BEYSAN TAŞTAN (KIRKLARELİ)
+145
innuendo
aydınkaydok
fatih topsakal
FUAT BATU
bumin
savaşyıldırım
kuşcu_ahmet
mesut-k
h.ibrahim koparal
serdar kaya
07antalya07
Kuscu-Murat
corluluhakan
fatih_27su
mutlu kaya
norwich
kenan500
ay
hakaniyibilir
şerefbulut59
sercan gönal
mehmet73
serbülent
tolgahan demir
KONYALI 42
saffettürker
ahmet yaşar
Kızılpınarlı
murce
TRAKYALI cCc
kudret
cucu
zirvede
tuncay dönmez bursa
bayram kavaklı
dinçer kasap
D21
yavuzduman
ismail59
cerkezkemal39
kerimikiz1953
ediz_fidan
sadullahekin
kazım çay
DADAŞŞ
Sipikopat
derman1971
aydın39
fidel
mahir temel
kalbi_ofthe_ocean
rıdvan saygın
kuscu0424
mustafa_51
celilaksoz
Sarioglu
saffet
mehmet muglu7070
Önder AKGÜÇ
gaziarif
uzunhaci
akrep
fatih kurt
kasapserkan
dadaş
kadirsulun
burhan cengiz
banagelll
cagdas
merih oğuzhan karakaya
özer
Exinos87
seymenli
kahvecişaban
suruçluhacıhakan
bayram ali yılmaz
erhan51
Hasan OLGUN
nazmiuluad
altan-aziz
Sakallı Sadık
kuscu511
osman_kara
fayanscihasan
sebabcı06
ERTAN ÇAM
mermeri_era
Ertugru_ata
bgyd
türker
osmanbahar
türker saygılı
truva_emre
kemal çekin
chema
kemal sümer
yaşar bor
buazza
eray burmacı
kuyumcu sebo
ERSİN HOCA
gurkanokur
capslock967
MÜDÜRPİNARHİSAR
samett
fatihseker
umb26
kurtuluş eşer
FATİH KURT
MUŞLU BURHAN
seçkin güder
CesurMusti
recep yılmaz
hasan burak
nebi
ADNAN BAYRAM
muharrem06
ilhan sarp
emin
daghan
Çaylak
Serdar Avcı
AYHAN1979
Göksel Çevik
şebabcı11
aliihsan
LATİF
bayram ali
gerçek sebabcı
berrecep
Guvercinciler.Com
kılıçbey
Rauf
Başbuğ
mehmet karadağ
kardelen
hasankoc
ankaralı
omeryener26
Forum Admin
murat_yetgin
altınokguvercin
şebapçı
şahin_-55
Beysan Taştan
149 posters
- MisafirMisafir
Geri: BEYSAN TAŞTAN (KIRKLARELİ)
30/5/2009, 9:11 pm
beysan abi sen hele bır gel ıyı kus vardır tabı kı bursada olmazmı burda ne kuscular var abı buralara kadar gelıpte sana kus seyrettıremezlerse zaten bıraksınlar bu işi dimi ya koskoca bursa he bu arada kuslar baya duzeldı abım sadece bır tane kaldı demıstım ya ayakları tutmuyor dıye bır o kaldı onda bıle ıyılesme var abı sagolasıl yardımın ıcın 4,1 e devam edıyorum daha
- Beysan Taştan
Ad Soyad : beysan taştan
Doğum Tarihi : 14/03/67
Forum Kayıt : 06/03/09
30/5/2009, 11:55 pm
ahmet slm.ahmetçiğim bursada zaten iyi kuşçular vede iyi kuş var.seyrettirirler hepsi benim sevdiğim vede saygı duyduğum insanlar.benim hiç birinizden endişem yok.kuşlarının iyileştiğine sevindim.büyük sözü dinlemen yeterli geldi erhalde.o birtane ayakları tutmayan kuşa salmonella tablet kullan.2+1+1+1+1+1+1 olarak uygula.yani tedavi 7 gün yeterli.bu arada aynı kuşa günde 1 tanede vitamin tableti verirsen iyi olur.4,1 i 10 günden fazla kullanma.4,1 tedavisi bittikten sonra DİANALİX tedavisine geçicez.3lt suya 1 çay kaşığı 5 gün uygulanıp 1 gün temiz su verilip sonra tekrar 3 gün DİANALİX verilicek ve bu süreçten sonra tedavi son bulmuş olucak.hadi geçmiş olsun.dışarıdan kuş sokma kümeslerine yoksa yine rahatsızlık olur.OKEY hadi kal sağlıcakla.bursaya slm.
