BEYSAN TAŞTAN (KIRKLARELİ) - Sayfa 16 411k

Join the forum, it's quick and easy

BEYSAN TAŞTAN (KIRKLARELİ) - Sayfa 16 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BEYSAN TAŞTAN (KIRKLARELİ)

+145
innuendo
aydınkaydok
fatih topsakal
FUAT BATU
bumin
savaşyıldırım
kuşcu_ahmet
mesut-k
h.ibrahim koparal
serdar kaya
07antalya07
Kuscu-Murat
corluluhakan
fatih_27su
mutlu kaya
norwich
kenan500
ay
hakaniyibilir
şerefbulut59
sercan gönal
mehmet73
serbülent
tolgahan demir
KONYALI 42
saffettürker
ahmet yaşar
Kızılpınarlı
murce
TRAKYALI cCc
kudret
cucu
zirvede
tuncay dönmez bursa
bayram kavaklı
dinçer kasap
D21
yavuzduman
ismail59
cerkezkemal39
kerimikiz1953
ediz_fidan
sadullahekin
kazım çay
DADAŞŞ
Sipikopat
derman1971
aydın39
fidel
mahir temel
kalbi_ofthe_ocean
rıdvan saygın
kuscu0424
mustafa_51
celilaksoz
Sarioglu
saffet
mehmet muglu7070
Önder AKGÜÇ
gaziarif
uzunhaci
akrep
fatih kurt
kasapserkan
dadaş
kadirsulun
burhan cengiz
banagelll
cagdas
merih oğuzhan karakaya
özer
Exinos87
seymenli
kahvecişaban
suruçluhacıhakan
bayram ali yılmaz
erhan51
Hasan OLGUN
nazmiuluad
altan-aziz
Sakallı Sadık
kuscu511
osman_kara
fayanscihasan
sebabcı06
ERTAN ÇAM
mermeri_era
Ertugru_ata
bgyd
türker
osmanbahar
türker saygılı
truva_emre
kemal çekin
chema
kemal sümer
yaşar bor
buazza
eray burmacı
kuyumcu sebo
ERSİN HOCA
gurkanokur
capslock967
MÜDÜRPİNARHİSAR
samett
fatihseker
umb26
kurtuluş eşer
FATİH KURT
MUŞLU BURHAN
seçkin güder
CesurMusti
recep yılmaz
hasan burak
nebi
ADNAN BAYRAM
muharrem06
ilhan sarp
emin
daghan
Çaylak
Serdar Avcı
AYHAN1979
Göksel Çevik
şebabcı11
aliihsan
LATİF
bayram ali
gerçek sebabcı
berrecep
Guvercinciler.Com
kılıçbey
Rauf
Başbuğ
mehmet karadağ
kardelen
hasankoc
ankaralı
omeryener26
Forum Admin
murat_yetgin
altınokguvercin
şebapçı
şahin_-55
Beysan Taştan
149 posters
capslock967
capslock967
Ad Soyad : murat sivas
Doğum Tarihi : 27/01/67
Forum Kayıt : 29/11/08

BEYSAN TAŞTAN (KIRKLARELİ) - Sayfa 16 Empty Geri: BEYSAN TAŞTAN (KIRKLARELİ)

25/5/2009, 10:56 am
hepinize çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ama bizim burada ilaç bulmak biraz zor neo terramisin kullanıyorum şimdilik faydası olurmu istanbulada siparişini verdim bir kaç güne elimde olur colimix sağolun bu siteyi bunun için çok seviyorum ama eski hali daha güzeldi sanki
Beysan Taştan
Beysan Taştan
Ad Soyad : beysan taştan
Doğum Tarihi : 14/03/67
Forum Kayıt : 06/03/09

25/5/2009, 4:48 pm
zemin slm...o şahsın kendisini niğde dönüşümde bire bir gördüm.ağır konuştum.ağbi en yakın zamanda alledicem dedi.gelicek olan bakiyesi varmış onu bekliyomuş.ben işi boşlamıyorum.ama adamın elinde olmayıncada mecburen beklemek zorunda oluyoruz.durum bundan ibaret.saygılar gözüm.mersine slm...
Beysan Taştan
Beysan Taştan

