AMAC KUSUN COK TAKLA ATMASIMI YOKSA PERFORMANSIMI?
+14
Forum Admin
dadaş25
kuşçu mamyy
axaraylı_68
carlos
BaRbArOs
BlackJack
eric
baddal555
Hasan OLGUN
asigenc019
tolga40
kenan500
volkanu
18 posters
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- eric
Ad Soyad : ali demir
Doğum Tarihi : 20/07/76
Forum Kayıt : 06/11/08
Geri: AMAC KUSUN COK TAKLA ATMASIMI YOKSA PERFORMANSIMI?
25/11/2009, 5:26 am
Forum Admin demiş ki:eric demiş ki:ben calin demiyorum sin hic kacak kus indirmedinmi hayatinda her gun kacak kus olur turkiyede heryerde.sahibi bellisiz nerden bulcanda sahibine vercen ha biride gelip dese benim kusum nasil anlican.o yuzden inen kus verilmez bence gercekten emin degilsen sahibinden.yoksa gidin calin demiyorum.kacak kus indirmenin zevki hic biseyde yok
havadan gelecek kuşada umut baglanmaz yanlış düşünüyorsunuz neslini bilmeden takip etmeden gelsin havadan olmaz yanlış
valla havadan gelecek kus diyosun ama ne yavrular kayboluyo sende biliyosundur bende kaybettim yavru kuslarimdan. sana sunun garantisini verim istanbul gibi bi yerde kaybolan cok super kuslar vardir. bana hikaye anlatmayin burda, coluk cocuk bile sokaklardan damlardan ne kus topluyo aklin hayalin sasar, kendi kendime diyorum bu kuslari nerden buluyolar, ama sokaklar kus dolu,
kusu indirirsin bakrsin iise soyunu devam ettirirsin bu kadar basit.
- yukselis
Ad Soyad : ÜMİT AKBULUT / ADEM HASTÜRK
Doğum Tarihi : 23/01/82
Forum Kayıt : 17/04/09
25/11/2009, 2:00 pm
Kuş nizami olursa iyi olur kısa gidip bol takla atması, uzun gidip az takla yapması, fışkırarak değilde gezerek oynaması,şamatalı değilde fıyfıy olması,taklalı değilde gelip pat diye konması,bunlar kuşlara mahsus özelliklerse,kişiden kişiyede oyunlu kuş anlayışı çok değişebiliyor ve o yüzden çok tartışabiliyoruz..
Herkezin kuşu kendine güzeldir,ve aldığı zevkte yaptığı oyuna göre o kişiyi tatmin ediyodur..
Yannız şuna da eminimki kimse kimseye eğer kuşçuluğu bırakmıyosa iyi kuşunu vermez kuş sonradan oyun açar yavrusu çok güzel olur o ayrı , kimse bilerek iyi kuşunu başkasına vermez.ve kanının tuttuğunu biliyosa aynı çifti parayla bile satmaz.bu eğer böyle olmasaydı kuşlarımızın kanları hiç kırılmadan gelir eskiden anlatılan oyun kuşlarından kümesimizde enaz birçift olurdu.Malesef şuan eski oyun kuşlarından elinde olan kişiler sayılıdır,varmı hiç böyle eski damar kuşlarını eşine dostuna veren satan hatta çıkartıpta uçuran varmı.
Herkezin kuşu kendine güzeldir,ve aldığı zevkte yaptığı oyuna göre o kişiyi tatmin ediyodur..
Yannız şuna da eminimki kimse kimseye eğer kuşçuluğu bırakmıyosa iyi kuşunu vermez kuş sonradan oyun açar yavrusu çok güzel olur o ayrı , kimse bilerek iyi kuşunu başkasına vermez.ve kanının tuttuğunu biliyosa aynı çifti parayla bile satmaz.bu eğer böyle olmasaydı kuşlarımızın kanları hiç kırılmadan gelir eskiden anlatılan oyun kuşlarından kümesimizde enaz birçift olurdu.Malesef şuan eski oyun kuşlarından elinde olan kişiler sayılıdır,varmı hiç böyle eski damar kuşlarını eşine dostuna veren satan hatta çıkartıpta uçuran varmı.
- trojen
Ad Soyad : fatih albayrak
Doğum Tarihi : 04/02/87
Forum Kayıt : 22/02/11
9/3/2011, 10:33 am
kardeşim zevkler ve renkler tartısılmaz demişler kimine göre bol takla kimine göre uzun fişek ama kendi düşüncem 30-40 metre yapsın 5 veya 6 takla ila o cok bile kus yeterki calıssın boş boş ucmasın iki saat ucsun 15-20 sefer yapsın dahada ne arayacaz:)
- serdar kaya
Ad Soyad : serdar kaya demir
Doğum Tarihi : 20/09/94
Forum Kayıt : 11/07/10
6/8/2012, 6:09 am
performans dediğin zaten takladır tabi edebine göre seferinin süresi taban mesafesi fişekleme düzeni bunlar ayrıntıya giriyo ama amaç bunların hepsini birarada toplayabilmek...ama unutmamak lazım her güzel oynayan kuşun sırrı uçurmak uçurmak daha çok uçurmak ...saygılar
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2