MAVİ DİŞİ (EKE) ŞENOL TURAN İSTANBUL - Sayfa 2 411k

Join the forum, it's quick and easy

MAVİ DİŞİ (EKE) ŞENOL TURAN İSTANBUL - Sayfa 2 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MAVİ DİŞİ (EKE) ŞENOL TURAN İSTANBUL

+33
karadayı
alper bosna
PerfoTakla
sadık bayar
ahmetkara
bekir79
pigeon_29
serdar kaya
tansu
gursel
guvercin07
kırıkkaleli metin
küçükkuşçu
Dr. Sedat
kuşcu_ahmet
fuatbc
sinodino
osmandurik
dogan_36
gecityok
emreert
yukselis
altan keskin
dadaş25
eric
Forum Admin
akıncı
Sipikopat
yavuzaslan
emre_yüzügüldü
moridant
tolga40
yunus81
37 posters
emreert
emreert
Ad Soyad : Emre ERTABAK
Doğum Tarihi : 10/11/81
Forum Kayıt : 09/01/09
http://www.abantavcilik.com

MAVİ DİŞİ (EKE) ŞENOL TURAN İSTANBUL - Sayfa 2 Empty Geri: MAVİ DİŞİ (EKE) ŞENOL TURAN İSTANBUL

3/1/2010, 1:53 pm
S.a güzel kuş maşallah.
yunus81
yunus81
Ad Soyad : Şenol Turan
Doğum Tarihi : 01/03/81
Forum Kayıt : 03/11/09

MAVİ DİŞİ (EKE) ŞENOL TURAN İSTANBUL - Sayfa 2 Empty Geri: MAVİ DİŞİ (EKE) ŞENOL TURAN İSTANBUL

3/1/2010, 6:33 pm
altan keskin demiş ki:bahsettiginiz beyazlar çavuş soyudur istanbulda sayılı kişilerde var mustafa bey sizin avtardaki resimdeki kuşda çavuş soyudur saygılar belirgin bikaç özeligi olur saygılar .... senol kardeşim sizede iyi ucurmalar şahinsiz güzel seyirler dilerim çayır ovada sivaslı nejmetin abimiz var belki tanırsınız eski kancılardandır kendisi saygılar

Merhaba;

Yorumlarınız için teşekkürler. Bu kuş Kocaeli yarışmasında 1.liği artık almış bulunuyor.
Necmettin Abi (Biz Neco Dayı deriz), çok yakın tanıdığımdır. Onunla çok atışırız. MAVİ DİŞİ (EKE) ŞENOL TURAN İSTANBUL - Sayfa 2 634977988 . Bu yıl kuş uçuramadı. Dün yanındaydım. Son günlerde yavru sökmek için çabalıyor. İnşallah iyi bir kuş hazırlayabilirse sizinle paylaşırım.
Selamlar.

Şenol
altan keskin
altan keskin
Ad Soyad : altan keskin
Doğum Tarihi : 06/05/72
Forum Kayıt : 23/12/09
http://site.mynet.com/sessiz_sahil344/supertaklaci/index.htm

4/1/2010, 7:04 am
eheheh vay yaşlıı kurt demek kuş sökemiyo he king sivasa bosuna gitmesin artık sivasda da kalmamış demek gelsin esenlere enkısa zaman icinde cıraktan selamlarla king he kendisi eski esenlerlidir ve onun ucurdugu kuşlar gibi hala kus seyretmiş degilimdir billginiz olsun gecekondunun önünde bi çam agacı vardı tam önüne girerdi araplar beyazlar vay anam vay neyse saygılar çayır ovaya izmite MAVİ DİŞİ (EKE) ŞENOL TURAN İSTANBUL - Sayfa 2 3434830833
yunus81
yunus81

4/1/2010, 3:44 pm
Merhaba Altan Bey;

Neco Dayı yazdığınızı görse kızardı size içten içe. king Zira o çok fazla eleştirmiyor. Ayrıca kendisinde çok iyi kuşlar olduğunu, ama bu sene sökemediğini söylüyor. Ben de öyle düşünüyorum. İnşallah bu yıl bize keyif yaptırtacak, yaşlı kurt.
Selamlar.

