MEHMET HOCA (MERKEZ)
+85
ŞEBAPÇI MÜDÜR
BilgisayarcıEmin26
taner0755
hüseyin42
gürkan güngör
komando
bulent delice
erhan26
pala hayri
KESTELLİ
kuscugsgs
TRAKYALI cCc
yavuzduman
emin_51
FATİH KURT
murat__55
zirvede
rıdvan_ç
05bariş
asımkurt05
ARDA ARAN55
ismail demirci
WhiteNight
fatih kurt
Gökhan GÜVEN55
tokatlı
kahvecişaban
ysfkorkmaz
capslock967
miskiciugur
osman_kara
şükrü duran
İhsan Özel
ereglılı yunus
aykut
Abdullah
faruk11
chema
kuvvet_85
pehlivan
ÜMİT_19
YARIMDÜNYA55
bgyd
memet recep balkan
serdar 55
burhan3455
ERSİN HOCA
berrecep
05amasyali
hakan pehlivan
guvercin07
oyun_kusları
sadullahekin
AHMETHANKORKUT
gerçek sebabcı
şebabcı11
emre_akhan
cucu
a_a_a
ert-bil
Rauf
Bozoglu
Hüseyin Şan
emin
türker
cemal kara
babakuscu55
05Prensi
koraykorhan
şahin
abdülkerim
kuscuahmetim
ksklecan26
kuşçu26
sponqe
stkgoze
ademyavuz
ilker
GÜVERCİN55
Saraylı
zogoz
atmaca_08
cCc ANIL
Forum Uzman
Forum Admin
89 posters
Geri: MEHMET HOCA (MERKEZ)
28/2/2009, 1:42 pm
timsah16 demiş ki:arkadaşım bunlar ne boyle 41 kere maaşallah harika kusların var allahım bol yavru almak nasip etsin inşallah
EYVALLAH AHMET ARKADAŞIM SAOLASIN VAR OLASIN...ALLAH RAZI OLSUN...AMİN CÜMLEMİZE...DEĞERLİ YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER...SEVGİ VE SAYGILARIMLA...
28/2/2009, 1:46 pm
MERHABA MEHMET KARDEŞ ÇOK TEŞEKKÜRLER DEĞERLİ YORUMLARIN İÇİN SAOLASIN...AMİN CÜMELMİZİNKİNİ...ALLAH RAZI OLSUN..SENDE GÜZEL KARDEŞİM...ALLAHA EMANET OL...SEVGİ VE SAYGILARIMLA...BU ARADA RESİMLERİ BEKLİYORUM GÖRÜŞMEK ÜZRE...memet recep balkan demiş ki:meraba memet hoca arapların gerçekten çok ğüzel, allah nazardan saklasın tüyünce emeğince hayrını gör güle güle besle kendine çok iyi bak allaha emanet ol
28/2/2009, 1:49 pm
TEŞEKKÜRLER ÜMİT BEY ALLAH RAZI OLSUN...CÜMLEMİZE...ALLAHIM SİZLERE ÇOK ÇOK DAHA GÜZELLERİNİ NASİP ETSİN...SEVGİ VE SAYGILARIMLA...ÜMİT_19 demiş ki:GÜLE GÜLE BESLEMEK NASİP OLSUN BOL YAVRU ALMAN DİLEĞİYLE
28/2/2009, 2:05 pm
ÇOK TEŞEKKÜRLER ŞUAYİP BEY...ALLAH RAZI OLSUN...SİZDE İNŞAALLAH...SEVGİ SAYGILARIMLA...pehlivan demiş ki:ÇOK GÜZEL KUŞLAR İYİ GÜNLERDE BESLEYİN İNŞALLAH
28/2/2009, 2:08 pm
ÇOK TEŞEKKÜRLER TAMER KARDEŞİM DEĞERLİ YORUMLARIN İÇİN...ALLAH RAZI OLSUN...AMİN CÜMLEMİZİNKİNİ...TAMAM KARDEŞ BENDE EKLEDİM SENİ...GÖRÜŞMEK ÜZRE SEVGİ VE SAYGILARIMLA...kuvvet_85 demiş ki:Mehmet abi mahaşallah Araplar müthiş vallha ben şuana kadar bi ist da ali ihsan abi var urfa lı bi onda birde sizde gördüm böle araplar Allah nazarlardan saklasın msn nizi ekledim görüimek üzere İSTANBUL'dan Tamer Kuvvet
- MisafirMisafir
28/2/2009, 2:13 pm