25/5/2009, 4:52 pm
sebahattin bey.tebrikleriniz için teşekürler.allah sizlere daha iyilerini nasip etsin.sizlerde emeğinizin kaeşılığını bir an önce alırsınız inşallah.ankaraya slm...
Exinos87
Exinos87
Ad Soyad : mustafa güzelel
Forum Kayıt : 06/11/08

25/5/2009, 4:54 pm
slm nbr beysan abi işler nasıl gidiyo kuşlar nasıl gelmiyormusunuz kırklareline doğru abim beklerim saygılarımla abim....
Beysan Taştan
Beysan Taştan

25/5/2009, 5:06 pm
RAUF slm...nasılsın iyimisin?sana geçmişolsun alerjik durumlar biliyosun baharda daha rahatsız edici olur.polenlerle birlikte daha tetiklenir.kendini kollamalısın.birde kuşların içindede fazla kalmamaya dikkat et çünkü kuşlardaki kanat tozlarıda alerjik durumları tetikler.vallahi bende iyiyim.çalışıyor,koşturuyoruz.rauf sen kafanı yorma ben hiçbirşekilde senin fikirlerine tepki göstermiş değilim.aksine yukarıda arkadaşlarda doğru sözler eklemişler dedim.sizin dediklerinizi teyit ettim.tabiki fikirlerinizi söylemenizde yarar var.seni görüşlerinden fikirlerinden vede konulara duyarlılığından dolayı kutluyorum.ben anlayışlı biriyimdir.her görüş ve fikirlere açığım.her zaman fikirlerinizle herkeze yardımcı olmak için mücadele verirseniz öncelikle ben sizlere teşekkür etmek için çırpınırım.burdaki konuda hiçbir aksi duru veya yanlış anlaşılma yoktur seni hassasiyetinden dolayı kutluyorum.sana teşekkür ediyorum.gözlerinden öpüyorum.kalın sağlıcakla izmire slm.
Beysan Taştan
Beysan Taştan

25/5/2009, 5:11 pm
mustafa slm.sağol iyiyim.kuşlarda iyiler.sizlerde iyisinizdir inşallah.kırklareliye bu aralar gelemiyorum.çünkü çok yoğunum.hatta hafta sonu niğdeden yarışmadan geldim hala dinlenemedim.çok yoruluyorum.fabrikaya gidiyorum, kuşlar var,dükkan var.yarışmalara koşturuyoruz.senin anlıyacağın yoğunluk fazla sizler buyurun gelin cumartesi akşamı mezatta burda dükkanda olucam sizleri beklerim.
Beysan Taştan
Beysan Taştan

25/5/2009, 5:19 pm
murat bey slm...bizlerde teşekkür ederiz.burda hepimiz birbirimize faydalı olucaz.olabiliyosakta ne mutlu bizlere.neoteramysin.çok faydalı olmaz ama hiç yoktanda iyidir.oda solunum yollarında kullanılıyo.başım ağrırken gözüme damla damlatırsam nekadar faydalı olucaksa oda okadar faydalı olur. ama en doğru seçim COLİMİX tir.niğdede iken söylemiş olaydınız bende colimix vardı. inşallah biran önce sizin malzemeniz gelirde tedaviye biran önce başlarsınız.saygılar.
bayram ali
bayram ali
Ad Soyad : bayram ali yılmaz
Forum Kayıt : 24/05/08

25/5/2009, 7:57 pm
s.a naber şükrü nasılsın iyisindir umarım kuşalar nasıllar iyi dimi maşşalah süper yavrular var orda ne öle onlar alllah nazardan saklasın
Anonymous
Misafir
Misafir

