altan keskin İSTANBUL 3
+18
kenan500
Lion1976
telefoncu sedat
onur06
dadaş25
yunus81
kaptan38
fuatbc
kerimikiz1953
Kuscu-Murat
Dr. Sedat
cihantje
bayram kavaklı
BİRKAN
gecityok
oflusu
altan keskin
Forum Admin
22 posters
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
- yunus81
Ad Soyad : Şenol Turan
Doğum Tarihi : 01/03/81
Forum Kayıt : 03/11/09
Geri: altan keskin İSTANBUL 3
11/2/2010, 10:45 am
Merhaba Altan Bey;
Kuşunuz oldukça güzel görevini yerine getiriyor. İyi bir seyir zevki veriyor.
Eke olması, kuşun yaptığını çok fazla değerli kılıyor.
Tebrikler. Selamlar.
Şenol
Kuşunuz oldukça güzel görevini yerine getiriyor. İyi bir seyir zevki veriyor.
Eke olması, kuşun yaptığını çok fazla değerli kılıyor.
Tebrikler. Selamlar.
Şenol
- dadaş25
Ad Soyad : MUSTAFA PINAR
Doğum Tarihi : 23/04/80
Forum Kayıt : 30/07/09
12/2/2010, 7:42 am
Maşallah kım ne derse desin güzel kuş.Allah tüyunce hayrını görmesını nasıp etsın.
- MisafirMisafir
12/2/2010, 11:24 am
Benim yazdıgım cevap kaybolmuş nedense...
13/2/2010, 11:07 pm
ben cevap göremedim 0536 762 31 36 ara beni görüselim babacan bende merak ettim cevabını..
- onur06
Ad Soyad : yılmaz onur
Doğum Tarihi : 05/04/84
Forum Kayıt : 03/02/10
14/2/2010, 12:14 pm
güle güle besleyin maşallah
- MisafirMisafir
14/2/2010, 12:17 pm
Biz mermiyle bombayla uğraşmıyoz kanatlı bizim silahlar...
- telefoncu sedat
Ad Soyad : sedat danışan
Doğum Tarihi : 21/07/80
Forum Kayıt : 30/05/09
14/2/2010, 12:34 pm
slm kuş oyun kuşu ama boş oynuyor cok ağır gıdıyor taban yok cok yüksenten asılıyor damına muhtamelen yapışırda o kuş gınede oyun kuşundan anlamıyanlar cok hoş gelır gözüne ist kuş yarışması gözlemcı sedat danışan
14/2/2010, 1:47 pm
senden gozlemci olmussa bendende uzay fılazofu olur :) begenmedigin kus gibi omrunde ucurdunmu böle bi kus merak ettim
14/2/2010, 1:49 pm
uygar bende ugrasmıyorum topla tufekle herkez işine baksın yorumda yazmayın bundan sonra benim kuslarıma atarınız varsa hodri meydan dedim size bende kus mermi niyetine silahda damar ama siz ne anlarsınız anca milletin kusunu boklarsınız baska işiniz yok
- onur06
Ad Soyad : yılmaz onur
Doğum Tarihi : 05/04/84
Forum Kayıt : 03/02/10
15/2/2010, 10:48 am
kusun helalı var sımdı dogruya dogru ustam gule gule besle bol yavrular msallah
15/2/2010, 11:32 am
Altan bey merhaba bu tarz bir güvercin burda yorum yazanların %80'inde yoktur yorumdan öteye geçemezler. Hayrını görün güzel bir kuş size zevk veriyorsa sorun yok.
15/2/2010, 12:59 pm
saolun arkadaşlar canimi sıkıyolar baska bisey degil
- kenan500
Ad Soyad : kenan basariri
Forum Kayıt : 12/11/08
15/2/2010, 2:50 pm
güzel kuş mşlh mangal yaktıroyrsa daha ne olcak kuş dediği sahibine hitap etmeli başkasına değil çok güzel kuş süratlı çıkıyor mşlh...
- MisafirMisafir
15/2/2010, 5:20 pm
Ben uçan toyları izlerim sonra yakalayabildiğimi yakalar onla mangal yakarım...mesele mangal yakmak değil mesele izleyenin ciğerini yakmak adamlarda ne kuşlar dedirtebilmek.altan bey kuşunu karalamadım yanlış anlama metre konusunu düzelttm bide festival lafına cewap verdim senin emeğine uçurdugun kusa lafım yok.herkes kendıne göre bi kuş sever besler.yakında yorum yaparsın bende koyarım
16/2/2010, 3:19 pm
yok kardes yorum morum bundan sonra siteyede girmem videoda atmam ...
