altan keskin İSTANBUL 3
+18
kenan500
Lion1976
telefoncu sedat
onur06
dadaş25
yunus81
kaptan38
fuatbc
kerimikiz1953
Kuscu-Murat
Dr. Sedat
cihantje
bayram kavaklı
BİRKAN
gecityok
oflusu
altan keskin
Forum Admin
22 posters
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
- dadaş25
Ad Soyad : MUSTAFA PINAR
Doğum Tarihi : 23/04/80
Forum Kayıt : 30/07/09
Geri: altan keskin İSTANBUL 3
20/2/2010, 9:02 pm
sız kuştan çokmu ıyı anlıyorsunuz daha doğrusu ıyı kuşmu beslıyorsunuz buyrun ıstediğinız şekılde kuş yarıştıralım oyun olarak.Sızın uslubunuz bu ınsanlara alaycı yaklaşmak.100 mt gıden kuş ben hıc görmedım olduğunuda zannetmıyorum.Inanın sız daha hıç bırşey bılmıyorsunuz ve görmemışsınız...
- MisafirMisafir
21/2/2010, 8:02 am
Yalandan 50 metre gideni savunuyorsunuz da bizim 100 metre neden zorunuza gidiyor.Arkadaşım siz kendi bildiğiniz gibi kuş besleyin.numaram yazıo orda arayabilirsin standartlarımıza uyan kuşları izler alırız
- oğuz06
Ad Soyad : oğuzhan OĞUZ
Doğum Tarihi : 11/07/75
Forum Kayıt : 04/03/09
21/2/2010, 11:04 am
Arkadaşlar bakın burda bir arkadaşımız bilgi,merak ve yorumlarımızı paylaşmamız için güzel dostluklar arkadaşıklar kurmak için bir ortam hazırlamış.Görüyorum ki hepimizin ortak hobisi olan bir konuda kalplar kırılıyor,sizlere yakışmayan cümleler yazılıyor eminim ki normal de bu sözleri yazacak arkadaşlar değilsiniz.Hobi insani duyguların önüne geçiyorsa,kibir ve yalan bunada ekleniyorsa kusura bakmayın ama bu arkadaşlardan uzak durun derim.
Tartışma,eleştiride arkadaşlarımızın dediği gibi makul kırıcı olmadığı sürece güzeldir ayrıca iyi kötü bu eleştirileri hazmetmekte erdemlerin en güzelidir.
Acizane burda arada girip stresimi atıyor,bilgilerimi paylaşıyor,eksiklerimi tamamlıyor bu ortamı en güzek şekilde değerlendirmek istiyorum.
Ama bu tür çekişmeler bi çok sitedede şahit oldum sonu hiçde güzel olmuyor ve inanın bu işe olan merakımı hevesimi kırıyor.
Sizlerden ricam Yazan arkadaşta yorum yapan arkadaşta ılımlı,abartısız paylaşımlarda bulunurlarsa ortamımız dahada güsel olacaktır.
Kimseye akıl vermek haddim değil.
Eminim hepimizin içinden geçen bu duygulardır.Ben tercüman olmuşumdur.
Saygılarımla...
Tartışma,eleştiride arkadaşlarımızın dediği gibi makul kırıcı olmadığı sürece güzeldir ayrıca iyi kötü bu eleştirileri hazmetmekte erdemlerin en güzelidir.
Acizane burda arada girip stresimi atıyor,bilgilerimi paylaşıyor,eksiklerimi tamamlıyor bu ortamı en güzek şekilde değerlendirmek istiyorum.
Ama bu tür çekişmeler bi çok sitedede şahit oldum sonu hiçde güzel olmuyor ve inanın bu işe olan merakımı hevesimi kırıyor.
Sizlerden ricam Yazan arkadaşta yorum yapan arkadaşta ılımlı,abartısız paylaşımlarda bulunurlarsa ortamımız dahada güsel olacaktır.
Kimseye akıl vermek haddim değil.
Eminim hepimizin içinden geçen bu duygulardır.Ben tercüman olmuşumdur.
Saygılarımla...
- MisafirMisafir
21/2/2010, 1:07 pm
Eyvallah bizimde amacımız ondan başka bişey değil ama burda insanları keriz yerine koymakta yakışmıo...
- dadaş25
22/2/2010, 9:31 am
uygar demiş ki:Eyvallah bizimde amacımız ondan başka bişey değil ama burda insanları keriz yerine koymakta yakışmıo...
