EMİN TURHAN (NARLIDERE)
+75
mehmet karadağ
serdest
kudret
hüseyin42
tuncay_12xx
TRAKYALI cCc
halim
mehmet4242
erdalll
ORÇUN
D21
ibo
guvercinci1
cuneyt_brspor
pique
zafer26
Önder AKGÜÇ
leon king
türker saygılı
Hasan OLGUN
fatih kurt
dadaş
akrep
mahir temel
dumlu
kahvecişaban
mecu123
ysfkorkmaz
burhan cengiz
capslock967
turançalıkuşu
MUŞLU BURHAN
AYHAN1979
abdülkerim
kuyumcu sebo
kuvvet_85
osman_kara
altan-aziz
kuscuyum_45
nazmiuluad
şükrü duran
mehmety
balamir
sebabcı06
emin
miskiciugur
daghan
chema
AHMETHANKORKUT
recep yılmaz
CesurMusti
LATİF
umb26
şebapçı
Serdar Avcı
Dadas_Atilla
as21
Rauf
ADNAN BAYRAM
murat_yetgin
omeryener26
cıplakcı
şahin_-55
ERTAN ÇAM
uso
altınokguvercin
Başbuğ
hasankoc
Abdullah
gerçek sebabcı
xxsist_xx
ÜMİT_19
fırat kalkan
pehlivan
Forum Admin
79 posters
- MisafirMisafir
Geri: EMİN TURHAN (NARLIDERE)
28/4/2009, 9:06 am
Emin Bizim İlham Kaynağımız Emin Olmayınca Olmuyo Evren İstersen Seninle Uğraşalım Birader. Biz Muratla Meslektaşız Birbirimize Düşmeyiz. Siz Bize Malzeme Verin Biz Sizi sinir edelim.
- MisafirMisafir
28/4/2009, 9:11 am
evren demiş ki:dustunuz bırbırınızee
Evren sen Bunlara Göz kulak ol yemesinler birbirini:)
- MisafirMisafir
28/4/2009, 9:22 am
NİYE BUNLAR ÇOCUKMU ŞÜKRÜ KOCAMAN AKLI BAŞINDA ADAMLAR HELE BİR DÜŞSÜNLER VALLAHİ REZİL EDERİM KUŞ YÜZÜNDEN BİR BİRLERİNE DÜŞTÜLER
DİYE
NİĞDEYE GELİN SORUNU ÇÖZERİZ HEP BİRİLİKTE İTİNA İLE SORUN ÇÖZÜLÜR.
DİYE
- MisafirMisafir
28/4/2009, 9:24 am
sız boyle ıyısınızResul demiş ki:Emin Bizim İlham Kaynağımız Emin Olmayınca Olmuyo Evren İstersen Seninle Uğraşalım Birader. Biz Muratla Meslektaşız Birbirimize Düşmeyiz. Siz Bize Malzeme Verin Biz Sizi sinir edelim.
