MEHMET HOCA (MERKEZ)
+85
ŞEBAPÇI MÜDÜR
BilgisayarcıEmin26
taner0755
hüseyin42
gürkan güngör
komando
bulent delice
erhan26
pala hayri
KESTELLİ
kuscugsgs
TRAKYALI cCc
yavuzduman
emin_51
FATİH KURT
murat__55
zirvede
rıdvan_ç
05bariş
asımkurt05
ARDA ARAN55
ismail demirci
WhiteNight
fatih kurt
Gökhan GÜVEN55
tokatlı
kahvecişaban
ysfkorkmaz
capslock967
miskiciugur
osman_kara
şükrü duran
İhsan Özel
ereglılı yunus
aykut
Abdullah
faruk11
chema
kuvvet_85
pehlivan
ÜMİT_19
YARIMDÜNYA55
bgyd
memet recep balkan
serdar 55
burhan3455
ERSİN HOCA
berrecep
05amasyali
hakan pehlivan
guvercin07
oyun_kusları
sadullahekin
AHMETHANKORKUT
gerçek sebabcı
şebabcı11
emre_akhan
cucu
a_a_a
ert-bil
Rauf
Bozoglu
Hüseyin Şan
emin
türker
cemal kara
babakuscu55
05Prensi
koraykorhan
şahin
abdülkerim
kuscuahmetim
ksklecan26
kuşçu26
sponqe
stkgoze
ademyavuz
ilker
GÜVERCİN55
Saraylı
zogoz
atmaca_08
cCc ANIL
Forum Uzman
Forum Admin
89 posters
- emre_akhan
Ad Soyad : EMRE AKHAN
Doğum Tarihi : 11/08/82
Forum Kayıt : 07/08/08
Geri: MEHMET HOCA (MERKEZ)
30/10/2008, 2:04 pm
MEHMET HOCAM ÖNCELİKLE SİZE SAYGILARIMI VE SELAMLARIMI SUNUYORUM GERÇEKTEN KİMNE DERSE
DESİN BAŞARILARINIZ DAN DOLAYI SİZİ TEBRİK EDRİM BEN BUNDAN DAHA GÜZEL ARAP
OLCAĞINI ZANETMİYORUM GERÇEKTEN BİR ÇOKYERDE ARKADAŞLARIMIZ VAR AMA BEN BU KADAR GÜZEL ARAPLAR DAHA İLK DEFA GÖRÜYORUM MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN GÜLE GÜLE BESLEYİN.
DESİN BAŞARILARINIZ DAN DOLAYI SİZİ TEBRİK EDRİM BEN BUNDAN DAHA GÜZEL ARAP
OLCAĞINI ZANETMİYORUM GERÇEKTEN BİR ÇOKYERDE ARKADAŞLARIMIZ VAR AMA BEN BU KADAR GÜZEL ARAPLAR DAHA İLK DEFA GÖRÜYORUM MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN GÜLE GÜLE BESLEYİN.
30/10/2008, 4:40 pm
SAOLASIN EMRE KARDEŞ TEŞEKKÜRLER;BENDENDE SANA SEVGİ,SAYGI VE SELAMLAR...BEĞENİLERİN İÇİNDE AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM,ALLAH RAZI OLSUN...İNŞAALLAH KARDEŞ SENDE ÇOK ÇOK DAHA GÜZELLERİ OLUR.BİZİM HERKEZİN DÜŞÜNCELERİNE,FİKRİNE VE ZİKRİNE SAYGIMIZ VAR...SONUÇTA BU GÜZELLİK İŞİ ELBET BEĞENENDE OLUCAK BEĞENMEYENDE...SONUÇTA GÜZELLİK GÖRECELİ Bİ KAVRAM,KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR....HERKES ELİNDEKİNE GÜZEL VE İYİ DİYE BAKIYOR...ALLAHIM İNŞAALLAH KİMSENİN EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARTMAZ...BİZLER GİBİ BU İŞE GÖNÜLDEN MERAKLI SİZ DEĞERLİ KARDEŞLERİMİZLE ELİMİZDE OLANLARI BU TEKNOLİJİ VE DEĞERLİ SİTE KURUCULARI SAYESİNDE ACİZHANE PAYLAŞMAK İSTEDİK...SENİN SAYENDE BU VESİLEYLE BU İŞE KATKISI OLAN DEĞERLİ SİTE KURUCULARINA VE YÖNETİCİLERİNE,SİZ DEĞERLİ MERAKLI KARDEŞLERİMİZE,AYRICA DİĞER BEĞENEN BEĞENMEYEN TÜM MERAKLI KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDER,SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNARIM...HERKESE TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM...
