TURAN ÇALIKUŞU (ÇORUM)
+17
AHMETHANKORKUT
tuncayhoca19
hasancan
fayanscihasan
kahvecişaban
kuscu.1964
Başbuğ
ankaralı
banagelll
kurtuluş eşer
hasankoc
Rauf
çalıkuşuturan
capslock967
özer
Forum Admin
turançalıkuşu
21 posters
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
- Rauf
Ad Soyad : Mahmut ayaz
Forum Kayıt : 11/05/08
Geri: TURAN ÇALIKUŞU (ÇORUM)
13/6/2009, 8:38 am
TURAN ABİ SELAMLAR...
NASILSIN ABİ ? GÖRÜŞEMİYORUZ BAYADIR. İŞLER NASIL?
NE BU YAW NASIL BİR CİNS BU KOSAK... BAYA MERAK ETTİM VALLAHİ HA Bİ ARA ONUN BANA Bİ MEALİNİ AÇIKLAYIN YAW... USTAYADA BOL SLMLAR....
NE BU YAW NASIL BİR CİNS BU KOSAK... BAYA MERAK ETTİM VALLAHİ HA Bİ ARA ONUN BANA Bİ MEALİNİ AÇIKLAYIN YAW... USTAYADA BOL SLMLAR....
- ankaralı
Ad Soyad : metin demirçin
Doğum Tarihi : 07/06/71
Forum Kayıt : 06/02/09
13/6/2009, 10:38 am
ağbi çorumlu bir arkadaşım var tanırmısın bursada ikamet ediyor benim kasok ondan :D biz süleymandan aldık ama süleymana o vermiş yav turan ağbi millet bi ton para verip bin bir emek ta gavur memleketlerinden getiriyo bakıp büyütüyo biz hazırdan kasok sahibi olduk sağ olsun arkadaşlar
- ankaralı
13/6/2009, 10:41 am
raufcuğum bu kasokların profösörü mete arkadaşımız ondan bilği alabilirsin :D :D :DRauf demiş ki:TURAN ABİ SELAMLAR...
- Rauf
Ad Soyad : Mahmut ayaz
Forum Kayıt : 11/05/08
13/6/2009, 5:49 pm
ankaralı demiş ki:raufcuğum bu kasokların profösörü mete arkadaşımız ondan bilği alabilirsin :D :D :DRauf demiş ki:TURAN ABİ SELAMLAR...
TAMAMDIR METİN ABİ İLK GÖRDÜĞÜM YERDE SORACAM BAKALIM NEYMİŞ :D :D :D
GÖRÜŞÜRÜZ ABİ....
- kuscu.1964
Ad Soyad : H.B.
Forum Kayıt : 01/04/09
14/6/2009, 6:28 am
bu kasoklar çorum da bekir abiye has köpekler olduğunu biliyorsun turan abi
- kahvecişaban
Ad Soyad : şaban özer
Doğum Tarihi : 15/08/58
Forum Kayıt : 22/07/08
14/6/2009, 7:37 am
güzel kuşlar güle güle besle bereketli olsun selamlar
- çalıkuşuturan
Forum Kayıt : 23/04/09
14/6/2009, 6:24 pm
arkadaşlar kasok cinsi köpeklerin patenti çorumlu tedaş müdürü kuşcu ağabeyimizin dir.bunu ayrıca belirteyim.yakında resimlerinide size aktaracak.köpek severlere duyurulur arkadaşlar.selamlar sevgiler.
- kahvecişaban
Ad Soyad : şaban özer
Doğum Tarihi : 15/08/58
Forum Kayıt : 22/07/08
15/6/2009, 10:36 am
güzel kuşlar güle güle besleselam
- çalıkuşuturan
15/6/2009, 11:54 am
şaban kardeşim merhaba daha güzelleri sizlerin olsun.tanıştığıma menmun oldum.teşekkür ederim sağolasın çorumdan selamlar.
- fayanscihasan
Ad Soyad : aaa
Doğum Tarihi : 13/04/80
Forum Kayıt : 14/04/09
16/6/2009, 7:10 pm
SLM ABI FORMDA GORDUGUM EN GUZEL BOZLAR SENINKILER MASALLAH
- çalıkuşuturan
17/6/2009, 8:47 am
hasancığım teşekkür ederim kardeşim.daha güzelleri sizlerin olsun,çorumdan karamana sevgiler saygılar.