- MisafirMisafir
28/4/2009, 9:24 am
kontrol edıyorum abıı arada :DSarioglu demiş ki:evren demiş ki:dustunuz bırbırınızee
- MisafirMisafir
28/4/2009, 9:25 am
akrep demiş ki:NİYE BUNLAR ÇOCUKMU ŞÜKRÜ KOCAMAN AKLI BAŞINDA ADAMLAR HELE BİR DÜŞSÜNLER VALLAHİ REZİL EDERİM KUŞ YÜZÜNDEN BİR BİRLERİNE DÜŞTÜLER
DİYE
- MisafirMisafir
28/4/2009, 9:46 am
Sarioglu demiş ki:evren demiş ki:dustunuz bırbırınızee
Şükrü Abi Ayıp ediyon yamyammıyız biz :D :D :D
- mehmety
Ad Soyad : mehmet yuksel
Doğum Tarihi : 20/02/81
Forum Kayıt : 30/01/09
28/4/2009, 7:56 pm
EMIN KARDEŞ SENIN ALANYALI SALLIYO MEYDANI BOŞBULMUŞ NEYAPSIN KUŞ OLMUYONCA ODA SALLAR
29/4/2009, 5:54 am
yok gardaş alanyalıu gardasıma laf yok o nerde ne konusacagını iyi bilir yorumlarında hic birsey demem ben onunla kuş bagladık söünün eri ben onu masada yerim ayrıca atkadasımız iyi kuş dan anlar ve yorumunuda iyi yapar sadace resim beyenmez ama kuşun bütün hatasını söyler o bizm armızda sen bak kendi dalgana murat abimiz iydir nederse eyvalahmehmety demiş ki:EMIN KARDEŞ SENIN ALANYALI SALLIYO MEYDANI BOŞBULMUŞ NEYAPSIN KUŞ OLMUYONCA ODA SALLAR
29/4/2009, 6:31 am
emin demiş ki:yok gardaş alanyalıu gardasıma laf yok o nerde ne konusacagını iyi bilir yorumlarında hic birsey demem ben onunla kuş bagladık söünün eri ben onu masada yerim ayrıca atkadasımız iyi kuş dan anlar ve yorumunuda iyi yapar sadace resim beyenmez ama kuşun bütün hatasını söyler o bizm armızda sen bak kendi dalgana murat abimiz iydir nederse eyvalahmehmety demiş ki:EMIN KARDEŞ SENIN ALANYALI SALLIYO MEYDANI BOŞBULMUŞ NEYAPSIN KUŞ OLMUYONCA ODA SALLAR
MASADA BENİ YEMEN KONUSUNU BİRAZ SALLAMA OLMUŞ AMA... :D :D :D KUŞ BİLGİSİ KONUSUNDADA BİRAZ ABARTI VAR GİBİ.... DİĞER KONULARDA DOĞRU NOKTAYA PARMAK BASMIŞSIN... BU ARADA İYİLEŞMENE SEVİNDİM... CÜNKÜ SENİ YENİDEN HASTA EDECEĞİM... MEHMET KARDEŞİME GELİNCE DOĞRULARI YAZDIM DİYE KIZMASIN... ELEŞTİRİLERE AÇIK OLSUN... MADEM KUPALIK KUŞU VAR... ADINA ŞANINA YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE KOYSUN RESİMLERİNİ... BİZDE BABALAR GİBİ YORUMUMUZU YAPALIM... SAYGILAR...
29/4/2009, 6:34 am
ula seni hertürlü yerim kuşu masay atcag orası kesin ha seni su konuda teb rik ederim en azından gercekleri gözünün gördüklerini yazıyosun ha bide haklısın sen kuştan anlamıyodun demi :) hadi neyse seni bu seferlik af edyorummurat_yetgin demiş ki:emin demiş ki:yok gardaş alanyalıu gardasıma laf yok o nerde ne konusacagını iyi bilir yorumlarında hic birsey demem ben onunla kuş bagladık söünün eri ben onu masada yerim ayrıca atkadasımız iyi kuş dan anlar ve yorumunuda iyi yapar sadace resim beyenmez ama kuşun bütün hatasını söyler o bizm armızda sen bak kendi dalgana murat abimiz iydir nederse eyvalahmehmety demiş ki:EMIN KARDEŞ SENIN ALANYALI SALLIYO MEYDANI BOŞBULMUŞ NEYAPSIN KUŞ OLMUYONCA ODA SALLAR
MASADA BENİ YEMEN KONUSUNU BİRAZ SALLAMA OLMUŞ AMA... :D :D :D KUŞ BİLGİSİ KONUSUNDADA BİRAZ ABARTI VAR GİBİ.... DİĞER KONULARDA DOĞRU NOKTAYA PARMAK BASMIŞSIN... BU ARADA İYİLEŞMENE SEVİNDİM... CÜNKÜ SENİ YENİDEN HASTA EDECEĞİM... MEHMET KARDEŞİME GELİNCE DOĞRULARI YAZDIM DİYE KIZMASIN... ELEŞTİRİLERE AÇIK OLSUN... MADEM KUPALIK KUŞU VAR... ADINA ŞANINA YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE KOYSUN RESİMLERİNİ... BİZDE BABALAR GİBİ YORUMUMUZU YAPALIM... SAYGILAR...