30/10/2008, 9:56 pm
maşlah güzel araplarınız var allah nazardan saklasın güle güle besleyin
maşallah
30/10/2008, 9:58 pm
maşallah güzel araplarınız var allah kuşlarınıza can peklgi versin güle güle besleyin
- gerçek sebabcı
Ad Soyad : HÜSEYİN BALCI
Doğum Tarihi : 15/12/66
Forum Kayıt : 29/10/08
3/11/2008, 6:54 pm
işte arab bu maşalah
4/11/2008, 10:21 am
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR,HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN...HERKESE SEVGİ VE SAYGILAR.
4/11/2008, 1:43 pm
güzel kardeşim gerçekten arapların çok güzel duruşlarına bayıldım maşallah baldırlı güzel kuşlar ben çokamaçok beyendim tüyü kadar hayrını gör güzel kardeşim.
mersinden saygılar sevgiler ahmethankorkut
mersinden saygılar sevgiler ahmethankorkut
4/11/2008, 2:11 pm
ÇOK TEŞEKKÜRLER AHMET HAN BEY,ALLAH RAZI OLSUN...EMİNİM SİZDE DE KUŞLARINIZDA ÇOK GÜZELSİNİZDİR...ÇÜNKÜ SAMİMİ DUYGULARLA BU İÇTEN GÜZEL MESAJI YAZAN İNSAN GÜZEL İNSANDIR,DOLAYISI İLE GÜZEL İNSANLARINDA GÜZEL KUŞLARI OLUR...ATALARIMIZIN DEDİĞİ GİBİ MAL SAHİBİNE BENZER...TEKRAR TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAMİMİ DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİZ İÇİN...SAMSUNDAN SAYGI VE SEVGİLER...
- sadullahekin
Ad Soyad : sadullah ekin
Doğum Tarihi : 13/03/74
Forum Kayıt : 20/10/08
12/11/2008, 9:19 am
MERHABA MEHMET HOCA BEN SİYAH SEVMEYEN Bİ İNSANIM AMA SAYENİZDE SİYAHLARIDA SEVMEYE BAŞLADIM.MAŞALLAH ÇOK GÜZEL KUŞLAR.TÜYÜNCE HAYRINI GÖRÜN.SELAMLAR
12/11/2008, 7:10 pm
MERHABA SADULLAH BEY,İLGİNİZ İÇN ÇOK TEŞEKKÜRER...ARAP SEVGİSİ KONUSUNDA BİR KATKIM OLDUYSA NE MUTLU BANA...ALLAH RAZI OLSUN...SAMSUNDAN SEVGİ,SAYGI VE SELAMLAR...
18/11/2008, 2:59 pm
MAŞALLAH GÜZEL KARDEŞİM ARAPLARIN SÜPER ÇOK HARİKA BİR DURUŞLARI VAR GERÇEKTEN MÜKEMMEL TÜYÜ KADAR HAYRINI GÖR ÇOKAMAÇOK BEYENDİM KARDEŞ TAM BİR ZÜMRÜT ARAP HARİKASIN EMEĞİNE SAĞLIK SAYGILAR.
