EMİN TURHAN (NARLIDERE) - Sayfa 13 411k

Join the forum, it's quick and easy

EMİN TURHAN (NARLIDERE) - Sayfa 13 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

EMİN TURHAN (NARLIDERE)

+75
mehmet karadağ
serdest
kudret
hüseyin42
tuncay_12xx
TRAKYALI cCc
halim
mehmet4242
erdalll
ORÇUN
D21
ibo
guvercinci1
cuneyt_brspor
pique
zafer26
Önder AKGÜÇ
leon king
türker saygılı
Hasan OLGUN
fatih kurt
dadaş
akrep
mahir temel
dumlu
kahvecişaban
mecu123
ysfkorkmaz
burhan cengiz
capslock967
turançalıkuşu
MUŞLU BURHAN
AYHAN1979
abdülkerim
kuyumcu sebo
kuvvet_85
osman_kara
altan-aziz
kuscuyum_45
nazmiuluad
şükrü duran
mehmety
balamir
sebabcı06
emin
miskiciugur
daghan
chema
AHMETHANKORKUT
recep yılmaz
CesurMusti
LATİF
umb26
şebapçı
Serdar Avcı
Dadas_Atilla
as21
Rauf
ADNAN BAYRAM
murat_yetgin
omeryener26
cıplakcı
şahin_-55
ERTAN ÇAM
uso
altınokguvercin
Başbuğ
hasankoc
Abdullah
gerçek sebabcı
xxsist_xx
ÜMİT_19
fırat kalkan
pehlivan
Forum Admin
79 posters
ysfkorkmaz
ysfkorkmaz
Ad Soyad : yusuf korkmaz
Doğum Tarihi : 01/01/65
Forum Kayıt : 03/02/09

EMİN TURHAN (NARLIDERE) - Sayfa 13 Empty Geri: EMİN TURHAN (NARLIDERE)

17/6/2009, 10:43 pm
ÖNEMLİ DEĞİL EMİN,KAFAMI FALAN ŞİŞİRMİYORSUN,YEMİ ANLATMAK ZORUNDAYIM..ZATEN ÖNEMLİ BİR KONUYA PARMAK BASMIŞSIN,ZATEN BU YEM SENİN VERMİŞ OLDUĞUN YEMİN KARIŞIMINDAN YAPILMIŞ BİR YEM,BİZİM YAPTIĞIMIZ YEMİN HER ÇEŞİTİNİ AYNI ANDA YEDİRMEK,VE VERİM ALMAK,YEMDEN DOLAYI BİR PROBLEM YAŞAMAZSIN..SADECE NAZLANIRLAR VE O YEMİ AZ YERLER..KENDİNE İYİ BAK,İZMİRE SELAMLAR VE SAYGILAR
emin
emin
Ad Soyad : emin turhan
Doğum Tarihi : 27/01/81
Forum Kayıt : 24/04/08
http://fotocemizmir.com

18/6/2009, 9:01 am
ysfkorkmaz demiş ki:ÖNEMLİ DEĞİL EMİN,KAFAMI FALAN ŞİŞİRMİYORSUN,YEMİ ANLATMAK ZORUNDAYIM..ZATEN ÖNEMLİ BİR KONUYA PARMAK BASMIŞSIN,ZATEN BU YEM SENİN VERMİŞ OLDUĞUN YEMİN KARIŞIMINDAN YAPILMIŞ BİR YEM,BİZİM YAPTIĞIMIZ YEMİN HER ÇEŞİTİNİ AYNI ANDA YEDİRMEK,VE VERİM ALMAK,YEMDEN DOLAYI BİR PROBLEM YAŞAMAZSIN..SADECE NAZLANIRLAR VE O YEMİ AZ YERLER..KENDİNE İYİ BAK,İZMİRE SELAMLAR VE SAYGILAR
yusuf abi zaten nazlanıyorlar hepsini kesip yiyecem aklırı baslarına gelecek iş işten gececel
kahvecişaban
kahvecişaban
Ad Soyad : şaban özer
Doğum Tarihi : 15/08/58
Forum Kayıt : 22/07/08

18/6/2009, 10:25 am
güzel kuşlar güle güle besle bereketli olsun selam
as21
as21
Ad Soyad : hanifi güler
Doğum Tarihi : 05/02/65
Forum Kayıt : 06/10/08