29/4/2009, 6:36 am
KUŞTAN ANLASAĞ KUPA ALIRIZ DİMİ.... ANLAMIYOZ ALAMIYOZ... :D :D :D
29/4/2009, 6:37 am
ula gönlümüzde kupalar ben kupa alanlarla kuşumu yarıstıurım ne fark eder alah alah ha bu arda istersen sana 10 tane kupa yolıyım ne fark eder :):)murat_yetgin demiş ki:KUŞTAN ANLASAĞ KUPA ALIRIZ DİMİ.... ANLAMIYOZ ALAMIYOZ... :D :D :D
- MisafirMisafir
29/4/2009, 6:43 am
murat_yetgin demiş ki:KUŞTAN ANLASAĞ KUPA ALIRIZ DİMİ.... ANLAMIYOZ ALAMIYOZ... :D :D :D
Adam Bir Çift Getiriyo O kategoride başka kuş yok kupayı alıp gidiyo Gel Sanada öyle bir şey düzenleyelim.
29/4/2009, 6:44 am
emin demiş ki:ula gönlümüzde kupalar ben kupa alanlarla kuşumu yarıstıurım ne fark eder alah alah ha bu arda istersen sana 10 tane kupa yolıyım ne fark eder :):)murat_yetgin demiş ki:KUŞTAN ANLASAĞ KUPA ALIRIZ DİMİ.... ANLAMIYOZ ALAMIYOZ... :D :D :D
sen kazık atarsın... antepte tanesi 5 tl... ben ordan sipariş vereyim...
29/4/2009, 6:44 am
haytt yamyam kardeşim ne güzel söyledin bak dogru laf işte alahına kurban bende deim bizm muşlu nezaman konusacak :):)Resul demiş ki:murat_yetgin demiş ki:KUŞTAN ANLASAĞ KUPA ALIRIZ DİMİ.... ANLAMIYOZ ALAMIYOZ... :D :D :D
Adam Bir Çift Getiriyo O kategoride başka kuş yok kupayı alıp gidiyo Gel Sanada öyle bir şey düzenleyelim.
29/4/2009, 6:45 am
laa sen cokk ...... sen noktalatrı anlıyon demii ben san nediyem yaa cıldırtıyon beni haberin olsunmurat_yetgin demiş ki:emin demiş ki:ula gönlümüzde kupalar ben kupa alanlarla kuşumu yarıstıurım ne fark eder alah alah ha bu arda istersen sana 10 tane kupa yolıyım ne fark eder :):)murat_yetgin demiş ki:KUŞTAN ANLASAĞ KUPA ALIRIZ DİMİ.... ANLAMIYOZ ALAMIYOZ... :D :D :D
sen kazık atarsın... antepte tanesi 5 tl... ben ordan sipariş vereyim...
