sezon başladı rabbim herkezin gönlüne uçurup kuş izlmesini nasip etsin .

Forum halkı nasılsınız...
turova
turova
Forum Kayıt : 06/04/09

8/4/2009, 8:45 am
kuşu havaya saldığınızda kısa turlarla biraz süratli hızlı uçarak korkar kacarcasına kovalanırcasına kümesin üstünde kısa kısa daireler çizip iyice hırslandıktan sonra sahibi ni de aynı şekilde hırslandırıp heyacanlandırıp dakikalarca uçtunu ve sonrasında bir anda atışlara başladığını bazen es geçip bazen ıskalayıp durdugunu ve nihayetinde sabır taşının çatladığı an son bir hamle ile bir anda hedefini bulup bir anda patladığını ve o an ki sürati sesi ve hırsı hevesi ile kafayı horoz gibi yukarı kaldırarak yürüdükçe altından bağıra bağıra o heyacanla gözler dolmuş bir şekilde elinde sigara bacaklar titrer bir halde gülsenmi ağlasanmı derler ya öle bişi , bu duyguyu acaba kaç arkadaşım yaşadı sormak isterim sizlere, anlata bildiysem ne mutlu bana
avcıı
avcıı
Ad Soyad : ismail
Doğum Tarihi : 29/12/77
Forum Kayıt : 31/12/08

9/4/2009, 12:04 pm
turova demiş ki:kuşu havaya saldığınızda kısa turlarla biraz süratli hızlı uçarak korkar kacarcasına kovalanırcasına kümesin üstünde kısa kısa daireler çizip iyice hırslandıktan sonra sahibi ni de aynı şekilde hırslandırıp heyacanlandırıp dakikalarca uçtunu ve sonrasında bir anda atışlara başladığını bazen es geçip bazen ıskalayıp durdugunu ve nihayetinde sabır taşının çatladığı an son bir hamle ile bir anda hedefini bulup bir anda patladığını ve o an ki sürati sesi ve hırsı hevesi ile kafayı horoz gibi yukarı kaldırarak yürüdükçe altından bağıra bağıra o heyacanla gözler dolmuş bir şekilde elinde sigara bacaklar titrer bir halde gülsenmi ağlasanmı derler ya öle bişi , bu duyguyu acaba kaç arkadaşım yaşadı sormak isterim sizlere, anlata bildiysem ne mutlu bana

burada formun sayfalarında her gün izliyoruz babacan o anlattıklarını :D ama reelde yani gerçek hayattada izlediğimiz anlar olmuyor değil
SELAMLAR
Anonymous
Misafir
Misafir

11/4/2009, 10:31 am
s.a diğer güvercin sitelerıne bakıyorum vıdeo bölumlerı dolu ama bızım sıtede az denecek derecede vıdeo var oyun kuşu beslıyen abılerın kardeşlerın bıraz daha ılgı göstermesı güzel olmazmı
turova
turova

13/4/2009, 11:56 am
darkpigeon demiş ki:s.a diğer güvercin sitelerıne bakıyorum vıdeo bölumlerı dolu ama bızım sıtede az denecek derecede vıdeo var oyun kuşu beslıyen abılerın kardeşlerın bıraz daha ılgı göstermesı güzel olmazmı

emrah kardeş burada ve bir başka yerde nerde olursa olsun video ile kuş pek anlaşılmaz çıplak gözle çanlı izlemek daha iyi olu sanki , ama bir kaç sefer anlamında video atılabilir , sen yinede çıplak gözle izleme taraftarı ol derim , :D
Anonymous
Misafir
Misafir

13/4/2009, 2:34 pm
tabıkı çıplak gözle ızlemesı daha ıyı olur bende farkındayım ama il il gezipte kuş izlıcek vaktı olmayan çok kişi var haksızmıyım ??
onun için vıdeoda olsa paylaşalım dıyorum
kenan500
kenan500
Ad Soyad : kenan basariri
Forum Kayıt : 12/11/08

28/4/2009, 4:10 pm
gercekten iyi damarı buulp istenilen oyunu yapmasını beklemek sabır işi diyebilirm.
demircioglu_66
demircioglu_66
Ad Soyad : omer kilic
Forum Kayıt : 21/04/09

30/4/2009, 6:35 pm
kuş gerçekten büyük sabır isteyo ama benim için kuş üç renkten ibarettir dumanlı , boz arap, ve gök tür allaha emanet olun saygılar
bora özmen
bora özmen
Ad Soyad : bora özmen
Doğum Tarihi : 26/07/82
Forum Kayıt : 06/05/09

6/5/2009, 3:57 pm
her zaman iyi kuş bacasına inen kuştur bacasına inmiyorsa 4.4lük olsun bir işe yaramaz catıya cık,tas at,ışlık cal v.b...adamı usandırır zevki kalmaz
esatdogan
Ad Soyad : esatdogan
Forum Kayıt : 14/12/08

6/5/2009, 4:37 pm
Onlar seyisdendir abi kuşun %50 si uçurana aittir.kuşu çatıya alıştırmassan konmaz.taş atmana ıslık çalmana gerek kalmaz.bi kuşu yavruken çatıya alıştırmassan çatlasa konmaz
recep yılmaz
recep yılmaz
Ad Soyad : RECEP YILMAZ