- capslock967
Ad Soyad : murat sivas
Doğum Tarihi : 27/01/67
Forum Kayıt : 29/11/08
17/6/2009, 12:09 pm
turan bey nasılsınız iyisinizdir inşallah kuşlarınızın maşşallahı var sağlıklı ve bol yavrulu kümesler dilerim yeni fotolarınızı bekliyoruz
- çalıkuşuturan
17/6/2009, 5:14 pm
murat kardeşim kuşların yanına inan daha gidemedim.gidince çekeceğim.yeni yeni yavrular büyüyor bakalım bir kısmı köyde kuşların,gittiğim zaman çekeceğim bende inan zaman bulamıyorumki çekeyim.bende sizin gibi fotolarına bakmakla kalıyorum.işlerim biraz yoğunlaştı.bakalım bir ara giderim inşallah muratcığım.sen nasılsın.nasıl gidiyor kuşculuk,çorumdan hepinize selamlar, kendine iyi bak kardeşim.selamlar hürmetler.
- capslock967
17/6/2009, 5:52 pm
sağol turan bey hamdolsun iiyi sayılrım biraz kuşlar hastalandı ona üzüldüm ama şimdi iyler teşekkür ederim çorum sevgiler
- hasancan
Ad Soyad : mehmetalikaya
Doğum Tarihi : 22/03/74
Forum Kayıt : 12/12/08
19/6/2009, 5:42 pm
salmün alyeküm turan abi nasılsın ben bursadan urfalı mehme ali 11 ayda bursa festivalinde buluşmak üzere saygıla ve sevgile kal
- çalıkuşuturan
19/6/2009, 7:53 pm
mehmet ali teşekkür ederim kardeşim hamdolsun iyiyiz.11 aya kalmayalım görüşelim kardeşim çoruma her zaman beklerim misafirim olun.çorumdan sevgiler saygilar.
- çalıkuşuturan
19/6/2009, 7:56 pm
murat kuşların hastalığı nedir.geçmiş olsun bana yaz tedavisine bakalım yardımcı olalım kardeşim.selamlar sevgiler .
- kurtuluş eşer
Ad Soyad : kurtuluş eşer
Doğum Tarihi : 02/11/70
19/6/2009, 11:36 pm
slm turan abi nasılsın abi bayagıdır görüşemiyoz iyisindir inşallah bende yeni yeri açtım çalışıyorum idare ediyoruz abi nasıl bu yaz yawru ların nasıl aldınmı iyi yawrular geldimi kuşlarından ustayla aran nasıl onada selam söyle kendine iii bak saygılar
- capslock967
20/6/2009, 12:58 am
turan bey kursakları su dolu balon gibi yeşil sarı ishal yeme isteksiz kanatlarını açamıyor taş gibi düşüyor sağolsun evren kardeş ile beysan beyin söyledikleri ilaçları kullandım şimdi daha iyiler ama 8 tane zayittan sonra ne yapalım sağlık olsun allah cana vermesin saygılar
- kurtuluş eşer
21/6/2009, 12:17 am
ABİ NASILSIN BU ARALAR GÖRÜŞEMİYOZ GÖRÜŞELİM HASRET GİDERELİM SAYGILAR KENDİNE İİİ BAK BY
- ankaralı
25/6/2009, 8:26 am
turan ağbi selamınaleyküm nasılsın ağbi ne var ne yok
- çalıkuşuturan
26/6/2009, 7:30 pm
aleykum selam metinciğim ,yaramaz bir şey yok çalışmaya devam.esnafın işi belli kardeşim.idare ediyoruz ,yıkılmadık ayaktayız.hepinize selamlar kardeşim sağolasınız.
hürmetler.
hürmetler.
- ankaralı
27/6/2009, 6:28 am
hürmet bizden ağbi biliyorsun ben mesleği bıraktım allah sonumuzu hayretsin
- çalıkuşuturan
27/6/2009, 10:22 am
metin darısı bana az kaldı bu sene emekliliğimde doluyor.bende bırakacağım.çekemiyorum artık ,temelli sanat ayağa düştü.en iyisini yapmışsın sen.kuşlar nasıl metin şebablardan ne haber hiç sesin çıkmıyor.iyi yavrular varmı.yavru alabiliyormusun yoksa festivalleremi hazırlanıyorsun.haberimiz olsun selamlar saygılar hepinize.