25/6/2009, 2:00 pm
HAYIRLI KANDİLER
murat_yetgin
murat_yetgin
Ad Soyad : MURAT YETGİN
Doğum Tarihi : 20/09/78
Forum Kayıt : 23/11/08
http://www.sebapci.tr.gg

26/6/2009, 6:30 pm
EMİN TURHAN (NARLIDERE) - Sayfa 13 Dsc4341copy

KARDEŞ ALLAH NAZARDAN SAKLASIN... GELECEĞİ PARLAK...
Anonymous
Misafir
Misafir

27/6/2009, 5:54 am
emin biladerim ne yapıyosun nerlerdesın yav artık sabah muhabbetlerı yapamıyoruz ıyıce dagıldı gıttı ortam ya
dumlu
dumlu
Ad Soyad : cihan dumlu
Doğum Tarihi : 02/04/79
Forum Kayıt : 07/01/09

1/7/2009, 3:07 pm
slm emin bey 3yıl içinde baya geliştirmisin kendini kardeşim kuşlarında cook güzelama boyun ve kafa yok benim kuşu biliyorsun sana vereyim kafa boyun yap fazla uğraşa dahaiyi olur :D :D
mahir temel
mahir temel
Ad Soyad : MAHİR
Doğum Tarihi : 10/02/81
Forum Kayıt : 17/05/09

1/7/2009, 9:53 pm
masallah
emin
emin

2/7/2009, 8:34 am
:):):)
Anonymous
Misafir
Misafir

2/7/2009, 9:11 am
murat_yetgin demiş ki:
EMİN TURHAN (NARLIDERE) - Sayfa 13 Dsc4341copy

KARDEŞ ALLAH NAZARDAN SAKLASIN... GELECEĞİ PARLAK...

Geleceği Parlakmı ? Kremine Baksana Limon Sarısı lol!

Şaka Şaka Maşallah Güzel Bir Kuş Olucak. Emin 1 Yavruda Bende Büyüyo Bakalım. Sayfamda resmi var. Nasipse Tüyünü Yaptıktan sonra Fotosunu atarım şuan 20 günlük daha. Mavi Çadırcıdan Sarı Etermitçiye Selam Olsun. :)
akrep
akrep
Ad Soyad : Zemin ÇERÇİ
Doğum Tarihi : 03/02/66
Forum Kayıt : 08/06/09
http://www.sebab.tk

2/7/2009, 9:26 am
VALLAHİ BU DELİ EMİNİN ÜZERİNE TANIMAM SÜPER SARARTIYOR KUŞLARI

AMA ŞAKA BİR YANA YAVRUDA SÜPER :)
murat_yetgin
murat_yetgin
Ad Soyad : MURAT YETGİN
Doğum Tarihi : 20/09/78
Forum Kayıt : 23/11/08
http://www.sebapci.tr.gg

3/7/2009, 6:33 pm
SARILARIN EMİN... NERDESİN GARDAŞLIK.... SESİN SOLUĞUN ÇIKMAZ OLDU...
emin
emin

4/7/2009, 12:26 pm
EMİN TURHAN (NARLIDERE) - Sayfa 13 Dsc7283copy
emin
emin

4/7/2009, 12:33 pm
EMİN TURHAN (NARLIDERE) - Sayfa 13 Dsc7284copy
EMİN TURHAN (NARLIDERE) - Sayfa 13 Dsc7288copy
EMİN TURHAN (NARLIDERE) - Sayfa 13 Dsc7293copy
EMİN TURHAN (NARLIDERE) - Sayfa 13 Dsc7294copy
Rauf
Rauf
Ad Soyad : Mahmut ayaz
Forum Kayıt : 11/05/08

4/7/2009, 12:39 pm
SELAMLARR BY FOTO EMİN BEY...
YAVRULARIN GÜZEL GÖRÜNÜYOR AMA CANLI GÖRMEKTE FAYDA VAR. GELİYOZ YOK DİYON KURBAN HAYIRDIR :D NE GÖSTERMİYON KUŞLARI BİZE DE RESİMLERİNİ GÖSTERİYON....
emin
emin