samsuna sevgiler saygılar hocam maşallah güzel siyahlarınız hayrını görün uğur çakar ÇORUM
28/2/2009, 2:28 pm
TEŞEKKÜRLER ABİDİN KARDEŞ SAOLASIN...YOK ESTAFURULLAH NE YANLIŞ ANLAMASI,AKSİNE SİZİN GİBİ ARAP MERAKLISI BİR KARDEŞİMLE FİKİR ALIŞ VERİŞİNDE BULUNMAK BENİ MUTLU EDER...SAOLASIN...UFAK TEFEK DENEMELERDE BULUNDUM ABİDİN KARDEŞ AMA ORJİNALİNİN YERİNİ TUTMUYOR...SONUÇTA BU ZEVK İŞİ...BEN KENDİ KAFAMA GÖRE BAKIYORUM KENDİ ZEVKİME HİTAB EDENİ...ZATEN FAZLADA KUŞ BAKMIYORUM ÜÇ ÇİFT...İKİ ÇİFTTİ BUNLARDAN BİR ÇİFTİDE BUNLARDAN ELDE ETTİĞİM ARAKAN...ARAPTAN BAŞKA KUŞTA BAKMIYORUM...ELİMDEN HER TÜRDE ARAP GELDİ GEÇTİ EN SON BUNLARDA KARAR KILDIM...İLGİN İÇİN TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM HER ZAMAN FİKİR ALIŞ VERİŞİNDE BULUNMAK İSTERİM...SEVGİ VE SAYGIARIMLA...chema demiş ki:GÜZEL KUŞLAR MEMET KARDEŞ SAKIN YANLIŞ ANLAMA ARAP GÜVERCİNİNE GÖNÜL VERMİŞ BİRİ OLARAK FİKRİMİ SÖYLEMEK İSTERİM FARKLI BİR ARAPLA DENEDİNMİ ? BAŞKA BİR KAN GİRERSEN ARAYA ÇOK DAHA GÜZEL OLUCAĞINI SANIYORUM SAYGILAR
28/2/2009, 2:32 pm
EYVALLAH UĞUR KARDEŞİM ÇOK TEŞEKKÜRLER GÜZEL YORUMLARIN İÇİN...SAMSUNDAN DA ÇORUMA SEVGİLER SAYGILAR...ALLAHIM ÇOK ÇOK DAHA GÜZELLERİNİ SİZLERE NASİP EDER..SEVGİ VE SAYGILARIMLA...dadaş demiş ki:samsuna sevgiler saygılar hocam maşallah güzel siyahlarınız hayrını görün uğur çakar ÇORUM
28/2/2009, 3:38 pm
ALLAH RAZI OLSUN FARUK HOCAM ÇOK TEŞEKKÜRLER GÜZEL MSJINIZ İÇİN...SAOLASINIZ...GÖRÜŞMEK ÜZRE SEVGİ VE SAYGILARIMLA...faruk11 demiş ki:MEHMET HOCAM ALLAH NAZARDAN SAKLASIN.GÜLE GÜLE BESLEYİN
- burhan3455
Ad Soyad : burhan basturk
Forum Kayıt : 12/09/08
4/3/2009, 8:43 am
hocam ya maşallah diyeyim tekrardan on numaralar ya
- Abdullah
Ad Soyad : Abdullah KAYMAZ
Doğum Tarihi : 01/01/80
Forum Kayıt : 28/02/09
4/3/2009, 8:57 am
Kuşların cok guzel güle güle besle urfadan selamlar
4/3/2009, 10:38 am
sağol varol nedemek herzaman sevgi ve saygı bizden olsun kucak dolusuGÜVERCİN55 demiş ki:TEŞEKKÜRLER ABİDİN KARDEŞ SAOLASIN...YOK ESTAFURULLAH NE YANLIŞ ANLAMASI,AKSİNE SİZİN GİBİ ARAP MERAKLISI BİR KARDEŞİMLE FİKİR ALIŞ VERİŞİNDE BULUNMAK BENİ MUTLU EDER...SAOLASIN...UFAK TEFEK DENEMELERDE BULUNDUM ABİDİN KARDEŞ AMA ORJİNALİNİN YERİNİ TUTMUYOR...SONUÇTA BU ZEVK İŞİ...BEN KENDİ KAFAMA GÖRE BAKIYORUM KENDİ ZEVKİME HİTAB EDENİ...ZATEN FAZLADA KUŞ BAKMIYORUM ÜÇ ÇİFT...İKİ ÇİFTTİ BUNLARDAN BİR ÇİFTİDE BUNLARDAN ELDE ETTİĞİM ARAKAN...ARAPTAN BAŞKA KUŞTA BAKMIYORUM...ELİMDEN HER TÜRDE ARAP GELDİ GEÇTİ EN SON BUNLARDA KARAR KILDIM...İLGİN İÇİN TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM HER ZAMAN FİKİR ALIŞ VERİŞİNDE BULUNMAK İSTERİM...SEVGİ VE SAYGIARIMLA...chema demiş ki:GÜZEL KUŞLAR MEMET KARDEŞ SAKIN YANLIŞ ANLAMA ARAP GÜVERCİNİNE GÖNÜL VERMİŞ BİRİ OLARAK FİKRİMİ SÖYLEMEK İSTERİM FARKLI BİR ARAPLA DENEDİNMİ ? BAŞKA BİR KAN GİRERSEN ARAYA ÇOK DAHA GÜZEL OLUCAĞINI SANIYORUM SAYGILAR
