EMİN TURHAN (NARLIDERE)
+75
mehmet karadağ
serdest
kudret
hüseyin42
tuncay_12xx
TRAKYALI cCc
halim
mehmet4242
erdalll
ORÇUN
D21
ibo
guvercinci1
cuneyt_brspor
pique
zafer26
Önder AKGÜÇ
leon king
türker saygılı
Hasan OLGUN
fatih kurt
dadaş
akrep
mahir temel
dumlu
kahvecişaban
mecu123
ysfkorkmaz
burhan cengiz
capslock967
turançalıkuşu
MUŞLU BURHAN
AYHAN1979
abdülkerim
kuyumcu sebo
kuvvet_85
osman_kara
altan-aziz
kuscuyum_45
nazmiuluad
şükrü duran
mehmety
balamir
sebabcı06
emin
miskiciugur
daghan
chema
AHMETHANKORKUT
recep yılmaz
CesurMusti
LATİF
umb26
şebapçı
Serdar Avcı
Dadas_Atilla
as21
Rauf
ADNAN BAYRAM
murat_yetgin
omeryener26
cıplakcı
şahin_-55
ERTAN ÇAM
uso
altınokguvercin
Başbuğ
hasankoc
Abdullah
gerçek sebabcı
xxsist_xx
ÜMİT_19
fırat kalkan
pehlivan
Forum Admin
79 posters
- MisafirMisafir
Geri: EMİN TURHAN (NARLIDERE)
29/4/2009, 2:02 pm
BENİM CANIM SİZE KURBAN OLSUN HEPİNİZ BENİM BAŞIMIN TACISINIZ VE HEPİNİZ MERT VE ASİL İNSANLARSINIZ. ALLAH HANENİZE ÖMRÜNÜZE KAZANCINIZA VE O GÖZ NURU GÜVERCİNLERİNİZE H.Z. HALİL İBRAHİM BEREKETİ KOYSUN. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. ALLAH'A EMANET OLUN. SAYGILAR
- kuyumcu sebo
Ad Soyad : SEBAHATTİN BÖLÜKBAŞI
Doğum Tarihi : 04/02/71
Forum Kayıt : 24/04/09
29/4/2009, 2:19 pm
s a gardaş maaşallah tüyleri kadar hayrını gör işte şebap bunlar gardaş tüyünce hayrını gör bin maşallah ankaradan selamlar
- abdülkerim
Ad Soyad : abdülkerim
Forum Kayıt : 25/04/08
29/4/2009, 6:50 pm
kaybolmadım emin kardeşim, buralardayım.
ama dersler çok yoğun, yüksek lisans, özel dersler, özel çalışmalar derken pek fırsat olmuyo forumlara girmek arkadaşlarla görüşmek için, ama arada bi görünüyoz işte, bizi hayırla yad etmen bize yeter, selamlar saygılar...
ama dersler çok yoğun, yüksek lisans, özel dersler, özel çalışmalar derken pek fırsat olmuyo forumlara girmek arkadaşlarla görüşmek için, ama arada bi görünüyoz işte, bizi hayırla yad etmen bize yeter, selamlar saygılar...
- AYHAN1979
Ad Soyad : AYHAN YAKUPOGLU
Doğum Tarihi : 03/07/80
Forum Kayıt : 03/02/09
30/4/2009, 6:49 am
ALLAH (c.c.) KUŞLARINI NAZARDAN SAKLASIN. HEPSİ BİRBİRİNDEN ŞAHESER
30/4/2009, 7:07 am
alah razı olsun mehmet abi sizdendeurfalımehmet demiş ki:BENİM CANIM SİZE KURBAN OLSUN HEPİNİZ BENİM BAŞIMIN TACISINIZ VE HEPİNİZ MERT VE ASİL İNSANLARSINIZ. ALLAH HANENİZE ÖMRÜNÜZE KAZANCINIZA VE O GÖZ NURU GÜVERCİNLERİNİZE H.Z. HALİL İBRAHİM BEREKETİ KOYSUN. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. ALLAH'A EMANET OLUN. SAYGILAR
30/4/2009, 7:08 am
sagol abi alah sizden de razı olsunkuyumcu sebo demiş ki:s a gardaş maaşallah tüyleri kadar hayrını gör işte şebap bunlar gardaş tüyünce hayrını gör bin maşallah ankaradan selamlar
30/4/2009, 7:09 am
ya biz seni hep anıyoz ama baksan sende yogunlasmısn gel arsıra unuturma kendiniabdülkerim demiş ki:kaybolmadım emin kardeşim, buralardayım.