4/7/2009, 12:41 pm
selam arkadaşlar bunlarda iki üctane yavrucukkk bide forum admin bir yere daha dogrusu sefa tok yüregin sitesine cesaretli olun yazın demiş ben şahsen yazmam kayle bile alma diyeceksiniz niye arkdaşlar miskide özünde kırlmamısnda zikir yani elif olur acık kahve şimdi bunu şababın yartıcısı diyoki yok anca kendini avutur ama ilk festivalde sefa abibize soracam ayrıca alatin abim yazmış abi senin kuşları nasıl kuş besledgini biliyorum sanda saygım sonsus ama bence kusu anlatırsan sevinirim urfalı mehmet abimde dogruyu söylemiş ama dogruyu söylen dokuz köyden kovulur ben kimsenin yandaşı deyilm ama oryada yazarsam yer yerinden oynar hic gerek yok yazmıyorum o yüzden forum adminden rica edyom sefa abiyle konusun şu elif olayını düzeltin bence ayıp olmuyo herkes artık kustan az cok anlıyooo ve iyi paralar veriyooo
Rauf
Rauf

4/7/2009, 12:43 pm
EMİN TURHAN (NARLIDERE) - Sayfa 13 Dsc7302copy

ABİ BU YAVRU HANGİLERİNDEN. KAFA YAPISI SANKİ BİLDİĞİM KUŞLARDAN GİBİ???
emin
emin

4/7/2009, 12:52 pm
Rauf demiş ki:SELAMLARR BY FOTO EMİN BEY...
YAVRULARIN GÜZEL GÖRÜNÜYOR AMA CANLI GÖRMEKTE FAYDA VAR. GELİYOZ YOK DİYON KURBAN HAYIRDIR :D NE GÖSTERMİYON KUŞLARI BİZE DE RESİMLERİNİ GÖSTERİYON....
grdaşım kuş köpegin olsun benim işleri biliyon
emin
emin

4/7/2009, 12:54 pm
bu gizli damra bilmesin yada şöyle söyliyim yukarda benim bi kırem miski erkgim var onun oglunun yavrusu
capslock967
capslock967
Ad Soyad : murat sivas
Doğum Tarihi : 27/01/67
Forum Kayıt : 29/11/08

4/7/2009, 1:08 pm
ustalar buraya yazsın o zaman emin bey valla şebab hakkında bir az bir şeyler öğrenelim dedik oda burada birbirine girdi ikiye bölündü burası ama sizi bir konuda tebrik ediyorum en azından isim veriyorsunuz adresi belli oluyor bazı yazılarda kime söylenmiştir diyerek düşünürken yazılan yazının içeriğine bakamıyoruz ama yinede bizim bilgiler hep ortada kalıyor benim anladığım sizi tenzih ederek söylüyorum burada iki grup var gibi ve onlarda birbirlerine saygı dıyıyormuş gibi yapıyorlar ama birbirlerine hiç sevgi saygı duymuyorlar iki grupta işi vede doğruyu biliyor ama birbirlerindeki kuşlar yüzünden konuyya tam giremiyorlar tam söylese o gruptaki arkadaşı alınacak söylemese olmuyacak iki ucu boklu değnek gibi bir şet ben en iyisi bu işin ticaretini yapmıyan kuşun bakmadığı insanlara daha yakın hissediyorum kendimi bilgilerinizi bizimle paylaşmanız dileğiyle
Rauf
Rauf

4/7/2009, 1:23 pm
emin demiş ki:
Rauf demiş ki:SELAMLARR BY FOTO EMİN BEY...
grdaşım kuş köpegin olsun benim işleri biliyon