- aykut
Ad Soyad : aykut bozkurt
Doğum Tarihi : 11/06/80
Forum Kayıt : 21/09/08
12/3/2009, 9:03 pm
hocam çok güzel kuşlar maşallah ben merzifondan daha önce msn den 1 kere görüşmüştük samsuna gelirsek seni nerelerde nasıl buluruz
- ereglılı yunus
Ad Soyad : yunus aktaş
Doğum Tarihi : 25/03/87
Forum Kayıt : 14/03/09
6/4/2009, 10:46 am
MAŞALLAH ABİ EMEGİNE YÜREGİNE SAGLIK TON OLARAK HARİKALAR AMA BEN Bİ ŞEYDEN ŞÜPHELENİYORUM BUNLAR PALADAN KIRILMAMI YOKSA PAÇALARI BÖLE KILIÇ MI AMABNİRİNCİ SINIF KUŞLAR TEBRİKLER
- İhsan Özel
Ad Soyad : İhsan Özel
Doğum Tarihi : 20/11/69
Forum Kayıt : 05/04/09
6/4/2009, 9:24 pm
kardeş kuşların çok güzel güle güle besle maşallah
- şükrü duran
Ad Soyad : şükrü duran
Forum Kayıt : 07/04/09
8/4/2009, 7:07 pm
Hocam Allah herşeyi gönlünüze göre versin, slm ve dua ile
- osman_kara
Ad Soyad : osman kara
Doğum Tarihi : 05/03/81
Forum Kayıt : 28/03/09
18/4/2009, 4:32 pm
mehmet abı kusların cok guzel maşallah allah nazarlardan saklasın abı
18/4/2009, 4:35 pm
Hocam Ne Yalan söyleyim harbi Kuşların var.Güleeeee Güleeee Besle.Tek tek hayrını gör.Çorumdan saygılar (Leblebici UĞUR)..
Not:Bizim memleketten geçersen uğra hocam çayımı kahvemi iç.Tanışırız...
Not:Bizim memleketten geçersen uğra hocam çayımı kahvemi iç.Tanışırız...
- osman_kara
18/4/2009, 5:03 pm
masallah hocam nazardeymesın
18/4/2009, 5:32 pm
ya hocam şaka maka varya senin bu kuşlarının durusu şebata olcak varyaa aman alahım derim ya sırf bu durusları icn bunlardan alıp bakacam bir çift cok hosuma giyoo tüyü kadar hayrını gör güle güle beslee
- osman_kara
18/4/2009, 6:43 pm
trabzondan osman super abı masallah
- ERSİN HOCA
Ad Soyad : ERSİN AKGÜL
Doğum Tarihi : 03/09/68
Forum Kayıt : 29/01/09
4/5/2009, 1:30 pm
HOCAM NASILSIN EPEYDİR BİR HABERİZ NE VAR NE YOK İYİSİNDİR İNŞALLAH
KENDİNE İYİ BAK
KENDİNE İYİ BAK
- capslock967
Ad Soyad : murat sivas
Doğum Tarihi : 27/01/67
Forum Kayıt : 29/11/08
4/5/2009, 3:46 pm
mehmet bey kuşlarınız için söylenecek söz bulamıyorum olanlarıda arkadaşların hepsi söylemiş bende diyorumki bu arkadaşların söylediği sözleri toplayıp hepsini sana gönderiyorum sağlıklar mutluluklar
- ysfkorkmaz
Ad Soyad : yusuf korkmaz
Doğum Tarihi : 01/01/65
Forum Kayıt : 03/02/09
11/6/2009, 7:40 am
mehmet hocam kuşlarınız maşallah çok güzel güle güle besleyin.....yemlerimizden inşallah memnun olursunuz...kaliteli bir yemdir..saygılar,selamlar...