- MisafirMisafir
31/5/2009, 8:42 am
tamam abi tablet kullanayım ona o zaman buyuk sozu dınlemeden olurmu abi dinlerız tabı sagolasın.ha bu arada uefa yı da aldınız elımızden hayırlı olsun :D ama bu benbım ıcın bu sene kafıdır kac senedır dusmeyelım dıye bakıyorduk buda yeter inşallah seneye daha ıyı olur tımsahlar
- merih oğuzhan karakaya
Ad Soyad : merih oğuzhan karakaya
Doğum Tarihi : 16/04/96
Forum Kayıt : 09/05/09
31/5/2009, 12:27 pm
allah nazardan korusun
amasyadan mehmet ihsan karakaya
amasyaya gelirsen misafir ederim
amasyadan mehmet ihsan karakaya
amasyaya gelirsen misafir ederim
- cagdas
Ad Soyad : cagdascansever
Doğum Tarihi : 18/03/90
Forum Kayıt : 14/04/09
31/5/2009, 6:37 pm
slm beysan abi sen nasılsın bu arada tebrikler nigdede birinci olmussun görüsmek dilegiyle hoscakal
- MisafirMisafir
31/5/2009, 7:52 pm
Saol Beysan Abi bende iyiym. Abi O kandıırma lafı Şükrü abinin yazmasına karşılık latifeydi. Her Zaman Bekleriz Bizde Kuş Olmasada Bursada Olan elbet birileri var seyreddirirler. Her zaman Bekleriz.
- Beysan Taştan
31/5/2009, 11:11 pm
slm.ahmet.salmotabı o kuşa kullanırsan iyi olur.bu arada UEFA yı elinizden keşke hiç almasaydık.bize yakışmadı daha yukarılarda olmalıydık siz UEFA ya gitseydiniz daha iyi olurdu.birde bizim kiler bu sene hiç birşeyi hak etmediler.
- Beysan Taştan
31/5/2009, 11:19 pm
MERİH OĞUZHAN VE MEHMET İHSAN KARAKAYA kardeşlerimiz. aramıza hoş geldiniz.iyiniyetleriniz için teşekürler.ağzınıza sağlık.inşallah amasyaya yolumuz düşerde size uğrarız.ama zor gibi görünüyo.misafir etmeniz misafir perverlik düşünceniz bile yeterli teşekkür ederim.amasyaya slm.suluovadaki erhan ağbiye vede oktay ağbiye selamlarımı sunarım.saygılar.
- Beysan Taştan
31/5/2009, 11:21 pm
çağdaş slm.sağol ben iyiyim.sizlerde iyisinizdir inşallah.tedriklerin için teşekürler.saygılar pınarhisara slm.görüşmek dileğiyle.hoşçakal.
- Beysan Taştan
31/5/2009, 11:24 pm
resul slm.inşallah bursaya gelicez.sizlerle hep birlikte oturup muhabbetimizi yapıcaz.bursaya ve bursalı kuşçu arkadaşlara slm.ediyorum.
- cagdas
Ad Soyad : cagdascansever
Doğum Tarihi : 18/03/90
Forum Kayıt : 14/04/09
2/6/2009, 11:39 am
slm beysan abi
2/6/2009, 10:11 pm
Beysan abi kısmetse pazar günü (7 haziran) saat :14:00 nikahım var. Müsait olursan beklerim inşallah. Saygılar sevgiler...