25/5/2009, 8:27 pm
SELAMÜNALEYKÜM BEYSAN KARDAŞIM NASILSIN İYİSİNDİR İNŞALLAH BEYSAN KARDAŞIM SENDEN NİĞDE'DE ALDIĞIM KARMA İĞNE KIHLAMAYA İYİ GELİYORMUYDU BİR YAVRU KUŞUMDA ÇOK ŞİDDETLİ KIHLAMA VAR EĞER İYİ GELİYORSA YAVRUYA DOZAJINI NASIL YAPAYIM YAVRU 40 GÜNLÜK YANİ YENİ YEME DÜŞMÜŞ HANİ SENİN ÖZEL HAZIRLADIĞIN KARMA İĞNE ONDAN BAHSEDİYORUM O İĞNE KIHLAMA HASTALIĞINI TAMAMEN İYİLEŞTİRİYORMU BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM. ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BÜTÜN DOSTLARA SONSUZ SELAM OLSUN. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. SAYGILAR
Anonymous
Misafir
Misafir

25/5/2009, 10:31 pm
abı ellerıne saglık vermıs oldugun bılgıler ıcın ayrıca cok tesekkurler herderde yetısıyorsun saygılar abı eyvallah
Rauf
Rauf
Ad Soyad : Mahmut ayaz
Forum Kayıt : 11/05/08

25/5/2009, 11:03 pm
A.S DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKÜRLER. NORMALDE BANA NE KUŞ, NEDE SİGARA HEPSİ YASAK AMA VAZ GEÇEMİYORUZ. KÜMESE MASKESİZ GİREMİYORUM YADA BİR TÜLBENT FALAN SARIYORUM ISLATIP O ŞEKİLDE GİRİYORUM. KUŞLAR DAHA YÜZÜM AÇIKKEN 1 KEZ GÖRDÜLER KAZARA YÜZÜM AÇIKKEN GÖRSELER BU KİM DİYECEKLER KOVALAYACAKLAR KÜMESTEN... :D KELEBEK VE DÖNEKLERDE SORUN OLMUYOR ONLAR BİNANIN ÜSTÜNDE AMA SALMA BİRAZ KÖTÜ EDİYOR BENİ ÖZELLİKLE CALDEZ İ İLK ATTTIĞIM ZAMANLAR BEN KUŞLARI YEMLEMİYORUM BAKMIYORUM BİLE. DAYI İLGİLENİYOR O ZAMANLAR. KİRECİN KOKUSU BİLE HOPŞURTUYOR. ÇOK NALET BİRŞEY AMA NE YAPACAN İNSAN OĞLU BİR YERDEN MARAZLI OLMAZSSA OLMUYOR...
BEN ŞAHSIM ADINA HİÇ BİR ZAMAN BİRŞEY İSTEMEDİM HEP TOPLULUK OLARAK GRUP OLARAK İSTEDİM BENCİLLİĞİ HİÇ SEVMEDİM SEVMEMDE... BİR ŞEYİ BİLİYORSAM HEP PAYLAŞMAYI SEVERİM. KESİNLİKLE KISKANIPTA GİZLEMEK SÖYLEMEMEK GİBİ ÖZELLİĞİM YOK... NEYSE YAPIMI BEN BURADA SANA ANLATMAYA ÇALIŞMAYAYIM YANLIŞ ANLAŞILMASIN. SEVENİMİZDEN ÇOK SEVMEYENİMİZ VAR HEPSİNİN CANI SAĞOLSUN...
BAZI ŞEYLER İÇİN BAYA Bİ KOŞUŞTURMA İÇİNDEYİM ŞU ANDA BİRDE ÜSTÜNE ÜNİVERSİTE VAR ONDAN DOLAYI ÖĞRENCİ İŞLERİ ANLARSIN FESTİVALEDE GELEMEME SEBEBİM O İDİ. AMA KISMETSE BİR GÜN YÜZ YÜZE TANIŞIR VE DAHA GÜZEL MUHABBETLERİMİZ PAYLAŞIMLARIMIZ OLUR...
HER ZAMAN İZMİRE BEKLERİM BUYRUN GELİN GEÇERKEN FALAN UĞRADIM OLMAZ MUTLAKA HUSUSİ BEKLİYORUM. HEM KUŞ SEYİR EDERİZ HEM SOHBET EDERİZ. (ÇAYIMIZ ÇORBAMIZ ÇOK, YATACAK KALACAK YERİMİZ ÇOK) BAŞIM GÜZÜM ÜSTÜNE. DOĞU ANADOLU KANIYLA YAŞIYORUZ EGE KÜLTÜRÜ İLE YAŞLANIYORUZ...
ALLAHA EMANET...
Anonymous
Misafir
Misafir