EYVALLAH BABUŞ ALLAH RAZI OLSUN. SAĞOL VAR OL. KUŞ NEDİR Kİ,1 AVUÇ TÜY... CANINA KURBAN...
emin
emin

4/7/2009, 1:29 pm
capslock967 demiş ki:ustalar buraya yazsın o zaman emin bey valla şebab hakkında bir az bir şeyler öğrenelim dedik oda burada birbirine girdi ikiye bölündü burası ama sizi bir konuda tebrik ediyorum en azından isim veriyorsunuz adresi belli oluyor bazı yazılarda kime söylenmiştir diyerek düşünürken yazılan yazının içeriğine bakamıyoruz ama yinede bizim bilgiler hep ortada kalıyor benim anladığım sizi tenzih ederek söylüyorum burada iki grup var gibi ve onlarda birbirlerine saygı dıyıyormuş gibi yapıyorlar ama birbirlerine hiç sevgi saygı duymuyorlar iki grupta işi vede doğruyu biliyor ama birbirlerindeki kuşlar yüzünden konuyya tam giremiyorlar tam söylese o gruptaki arkadaşı alınacak söylemese olmuyacak iki ucu boklu değnek gibi bir şet ben en iyisi bu işin ticaretini yapmıyan kuşun bakmadığı insanlara daha yakın hissediyorum kendimi bilgilerinizi bizimle paylaşmanız dileğiyle
GARDAŞIM NE DİYEM USTALAR VEYATA BÜYÜK KUŞCULAR BENİM SAYFAMA YAZMALARI YAZMAMLARI ÖNEMLİ DEYİL BEN HERKSE SAYGI DUYARIM AMA KİMSENİNDE HAKINI YEMEM YEDİRTMEDE BU KUSA BEN GÖNÜL VERMİŞM BEN KENDİ ZEVKİME KENDİ KUŞUMA BAKARIM AMA HERKESİN KÜMESİNİDE TAKİP EDERİM NEDEN DAHA İYİSİNİ BULMAK İCN BURDA GURUP DEMİŞİN HEMEN SANA CEVAP VERİYOM ASLINDA URUP YOK CEKEMEZLİK VAR EN KÖTÜSÜDE BU ZATEN BAK BEN BURDA EVRENLE MURATLA BAHRİYLE SENLE RAUFLA SURUCLU MEHMETLE BURSADAN BİRCOK ARKDASIM DELİ RESULA ATİLA ABİ ERCMENT ABİ BAK BEN HEPSİYLE YAZISIYORUM VE YORUM DA YAPIYORUM YORUM YAZMADIGIM KİŞİN KUSUNU BEYEMEŞİDİR VEYATA GÜLE GÜLE BESLE DEMİŞİMDİR BURDA YORUM YAPAMIYORSUN CÜNKÜ COGU ARKDASIMIZ ELİNDEKİ KUSU PAZARLAMAYA ÇALISYO BAK SEFA ABİ DİYOKİ ŞABAI YARATAN BENİM KUSTAKİ ÖZÜNDEKİ ELİFİ KALDIRIYO BUNA YANLIS DENİLİYO COK SEVDGİM KARAMALI ALATİN ABİM DİYOKİ SİZ SEFA ABİYE SAYGISLIK YAPIYYOSUNZUZ YA BURDA MEHMEHMET ABİYE AYIP OLMUYOMU BENCE OLUYO ADMA HEM DOGU SÖYLÜYO HEMDE HERKES YÜKLENİYO BAK BİZ MEHMET ABİYLE TARTSITIK ARAP KONUSDAN VE DÜZELTİK TARTISA TARTISA İNŞLAH SEFA ABİYİDE DÜZELTECEZ ALAHIN İZLİYLE GERCİ BUNLARI OKUSALAR BENİ TOPA TUCAKLAR AMA BEN SİLHLARIMI HAZIRLADIM YAZMAK İSTEYEN BUYURSUN MEYDAN BURDA :):)
capslock967
capslock967

4/7/2009, 1:40 pm
haklsın emin bey benim dediğim grupta o mehmet abi bir tarafta kaldı diğer tarafta sefa abi tarafı gibi oldu ama bu işin doğrusunu bulmak yerine tartışma uzadı gitti konu o şekilde kaldı şimdi bazı abilerimiz yazılarınıda silmiş belki onlarda üzüldü ama bu böyle olmamalı değilmi ya neticelensin çünkü önemli bir konu ama böyle ortada kaldı neyse zaten bir festival derecelendirmemiz bile yokmuş onuda metin demirçin arkadaş söyledi her festivalde ayrı not varmış böyle bir standart olurmu bölgeye ile göre puanlama valla bize gülerler saygılar unutmadan topa tutacaklarına bu konu hakkında görüş belirtsinler bizde faydalanalım
emin
emin