- capslock967
Ad Soyad : murat sivas
Doğum Tarihi : 27/01/67
Forum Kayıt : 29/11/08
2/6/2009, 10:33 pm
allah mesut etsin nice senelere kardeş hayırlı uğurlu olsun
- Beysan Taştan
2/6/2009, 11:06 pm
v.a.s çağdaş naber nasılsın.arkadaşlar iyilermi hepinize slm. ediyorum.cagdas demiş ki:slm beysan abi
- Beysan Taştan
2/6/2009, 11:12 pm
fatihseker demiş ki:Beysan abi kısmetse pazar günü (7 haziran) saat :14:00 nikahım var. Müsait olursan beklerim inşallah. Saygılar sevgiler...
slm.fatih öncelikle hayırlısı olsun diyelim.pazar günü komşunun düğünün halayı var ama birşeyler yapmaya şalışıcam inşallah katılmak isterim elbetteki davet etmen bile bizleri mutlu etti.şimdiden mutluluklar dilerim.inşallah katılmaya çalışıcam.saygılar.
- Beysan Taştan
2/6/2009, 11:13 pm
capslock967 demiş ki:allah mesut etsin nice senelere kardeş hayırlı uğurlu olsun
murat bey slm...nasılsınız.inşallah iyisinizdir.ayvalığa selam ediyorum.
- Rauf
Ad Soyad : Mahmut ayaz
Forum Kayıt : 11/05/08
2/6/2009, 11:17 pm
beysan abi özel msj attım. cvp bekliyorum....
- capslock967
2/6/2009, 11:24 pm
sağolasın beysan bey siz nasılsınız
- capslock967
3/6/2009, 8:23 am
selamlar beysan bey ankaradan sebahattin bey yazmış yem ile ilgili kendisine gönderdiğin yem ile ilgili ne yemidir yazarmısın banada
ayvalıkta taneli yem çok zor bulunuyor
- capslock967
3/6/2009, 8:25 am
birde beysan bey aşı varmıdır sizdevarsa isimleri ve nasıl ulaştırabilirsin pmv 1 istiyorum ama kuşlarda ne zaman yapmalıyım yapmadan evvel ne yapmalıyım
- MisafirMisafir
3/6/2009, 10:33 am
- banagelll
Ad Soyad : vedat canbolat
Doğum Tarihi : 24/08/79
Forum Kayıt : 11/04/09
4/6/2009, 12:41 pm
beysan abı senın le nıgdede tanıstıgımı memnun oldum bol yavrulu gunler dılerım.....
- Beysan Taştan
4/6/2009, 5:42 pm
capslock967 demiş ki:selamlar beysan bey ankaradan sebahattin bey yazmış yem ile ilgili kendisine gönderdiğin yem ile ilgili ne yemidir yazarmısın banada
murat bey slm.ps. ye vakit bulamıyorum kusura bakmayın.murat bey bu yem taneli bir yem niğdede yanımda 25kg lık torbalarda vardı hatırlıyomusunuz.o yemlerden bahsediliyo alan çok memnun.vede yem çok temiz.gerekirse telden görüşürüz.benim tel:0 532 523 8045 irtibatlaşırız.okey ayvalığa slm.
- Beysan Taştan
4/6/2009, 5:46 pm
capslock967 demiş ki:birde beysan bey aşı varmıdır sizdevarsa isimleri ve nasıl ulaştırabilirsin pmv 1 istiyorum ama kuşlarda ne zaman yapmalıyım yapmadan evvel ne yapmalıyım
murat bey slm.aşı var.ama şuan zamanı değil 9.ayda tüğ bittikten sonra.onu o zaman görüşürüz.acele etme daha hepey zaman var.ben o zaman sizi bilgilendiricem ben buz kalıbı ve çanta ile gönderiyorum.allederiz efendim.ben kaçtım hoşçakalın.
- Beysan Taştan
4/6/2009, 5:47 pm
resul slm.burgazlının yavruları hazır değil hazır olunca paylaşıcaz.daha erken okey.selam ile.
- Beysan Taştan
4/6/2009, 5:50 pm
banagelll demiş ki:beysan abı senın le nıgdede tanıstıgımı memnun oldum bol yavrulu gunler dılerım.....
vedat kardeş selam.bende tanıştığımıza memnun oldum.ağzınıza sağlık.allah sizlere en güzellerini versin.samimiyetimle söylüyorum.saygılar sunuyorum.