29/4/2009, 6:46 am
ben müşluya bir kupa siparişi vardim... pullu sütlü cikolata dalında.... :D :D :D
- MisafirMisafir
29/4/2009, 6:47 am
kousmadan duramıyo kı bilader resul yaz bısey bekle .hemen konusur :D :D :Demin demiş ki:haytt yamyam kardeşim ne güzel söyledin bak dogru laf işte alahına kurban bende deim bizm muşlu nezaman konusacak :):)Resul demiş ki:murat_yetgin demiş ki:KUŞTAN ANLASAĞ KUPA ALIRIZ DİMİ.... ANLAMIYOZ ALAMIYOZ... :D :D :D
29/4/2009, 6:48 am
sende geri kalır yanin yok yani ama güzel yaa bu murat milete laf atmaktan yorulmuyo bu dul karılar olur ya o misal haa :):) ama ben onun saba h sabah sesini dumasam rahat edmiyom sonusda bizde kargacı yapacak ya dur bakalım :):)timsah16 demiş ki:kousmadan duramıyo kı bilader resul yaz bısey bekle .hemen konusur :D :D :Demin demiş ki:haytt yamyam kardeşim ne güzel söyledin bak dogru laf işte alahına kurban bende deim bizm muşlu nezaman konusacak :):)Resul demiş ki:murat_yetgin demiş ki:KUŞTAN ANLASAĞ KUPA ALIRIZ DİMİ.... ANLAMIYOZ ALAMIYOZ... :D :D :D
- MisafirMisafir
29/4/2009, 6:49 am
murat_yetgin demiş ki:ben müşluya bir kupa siparişi vardim... pullu sütlü cikolata dalında.... :D :D :D
Teşekkürler. Yalnız Birader Ona Sağlık İl Müdürlüğü bakmıyormu.
29/4/2009, 6:50 am
:):)Resul demiş ki:murat_yetgin demiş ki:ben müşluya bir kupa siparişi vardim... pullu sütlü cikolata dalında.... :D :D :D
Teşekkürler. Yalnız Birader Ona Sağlık İl Müdürlüğü bakmıyormu.
- MisafirMisafir
29/4/2009, 6:52 am
timsah16 demiş ki:kousmadan duramıyo kı bilader resul yaz bısey bekle .hemen konusur :D :D :Demin demiş ki:haytt yamyam kardeşim ne güzel söyledin bak dogru laf işte alahına kurban bende deim bizm muşlu nezaman konusacak :):)Resul demiş ki:murat_yetgin demiş ki:KUŞTAN ANLASAĞ KUPA ALIRIZ DİMİ.... ANLAMIYOZ ALAMIYOZ... :D :D :D
Ahmet Pas Geliyor Gol Atıyorum Birader Gol atmassam bu taraftar beni ne yapar bilirmisin. :D
29/4/2009, 6:54 am
:) vayt goldende anlıyor ya murat abi sende bunadiyon bişey anlamaz tama adamın elinde kuş yok ama lafı iyi yerlestiriyoı SANA AMA BAN DEYİL NEDE OLSA HEMSERİ YAA :):)Resul demiş ki:timsah16 demiş ki:kousmadan duramıyo kı bilader resul yaz bısey bekle .hemen konusur :D :D :Demin demiş ki:haytt yamyam kardeşim ne güzel söyledin bak dogru laf işte alahına kurban bende deim bizm muşlu nezaman konusacak :):)Resul demiş ki:murat_yetgin demiş ki:KUŞTAN ANLASAĞ KUPA ALIRIZ DİMİ.... ANLAMIYOZ ALAMIYOZ... :D :D :D
Ahmet Pas Geliyor Gol Atıyorum Birader Gol atmassam bu taraftar beni ne yapar bilirmisin. :D
- MisafirMisafir
29/4/2009, 6:57 am
emin demiş ki::) vayt goldende anlıyor ya murat abi sende bunadiyon bişey anlamaz tama adamın elinde kuş yok ama lafı iyi yerlestiriyoı SANA AMA BAN DEYİL NEDE OLSA HEMSERİ YAA :):)Resul demiş ki:timsah16 demiş ki:kousmadan duramıyo kı bilader resul yaz bısey bekle .hemen konusur :D :D :Demin demiş ki:haytt yamyam kardeşim ne güzel söyledin bak dogru laf işte alahına kurban bende deim bizm muşlu nezaman konusacak :):)Resul demiş ki:murat_yetgin demiş ki:KUŞTAN ANLASAĞ KUPA ALIRIZ DİMİ.... ANLAMIYOZ ALAMIYOZ... :D :D :D
Birader Amatör Futbol lisans sahibiyim. O zamanlar Boydan kaybediyordum Bir Keresinde Kadroya girdim. O zamanda İ...ne Hakem Maça Çıkmadı :D Maç İptal Şimdi boy 1,82 o zaman olaydı Prof olurduk sen ne diyon.