6/7/2009, 1:54 am
hayırlı sabahlar gununuz guzel ve mutluluklarla gecer ınsallah atmacasız gunler dılerım
turan o.ç
Ad Soyad : turan O.Ç
Doğum Tarihi : 14/08/77
Forum Kayıt : 31/05/08

8/7/2009, 6:09 pm
kuş uçtuğu yere hep aynı mesafeden kanat kapatıyorsa , hep aynı yere dalıyorsa,hep aynı dakikada geliyorsa dama, gerisi önemsiz:?? taban taklasıymış takla sayısıymış çekim mesafesiymiş gerisi 2 yada 3. planda olmalıdır. kuş yıllarca uçar aynı yere bir defa dalarken cayarsa o kuş kötü olmaz o anki havada ki rüzgardan bile etkilenebilir takla sayısı ve çekim yüksekliğide sadece küçük bir esintiden bile iptal olabilir. biz anlayamayız ama o rüzgar farkını kuş kesin olarak anlıyordur emin olabilirsiniz:?? saygılar
Hasan OLGUN
Hasan OLGUN
Ad Soyad : Hasan Olgun
Doğum Tarihi : 24/01/73
Forum Kayıt : 05/01/09

8/7/2009, 9:54 pm
Bi sorum var arkadaşlar.

2 tane dişi taklacı kuşum gayet guzel ucuyorlar. Bu surecte defalarca fişekleyip çok takla da atıyorlar. Buraya kadar sorun yok.

Ancak kuşlar kondukları yerden kümese gelemıyorlar. Bıraz yuksek bı yerden aşagıya ınmeye calısırken bırden havalanıp taklaya baslıyorlar. Bazı geceler dışarda kaldıkları da oluyor bu yuzden.

Diger taklacılarımda hiç böyle sorun yok. Ancak bu 2 dişim sabah salsam bile akşama kadar kendı kondukları yerde duruyorlar. Kafalarına göre ucup hava karardıgında ınmeye calısıyorlar, bazen ınemıyorlar da..

Sebebi nedir.? Çaresi nedir?

Yorumlarınız için teşekkur ederim.
Anonymous
Misafir
Misafir

9/7/2009, 8:00 am
kuşları salmadan önce bıraz aç bırak hanı salmadan önce bı kaç tane buğday yedırırsın ya kuşa bunlara yedırme bıde hergun uçur benımde vardı o tıp perdahlı kuşlar devamlı uçmadığında ınerken sorun yaşıyolar ama sureklı uçurursan o sorun ortadan kalkar denemekte fayda var inş olumlu sonuç verır
Hasan OLGUN
Hasan OLGUN

9/7/2009, 8:39 am
darkpigeon demiş ki:kuşları salmadan önce bıraz aç bırak hanı salmadan önce bı kaç tane buğday yedırırsın ya kuşa bunlara yedırme bıde hergun uçur benımde vardı o tıp perdahlı kuşlar devamlı uçmadığında ınerken sorun yaşıyolar ama sureklı uçurursan o sorun ortadan kalkar denemekte fayda var inş olumlu sonuç verır

Tşk. ederim. Kuşları aç ucuruyorum. Yoksa kumese indirmek zor oluyor.

Bu bahsettigim kuş aç olmasına ve aşagıya inmek ıstemesıne ragmen ınemıyor. Sorun bu. Tam inecek bırden havaya fişekliyor ve başlıyor taklaya. Bazen bulundugu yerden gidip elimle alıyorum. örnegin kuşun yanına gidip elimle aldıgımda kaçmıyor. Kumeste deli gibi su içip yem yıyor.

Valla işim zor. Bakalım artık ne yapıcam.
Anonymous
Misafir
Misafir

9/7/2009, 9:10 am
hergun uçuyormu kuş onu soruyorum eğer bellı aralıklarla uçuruyorsan ıenemeyebılır
Hasan OLGUN
Hasan OLGUN

9/7/2009, 9:22 am
Evet hergün sabah ve akşam 2 kez salıyorum. Kuşların ucmasında problem yok. ucmaya başladılar mı 1 saat kadar havada kalıyorlar.
Anonymous
Misafir
Misafir

9/7/2009, 9:25 am
hıı valla ınmeyende oluyor başıma geldi 8 gun yattı çatıda ben çıktım aldım öburude 8 gun yattı kendı ındı inende oluyo ınmeyende
Hasan OLGUN
Hasan OLGUN

9/7/2009, 9:29 am
İşte bu yuzden artık ucurmak da pek istemıyorum. Onula mı ugrasıcam her gun.

Bakalım ne olacak. hayırlısı. Şimdi eşte zaten. Yumurtlayacak. Belki o zaman mecburen iner.
olcygktp
olcygktp
Ad Soyad : olcay göktepe
Doğum Tarihi : 12/11/86
Forum Kayıt : 28/07/09

29/7/2009, 12:39 pm
bende oyun bozan bi kuş var bu kuşu uçurmak istiyorum ne yapacam bilmiyorum elimde takla atıyo kuş :))
truvanakış
truvanakış
Ad Soyad : ENGİN YILDIZ
Doğum Tarihi : 15/04/77
Forum Kayıt : 22/04/09
http://truvanakış@windowslive.com

31/7/2009, 8:29 am
arkadaşlar bilen varsa kuş yavruyken nasıl daha iyi oynatılır nasıl uçurmak lazım bunu anlatsın biri yavruyken nasıl yetiştiricez kaç aylıkken uçurmaya başlıycaz yani nasıl idman edicez
Similar topics