AHMET KORKUT ÇEKEN
AHMET KORKUT ÇEKEN
18/11/2008, 3:07 pm
GÜVERCİN55 demiş ki:ÇOK TEŞEKKÜRLER AHMET HAN BEY,ALLAH RAZI OLSUN...EMİNİM SİZDE DE KUŞLARINIZDA ÇOK GÜZELSİNİZDİR...ÇÜNKÜ SAMİMİ DUYGULARLA BU İÇTEN GÜZEL MESAJI YAZAN İNSAN GÜZEL İNSANDIR,DOLAYISI İLE GÜZEL İNSANLARINDA GÜZEL KUŞLARI OLUR...ATALARIMIZIN DEDİĞİ GİBİ MAL SAHİBİNE BENZER...TEKRAR TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAMİMİ DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİZ İÇİN...SAMSUNDAN SAYGI VE SEVGİLER...
EVVELA BEN TEŞEKKÜR EDERİM SAMSUNA KUCAK DOLSU SEVGİLER SAYGILAR ÇOK ARAP GÖRDÜM AMA SİZİN ARAPLAR KADAR ASİL DURANINA RASLAMADIM VE KALBİMDEN GEÇENLERİ OLDUĞU GİBİ SİZİNLE BAYLAŞMAK GEÇTİ İÇİMDEN BEN HERZAMAN DERİM ABİ GÜZEL HER YERDE GÜZELDİR BENCE SİZİN ARAPLAR GERÇEKTEN HARİKA ÇOKAMAÇOK GÜZELLER ALLAH TÜYÜNCE HAYRINI GÖRMEYİ NASİP ETSİN SİZDE GÜZELSİNİZ Kİ KUŞLARINIZDA GÜZEL GÜZEL KARDEŞİM MERSİNDEN SAYGI VE SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM ALLAHA EMANET OLUN.
AHMET KORKUT ÇEKEN
18/11/2008, 5:16 pm
EYVALLAH AHMET BEY...TEKRAR TEKRAR BU GÜZEL DUYGU,DÜŞÜNCE VE DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM...ALLAH RAZI OLSUN...ALLAHIM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.DİLEKLERİNİZE BİLMUKABİL KATILIYOR,SAMSUNDANDA MERSİNE KUCAK DOLUSU SEVGİ,SAYGI VE SELAMLARIMI GÖNDERİYORUM...ALLAHA EMANET OLUN...
18/11/2008, 6:17 pm
oyun kuşu meraklısıyım şebab beslemedim ve beslememde derdim besleyenide ne zevk alıyor bu kuşlardan diye merakederdim ama senin kuşları gördüm bütün bu düşünceler bitti gerçekten çok güzeller allah güle güle beslemeyi nasip etsin masa kuşu kostüm kuşu şebab anlamam ama bu kuşalara adam gibi kuş derim işte tekrar maşallah
18/11/2008, 8:16 pm
oyun_kusları demiş ki:oyun kuşu meraklısıyım şebab beslemedim ve beslememde derdim besleyenide ne zevk alıyor bu kuşlardan diye merakederdim ama senin kuşları gördüm bütün bu düşünceler bitti gerçekten çok güzeller allah güle güle beslemeyi nasip etsin masa kuşu kostüm kuşu şebab anlamam ama bu kuşalara adam gibi kuş derim işte tekrar maşallah
evet onlar şebap ötesi yaratıklar çünkü...
şebap sevmeyenlere bile bu tarz kuşları sevdiriyorlar nasıl bi tılsımları varsa..?
mehmet kardeşime emeği için tekrar teşekkürler :)
18/11/2008, 8:47 pm
EMRAH KARDEŞİM İLGİNE VE DEĞERLİ YORUMLARINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...SİZİN GİBİ OYUN KUŞU MERAKLISI KARDEŞLERİMİZE BİRAZDA OLSA BU IRKIDA SEVDİREBİLDİYSEK NE MUTLU BİZE....BALIKESİRE SEVGİ VE SAYGILAR...