- kerimikiz1953
Ad Soyad : kerim ikiz
Doğum Tarihi : 01/01/53
Forum Kayıt : 30/08/08
16/2/2010, 9:53 pm
sayın altan keskin kuşçu arkadaş sen kendin soyadın gibi keskin olma bizim yörede çok keskin denildiğinde çok sinirlidir denir sen sakin ol ve sinirlenme biz kuşçu arkadaşların bu güzelim forum a ve bu siteye ihtiyacımız vardır bu siteyi kuranlara ve yönetenlere ben kendim şahsıma minetarım ve seninin yazılarını devamlı okuyorum ve yazılarının devamını beklerim senilende yakından tanışmak isterim saygılar kerim ikiz 1953 istanbul
- Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10
17/2/2010, 1:14 am
slm altan bey
papaza kusup oruc bozulmaz:) sen bosver. elestirinin iyiside kotusude guzeldir, saygi cercevesi icinde oldugu surece.
daha iyisinin ellerinde oldugunu gosterip ispatlamadan boyle konusan arkadaslar sadece konustugu ile kalir ve yorumlari ile ancak kendi hayal dunyasini yansitir.
kendine bos yere stress yapma.
saygilar
papaza kusup oruc bozulmaz:) sen bosver. elestirinin iyiside kotusude guzeldir, saygi cercevesi icinde oldugu surece.
daha iyisinin ellerinde oldugunu gosterip ispatlamadan boyle konusan arkadaslar sadece konustugu ile kalir ve yorumlari ile ancak kendi hayal dunyasini yansitir.
saygilar
- dadaş25
17/2/2010, 7:32 am
Dr. Sedat demiş ki:slm altan bey
saygilar
Aynen hocama katılıyorum:Abi boşver her zaman böyle kişiler çıkacaktır mutlaka sen takma dediğin gibi atarları varsa buyursunlar bızde sabırsızlıkla beklıyoruz....
- MisafirMisafir
17/2/2010, 10:10 am
Her iki kişi tartıştıgında biri giderse bu iş olmaz...Herkeste bir olmuş bak seni destekliyor benm yaptıgım yorumlar ortada kuş kötü falan diye birşey yazmadım.hani herkes diyor ya başka forumlarda tartısırken burası forum elestırıye acık olalm diye senden de aynı özveriyi bekliyorum...
- MisafirMisafir
17/2/2010, 10:14 am
Benden başka sana destek olan herkes kusa sallamış sen benle iddalaşıon ayıptır... mesajları bida oku istersen...
- MisafirMisafir
17/2/2010, 10:55 am
https://thepigeontv.yetkinforum.com/taklaci-ystyare-f79/2007-turkiye-oyun-kuu-yarymasy-1si-t7471.htm şu linke bakın altan keskin yorumlarını okuyun aklınız mantıgınız alıyor mu bunları.sonra gelin bana sen haksızsın deyin
- Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10
17/2/2010, 10:03 pm
slm uygar kardes
ben yorumumu kusun uzerine atilan camurlara yaptim. kisisel olarak kimseyi desteklemedim bunu bilmenizi isterim.
ikincisi altan beyin yolladiginiz turkiye 1 incisine yaptigi yorumlari okudum. altan bey kusura bakmayin ama gene orda benim kusum 40 - 50 metre gidiyor 20 - 25 sefer yapiyor 5- 8 takla cikiyor demissiniz ve birinci gelen kusu benim anladigim kadariyla assaglamissiniz.
sizin videoya koydugunuz kusun 25 seferini gormedik, ayrica 50 meter degil 15- 25 metere arasi oynuyo sizin kus 50 degil. takla olarak ben videoda en az 4 en fazla 6 taklasini saydim.
yane turkiye birincisi olan kustan pek bir farki yok. hatta sizin kus yukardan aliyo , turkiye kupasindaki kus ne kadara daliyo bilmem. yane bu yolladiginiz video ile o idda ettiginiz performans arasinda cok fark var.
ben once emege saygidan yanayim, daha oncede dedigim gibi herkesin kusu kendine guzeldir ama yarismalarda yarisan kuslar bir puanlama sistemine gore ucar ve seyreden herkese guzeldir. eger birinci olmussa heleliyle hakkidir.