4/7/2009, 1:54 pm
capslock967 demiş ki:haklsın emin bey benim dediğim grupta o mehmet abi bir tarafta kaldı diğer tarafta sefa abi tarafı gibi oldu ama bu işin doğrusunu bulmak yerine tartışma uzadı gitti konu o şekilde kaldı şimdi bazı abilerimiz yazılarınıda silmiş belki onlarda üzüldü ama bu böyle olmamalı değilmi ya neticelensin çünkü önemli bir konu ama böyle ortada kaldı neyse zaten bir festival derecelendirmemiz bile yokmuş onuda metin demirçin arkadaş söyledi her festivalde ayrı not varmış böyle bir standart olurmu bölgeye ile göre puanlama valla bize gülerler saygılar unutmadan topa tutacaklarına bu konu hakkında görüş belirtsinler bizde faydalanalım
YA DAHA COK GÜLÜNECEK DURUMLAR VARDA ASLINDA İKTANE BÜYÜGÜMÜZ VAR HEMN İSMLERİNİ ZİKİR EDYMİ BURDA BİRİSİ URFALI HACI RAUF ABİMİZ BÜTÜN FESTİVALERDE JÜRÜİDİR BEN ŞAHSIMCA KENDİNE GÜVENİRİM AYRICA ÇORUMLU HALİL ABİMİZ VAR ŞAYET BU İKİ ABİMİZ BU FESİTVAL VE KUŞ ÖZELİKLERİNE BİR EL ATSALAR COK ŞEYLER DEYİŞE BİLİR BEN BURDAN ABİLERİME SESLENİYORUM BİR EL ATRSANI<Z COK İYİ OLCAK ATMASIN VALAHA YARIN DERLERKİ KARDEŞİM ZALI KUŞ YARISMAYA GİRER BİDAHAKİNEDE DERLERKİ BEYAZ MAVİ OLMAZ KUSUN GÖZÜ KIRMIZI OLCAK YOKSA OLMAZ DERLER DERLER CÜNKÜ ELERİNDE O KUŞLAR KALCAK SAATMAK İCN ONU DİYECEKLER BU LAFIMDA YETER HERLDA İKİ ABİMİZDE Bİ ORTAYA GELSELER GÜZEL OLUR SAYGILAR
emin
emin

4/7/2009, 2:00 pm
EMİN TURHAN (NARLIDERE) - Sayfa 13 Dsc7303copy
EMİN TURHAN (NARLIDERE) - Sayfa 13 Dsc7310copy
ARKDAŞLAR BUNDAN İYİSİDE VAR AMA BEN MURTAN COK KRKUYOM NAZARI DYER DİYE ATMIYOM NAZAR BONCUGUNU TAKSIN ATARIM YOKSA TAMAM :):):) ALANYALI GÜZELİM OKYY
emin
emin

4/7/2009, 2:01 pm
EMİN TURHAN (NARLIDERE) - Sayfa 13 Dsc7299copy
capslock967
capslock967

4/7/2009, 2:29 pm
emin bey ikinci resimdeki kuşun maşşallahı var o ne güzellik öyle iyi günlerde besle süper bir şey
emin
emin

4/7/2009, 2:54 pm
capslock967 demiş ki:emin bey ikinci resimdeki kuşun maşşallahı var o ne güzellik öyle iyi günlerde besle süper bir şey
SAGOL KARDEŞİM DARISI BASINA GERCKETEN GÜZEL lol!
Anonymous
Misafir
Misafir

