ASLI VARSA TÜRKİYEDE BUNDAN NAMLI KUŞ OLAMAZ
+33
ERGUN
guvercinci1
gursel
bora özmen
fatih_27su
sadık bayar
kerimikiz1953
DELIYUREK41
huseyin23
Kuscu-Murat
ZaferNL
kral_damcı
ümit23
qüclü2008
sefaaa
PigeonStar
gecityok
dadaş25
altan keskin
omeryener26
tugay50
Sakallı Sadık
chema
buazza
aladag6
kenan500
moridant
HACI MEHMET OĞUZ
başar
bayram kavaklı
seyyah_64
musamamoste
ONUR_KARAMAN
37 posters
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- sefaaa
Ad Soyad : sefa aysel
Doğum Tarihi : 12/07/90
Forum Kayıt : 12/09/08
Geri: ASLI VARSA TÜRKİYEDE BUNDAN NAMLI KUŞ OLAMAZ
6/2/2010, 11:39 pm
Herkez hayalindekı kuşu anlatır bu abimizde kuşçunun doğasında vardır 100 oynamıstır 250 demıstır. Hayalındeki kuşunun özelliklerine ona nakletmiştir:) saygılar
- qüclü2008
Ad Soyad : MURAT TAŞKIN
Forum Kayıt : 13/11/09
6/2/2010, 11:45 pm
sivaslıkral demiş ki:BEN KUŞTAN ANLIYORSAM O ELİNDE TUTTUĞU KUŞ GÜZEL OYNAR ARKADAŞLAR. O KUŞ SİVAS KUŞU. DEDİM YA 30 SENE ÖNCE ALMIŞLARDI BENDEN. KAPORTACI OLMASI LAZIM. AMA TAKTIĞI MOTORU HALA GÖREMEDİM...
TEŞHİS BUDUR SÖZE GEREK YOK ARTIK
- MisafirMisafir
9/2/2010, 4:39 pm
Sende iyi uçuruyonsivaslıkral demiş ki:BEN KUŞTAN ANLIYORSAM O ELİNDE TUTTUĞU KUŞ GÜZEL OYNAR ARKADAŞLAR. O KUŞ SİVAS KUŞU. DEDİM YA 30 SENE ÖNCE ALMIŞLARDI BENDEN. KAPORTACI OLMASI LAZIM. AMA TAKTIĞI MOTORU HALA GÖREMEDİM...
- MisafirMisafir
9/2/2010, 4:40 pm
Sende iyi uçuruyonsivaslıkral demiş ki:BEN KUŞTAN ANLIYORSAM O ELİNDE TUTTUĞU KUŞ GÜZEL OYNAR ARKADAŞLAR. O KUŞ SİVAS KUŞU. DEDİM YA 30 SENE ÖNCE ALMIŞLARDI BENDEN. KAPORTACI OLMASI LAZIM. AMA TAKTIĞI MOTORU HALA GÖREMEDİM...
- ümit23
Ad Soyad : ümit altungök
Forum Kayıt : 11/12/09
10/2/2010, 9:30 am
o arkadas ruyasında gormus okusu heralde oyle bı kus yok kardesım kus yarı yolda olur be kardesım
- kral_damcı
Ad Soyad : sedat ateş
Forum Kayıt : 09/03/10
3/5/2010, 8:02 am
BEYAZ06 YA KATILIYOM
- ZaferNL
Ad Soyad : Zafer Aslan
Forum Kayıt : 01/05/10
3/5/2010, 4:02 pm
Kuscu Hikayeleri Biraz AVCI hikayelerini animsatiyor.. Insanlar egolarini bastirmak icin abartmayi tercih ediyor..
ßunun baska bir aciklamasi oldugunu sanmiyorum.
Tabani vursun. 15 Metre fiseklesin. Tavanida Guzel Toplasin. 15 De sefer yapsin..
Bana gore ideali Bu.. Gozumun Kus izlemekten fazla Yuksekte kalio gaLiba:)) insanlarin Goz Olculeri bozuluyor..
ßunun baska bir aciklamasi oldugunu sanmiyorum.
Tabani vursun. 15 Metre fiseklesin. Tavanida Guzel Toplasin. 15 De sefer yapsin..
Bana gore ideali Bu.. Gozumun Kus izlemekten fazla Yuksekte kalio gaLiba:)) insanlarin Goz Olculeri bozuluyor..