25/5/2009, 11:14 pm
canım kardesım senın bu acık sozlulugunu her zaman takdır edıyorum agzına yuregıne saglık raufum bır tanesın canım kardesım saygılar sevgıler
Beysan Taştan
Beysan Taştan

26/5/2009, 1:43 am
bayramali şükrü şimdi uykuda seni duyamaz seni göremez.kuşada bakamaz.
Beysan Taştan
Beysan Taştan

26/5/2009, 2:07 am
a.s mehmet ağbi nasılsın iyimisin.evet ağbi o iğneyi kullanman iyi olur.0.3cc olarak 2 gün uygulanır.(yani insülin iğnesi ile 30 oluyo) kıhlama ve üst solunum vede alt solunum yollarındada uygulayabiliyosun.her durumdada dozaj aynı oluyo.0.3cc iğneyi enjekte ederken yavaş yavaş enjekte edersen emilim daha kolay olur.geçmiş olsun saygılar ağbiciğim.kendine iyi bak mersine selamlar.O ÇİĞ KÖFTELERİ YERKEN ZEMİNİ BEN GÖRDÜM ZEMİN ÇİĞKÖFTELERİ ÇAKTIRMADAN 2ŞER 3ER AĞZINA DOLDURUYODU ONUN İÇİN AĞZI YANMIŞ.BEN ONA SÖYLEDİM TEK TEK YE DEDİM AMA ADAMIN KARNI ACIKMIŞ DURURMU.ADANADAKİ GEZİDEDE RESTORANDA BUZDOLABININ YANINA OTURMUŞ.
Beysan Taştan
Beysan Taştan

26/5/2009, 2:12 am
EVREN SLM.biliyosun ben bu işe kendimi adadım.dostlara vede herkeze faydalı olabiliyosak ne mutlu bize ben böyle mutlu oluyorum.birilerine faydalı olduğum zaman huzurlu oluyorum.eyvallah bursaya slm.
Beysan Taştan
Beysan Taştan

26/5/2009, 2:56 am
s.a rauf naber nasılsın.inşallah iyisindir.ne kuş nede sigara hepsi yasak ama bizler devam ediyoruz.maalesef kendi sağlığımızı geri planda bırakıyoruz.en güzeli kümese girerken ıslak tülbent kullanman isabetli olmuş.caldez'i kullanırken kesinlikle ortamdaki havayı teneffüs etme.çünkü buharlaşan ve toz olarak uçuşan kimyasallar herzaman tehlikelidir.rauf hep paylaşmayı düşünmüşümdür.vede insanlarla uyumlu olmak için çok çaba sarfetmişimdir.sende benim gibisin.seni anlayabiliyorum.üniversitede okumana sevindim.okumanız sizler için bu devirde şart.festivale gelememene üzülme festivaller bitmez.ama dediğin gibi birgün inşallah tanışır görüşürüz.izmire davetin için sağol inşallah diyelim birgün denk getirmeye çalışırız inşallah.ama ben illaki gelicem diye kimseye söz veremiyorum.çünkü çok yoğunum.inşallah diyorum.sizlerle oturup kuş muhabbeti yapmaktan keyif alırım.izmir bana çok kısmetli geldi 2007 de bucada düzenlenen türkiye şampiyonasında miski tek erkeklerde türkiye 3.lüğüm var.hadi kal sağlıcakla.izmire slm...
bayram ali
bayram ali
Ad Soyad : bayram ali yılmaz
Forum Kayıt : 24/05/08

26/5/2009, 9:24 am
s.a beyzancıgım sen nasılsın

En son bayram ali tarafından 27/5/2009, 5:27 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Anonymous
Misafir
Misafir