Şenol
altan keskin
altan keskin
Ad Soyad : altan keskin
Doğum Tarihi : 06/05/72
Forum Kayıt : 23/12/09
http://site.mynet.com/sessiz_sahil344/supertaklaci/index.htm

4/1/2010, 5:52 pm
işşallah dedigginiz gibi olur king saygılar sevgiler
dadaş25
dadaş25
Ad Soyad : MUSTAFA PINAR
Doğum Tarihi : 23/04/80
Forum Kayıt : 30/07/09

5/1/2010, 10:23 am
[quote="yunus81"]
altan keskin demiş ki:bahsettiginiz beyazlar çavuş soyudur istanbulda sayılı kişilerde var mustafa bey sizin avtardaki resimdeki kuşda çavuş soyudur saygılar belirgin bikaç özeligi olur saygılar .... senol kardeşim sizede iyi ucurmalar şahinsiz güzel seyirler dilerim çayır ovada sivaslı nejmetin abimiz var belki tanırsınız eski kancılardandır kendisi saygılar

Merhaba;

Yorumlarınız için teşekkürler. Bu kuş Kocaeli yarışmasında 1.liği artık almış bulunuyor.
Necmettin Abi (Biz Neco Dayı deriz), çok yakın tanıdığımdır. Onunla çok atışırız. MAVİ DİŞİ (EKE) ŞENOL TURAN İSTANBUL - Sayfa 2 634977988 . Bu yıl kuş uçuramadı. Dün yanındaydım. Son günlerde yavru sökmek için çabalıyor. İnşallah iyi bir kuş hazırlayabilirse sizinle paylaşırım.
Selamlar.

Şenol[/quot
Tekrık ederım.Allahım nıce bırıncılıkler nasıp etsın... MAVİ DİŞİ (EKE) ŞENOL TURAN İSTANBUL - Sayfa 2 1533641337
yunus81
yunus81

6/1/2010, 10:44 pm
S.a.

Mustafa Bey;

Teşekkür ederim. Kuşu baharda tekrar kaldırmak için yatırdık.
Selamlar.

Şenol
gecityok
gecityok
Ad Soyad : erkan KUMAK
Doğum Tarihi : 12/11/77
Forum Kayıt : 02/10/08

7/1/2010, 4:22 pm
GÜZEL KUŞ MASALLAH
yunus81
yunus81

24/1/2010, 7:32 pm
gecityok demiş ki:GÜZEL KUŞ MASALLAH

Merhaba;

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Selamlar.

Şenol
dogan_36
dogan_36
Ad Soyad : doğan yükselen
Forum Kayıt : 25/01/10

28/1/2010, 6:20 am
harika MAVİ DİŞİ (EKE) ŞENOL TURAN İSTANBUL - Sayfa 2 745452271
osmandurik
osmandurik
Ad Soyad : oktay AKTAŞ
Forum Kayıt : 03/01/10

28/1/2010, 8:25 am
kardeş kuş güzel biz merzifonda bu kadarınıda bulup seyredemiyoruz
selamlar hayrını gör
sinodino
sinodino
Ad Soyad : kemal pirgon
Doğum Tarihi : 31/01/91
Forum Kayıt : 15/01/10

30/1/2010, 1:15 am
KARDES GÜLE GÜLE BESLE ARKADASLAR SİZLERDE KUSA KULP TAKMAYIN ATIŞ VARMI AKIŞ VARMI DİYE KUŞ OYNUYO İŞTE HEM ÇOK MERAK EDEN GİDİP İZLESİN ARKADAŞLAR BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN LÜTFEN BU KUŞCULUKTA HER ZAMAN REKABET OLSUN AMA BU SİTEDE ÇEKEMEMEZLİK YAPMAYALIM BENDE DAHİL YANİ HAKKINI VERELİM KUSLARIN ONU DMEK İSTİYORUM EGER YANLIS BİŞEY SÖLEDİMSE ÖZÜR DİLERİM KUŞ SAHİBİ ARKADASIM ALLAH TABAN ÜSTÜ DURDURSUN İNŞALLAH SİNO DİNO
Anonymous
Misafir
Misafir