4/5/2010, 9:34 pm
Varsa bir dogru yani olsun Kusa, sahibine`de, ...
Kedi ulasamadigi cigere "kokmus" dermis, emege saygi nerde bu konuda ???
sifir !
yazik, ...
sifir !
yazik, ...
- huseyin23
Ad Soyad : hüseyin ersöz
Doğum Tarihi : 01/01/68
Forum Kayıt : 12/11/08
6/5/2010, 6:46 am
:))))))
- DELIYUREK41
Ad Soyad : murat koç
Doğum Tarihi : 10/03/84
Forum Kayıt : 21/06/10
8/9/2010, 7:17 am
bence basının abartması
- kerimikiz1953
Ad Soyad : kerim ikiz
Doğum Tarihi : 01/01/53
Forum Kayıt : 30/08/08
8/9/2010, 9:54 am
böyle kuşçuları gayleye alıp o yazdığı kelimeleri okuyup da ona karşılık vermemeli çünkü ben hayatımda böyle 250 metre fişeğe çıkan kuş görmedim benim yaşım 58 dir ve 10 yaşından beri de kuş beslerim bu tür kuşçular kendine gündem yaratmaya çalışıyorlar kendileri unutulmasın diye saygılar
kerim ikiz ist
kerim ikiz ist
- sadık bayar
Ad Soyad : sadık
Forum Kayıt : 08/08/10
8/9/2010, 10:40 am
kerimikiz1953 demiş ki: böyle kuşçuları gayleye alıp o yazdığı kelimeleri okuyup da ona karşılık vermemeli çünkü ben hayatımda böyle 250 metre fişeğe çıkan kuş görmedim benim yaşım 58 dir ve 10 yaşından beri de kuş beslerim bu tür kuşçular kendine gündem yaratmaya çalışıyorlar kendileri unutulmasın diye saygılar
kerim ikiz ist
kerim abi...
- fatih_27su
Ad Soyad : fatih
Forum Kayıt : 24/04/08
8/9/2010, 11:07 am
((iran da kuşçuları şahit yazmazlarmış ))
8/9/2010, 11:47 am
hmmm
iran`a akil`mi erir, türkiye`mize ermezken, ...
iran`a akil`mi erir, türkiye`mize ermezken, ...
- bora özmen
Ad Soyad : bora özmen
Doğum Tarihi : 26/07/82
Forum Kayıt : 06/05/09
8/9/2010, 1:27 pm
arkadaşlar ben kendisiyle görüştüm öyle birşey yokmuş uydurmaymış eger öyle kuşu varsa izleyelim alalım dedik yok ben hep uydurma dedi bize abartmış kendini şuandaki kuşlarını sorduk 7 8 takla ile 25 30 mt gidiyormuş dedik kuşun 250 mt gidiyormuş üstüne bile almadı
- gursel
Ad Soyad : gursel inan
Forum Kayıt : 06/03/10
8/9/2010, 2:06 pm
olmaz boyle bir sey yalan vallaha
- musamamoste
Ad Soyad : Şeyhmus soysal
Doğum Tarihi : 17/04/82
Forum Kayıt : 23/05/09
8/9/2010, 5:03 pm
Kuscu-Murat demiş ki:
sifir !
yazik, ...
murat arkadaş emeğe saygı demiş gerçekten bu kaadar abarta ( büyük yalan ) söyleyen birinin bu emeğine saygı duymak lazım bunları söylerken tüm türkiyeye meze olacağını düşünmütür herhalde
8/9/2010, 8:46 pm
Vallahi yalanmi degilmi ben bilemem, sizler daha yakinsiniz bu sahislara, malum, ben yurt disinda kaliyorum, zaten sacma sapan seylerle ugrasmayi seven bir millet oldugumuz icin haber olarak ne yazarsan yaz, ...
Bana sorsaniz, adam bakiyorum, durusuna bakiyorum, hani ona birsey diyemem, resim icin poz veriyor, tipine baksam düzgün, biyigina baksam ADAM yerine koyarim, ama adamda kabahat yok ise bunu bu sekilde yazip cizip yayip bastiranda kabahat, milletin karni tok degilmi abuk zubuk haberlere, bizim daha mühim haber olacak hallerimiz yokmu ?