4/7/2009, 3:54 pm
Selamünaleyküm Emin kardaşım nasılsın iyisindir İnşallah. Maşallah Allah star etsin kardaşım sende güzelsin kuşlarında bunları laf olsun diye yazmıyorum seninlede daha önce bazı konularda tartıştık ama saygı çerçevesinde zaman geçtikçe bir birimizi daha iyi tanıdık ve anladık benim senin hakındaki düşüncelerimi yazıyorum şimdi kalbimden geldiği gibi ben senin için mert dürüst sözünün eri titiz ve birazda deli diyorum senin hakkında vardığım kanı bu. Zamanın birinde bir büyügüm bana makbul olan üç şey nedir dedi oğul bana sordu bende bilmiyorum amca sen söylersen öğrenirim dedim odabana dediki.'' ATIN DELİSİ, ARVADIN DELİSİ BİRDE DELİKANLININ DELİSİ MAKBULDUR DEDİ'' Bende sordum amca niye deli adı özerine deli yani bu delinin nesi makbuldur dedim o amcada benim sana bahsettiğim deli aklı dengesi zayıf timarhanalık deliden bahsetmiyorum ya hangi deliden bahsediyorsun dediğimde dediki benim bahsettiğim deli sözünü esirgemeyen içten pazarlığı olmayan kalbinden geçeni anında diliyle ikrar eden kimseye yalakalık yapmayan menfeat için eğilip bükülmeyen haksızlığa asla tahammul etmeyen yalandan dolandan tiksinen karşısında babasıda olsa haksızsa bilse kellesi gidecek yinede babasına dur baba sen burada haksızsın diye bilen ve son sözünü dolandırmazdan kıvırtmazdan direk söyleye bilen delilerden bahsediyorum dedi. Şimdi bazen diyorumki keşke o amcayı hiç tanımassa idim keşke bu soruyu bana sormasaydı ve keşke bu sorunun cevabını bana anlatmasaydı o zamanlar daha çocuk yaştaydım çocukluk işte bizde kalktık buna özendik hayat felsefemizi bunun üzerine inşa ettik ve buradaki fiillerimizide aklı başında olan herkes ve arif olan her kes bizi anlamıştır ve karekter yapımızı anlamıştır ama yalnış yol seçmişim çünkü bu karekterin çok kötü sonuçlarını gördüm ömrüm boyunca çok zararını gördüm ama ne yapayım ruh çıkar huy çıkmaz malesef bu huyumu değiştiremiyorum bu dünyada iyi ve sevilen bir adam olmak için içten pazarlıklı siyaset yapan özü başka sözü başka hem nalına vuran hem mıhına vuran günün şartlarına göre konuşan sahtekarlığı kendisine meslek edinen olmak gerekiyor her halde işte o zaman senden iyisi olmaz çok sevilirsin çok itibar görürsün bunun ayrı uzun uzadıya ayrı bir hikayesi var isterseniz onuda daha sonra size anlatırım fazla başınızı ağrıtmayayım.

Şimdi gelelim yeni yetiştirdiğin yavrulara Emin kardaşım yeni yetiştirdiğin miskiler Allah esirgesin güzeller abartmazdan yazıyorum ve doğru yol üzerindesin çünkü damızlıklarının içinde harika birkaç kuşunvar oda bize kalsın bir kuşu işaret etmeyeceğim çünkü diğer kuşların hakkını yemiş olmayalım ama yeni yetiştirdiğin yavruların içinde geleceği çok parlak yavrular var taşıdıkları bazı özellikler var onlara binayen konuşuyorum ve senin kümesinde olan bazı kuşlar bu camiada büyük bir çoğunluğunun elinde yok ve senin titizliğine hayranım kümesinin düzeni mükemmel elinde çok harika bazı damızlıklarda var İnşallah bir gün nasip olur kardaşımızın bir çayını içmeye geliriz ve kardaşımızla kuşların hakkında fikir alış verişinde bir birimizle konuşuruz ustalık yapmazdan biz usta falan değiliz biz daha yeni yeni bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz var olsun internet buda olmasaydı halimiz haraptı.
Cenabı Hak kuşlarının tüyünce kümesine bereket koysun.
Allah yar ve yardımcın olsun. Allah bahtını ve yolunu her zaman açık etsin.