31/1/2010, 5:52 pm
Çok güzel bir kuş maşallah emeğinize sağlık allah inşallah kendi gibi yavrularını da uçurmayı nasip eder...
yunus81
yunus81

1/2/2010, 10:31 pm
Merhaba Arkadaşlar;

Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Buradaki videoları, kuş tam hazırken çekilmiş videoları değil. Ben ilgili siteye yarışmaya kaldırmadan bir kaç gün önceki uçuşundan da görüntüler eklemiştim.
İzlemek isteyen arkadaşlar o görüntülere bakabilirlerse, kuşun performansını daha iyi görebilirler.
Selamlar.

Şenol
fuatbc
fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10

6/2/2010, 5:31 pm
masallah kusunuz cok guzelmıs emek vermıssınız ve karsılıgını almıssınız tebrık ederım sızı ınsallah bırgun tanısmak nasıp olur ben tuzladan fuat selamlar.
yunus81
yunus81

8/2/2010, 11:36 am
fuatbc demiş ki:masallah kusunuz cok guzelmıs emek vermıssınız ve karsılıgını almıssınız tebrık ederım sızı ınsallah bırgun tanısmak nasıp olur ben tuzladan fuat selamlar.

Merhaba Fuat Bey;

Yorumunuz için teşekkür ederim. İnşallah tanışma fırsatımız olur. Bulunduğumuz yerler birbirine çok yakın, inşallah.
Selamlar.

Şenol
fuatbc
fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10

8/2/2010, 1:29 pm
senol bey ne zaman tuzlaya yolunuz duserse benı arayın mısafırım olun 0546 674 35 08 bu benım telım yolun duserse ararsın gorusmek ıstersen allaha emanet olun.
kuşcu_ahmet
Ad Soyad : ahmet kayıkcıoglu
Doğum Tarihi : 06/07/65
Forum Kayıt : 09/06/09

8/2/2010, 5:54 pm
güzel kuş yalnız o ucurdugunz yer salma cadır demişsiniz yavruluktan itibaren uyguluyorsunuz sanırım ucurmayı biraz acarsanız memmun olurum.kayseriden selamlar
yunus81
yunus81

8/2/2010, 9:55 pm
Merhaba Ahmet Bey;

Öteden beridir kuşların yerde uçurulması taraftarıyım. Bu şekilde keyifli oluyor. Eminim bir çok kuş besleyen arkadaş böyle düşünüyor. Bizim de yerde nasıl uçurabiliriz diye biraz kafa yormamız gerekti. Güzel bir yer bulduk, açık bir arazi, pek fazla insanın uğramadığı. Oraya bir çadır aldık. Sabahları, kuşları da salmayla getirip o çadırın içine koyduk. Uçurduklarımızı çadırdan çıkarıp uçurduk. İnenleri çadırın önünde yemledik. Yavruluktan beri bu şekilde uçurduk ve çok güzel oldu.
Selamlar.

Şenol
Dr. Sedat
Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10

9/2/2010, 8:16 am
selamlar senol bey

kusunuz tek kelime ile mukemmel. allah nazardan saklasin! emeginize saglik.

kus cok hirsli ve suratli cikiyo, bu kusu gercekte seyretmek eminim beni mest ederdi.

elimde ayni bu sekilde baslayan bir cift yavrum var, acilmalari 3 ayi buldu, cok suratli ve hirsli fisege baslamislardi fakat deli zamanlari ile tuye girmeleri bir oldu, o aradada fisekten kacak yapmaya basladilar sanirim aciyo diye. zaten sezon sonuydu yatirdim. bakalim bu sezona ne yapacaklar merak ediyorum. insallah ekelikleri senin kusun gibi olur.

