TURGUT YILMAZ (ELAZIĞ)
+20
iyimser_20
sezai
turan o.ç
kuscu0424
konyalı
imha02
kral_damcı
mehmet73
pique
murat3355
ligo61
sniper23
şahin gül
Hüseyin SAĞIR
kerimikiz1953
Kuscu-Murat
Forum Admin
badyokan
Dr. Sedat
turgutusta
24 posters
3 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
- imha02
Ad Soyad : yusuf ASLAN
Forum Kayıt : 02/05/10
Geri: TURGUT YILMAZ (ELAZIĞ)
2/5/2010, 3:31 pm
Abi diyelim büyüğümüzsün.ben daha 18 de yim.2 senedir kuşlarla uğraşıyorum.abi, sana işim düştü
- imha02
Ad Soyad : yusuf ASLAN
Forum Kayıt : 02/05/10
2/5/2010, 3:32 pm
abi msn adresim yusuf_1416@hotmail.com
- turgutusta
Ad Soyad : turgut yılmaz
Forum Kayıt : 04/03/10
3/5/2010, 6:42 am
yusuf kardeş hayırdır inşallah ne iş görüşelimde benim msn yok buraya yaz
- konyalı
Ad Soyad : ayhan
Forum Kayıt : 09/11/08
16/5/2010, 9:50 pm
turgutusta demiş ki:ildışına vercem elazığda bu kuşlara layık kimseyok servet verseler yinede vermem
turgut bey elazığlı çok iyi arkadaşlarımız var kuşculuklarıda çok iyi kişilikleride bu sözler bir elazığlı kişiye yakışmıyor
- turgutusta
17/5/2010, 4:30 pm
nasıl yani konuyu anlamadım acarsanınız acıklamasını yapayım
- konyalı
17/5/2010, 8:37 pm
TURGUT BEY BU SAYFADA YAZINIZDA ŞÖYLE YAZMIŞSINIZ BESLEDİĞİM KUŞLARI ELAZIĞA VERMEM ELAZIĞ'DA BENİM KUŞLARIMI BESLEMEYE LAYIK KİMSE YOK BENDE DİYORUMKİ BU TUR YAZILAR ELAZIĞLI BİR KUŞCUYA YAKIŞMAMIŞ BU YAZINI SİL ELAZIĞ DA ÇOK SEVİYELİ DÜRÜST VE TERBİYELİ KUŞCULARIMIZ VAR TANIDIĞIMIZ KENDİ ARANIZDA BİR TAKIM SORUNLARINIZ VARSADA BU SORUNLARINIZI KENDİ ARANIZDA KAPATIN YADA KENDİ ARANIZDA GİZLEYİN BU GİBİ SÖZLERİ NETE DUYURU GİBİ YAZMANIZA GEREK YOK
- turgutusta
18/5/2010, 3:47 pm
abiciyim seninde kuşların kötüleselerdi inanın sizde benim düşündüyümü düşünürdün kedimisali alamıyorlar sonrada kötülerler senin tanıdıklarını ben cokiyi tanıyorum
- konyalı
23/5/2010, 9:37 pm
arkadaşım düşüncende doğrudursun hemşerilerinden kırılmışsındır doğru ve haklı olduğun çok konu vardır her şehirde bu gibi problemler çıkıyor ama senin yazdığın gibi kimse yazmıyor önce kendi aranızda barışımı sağlayın benim elazığ da tanıdığım arkadaşları sadece ben değil turkiye tanıyor ve saygı duyuyor bu kişiler kendini iyi bilir ve kuş için kimseyi kırmazlar
- turgutusta
27/5/2010, 5:44 am
senintanıdıkların abilerim biliyolar lafın ve sözün nereye gittiyini sen üzülme ayhan abi
24/6/2010, 9:36 pm
turgut resimler hiç iyi çekilmemiş iyi resim çekmen lazım sana zahmet yeniden resim çek
- turgutusta
28/6/2010, 9:21 am
tamam ahmet abi ceker,m amsen yüklers,n
- turgutusta
12/7/2010, 9:16 am
eyvalla
- turan o.ç
Ad Soyad : turan O.Ç
Doğum Tarihi : 14/08/77
Forum Kayıt : 31/05/08
12/7/2010, 7:57 pm
[quote="turgutusta"]9 katlı binayı sıyırıp gittiğini gözlerimle görüp ve ondan sonra kuşları satın aldım.oyunlarını bildiğim için kuşlarıma güveniyorum.saygılarımla DR.Sedat bey[/quot
emeğinize tşk fakat
1= 9 katlı bina 3.25 metreden 31 metre bile etmez:??oda tam yerden ölçülürse. özel bir bina olduğunu varsaysak:?? 4 metre diyelim 36 metre eder:??