ayrica diger negatif yorum yapan arkadaslara soyluyorum, eger varsa elinizde 25 sefer duzenli oyniyacak, 3- 4 takla 15 - 20 metere oyniyacak 10 aylik kusunuz. buyrun gosterin hodri meydan. konusmakla olmuyo. bebeklere vermenize gerek yok oyle kusunz varsa ben alirim:) bu arada bazi arkadaslarda yanlis anlamasin, yavruyken oyniyan kus 20 - 30 taklada atar ama savrula savrula, o kus eke oluncada bos konar. o yuzden cok takla atmak marifet degil muhim olan istikrar ve duzenin eke oluncada devam etmesi.
tekrar soyluorum burdaki yorumlarim direk olarak kuslar uzerinedir, kisisel hic bir yorum yapmam. varsa izlenecek kusunuz koyun konusalim, elestirelim, yeni seyler ogrenelim. zaten kusculugun zevkide bu. alinmak gucenmek yok.
saygilar
ben yorumumu kusun uzerine atilan camurlara yaptim. kisisel olarak kimseyi desteklemedim bunu bilmenizi isterim.
ikincisi altan beyin yolladiginiz turkiye 1 incisine yaptigi yorumlari okudum. altan bey kusura bakmayin ama gene orda benim kusum 40 - 50 metre gidiyor 20 - 25 sefer yapiyor 5- 8 takla cikiyor demissiniz ve birinci gelen kusu benim anladigim kadariyla assaglamissiniz.
sizin videoya koydugunuz kusun 25 seferini gormedik, ayrica 50 meter degil 15- 25 metere arasi oynuyo sizin kus 50 degil. takla olarak ben videoda en az 4 en fazla 6 taklasini saydim.
yane turkiye birincisi olan kustan pek bir farki yok. hatta sizin kus yukardan aliyo , turkiye kupasindaki kus ne kadara daliyo bilmem. yane bu yolladiginiz video ile o idda ettiginiz performans arasinda cok fark var.
ben once emege saygidan yanayim, daha oncede dedigim gibi herkesin kusu kendine guzeldir ama yarismalarda yarisan kuslar bir puanlama sistemine gore ucar ve seyreden herkese guzeldir. eger birinci olmussa heleliyle hakkidir.
ayrica diger negatif yorum yapan arkadaslara soyluyorum, eger varsa elinizde 25 sefer duzenli oyniyacak, 3- 4 takla 15 - 20 metere oyniyacak 10 aylik kusunuz. buyrun gosterin hodri meydan. konusmakla olmuyo. bebeklere vermenize gerek yok oyle kusunz varsa ben alirim:) bu arada bazi arkadaslarda yanlis anlamasin, yavruyken oyniyan kus 20 - 30 taklada atar ama savrula savrula, o kus eke oluncada bos konar. o yuzden cok takla atmak marifet degil muhim olan istikrar ve duzenin eke oluncada devam etmesi.
tekrar soyluorum burdaki yorumlarim direk olarak kuslar uzerinedir, kisisel hic bir yorum yapmam. varsa izlenecek kusunuz koyun konusalim, elestirelim, yeni seyler ogrenelim. zaten kusculugun zevkide bu. alinmak gucenmek yok.
saygilar
- MisafirMisafir
18/2/2010, 1:22 pm
Bizde bundan bahsediyoruz işte.kimsenin kuşunu karalamak yakışmaz bizlere.burda ister iyi olsun ister kötü ben beğenmeyebilirim ama sahibinin sorunu anlatmak istediğim konuyu çarptırıpta haklı çıkmaya gerek yok... Haa diyorlarsa hala bizde illa ondan iyisi var adres versinler gidip izleyelim alalım...
- fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10
18/2/2010, 4:27 pm
oncelıkle altan beyın bır daha foruma gırmem demesı uzucu ama adı ustunde burası forum buraya bı kus eklenıyorsa ıyı yada kotu yorumları kaldırabılmenız gerekır he kaldıramam dıyorsanız eklemenız yanlıs olur herkes ıyı seyler yazdıgında sıkıntı yok ama bazı kısılerın yaptıgı yorumlar hosunuza gıtmeyıp sınırlenırsenız olmaz altan bey forumun en guzel yanı elestırıye acık ve bılgı sahıbı olmaktır uygar beyın yanlıs yaptıgı sey sudur daha dogrusu yanlısda denılemez ama bıraz kırıcı sanırım uygar bey neyse onu doyleyen karsındakını kırırım dıye dusunmeden yazdıgı ıcın tepkı almıs aslında neyse onu soylemek gerekırkı herkes gerceklerı ogrensın ben bu kusun 50 metre gıttıgını asla ve asla vıdeoda gormedım sımdı desenız kardes sende 50 metre gıden kus varmı hayır 20 var derım yanı bu kusun gıttıgıde bana gore 15 ıle 25 metre arasıdır bunda alınacak darılacak bısey yok altan bey uygar beyın bazı dusuncelerı benımle aynı ve acık konusmayı sevıyor bende boyle bırıyım hayatımda kaybettıgım seyler olduysa acık sozlulugumden dolayı olmustur ama kazandıgım seylerıde acık sozlulugumle kazanmıstırım herkesın kusu kendıne guzeldır sız kusunuzla mutluysanız altan bey benım veya kımsenın kotu yorumlarını takmayın ben zevk alıyorum yorumlarınız ıcın tesekkur ederım dersınız gecersınız ama lutfen kusunuzun sayfasına gırınız kımseye kızmadan tekrar gelın sızı burda gormek mutlu eder bızı saygılar.