saygilarimla

sedat
yunus81
yunus81

9/2/2010, 11:21 am
Merhaba Sedat Bey;

Yorumunuz çok güzel, teşekkür ederim. İnşallah yavrularınızdan beklediğiniz performansı alırsınız.
Bu arada hekimsiniz sanıyorum. Hangi alanda hekimsiniz?
Benim inşallah Psikiyatri uzmanı olmama 8 ay kaldı, sizin branşınızı merak ettim.
Tekrar teşekkür ederim.
Selamlar.

Şenol
kuşcu_ahmet
Ad Soyad : ahmet kayıkcıoglu
Doğum Tarihi : 06/07/65
Forum Kayıt : 09/06/09

9/2/2010, 8:20 pm
sizi tebrik ederim pratik zekanızdan dolayı emeginiz zai olmaz inşallah.
Dr. Sedat
Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10

9/2/2010, 8:52 pm
selamlar senol bey

ben burda aile hekimligini bitiridim. Hatta pisikiyatri uzmanligi hala aklimda belki gecis yapabilirim. Sizide tebrik ederim. heralde sizde bana hak verirsiniz en guzel pisikolojik therapy bizim kuslarla oluyo bunu yillardir herkese soylerim:) ama tabi bizim kuslari sevmeyen anlamiyor:)

egitiminizde basarilar
yunus81
yunus81

10/2/2010, 11:07 am
Dr. Sedat demiş ki:selamlar senol bey

ben burda aile hekimligini bitiridim. Hatta pisikiyatri uzmanligi hala aklimda belki gecis yapabilirim. Sizide tebrik ederim. heralde sizde bana hak verirsiniz en guzel pisikolojik therapy bizim kuslarla oluyo bunu yillardir herkese soylerim:) ama tabi bizim kuslari sevmeyen anlamiyor:)

egitiminizde basarilar

Merhaba Sedat Bey;

Ben de iyi bir terapi aracı olduğunu düşünüyorum.
Bunun ötesinde bir uçum kuş hazırlamak kişiye, eğer öğrenmeye meyilliyse çok şey öğretebilir diye düşünüyorum. Özellikle sabır konusunda oldukça iyi bir eğitimden geçiyorsunuz. Sökülmesini bekliyorsunuz, tüy değiştirmesini bekliyorsunuz, yavruya bakmasını bekliyorsunuz v.s. v.s. uzun bir zaman alıyor. Uçuran kişinin payına da sabretmek düşüyor.
Bu süreci tamamlarken kuşu bir alıcı alıyor, hadi bakalım yas süreci başlıyor. Ya da alıcı almıyor, sevdiklerinizle ve sevenlerle eserinizi paylaşıyorsunuz. Gerçekten inanılmaz bir keyif veriyor bu durum.
Bu kişiye iyi bir tedavi oluyor.
Katkınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Selamlar.

Şenol
küçükkuşçu
küçükkuşçu
Ad Soyad : Dursun Altınsoy
Doğum Tarihi : 29/11/72
Forum Kayıt : 08/05/09

19/2/2010, 1:39 pm
MAVİ DİŞİ (EKE) ŞENOL TURAN İSTANBUL - Sayfa 2 3167858558 abicim her kuşçuda bulunmayan taban taklalı güvercinin var tebrik ederim maşşallah allah nazardan korusun
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10

2/3/2010, 2:54 pm
maşallah bana göre eksiksiz, eksik bulan arkadaşlarda arçelik firmasına sipariş versinler orda isteğe göre yapılıyomuş MAVİ DİŞİ (EKE) ŞENOL TURAN İSTANBUL - Sayfa 2 634977988
guvercin07
guvercin07
Ad Soyad : HÜSEYİN ŞAN
Doğum Tarihi : 06/05/75
Forum Kayıt : 31/08/08
http://guvercin07.tripod.com

MAVİ DİŞİ (EKE) ŞENOL TURAN İSTANBUL - Sayfa 2 Empty MAŞALLAH..