- kahvecişaban
Ad Soyad : şaban özer
Doğum Tarihi : 15/08/58
Forum Kayıt : 22/07/08
14/6/2009, 3:17 pm
güzel kuşlar güle güle besle selam
- tokatlı
Ad Soyad : vedat topbaş
Doğum Tarihi : 05/10/90
Forum Kayıt : 06/02/09
2/7/2009, 1:42 pm
hocam selamlar,iyi insanlarda iyileri görmek çok sevindirici arap senle gidecek kendine iyi bak selamlar Tokat tan Bekir
- Gökhan GÜVEN55
Ad Soyad : Gökhan GÜVEN
Doğum Tarihi : 20/12/76
Forum Kayıt : 22/05/09
3/7/2009, 9:47 am
mehmet hocam kuşlar süper kimsenin ağzını açıp bir şey demeye hakkı yok varsa elinde daha iyisi olan atsın resimlerini siteye de bakalım. KUŞLAR 10 NUMARA
- fatih kurt
Ad Soyad : FATİH KURT
Doğum Tarihi : 14/03/80
Forum Kayıt : 15/05/09
8/7/2009, 7:02 am
emeyinize sağlık abim.güzel kuşlar.bereketli olsun.
- WhiteNight
Doğum Tarihi : 01/01/73
Forum Kayıt : 16/05/09
22/8/2009, 6:31 pm
Hüseyin Şan demiş ki:Rauf demiş ki:MEHMET ABİMİN ARAPLARI BENİM ÇOK HOŞUMA GİDİYOR İSTERSE 2 KARIŞ PAÇA OLSUN RENKLERİ DURUŞLARI AĞIZ GÖZLERİ YETER.
RAUF KARDEŞ ŞİMDİ BÖYLE DERSEN MALUM KİŞİLER ÇIKAR SEN NASIL ŞEBAPÇISIN, ŞEBAP ARAPTA RENK MAT OLUR EĞER RENK PARLAKSA "O BİZDEN DEĞİLDİR! MAKBÜL DEĞİLDİR! CAİZ DEĞİLDİR! O DEĞİLDİR BU DEĞİLDİR VS VS DER KESTİRİR ATAR HATTA ŞU RESİMLERDEKİ DEĞME ŞEBAPLARA TAŞ ÇIKARTACAK KUŞLARA TUTAR BUNLAR UÇUM KUŞU DER ÇIKAR BİRİ!!!!!!!!! ..
ÖNEMLİ OLAN SANA GÜZEL GELMESİ YADA KUŞUN GERÇEKTEN GÜZEL OLMASI DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN KUŞUN "ONLARIN" İŞİNE GELDİĞİ GİBİ ,DAHA DOĞRUSU ELLERİNDE OLANLAR (?) GİBİ OLMASIDIR :)
ŞUNU SAKIN UNUTMA ŞEBAP KUŞ BESLEYEBİLMEK ANCAK O MUHTEREM ULU KİŞİLERİN TEKELİNDEDİR!
şaka bir yana rauf kardeş hala objektif olarak güzele güzel diyebilecek kadar kişisel egolarından kurtulabilmiş kuşseverlerinde olduğunu bilmek güzel... valla içim rahatladı..
esenlikler..
Hem vallahi hem billahi bu yoruma hem katiliyorum hemde aynen altina imzami atiyorum. Birkac sozde isim yapmis, kusu gibi kuslari ortaliga once sozle sonra kusun kendisiyle yaymislarin tekelinden ve hala buralarda dahi gerek yorumlarindan gerekse prangalarindan kurtulamadik gitti. Dinozorlardan kurtuldugumuz gune kadar becerebilseydim kafami kuma gomerdim ama nafile beceremiyoruz.
- ismail demirci
Ad Soyad : ismail demirci
Doğum Tarihi : 12/12/71
Forum Kayıt : 07/11/08
30/8/2009, 2:36 pm
mehmet hocam kuşlarınızın maşallahı varemehinize sağlık bunların ön tepelileri sizde varmı