Birde Müslüman bir ülkede yasiyoruz, ne yazikki, bizim memleketimizde suyum buyum diyebiliyorsunuz, falanciyim filanciyim deniliyor, hatda homosexüelim deniliyor ve rant elde ediliyor, zirve yapiyor adeta, ama ciksin biri, ben TÜRKÜM desin, kendini kelepcelerle karakolda bulabiliyor, bunun örnekleri yakin bir zamanda gerceklesmistir, ne yazikki o heryeri sehitler ile dolu olan topraklardan uzak`iz, ama takip ediyoruz, su an sadece A Milli Takim ile 12 Dev adamlarimiz ile gurur duyabiliyoruz, Bursaspor desen yine öyle, birde en son MANGA`miz bizim gögüslerimizi kabart`ti, yani düsünüyorumda, sözüm burdan disari, cahil`ligin önü kesilmedikce böyle seyleri kayda almamak mümkün olmiyacak, ...
3 kisiye acinacakmis, birincisi, zengin iken fakir düsene, ikincisi hatirliyken irtibarini kaybedene, ücüncüsüde, cahiller arasindaki alime, ...
ugrasin durun bakim böyle haberler ile, sözüm millete, yazarlara, talep olmasa yazanda olmaz, demekki o kadar garip hallerdeymisizde haberimiz yokmus, vay halimize, ...
Allah akil fikir versin, ...
Bizden bir cacik olmaz, vaziyet bunu gösteriyor, yada olurda biz göremiyecegiz, olsunda görmiyelim, keske olsa, ama inanmasi o kadar zor geliyorki, sormayin gitsin, ...
Saygilar
Bana sorsaniz, adam bakiyorum, durusuna bakiyorum, hani ona birsey diyemem, resim icin poz veriyor, tipine baksam düzgün, biyigina baksam ADAM yerine koyarim, ama adamda kabahat yok ise bunu bu sekilde yazip cizip yayip bastiranda kabahat, milletin karni tok degilmi abuk zubuk haberlere, bizim daha mühim haber olacak hallerimiz yokmu ?
Birde Müslüman bir ülkede yasiyoruz, ne yazikki, bizim memleketimizde suyum buyum diyebiliyorsunuz, falanciyim filanciyim deniliyor, hatda homosexüelim deniliyor ve rant elde ediliyor, zirve yapiyor adeta, ama ciksin biri, ben TÜRKÜM desin, kendini kelepcelerle karakolda bulabiliyor, bunun örnekleri yakin bir zamanda gerceklesmistir, ne yazikki o heryeri sehitler ile dolu olan topraklardan uzak`iz, ama takip ediyoruz, su an sadece A Milli Takim ile 12 Dev adamlarimiz ile gurur duyabiliyoruz, Bursaspor desen yine öyle, birde en son MANGA`miz bizim gögüslerimizi kabart`ti, yani düsünüyorumda, sözüm burdan disari, cahil`ligin önü kesilmedikce böyle seyleri kayda almamak mümkün olmiyacak, ...
3 kisiye acinacakmis, birincisi, zengin iken fakir düsene, ikincisi hatirliyken irtibarini kaybedene, ücüncüsüde, cahiller arasindaki alime, ...
ugrasin durun bakim böyle haberler ile, sözüm millete, yazarlara, talep olmasa yazanda olmaz, demekki o kadar garip hallerdeymisizde haberimiz yokmus, vay halimize, ...
Allah akil fikir versin, ...
Bizden bir cacik olmaz, vaziyet bunu gösteriyor, yada olurda biz göremiyecegiz, olsunda görmiyelim, keske olsa, ama inanmasi o kadar zor geliyorki, sormayin gitsin, ...
Saygilar
- guvercinci1
Ad Soyad : yasar gulac
Doğum Tarihi : 10/11/72
Forum Kayıt : 09/11/08
4/10/2010, 1:08 pm
arkadaşlar herkes bişey yazmış ama kimse uçur izleyelim dememiş.kuşun hakkı havada verilir.burada tartışmak yanlış.benim tecrubeme görede kuş 7/8 takla yapsın uzun kaçsın yeter aama öyle kuşta yok piyasada.
