Timur Mavi Yawrum
+2
altan keskin
Forum Admin
6 posters
Geri: Timur Mavi Yawrum
28/12/2009, 9:26 pm
OYUN KUŞU IRKINDA HER NE ŞEKİLDE OLURSA OLSUN TAKLASIZ İNMESİ BU IRKTAKİ EN BÜYÜK AYIPTIR ve IRK STANDARTLARINDA ASLA KABUL EDİLEMEZ ...
( kabul edenler güle güle beslesinler... )
video tek uçumda yani aynı günde çekilmiştir, farklı günlerde yada farklı seferler eklenmemiştir !
kuşun yere yaklaşma mesafesi bi insan boyudur
kaç sefer yaptığını yazmıyorum çünkü gözle görmeden inanması zor olur ( İZLEYENLER İYİ BİLİYOR)
mardinli timur
( kabul edenler güle güle beslesinler... )
video tek uçumda yani aynı günde çekilmiştir, farklı günlerde yada farklı seferler eklenmemiştir !
kuşun yere yaklaşma mesafesi bi insan boyudur
kaç sefer yaptığını yazmıyorum çünkü gözle görmeden inanması zor olur ( İZLEYENLER İYİ BİLİYOR)
mardinli timur
- MisafirMisafir
29/12/2009, 9:12 am
güzel kuş maşallah ama kapanış ınsan boyundan fazla yada vıdeoda öyle görünüyor
- asigenc019
Ad Soyad : ahmet erdem
Doğum Tarihi : 11/04/85
Forum Kayıt : 22/04/08
29/12/2009, 2:26 pm
Forum admın masallah kus guzel ama senın bahsettıgın su adam boyu en kötü 3,4 metreden fazla sanırım.
- eric
Ad Soyad : ali demir
Doğum Tarihi : 20/07/76
Forum Kayıt : 06/11/08
30/12/2009, 5:52 am
hem adam boyundan cok fazla hemde kapanip geldigide yok kumesin etrafinda ucup pike yapar gibi cekiyo ama bu kus daha oturmamistir daha iyi olacaktir kanimca. uzaktanda kapanip daha alcaktan alacaktir basini biraz ekelesmesi lazim benim kendi dusuncelerim.
- MisafirMisafir
30/12/2009, 4:08 pm
evet yere yaklaşma mesafesi adam boyu ama dünya birincisi en uzun adam mardinli sultanın boyunda artık siz hesaba katın...ama hareketleri güzel.. :223:
- dadaş25
Ad Soyad : MUSTAFA PINAR
Doğum Tarihi : 23/04/80
Forum Kayıt : 30/07/09
1/1/2010, 12:05 pm
neden kapanış boyuna taklıyorsunuz anlamadım.Kuş guzel hayvan eksıklerı var elbette ama bu eksiklığı kapanış mesefası değil..Hakkını teslım edelım ıyı hayvan...URFALI demiş ki:evet yere yaklaşma mesafesi adam boyu ama dünya birincisi en uzun adam mardinli sultanın boyunda artık siz hesaba katın...ama hareketleri güzel.. :223:
1/1/2010, 7:53 pm
arkadaşlar zer kuş herzaman yüksekten alır zaten önemli olan yapışmaması buda sanırım yapışmaz emeklerinizin boş gitmemesini dilerim saygılar
- BİRKAN
Ad Soyad : BİRKAN ERGİN
Doğum Tarihi : 25/01/80
Forum Kayıt : 26/01/10
30/1/2010, 10:48 pm
kus daha yeni, yeni kuş yavaş yavaş söker her gün birazdaha uçuşunda farklılık görürsün anne baba damarıda önemli tabi kuş bana göre iyi ama birazdaha sökmesi lazım bazı ucus sekıllerınde acemılık var oda normal yenı yenı oyuna gırıyor