18/11/2008, 8:53 pm
HÜSEYİN KARDEŞİM EN AZ SENİNKADAR DEĞERLİ VE KALİTELİ İLTİFATLARIN İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...GERÇEKTEN ÇOK ÖZEL Bİ GARDAŞSIN ALLAH VAR ETSİN SENİ...TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM ALLAHIMA EMANETSİN...
- MisafirMisafir
21/11/2008, 9:12 pm
s.a abi bi nazarlık eksıktı tamam oldu şimdi
maşallah RABBİM ne guzel yaratmış sanada beslemek nasip etmiş
ALLAh herkesın gönlune göre versın
maşallah RABBİM ne guzel yaratmış sanada beslemek nasip etmiş
ALLAh herkesın gönlune göre versın
21/11/2008, 11:10 pm
A.SELAM EMRAH KARDEŞİM SAOLASIN TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN...AMİN CÜMLLEMİZİN KARDEŞ...
8/12/2008, 2:52 pm
TÜM İSLAM ALEMENİN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI KUTLAR,HAYIRLARA VESİLE OLMASNI ALLAH C.C TEMENNİ EDERİM...SEVGİ VE SAYGILARIMLA...
- MisafirMisafir
8/12/2008, 11:54 pm
Selamün Aleyküm Mübarek Kurban Bayramın Kutlu Olsun. Allah seni sevdiklerini ve güvercinlerini esirgesin. Allah Bahtını ve yolunu her zaman açık etsin. Saygılar.
9/12/2008, 12:22 pm
ALLAH RAZI OLSUN RAUF'UM,ALLAH RAZI OLSUN MEHMET ABİ...BENDE SİZLERİN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI KUTLAR,SİZİN VE SEVDİKLERİNİZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI CENAB-I ALLAH'TAN NİYAZ EDERİM...SİZİN VESİLENİZLE TEKRAR TÜM MERAKLI KARDEŞ VE ABİLERİMİN BAYRAMINI KUTLUYOR,HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM...İYİ BAYRAMLAR...
- abdülkerim
Ad Soyad : abdülkerim
Forum Kayıt : 25/04/08
18/12/2008, 2:35 pm
zıpkın gibi kuş maşallah
18/12/2008, 7:15 pm
mehmet kardeşim, allah nazarlardan korusun bu nasıl bişeydir böyle yahu? :)
binlerce kez maşallah kuşa , böyle bir kuşu yetiştirip bizlerle paylaştığın için de şahsına sonsuz teşekkürler kardeşim...
binlerce kez maşallah kuşa , böyle bir kuşu yetiştirip bizlerle paylaştığın için de şahsına sonsuz teşekkürler kardeşim...
18/12/2008, 9:04 pm
EYVALLAH HÜSEYİN KARDEŞİM,ALLAH RAZI OLSUN...TEKRAR TEKRAR O GÜZEL VE DEĞERLİ YORUMLAR İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM...ALLAHIM SENİ,SEVDİKLERİNİ VE SENİN GİBİ GÜZEL İNSANLARI DA NAZARLARDAN KORUSUN KARDEŞİM...GÖRÜŞMEK ÜZRE KARDEŞİM...ALLAH'IMA EMANETSİN...
- MisafirMisafir
21/12/2008, 10:45 pm
mehmet abi kuşlarınıza hayran kalmamak elde değil.allah nazardan saklasın.bereketli olsun.
22/12/2008, 9:29 am
EYVALLAH GÜRKAN KARDEŞİM...ALLAH RAZI OLSUN...AMİN CÜMLESİNİ...SAOLASIN...SEVGİ VE SAYGILAR KARDEŞ...
22/12/2008, 9:30 am
SAOLASIN ABDULKERİM KARDEŞ...ALLAH RAZI OLSUN...SEVGİ VE SAYGILAR...
- gerçek sebabcı
Ad Soyad : HÜSEYİN BALCI
Doğum Tarihi : 15/12/66
Forum Kayıt : 29/10/08
22/12/2008, 6:14 pm
maşallah güzel araplar