- dadaş25
19/2/2010, 9:13 am
uygar demiş ki:Bizde bundan bahsediyoruz işte.kimsenin kuşunu karalamak yakışmaz bizlere.burda ister iyi olsun ister kötü ben beğenmeyebilirim ama sahibinin sorunu anlatmak istediğim konuyu çarptırıpta haklı çıkmaya gerek yok... Haa diyorlarsa hala bizde illa ondan iyisi var adres versinler gidip izleyelim alalım...
UYGAR BEY DIYE HITAP EDEYIM BELKI YINIZ BENDEN BUYUKTUR SAYGIDA KUSUR ETMEYELIM.SORUN ŞURDA Kİ SİZİN ALAYCI BIR ŞEKILDE YAKLAŞIMINIZ YANLIŞ ALTAN BEYDE EMINIM ONA BOZULMUŞTUR ÇÜNKÜ ILK BAŞLARDA SIZE TEPKISI SADECE GULUMSEMEKTEN IBARETTI.İŞİN BU BOYUTLARA GELMESINE SIZIN KATKINIZ BUYUK.2007 YILI GUVERCIN YARIŞMASINA KATILAN VE BIRINCI OLAN KUŞ SAHIBI TUYUNCE HAYRINI GÖRSUN.15-20 MT GIDEN KUŞ BIZIM BURADA NORMAL BIR KUŞTUR.ONUN 20-25 SEFER YAPMASI ONU ÇOK USTUN BIR KUŞ YAPMAZ.ONU TEK SEFERINDE SILECEK KUŞLAR DA ÇOK.BELKI SIZ ŞAHIT OLMUŞSUNUZ VEYA OLMAMIŞSINIZDIR AMA EMIN OLUN ONDAN KAT KAT USTUN KUŞLAR VAR ÇOĞU KİŞİDE.DIYECEKSINIZ KI KATILANLARIN İÇİNDE EN IYI BUYDU ONA DA KIMSENIN BIRŞEY DEME HAKKI YOK.ÇOK MERAKLIYSANIZ VERIN NUMARANIZI SEZON AÇILDIĞINDA DAVETLIMIZ OLUN GELIN IZLEYIN.O ÇOK TAKLAYLA ÇIKAN KUŞLARINDA KAÇ SEFER YAPABILDIKLERINE ŞAHIT OLURSUNUZ BELKI....SAYGILRIMLA
- MisafirMisafir
19/2/2010, 10:47 am
05065751933 SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.YALNIZ FORUMDAKİ BAZI ARKADASLAR GİBİ SONRADAN YA BU KUŞLAR BÖYLE Mİ PUANLANIYORMUŞ SİZ HAKLISINIZ BİZDE BÖYLE KUŞLAR YOK NERDEN BULACAZ DEMEZSİNİZ UMARIM...
Ortada dalga geçme durumu da yok dalga geçen biri varsa altan beydir. 20- 25 sefer yapıyor kuşum diye izlettiği kuşu bize yutturmaya çalışarak dalga geçiyor o kuş kötü değil ama anlattıgının yarısını yapıyor
Ortada dalga geçme durumu da yok dalga geçen biri varsa altan beydir. 20- 25 sefer yapıyor kuşum diye izlettiği kuşu bize yutturmaya çalışarak dalga geçiyor o kuş kötü değil ama anlattıgının yarısını yapıyor
- dadaş25
20/2/2010, 8:15 am
İnşallah nasıp kısmet.Bız bu işe yani başlamadık kımın sızlanacağını zaman gösterecek...
- MisafirMisafir
20/2/2010, 3:02 pm
Metreye takılıp kuş uçuran arkadaşlara ben pek iyi kuşçu gözüyle bakmam.gel ereğliye 100 metre giden gösteriyim ama neye yarar adam gibi oynamadıktan sonra...
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3