30/4/2009, 7:09 am
alah razı olsun cümlemizn ki kardeşAYHAN1979 demiş ki:ALLAH (c.c.) KUŞLARINI NAZARDAN SAKLASIN. HEPSİ BİRBİRİNDEN ŞAHESER
- MisafirMisafir
30/4/2009, 11:35 am
Selamünaleyküm kardaşım hayırlı günler nasılsın iyimisin iyisindir İnşallah. Allah'a emanet ol. Saygılar
30/4/2009, 11:40 am
çok şükür abi iyiz aman sizde iyi olun tekdilgimiz sizlerin iyi olmasıurfalımehmet demiş ki:Selamünaleyküm kardaşım hayırlı günler nasılsın iyimisin iyisindir İnşallah. Allah'a emanet ol. Saygılar
- MisafirMisafir
30/4/2009, 11:54 am
Eyvallah Emin kardaşım dostlarımız iyi olduğu zaman bizde iyi oluyoruz. Allah eksikliğinizi bize göstermesin. Allah'a emanet ol. Saygılar
30/4/2009, 4:18 pm
sagol abi ya abi senden ricam daha gerginlik yasmayalım senin forma bakıyorum yazmıslar bazı arkdaslar onlarda cevap versen sevinrim en azından buzlar ersin saygılar abiiurfalımehmet demiş ki:Eyvallah Emin kardaşım dostlarımız iyi olduğu zaman bizde iyi oluyoruz. Allah eksikliğinizi bize göstermesin. Allah'a emanet ol. Saygılar
- MUŞLU BURHAN
Ad Soyad : burhan samuk
Doğum Tarihi : 01/01/77
Forum Kayıt : 09/03/09
30/4/2009, 6:19 pm
EMİN DOSTUM BU NE HAL KARDEŞ MURAT LA HAYIRDIR KARDEŞ
30/4/2009, 8:38 pm
ötlek.... yemedi değilmi.... telefon kapalı... sen kümese bu gün olmazsa yarın yatağını ser...
1/5/2009, 11:46 am
YA BOŞVER O MÜNEVERİ YAAAMUŞLU BURHAN demiş ki:EMİN DOSTUM BU NE HAL KARDEŞ MURAT LA HAYIRDIR KARDEŞ
- MisafirMisafir
1/5/2009, 12:15 pm
Emin kardaşım benimde seni ne kardar sevdiğimi sen çok iyi bilirsin ben seni çok iyi anladım ama sende bu kardaşını anla ve bana kızma öyel yorum yazmam icap ediyor.
Ben kendi adıma söylüyorum seni sevmeyen ömrü boyunca karğa beslesin. Allah'a emanet ol. Saygılar.
Baboooooosaaaaaaaaaaaaan
Ben kendi adıma söylüyorum seni sevmeyen ömrü boyunca karğa beslesin. Allah'a emanet ol. Saygılar.
Baboooooosaaaaaaaaaaaaan
1/5/2009, 12:34 pm
TAMAM ABİ NE DİYEM ÖYLE OLSUN GERCİ SENDE HAKLSIN BİŞEY YAZILMIYOKİ MİLETE DOGRU SÖYLEDGİNİ YANLIŞ DİYE İNANDIRLAR ADAMA
- MisafirMisafir
1/5/2009, 6:47 pm
SELAMIN ALEYKUM EMİN ABİ BANA KARSI GÖSTERMİŞ OLDUGUN ABİLİĞİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN HERSEY GÖNLÜNCE OLSUN ABİ EN GÜZELLERİ SANA YAKIŞIR SAYGILAR...
2/5/2009, 8:02 am
estafurluha kardeş nedemke yaa hersey dostca gönüler kırlmadan olsun
- MisafirMisafir
3/5/2009, 6:15 pm
ABİ NERELERDESİN SENDEN YAKIŞIKLI DURMAYIM DİYE FOTOYU DEĞİŞTİRDİM ABİİ SENDEN KARIZMASI YOK YAVV
- turançalıkuşu
Ad Soyad : turan çalıkuşu
Doğum Tarihi : 31/12/62
Forum Kayıt : 03/03/09
3/5/2009, 7:49 pm
emin kardeşim kuşların hakikaten çok güzel buldum ALLAH emeğini zayi etmesin .çorumdan selamlar.
4/5/2009, 8:24 am
sagol ugur buralrdayım ya pazargünü kuşlaral ugrastıgım icn nete pek girmiyorum
- capslock967
Ad Soyad : murat sivas
Doğum Tarihi : 27/01/67
Forum Kayıt : 29/11/08
4/5/2009, 8:47 am
emin bey kuşalrının da kümesininde maşşallahı var allah hastalıkları uzak eylesin sevgiler saygılar
4/5/2009, 9:08 am
Konu: Geri: EMİN TURHAN (İZMİR) Bugün 11:47
emin bey kuşalrının da kümesininde maşşallahı var allah hastalıkları uzak eylesin sevgiler saygılar
sagolun murat bey lilginiz icn teşekürler
sagolun murat bey lilginiz icn teşekürler
- MisafirMisafir
4/5/2009, 9:10 am
EMİN MURAT YETKİNİN AKLINI ALDIK SES MES GİTTİ BİLGİN OLSUN.:))))
4/5/2009, 9:14 am
:):) benim aklım kolay kolay gitmez abi sen rahat ol kuşu olmayanın aklı gider ben o konuda şanslıyım atcagın ve gösterecegin kuşun yanına kuş atarım ha bu arda dikat et ben senin aklını almıyım zemin abi akılı ol izmirliyle ugrasma sesis yürür saglam vurum :):)
- MisafirMisafir
4/5/2009, 9:51 am
niğdeye buyur bekleriz sanalda olmaz bu işler eminim :)
- MisafirMisafir
4/5/2009, 11:24 am
:D dogru soyluyon zemın abı sanalda olmaz bu işler :D
5/5/2009, 6:41 am
emine bir kuş anlattım sesi soluğu çıkmaz oldu... naber deli oğlan... dilinimi yuttun... dedim sana gel takıl bana...