26/5/2009, 11:04 am
w.a.s

En son Sarioglu tarafından 26/5/2009, 11:45 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
daghan
daghan
Ad Soyad : ÖZGÜR SATI
Doğum Tarihi : 05/01/77
Forum Kayıt : 19/03/09

26/5/2009, 11:12 am
usta merhaba nasılsın sana özel mesaj attım bakarmısın selam
capslock967
capslock967
Ad Soyad : murat sivas
Doğum Tarihi : 27/01/67
Forum Kayıt : 29/11/08

26/5/2009, 11:57 am
sevgili şükrü bey neden kendi kuşlarına iyi değil beysan bey anlasın diyorsun kuşlarının maşşallahı var keşke kümesimde öyle kuşlardan olsa arkadaşın da niyeti öyle demek değildir mutlaka beysan beyin sayfasına yazdığı için öyle demiştir hemen alınganlık göstermeyelim seçtiği kelimeden dolayı belki böyle söyledin ama senin kuşlarında ortada buradaki sitede bir çok kümesten iyi kuşlar var onun için hiç gerek yok şükrü bey ayrıca sizinle tanıştığımada çok memnun oldum sağlıcakla kalın
Beysan Taştan
Beysan Taştan

26/5/2009, 5:13 pm
sağol bayramali.allah razı olsun iyiyim sizlerde iyisinizdir inşallah.eh neyapalım yavruları büyütmeye çalışıyoruz.zaten bir ay sonra kuşları eşten ayırıcam.sıcaklarda dinlensinler hemde sağlıklı bir şekilde tüğ yapsınlar.kendilerini bulsunlar.aydına slm.
Beysan Taştan
Beysan Taştan

26/5/2009, 5:16 pm
şükrü slm.nasılsın iyisindir inşallah.kuşlar nasıllar.kendine iyi bak kal sağlıcakla.
Beysan Taştan
Beysan Taştan

26/5/2009, 5:17 pm
tamam özgür özel mesaja baktım sana dönüyorum.saygılar.
Anonymous
Misafir
Misafir

26/5/2009, 5:45 pm
İyiyim abi sağ ol sen nasılsın? Sende kendine iyi bak görüşmek üzre...
Anonymous
Misafir
Misafir

26/5/2009, 7:22 pm
beysan abi ilaclara devam edıyorum bıraz gelısme var abi yarın sabahta dıger ılaca baslıcam 4,1 varya ona bakalım ne olucak abi
Anonymous
Misafir
Misafir

26/5/2009, 7:24 pm
he bu arada kac kac calısıyosun abı arıcam uyuyosundur dıye arayamıyorum sabaha karsı yazıyosun ya gunduz uyursun dıye aramadım
Beysan Taştan
Beysan Taştan

26/5/2009, 10:33 pm
ahmet slm.tedaviye devam etmen iyi gelişme olması sevindirici.yarın 4,1 e geçebilirsin.6-10 gün de 4,1e devam edersin inşallah böylece işi atlatıcaz.ben 12/8 çalışıyorum.sen ara fark etmez zaten uyurken benim tel.kapalı olur.açıksa uyumuyorum demektir.sen nezaman aramak istiyosan arayabilirsin.tamam ahmetim.kal sağlıcakla.
Rauf
Rauf
Ad Soyad : Mahmut ayaz
Forum Kayıt : 11/05/08

26/5/2009, 11:33 pm
V.A.S ABİ. TEŞEKKÜR EDERİM İYİ DİLEKLERİN İÇİN. HER ZAMAN BEKLERİM BAŞ ÜSTÜ YERİNİZ VAR. GÖRÜŞMEK ÜZERE...
Beysan Taştan
Beysan Taştan

27/5/2009, 1:11 am
sağol rauf ben teşekkür ederim.izmire yolum düşerse kapını çalıcam.söz veriyorum.saygılar.kendine iyi davran.
Anonymous
Misafir
Misafir

27/5/2009, 7:16 am
beysan akşam mesaj atmışsın açılmadı ne iş :))))