atmaca saldırmış kuş oyun bozarmı 411k

Join the forum, it's quick and easy

atmaca saldırmış kuş oyun bozarmı 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

badyokan
badyokan
Ad Soyad : okan güner
Doğum Tarihi : 18/05/81
Forum Kayıt : 04/03/10

atmaca saldırmış kuş oyun bozarmı Empty atmaca saldırmış kuş oyun bozarmı

4/3/2010, 1:55 pm
slm.benim kızıl bi kuşum vardı dama yeni gelmeye başlamıştı 15 metre fişekle 7,8 li gidiyodu bi gün atmaca tuttu onu hafiften bi çizik oldu sırtında.yatırdım onu.uçuruyom eski oyunundan eser yok.sonra bidaha vurdu bu sefer ayağının altını çizdi ama aşırı değil.yani atmacadan sonra yaptığı oyun 5 metre 1 takla dim öle anlayın.gerçi oyununuda tm dizmemişti yatırdığımda ama sizin görüşlerinizide almak istiyorum atmaca saldırmış kuş oyun bozarmı 3419840488
kuscu47
kuscu47
Ad Soyad : nihat-47
Doğum Tarihi : 01/01/68
Forum Kayıt : 04/11/09

atmaca saldırmış kuş oyun bozarmı Empty Geri: atmaca saldırmış kuş oyun bozarmı

4/3/2010, 3:40 pm
slm okan kardeşim.atmacanın vurdugu kuş iflah olmaz.hele hele yaraladıysa,gene uçurursun uçar ama çok uzagından bir yırtırtıcı kuş gördumu hemen kendini kumese atar,bence kuşun damarın biliyorsan ve guzelse damızlık olarak bırak boşuna uçurma
Anonymous
Misafir
Misafir

4/3/2010, 6:20 pm
Evet kardeşim atmaca kuşa vurmuştur yada kovalamış ama yakalayamamıştır bu kuşta ruhsal bi etki bırakır havada bi korku hakim olur kuş ne zaman uçsa hep dikkati etrafındadır oyuna konsantre olamaz şaşırır korkar yapışabilir.bunlar olumsuz etkiler tabi insanlar gibi kuşlarında takıntısız rahat relax olanları vardır bunlarda böyle etkiler olmayabilir tabi bunlar istisna ilk zamanlar bi korku olur ama sonra unutturulursa yeri değişir yada uzun süre uçmaz eskiyi yapabilir.benim bi yabanim vardı 4 kere atmaca vurdu alamadı hep yaraladı halada uçururdum korkudan kümese direk girdiği oldu yinede sonra düzeltti görevini yaptı...
badyokan
badyokan

6/3/2010, 8:15 pm
yavruya kusmasını bitiriyo şuan yeni yeni 2 kere kaldırdım 2 saat filan yaptı başlarda çok kötüydü ama sonlara doğru eskisi gibi vurmaya başladı.atmaca vurduğunda zaten oyununu tam dizmemişti.şimdi diyorum acaba tekrardan denesem yaparmı.yavaş yavaş kaldırıyorum 1 gün 2 gün arayla.annesi bende zaten onu uçuruyorum annesinden memnunum.annesi 2 sene uzerine oyunundan zevk vermeye başladı geç yapıyorlar kendilerini o yüzdende diyorum uçurmaya devam edim
eric
eric
Ad Soyad : ali demir
Doğum Tarihi : 20/07/76
Forum Kayıt : 06/11/08

7/3/2010, 3:48 am
cok bozuyor cook, hayvan artik havada ne gorurse urkuyo ve kafasi her zaman tetikde saga sola bakiyo ucarken.
BİL@L
BİL@L
Ad Soyad : BİL@L ULU@Y
Forum Kayıt : 25/02/10

23/3/2010, 8:44 pm
arkadaşlar benim kafamı bozan bi soruvar yabani güvercin alıştırılırmı?
badyokan
badyokan

1/4/2010, 11:07 am
arkadaşlar kuşu kaldırdım eski oyununu yapmaya başladı.annesinede 2 kere atmaca vurdu oda aynı şekilde sonradan yaptı oyununu.demekki yapan kuş yapıyo atmacada dinlemiyo
Mamaklı
Mamaklı
Ad Soyad : Batuhan Kınacı
Doğum Tarihi : 16/11/93
Forum Kayıt : 08/04/10

9/4/2010, 2:36 pm
Atmacadan korktuysa tezikerek uçar serce görsün yalpalar kacmaya çalışır
serdar kaya
serdar kaya
Ad Soyad : serdar kaya demir
Doğum Tarihi : 20/09/94
Forum Kayıt : 11/07/10

11/7/2010, 7:18 pm
S.A öncelikle bende bi palsinekli var atmaca ve doğanın kaç kere vurduğunu hatırlamıyorum 15i bulmustur heralde ama nasılsa her atmaca yada doğan vurduğunda daha güzel oynamaya baslıyo.. akıllanmıyo buluttan inmek bilmiyor...ben amasyada oturuyorum türkiyede başka bir yer yoktur amasya gibi şahin - doğan-atmaca-akbaba-küçük kartal- ne ararsan var yani demek istediğim kusun damarında varsa oynar
Forum Admin
Forum Admin
Ad Soyad : Güvercin Forum
Doğum Tarihi : 05/10/84
Forum Kayıt : 10/01/08
https://thepigeontv.yetkinforum.com

11/7/2010, 7:46 pm
ölümcül ağır bir trafik kazası geçirmiş birisi ne psikoloji ile araba sürer düşün kuşda mutlaka bir boxukluk olur eskisi gibi kolay kolay olmaz

En son Forum Admin tarafından 11/7/2010, 8:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
zaralıemrah
zaralıemrah
Ad Soyad : emrah
Forum Kayıt : 08/06/10

11/7/2010, 8:07 pm
yorumlarıokumadım ama benımde bır kuşuma atmaca vurmuştu göğsünın altını yarmıştı o gun pansuman yaptım kuşa ertesı gun saldım aynen devam ettı oyununa kuştan kuşa değişir...bunun kanla damarla alakasıda yoktur tamamen kuşa bağlı
badyokan
badyokan

15/7/2010, 8:31 am
saol yorumun için kardeşim bencede kuşa 3 kez vurdu yine devam.annesinede2 kez vurmuştu oda yaptı