DOĞRU YOLDASIN SÖZÜN KISASI VE ÖZÜ.
Saygılar
emin
emin

4/7/2009, 4:09 pm
urfalımehmet demiş ki:Selamünaleyküm Emin kardaşım nasılsın iyisindir İnşallah. Maşallah Allah star etsin kardaşım sende güzelsin kuşlarında bunları laf olsun diye yazmıyorum seninlede daha önce bazı konularda tartıştık ama saygı çerçevesinde zaman geçtikçe bir birimizi daha iyi tanıdık ve anladık benim senin hakındaki düşüncelerimi yazıyorum şimdi kalbimden geldiği gibi ben senin için mert dürüst sözünün eri titiz ve birazda deli diyorum senin hakkında vardığım kanı bu. Zamanın birinde bir büyügüm bana makbul olan üç şey nedir dedi oğul bana sordu bende bilmiyorum amca sen söylersen öğrenirim dedim odabana dediki.'' ATIN DELİSİ, ARVADIN DELİSİ BİRDE DELİKANLININ DELİSİ MAKBULDUR DEDİ'' Bende sordum amca niye deli adı özerine deli yani bu delinin nesi makbuldur dedim o amcada benim sana bahsettiğim deli aklı dengesi zayıf timarhanalık deliden bahsetmiyorum ya hangi deliden bahsediyorsun dediğimde dediki benim bahsettiğim deli sözünü esirgemeyen içten pazarlığı olmayan kalbinden geçeni anında diliyle ikrar eden kimseye yalakalık yapmayan menfeat için eğilip bükülmeyen haksızlığa asla tahammul etmeyen yalandan dolandan tiksinen karşısında babasıda olsa haksızsa bilse kellesi gidecek yinede babasına dur baba sen burada haksızsın diye bilen ve son sözünü dolandırmazdan kıvırtmazdan direk söyleye bilen delilerden bahsediyorum dedi. Şimdi bazen diyorumki keşke o amcayı hiç tanımassa idim keşke bu soruyu bana sormasaydı ve keşke bu sorunun cevabını bana anlatmasaydı o zamanlar daha çocuk yaştaydım çocukluk işte bizde kalktık buna özendik hayat felsefemizi bunun üzerine inşa ettik ve buradaki fiillerimizide aklı başında olan herkes ve arif olan her kes bizi anlamıştır ve karekter yapımızı anlamıştır ama yalnış yol seçmişim çünkü bu karekterin çok kötü sonuçlarını gördüm ömrüm boyunca çok zararını gördüm ama ne yapayım ruh çıkar huy çıkmaz malesef bu huyumu değiştiremiyorum bu dünyada iyi ve sevilen bir adam olmak için içten pazarlıklı siyaset yapan özü başka sözü başka hem nalına vuran hem mıhına vuran günün şartlarına göre konuşan sahtekarlığı kendisine meslek edinen olmak gerekiyor her halde işte o zaman senden iyisi olmaz çok sevilirsin çok itibar görürsün bunun ayrı uzun uzadıya ayrı bir hikayesi var isterseniz onuda daha sonra size anlatırım fazla başınızı ağrıtmayayım.

Şimdi gelelim yeni yetiştirdiğin yavrulara Emin kardaşım yeni yetiştirdiğin miskiler Allah esirgesin güzeller abartmazdan yazıyorum ve doğru yol üzerindesin çünkü damızlıklarının içinde harika birkaç kuşunvar oda bize kalsın bir kuşu işaret etmeyeceğim çünkü diğer kuşların hakkını yemiş olmayalım ama yeni yetiştirdiğin yavruların içinde geleceği çok parlak yavrular var taşıdıkları bazı özellikler var onlara binayen konuşuyorum ve senin kümesinde olan bazı kuşlar bu camiada büyük bir çoğunluğunun elinde yok ve senin titizliğine hayranım kümesinin düzeni mükemmel elinde çok harika bazı damızlıklarda var İnşallah bir gün nasip olur kardaşımızın bir çayını içmeye geliriz ve kardaşımızla kuşların hakkında fikir alış verişinde bir birimizle konuşuruz ustalık yapmazdan biz usta falan değiliz biz daha yeni yeni bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz var olsun internet buda olmasaydı halimiz haraptı.
Cenabı Hak kuşlarının tüyünce kümesine bereket koysun.
Allah yar ve yardımcın olsun. Allah bahtını ve yolunu her zaman açık etsin.

DOĞRU YOLDASIN SÖZÜN KISASI VE ÖZÜ.
Saygılar
ABİ YORUMLARIN VE DÜSNCELERİN İCN TESEKÜR ÖDÜYORUM O SENİN GÜZELGİN VE SENİN BÜYKLGÜN TEKRARA TESKÜR EDYORUM VE KUŞLARIM VE EVİMİN KAPISI HERSAMNA SİZİN GİBİ DOSTLARA VE SİZNGİBİ D İNSALAR ACIKTIR VE EMRİNİZDERİ ALAH RAZI OLSUN MERSİNE SAYGILAR VE HÜRMETLER