2/3/2010, 4:05 pm
Şenol bey, videodaki gök bence "ben çok iyi kuşcuyum ,elimde bilmem hangi ağaların ustaların kuşu var ama çok değerli olduklarından uçurmuyoruz " deyipte bırakın sefer videosunu birtek takla videosunu bile şu şekilde paylaşamayan sözde ustalara kapak olacak bir kuş maşallah güle güle besleyip uçurun... layıkıyla bu meziyetinide kupada 1. olup tescillemiş zaten maşallah..

benim naçizane tavsiyem bence sizde "olması gerektiği gibi" yapın da bu efsane olmaya aday kuşları kanat kuyruk makaslayıp yerde izlemeye başlayın MAVİ DİŞİ (EKE) ŞENOL TURAN İSTANBUL - Sayfa 2 686484
yunus81
yunus81

3/3/2010, 7:49 pm
kırıkkaleli metin demiş ki:maşallah bana göre eksiksiz, eksik bulan arkadaşlarda arçelik firmasına sipariş versinler orda isteğe göre yapılıyomuş MAVİ DİŞİ (EKE) ŞENOL TURAN İSTANBUL - Sayfa 2 634977988

Merhaba Metin Bey;

Yorumunuz için teşekkürler. Kırıkkale'ye selamlar.

Şenol
yunus81
yunus81

3/3/2010, 7:56 pm
guvercin07 demiş ki:Şenol bey, videodaki gök bence "ben çok iyi kuşcuyum ,elimde bilmem hangi ağaların ustaların kuşu var ama çok değerli olduklarından uçurmuyoruz " deyipte bırakın sefer videosunu birtek takla videosunu bile şu şekilde paylaşamayan sözde ustalara kapak olacak bir kuş maşallah güle güle besleyip uçurun... layıkıyla bu meziyetinide kupada 1. olup tescillemiş zaten maşallah..

benim naçizane tavsiyem bence sizde "olması gerektiği gibi" yapın da bu efsane olmaya aday kuşları kanat kuyruk makaslayıp yerde izlemeye başlayın MAVİ DİŞİ (EKE) ŞENOL TURAN İSTANBUL - Sayfa 2 686484

Merhaba Hüseyin Bey;

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
Ben çoğumuzda iyi kuşlar olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle geçmişteki kuşların performanslarını anlatmak için harcayacağımız enerjiyi, kuşlarımızı uçurmak için harcasak güzel kuşlar uçurabileceğiz. Mirasyedi durumundan ancak bu şekilde kurtulabiliriz.
Bu gök dişiyi tekrar kaldırmayı düşünüyorum nasip olursa. Eğer benzer performansını tekrar sergilerse o zaman bahsettiğiniz şekilde yerde seyredebilirim. Bu arada Antalya'dan aldığım kuşlarımın yavrusu olduğunu söyleyeyim. king
Yorumunuz için tekrar teşekkür ederim. Selamlar.

Şenol
guvercin07
guvercin07
Ad Soyad : HÜSEYİN ŞAN
Doğum Tarihi : 06/05/75
Forum Kayıt : 31/08/08
http://guvercin07.tripod.com

3/3/2010, 11:07 pm
yunus81 demiş ki:
Bu gök dişiyi tekrar kaldırmayı düşünüyorum nasip olursa. Eğer benzer performansını tekrar sergilerse o zaman bahsettiğiniz şekilde yerde seyredebilirim. Bu arada Antalya'dan aldığım kuşlarımın yavrusu olduğunu söyleyeyim. king
Yorumunuz için tekrar teşekkür ederim. Selamlar.

Şenol

inşallah daha fazlasını da sergiler Şenol bey,
Antalya'dan kimden almıştınız bir mahsuru yoksa sormamın? tanıdık bildik birimi acaba?
Similar topics