Altan Abi belkı kendı gözuyle baktığı için 50 mt demiş olabılır bunu makul bır şekılde eleştırmek yerıne alaycı bır şekılde tıye alarak konuşmanız yanlış olan.Bızım hıç bır şey zorumuza gıtmez 50 mtrede 100 mt de.Ben bu işi hobı olarak yapıyorum benım gözumde kuşlarıma paha bıçılemez.Mısafırım olursunuz izlersınız ama kuş alamazsınız.
- asigenc019
Ad Soyad : ahmet erdem
Doğum Tarihi : 11/04/85
Forum Kayıt : 22/04/08
22/2/2010, 10:59 am
bu elektrıkcı sedat kaç kus koymus ıstanbulda ızlemış ya ıstanbulu neresınde gözlemcı olmus sölesın sen postaların ayagına balon tak ucur sedat efendı bakarsın takla atar tarıhe gecersın oyun kusuyla degıl de postaya ılk taklayı attıran olarak. ustam kusun masallahı var. tuyu kadar hayrını gör bol yavrular İNŞALLAH.
- kadirsulun
Ad Soyad : kadir sulun
Doğum Tarihi : 07/05/81
Forum Kayıt : 18/12/08
22/2/2010, 3:32 pm
abiler arkadaşlar konu dağıldı lütfen daha fazla kırıcı yorumlar yapmayın.altan arkadaşımız videosunu çekmiş emek vermiş ne olursa olsun yorumlarımıza dikkat edelim.konu iyice şahsi düşüncelere çekiliyor.bi zevkimiz var forumda onuda kaybetmeyelim.saygılar.
- MisafirMisafir
22/2/2010, 7:19 pm
Peki dadaşım senin istediğin olsun ama alamazsın değil satmam desen daha güzel olur...allah hepimizin gönlüne göre versin altan arkadasımızda haklı olarak alındı ama tiye alınmaktan şikeyet eden insan kimseyi tiye almamalı değil mi kardeşşş
- dadaş25
23/2/2010, 9:13 am
uygar demiş ki:Peki dadaşım senin istediğin olsun ama alamazsın değil satmam desen daha güzel olur...allah hepimizin gönlüne göre versin altan arkadasımızda haklı olarak alındı ama tiye alınmaktan şikeyet eden insan kimseyi tiye almamalı değil mi kardeşşş
Kırıcı olduysam özur dilemesinide bılırım.Sorun o değil.Geçen bir arkadaş geldi yine Ereğli den Arkadaş kuşlara baktı bir şey bulamadı karalayacak '' ya sen en ıyısı Şebeb Besle'' kuşa ıyı bakıyorsun dedı. Kuşlar yapılıymış dıye bu şekılde eleştırıde bulundu.Sizin oralarda kuşçuluk uzay çağında galiba.Sizin o tarafların uslubu bu ınsanları tıye almak yada küçümsemek kuşları.Rahatsız eden o:ben kendi adıma kırıcı olduysam herkesten özür dilerim...
- MisafirMisafir
23/2/2010, 7:05 pm
Alakası yok uzay çağıyla falan bizde dünyadayız hala ve dünyada elde edilenlerin iyisini bulmaya çalışıyoruz...
- cihantje
Ad Soyad : CIHAN SAZAK
Doğum Tarihi : 08/12/82
Forum Kayıt : 02/08/09
23/2/2010, 11:40 pm
VALLAHI HELAL OLSUN!!!
INSANI FORUM'DAN SOGUTUYORSUNUZ!! TARTISITIGINIZ KONU'YA BAKIN!!!
Mecnuna demisler: "Ulan Mecnun, bu Leyla dedikleri kiz o kadar'da güzel bir kiz degil. Kara, çirkin bir sey. Ne yapacan salla gitsin!!"
Mecnun cevap vermis: "Siz onun benim gözlerimden görebiliyormusunuz!!"
Her kesin kusu kendine güzel. Siz evdeki iyinize, kötünüze bakin!! Ve verilen emege/zahmete saygi gösterin!!
INSANI FORUM'DAN SOGUTUYORSUNUZ!! TARTISITIGINIZ KONU'YA BAKIN!!!
Mecnuna demisler: "Ulan Mecnun, bu Leyla dedikleri kiz o kadar'da güzel bir kiz degil. Kara, çirkin bir sey. Ne yapacan salla gitsin!!"
Mecnun cevap vermis: "Siz onun benim gözlerimden görebiliyormusunuz!!"
Her kesin kusu kendine güzel. Siz evdeki iyinize, kötünüze bakin!! Ve verilen emege/zahmete saygi gösterin!!
24/2/2010, 2:19 pm
maşallah güzel kuş tüyünce hayrını gör güle güle besle güzel kardeşim
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3