29/4/2009, 7:00 am
yapma ya maşalah ula alah bu boyu vermiş niye baketci olmadın tabi melekete basket sahsımı vardıkı sende olasın sende haklısn hemserim ne edlim kader ustansınResul demiş ki:emin demiş ki::) vayt goldende anlıyor ya murat abi sende bunadiyon bişey anlamaz tama adamın elinde kuş yok ama lafı iyi yerlestiriyoı SANA AMA BAN DEYİL NEDE OLSA HEMSERİ YAA :):)Resul demiş ki:timsah16 demiş ki:kousmadan duramıyo kı bilader resul yaz bısey bekle .hemen konusur :D :D :Demin demiş ki:haytt yamyam kardeşim ne güzel söyledin bak dogru laf işte alahına kurban bende deim bizm muşlu nezaman konusacak :):)Resul demiş ki:murat_yetgin demiş ki:KUŞTAN ANLASAĞ KUPA ALIRIZ DİMİ.... ANLAMIYOZ ALAMIYOZ... :D :D :D
Birader Amatör Futbol lisans sahibiyim. O zamanlar Boydan kaybediyordum Bir Keresinde Kadroya girdim. O zamanda İ...ne Hakem Maça Çıkmadı :D Maç İptal Şimdi boy 1,82 o zaman olaydı Prof olurduk sen ne diyon.
29/4/2009, 7:01 am
ya şimdi o özel msj lar gelid ne olcak sayfa çogaldımı sayflarmı silinecek
29/4/2009, 7:02 am
emin demiş ki::) vayt goldende anlıyor ya murat abi sende bunadiyon bişey anlamaz tama adamın elinde kuş yok ama lafı iyi yerlestiriyoı SANA AMA BAN DEYİL NEDE OLSA HEMSERİ YAA :):)Resul demiş ki:timsah16 demiş ki:kousmadan duramıyo kı bilader resul yaz bısey bekle .hemen konusur :D :D :Demin demiş ki:haytt yamyam kardeşim ne güzel söyledin bak dogru laf işte alahına kurban bende deim bizm muşlu nezaman konusacak :):)Resul demiş ki:murat_yetgin demiş ki:KUŞTAN ANLASAĞ KUPA ALIRIZ DİMİ.... ANLAMIYOZ ALAMIYOZ... :D :D :D
ekranıma kuşum aydın değdi... görüntü gitti... ne diyonuz.... :D :D :D
- MisafirMisafir
29/4/2009, 7:04 am
emin demiş ki:ya şimdi o özel msj lar gelid ne olcak sayfa çogaldımı sayflarmı silinecek
Silinsin Anasını satayım. Admin Yedeklemiyorsa bizde var Canın Saolsun Admin Sil biz gene Ekleriz.
- MisafirMisafir
29/4/2009, 7:10 am
emin demiş ki:yapma ya maşalah ula alah bu boyu vermiş niye baketci olmadın tabi melekete basket sahsımı vardıkı sende olasın sende haklısn hemserim ne edlim kader ustansınResul demiş ki:emin demiş ki::) vayt goldende anlıyor ya murat abi sende bunadiyon bişey anlamaz tama adamın elinde kuş yok ama lafı iyi yerlestiriyoı SANA AMA BAN DEYİL NEDE OLSA HEMSERİ YAA :):)Resul demiş ki:timsah16 demiş ki:kousmadan duramıyo kı bilader resul yaz bısey bekle .hemen konusur :D :D :Demin demiş ki:haytt yamyam kardeşim ne güzel söyledin bak dogru laf işte alahına kurban bende deim bizm muşlu nezaman konusacak :):)Resul demiş ki:murat_yetgin demiş ki:KUŞTAN ANLASAĞ KUPA ALIRIZ DİMİ.... ANLAMIYOZ ALAMIYOZ... :D :D :D
Toplara Elliyemiyorum Tekmekliyorum. :D