- kerimikiz1953
4/10/2010, 1:17 pm
sayın güvercinci 1 sende bu yazılara bir cevap verenlerdensin ve diyorsun kimse uçur izliyelim demişsin yok ki zaten böyle oyun yapanı da izliyelim saygılar
kerim ikiz ist 1953
kerim ikiz ist 1953
- ERGUN
Ad Soyad : ERGUN EKİZ
Doğum Tarihi : 11/06/78
Forum Kayıt : 02/10/10
19/10/2010, 7:15 pm
BİZ YALANDAN YERE KUŞ BESLİYORUZ GALİBA NE KUŞLAR UÇUYOMUŞ TEBRİK EDERİM ARKADAŞI
- rednose
Ad Soyad : ibrahim dişli
Doğum Tarihi : 24/03/82
Forum Kayıt : 23/09/10
20/10/2010, 1:01 pm
eyvah la kuş mu f 16 mı o ya:D:D:d
- kerimikiz1953
20/10/2010, 1:23 pm
sayın kuşçu arkadaşlar böyle palavra atarak öyle oynar böyle oynar demeyelim kimde varsa seyredelim ve kuşun hakını verelim bençok eskiden güzel kuşlar izledim ve izletirdim fakat şimdi öyle kuşlar kalmadı çünkü çok kuşların damarları kırıldı desen olsun diye her keste mutlaka oyun kuşu vardır fakat o eski kuşlardan kalmadı ama yinede söyliyorum kimde varsa 10 kişilik bir heyet yaparak seyredip ve hakını verelim olararak saygılar
kerim ikiz ist 1953
kerim ikiz ist 1953
- trojen
Ad Soyad : fatih albayrak
Doğum Tarihi : 04/02/87
Forum Kayıt : 22/02/11
9/3/2011, 10:26 am
böyle haberler sayesinde birazda olsa gülüyoruz:) festifal birincileri bile 40 da 50 m kalıyo tüm türkiye calkalanıyo bu kadar oynuyoda kırsehirde yakının dayım ve tüm meşur ucanları görmüş gibi bişeyim neden duymadık sadece uykusunda ucurmustur:):):):)
- mehmet73
Ad Soyad : mehmet yapıcı
Forum Kayıt : 04/03/10
9/3/2011, 12:40 pm
iki kardeş varmış biri çok yalan atarmış atığı yalanada iyi kılıf uydururmuş ve o toplumda yer edinmiş kendine kardeşi yahu bu abim atıyor tutuyor milet onu seviyor bende en iyisi biratayım milet toplanmış biraraya sohpet ediyorlar birden milet beni dinleyin herkes ona bakmış ne diyecek acaba bugün yolda giderken bir baktım gük yüzünde küpek yavrusunun sesi geliyor demiş herkes hade ordan okadar yalan olurmu küpeyin ne işi var havada be yalancı abisi bakmış durum vahim kardeşi rezil olacak durun demiş ola bilir milet hade sende ordan nasıl olur kardeşler belki bir kartal yada şahin kapmış ola bilir bu cevap milet mantıklı gelmiş ola bilir demiş .kimi atar geçici olarak vezir olur .kimide rezil olur.........kimse üstüne birşey almasın bir fıkraydı içimden geldi sizinle paylaştım..................dürüstlük bir hazinedir........................
- avcıı
Ad Soyad : ismail
Doğum Tarihi : 29/12/77
Forum Kayıt : 31/12/08
9/3/2011, 12:52 pm
rezil olan çokk burda ama malesef rezil olduklarını yüzlerine söyleyip yaptıklarını tekrarlamamalarını isteyen pek az doğruyu konuşuyoruz bizi pek seven yok simsarın tüccarın ticaret için bir avuç tüyün yalanını konuşanlara yere göğe sığdıramayıp sanki kendi yumurtlayıp haşa yaratmış gibi anlatanlara ANLATAMIYORUZ ...
SİZİ TEBRİK EDERİM MEMET BEY OKADAR YERİNDE OTURMUŞKİ FIKRA :) İNANIN MÜKEMMEL OLDU BU . BUNU DİĞER BAŞLILARADA BİRAZ KOPYALARSANIZ SİZİN FIKRANIZ SİZİN AĞZINIZDAN BELKİ BİR KAÇ KİŞİNİN YALAN SÖYLEMESİNE MANİ OLUR SEVABA BİLE GİRERSİNİZ...
SELAMLAR..
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2