- ankaralı
17/7/2009, 5:34 pm
ağbi kart miski konusunda erkekdede dişidede iddalıyım......... bi sıkıntım var akkuyruk....... yavrular daha iyi geliyor inşallah........ şampiyon çıkardık diyordum kendi kendime veba bi girdi bir senelik emek çöpe ğitti........... allahtan kartlar aşılıydı bi kartlar kaldı .....yeni yavrularda zaman istiyor......ama kartlarım konusunda diyebilirimki gerçek miski şöyle olmalı deniyorya özellikle dişi miskime kimsenin miskiliğe şurası uymuyor diyeceğini sanmıyorum......birde şebab fizik ğörünümü tam diyebilirim ağbi ....haliyle sizin görüşleriniz daha isabetli .....biraz kendimi avutuyor olabilirim .....sin neler yapıyorsunuz turan ağbi......ankarayada bekliyoruz ......sevği saygı ve hürmetler....
- capslock967
17/7/2009, 5:37 pm
turan bey nasılsınız bayağı uzaun zaman oldu girmiyorsunuz özlettiniz kendinizi yeni yavru fotoları yokmu ayvalıktan sevgiler saygılar
- çalıkuşuturan
18/7/2009, 8:35 am
metin kümesi dezenfekte yapmıyormusun .şu an sıcaklar başlayınca çok dikkat etmeniz gerekiyor.sen bu işleri bilen adamsın bir sürü emek veriyorsun iyi hayvanların olduğunu sende biliyorum yazık etme.dikkat et .yeni yavrulara iyi bak bari .ankaraya geliyorum ama hep acil oluyor geri dönüyorum.zamanım olursa uğrayacağım.yavrularmı akkuyruk çıkıyor.kuyruklarımı hepten beyaz oluyor yoksa orantılımı olmuyor anlayamadım.kümese 15 günde bir vanodin yap.unutma selamlar sevgiler.
- çalıkuşuturan
18/7/2009, 8:45 am
murat bey bu sıralar işler biraz yoğun.takılamıyorum.yeni yeni yavrular yeme iniyor.fotolarını çekemedim daha ,çekince atacağım.biraz kuşlarla biraz kangallarım var onlarla oyalanıyoruz.kuşlarada yeni salma yaptık kapalı bırakmayacağım.daha iyi yavrular alırız inşallah.kuşlarla ilgilenmeyince olmuyor bende fazla ilgilenemiyorum işin aslı kendimizi oyalıyoruz ne yapalım kardeşim.havalar allahtan serin gidiyor.yabancı kuşta sokmuyorum hastalık falan olmuyor.şu an gayet iyi gidiyor.selamlar saygılar muarat kardeşim.
- kurtuluş eşer
18/7/2009, 7:52 pm
turan abi saygılar nasılsın iyisindir inşallah bu yaz kazları bastırdın dimi bana sözün wardı kaz yawrusu werecektin beni unutma abi seni sewiyoruz kendine iii bak saygılar
- ankaralı
19/7/2009, 10:15 am
turan ağbi aynasız çıkıyor genelde aynalı çıksın diyede uğraşmıyorum önce diğer vasıflar aynayı sona bıraktık şimdi birde kümeslerin yerini değiştiriyoruz malum kümes dükkanda idi dükkanı boşaltıyorum terasa kümes yapıyoruz muhareminki bitmek üzere benimkine daha başlamadık dezenfekte yapıyoruzda gece yoldan gelmiştik yabancı bir kuşu genç yavruların yanına attık aşıdada geç kalmıştık gerisi belli zaten neyse buda bize akıl ağacı oldu mehmet ali kaya kardeşimizde kör erkeğin çok yaşlı bir oğlu vardı sefa ağbi tanıdı kuşu mehmette bize hediye etti eşe attık bir takım yumurta aldık erkek önce ayakları tutmaz oldu sonrada ne yaptıysak yaşamadı ona çok üzüldüm birde incinin kardeşi mehmetteydi emanet aldık iki takım yavrusunu çıkardık yeni damızlıkları sağlamlaştırdık şimdi çalışma sırası ğeldi masalıklıklara yani işin zor tarafına ya nasip .......çorumdaki tüm dostlara selamlar
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3