- capslock967
4/6/2009, 6:01 pm
beysan bey o çuvalları sizmi hazırlatıyorsunuz yoksa hazırmı yoksa kağıttaki yemlerdenmi 9.ayda aşıdan bahsetmişsiniz tamam o zaman olsun ama o zamana kadar ben vebadan nasıl koruyayım vede veba belirtileri tam olarak nedir benimkileri yazayım size düşünüyorlardı yeme isteksiz hafiflediler yeşil ishal yemden sonra bu düşünenlerde kusma birde çok su içip şişkin balon gibi kursak oluyordu bende salmonella diye ona göre ilaç verdim 4 tane 2 si yavruydu 2 si eke öldü daha sonra e coli için ilaç verdim şimdi o düşünenlerde daha iyi yem yiyorlar tüye girmeme sebebi nedir peki oda bu e coli olabilirmi birde vebada aynımıdır şunu açık olarak bütün hastalıkları tek tek bilinen bilinmiyen isimleri ile yazsanız belirtilerinin tümünü ayrıntılı olarak yazsanız tedavi eden ilaçların bütün hepsini yazsak bizde sayfaya katkı yapsak adminde onları herkesin tamam budur hastalıkta tedavide dedikten sonra toparlasak burada paylaşsak çok iyi olur salmonella ile paramikso e coli hepsi karışıyor herkes farklı belirti farklı ilaç söylüyor aşıların hepsinin adı sanki farklı kimi o tavuk aşısı kimi çiçekle beraber olanı yapmayın kimi yanlızca veba yı yapın yani hiç standart yok bu sizin gibi bu işlere zaman ayıran arkadaşlar sayesinde daha yararlı olarak yapılır ama bunu yeniden sıfırdan yapmak lazım eskiler hem eksik hemde anlaşılmaz ifadelerle dolu saygılar çok uzun oldu ama affedin artık artık çare üretelim
- daghan
Ad Soyad : ÖZGÜR SATI
Doğum Tarihi : 05/01/77
Forum Kayıt : 19/03/09
4/6/2009, 7:55 pm
Murat bey muhabbetinize ortak oldum kusura bakmayın ama aşı zamını geçti.Benim bildiğim
havalar serinken aşılar yapılır şuan yapılan aşı kuşlarda aşı yapılan noktada yara yapıyor şimdi aşı yapılsa bile 15 gün içerisinde aşı ancak eversini tamamlar ve aktif olur sizin yazdığınız belirtiler veba belirtisi beysan abi daha iyi bilir Sizden ricam ayrı bir kümesiniz var ve hastalık yok ise o kuşları oaradan kaldırın diğer kümesten hastalık bulaşır emeğinize yazık olur ayrıca hastalık olan kümese girdiğiniz ayakkabılarınızı diğer kümese girerken lütfen çıkarın hastalığı böylede taşıya bilirsiniz dikkat etmeniz sağlıklı olan kuşlarınızın tek kurtuluşudur saygı ile selam
havalar serinken aşılar yapılır şuan yapılan aşı kuşlarda aşı yapılan noktada yara yapıyor şimdi aşı yapılsa bile 15 gün içerisinde aşı ancak eversini tamamlar ve aktif olur sizin yazdığınız belirtiler veba belirtisi beysan abi daha iyi bilir Sizden ricam ayrı bir kümesiniz var ve hastalık yok ise o kuşları oaradan kaldırın diğer kümesten hastalık bulaşır emeğinize yazık olur ayrıca hastalık olan kümese girdiğiniz ayakkabılarınızı diğer kümese girerken lütfen çıkarın hastalığı böylede taşıya bilirsiniz dikkat etmeniz sağlıklı olan kuşlarınızın tek kurtuluşudur saygı ile selam
- capslock967
4/6/2009, 9:02 pm
yok özgür bey keşke öyle bir şansım olsa ama kafayı yiyecem yakında gerçi şu anda iyiler ama bakalım.peki aşı zamanına kadar nasıl koruyabilirim o zaman kadar ne yapmalıyım