2= mardine 3 kez gittim 9 katlı bina görmedim:?? belkide vardıda tek katlı evler içinde ben göremedim:?
3= o resimdeki kuşlar anlatmanıza göre en az gideni 70 metre gidiyor:?? o kadar kuşu nasıl ayrı ayrı uçurupta oyuna düşürdünüz hayret valla iyi bir oyun kuşu için anadoluda adamlar aylarca dam üstüne başlamasını bekliyorlar:?? 7/24 uğraşsanız ki imkansız bence yinede hepsini oynatmak mesele olurdu:??
şimdi yine ters taraftan konuya baktın diyecekte millet yazmadanda olmuyor kardeşim:? önüne gelen sallıyor o değil site çocuk yuvasına döndü:??sallayan sallayana:??
emeğinize tşk fakat
1= 9 katlı bina 3.25 metreden 31 metre bile etmez:??oda tam yerden ölçülürse. özel bir bina olduğunu varsaysak:?? 4 metre diyelim 36 metre eder:??
2= mardine 3 kez gittim 9 katlı bina görmedim:?? belkide vardıda tek katlı evler içinde ben göremedim:?
3= o resimdeki kuşlar anlatmanıza göre en az gideni 70 metre gidiyor:?? o kadar kuşu nasıl ayrı ayrı uçurupta oyuna düşürdünüz hayret valla iyi bir oyun kuşu için anadoluda adamlar aylarca dam üstüne başlamasını bekliyorlar:?? 7/24 uğraşsanız ki imkansız bence yinede hepsini oynatmak mesele olurdu:??
şimdi yine ters taraftan konuya baktın diyecekte millet yazmadanda olmuyor kardeşim:? önüne gelen sallıyor o değil site çocuk yuvasına döndü:??sallayan sallayana:??
- turgutusta
14/7/2010, 10:26 am
kusurabakma senin boyu bayagı uzun olmaliki binaları tek katlı görüyorsun aklında gıt olmalı kardeşim resimdeki kuşlar aynı nesil senbayağı sallama işnde uzman olmalısınki herkezin düşüncelerini kendinle karıştırıyorsun ben çocukdeyilim neyiyazıp neyi yazmam gerektiyini bana öğretme inanmanıda beklemiyorum kuşuna güvenen varsa atarım ve ben satıcıda deyilim iyibir meraklıyım saygılar
- şahin gül
Ad Soyad : şahin gül
Doğum Tarihi : 10/06/73
Forum Kayıt : 27/02/10
14/7/2010, 1:09 pm
turgut usta 70 80 metre oynayan güvercin görmemişler,hoş görmek lazım. ama seferleri 12 yi geçmiyor. saygılar....
- şahin gül
Ad Soyad : şahin gül
Doğum Tarihi : 10/06/73
Forum Kayıt : 27/02/10
14/7/2010, 1:13 pm
kuşcu 3344 mardinin girişindeki 9, 10 katlı binaları görmemiş. arkadaş eski mardini karıştırıyor.....
- turan o.ç
15/7/2010, 7:32 pm
tamam kardeş uçur kuşun 70 metre giderse ben bırakacam kuşçuluğu gitmezse sen bırakacakmısın::??bu resimdekiler dışındaki kuş geçersizdir yanlız:?70 metre oynayacak düzenli oynayacak:?? inene dek bozmayacak:?? öyle bir kuş yok varsa uçur ben 20 yıldır kuş besliyorum bırakacam mezara kadar:??uçmazsa sen bırakacaksın kabulmü:??
70 metre senin dediğin o 9 katlı bina gibi 2.5 tane eder haberin olsun:??
70 metre senin dediğin o 9 katlı bina gibi 2.5 tane eder haberin olsun:??
- turan o.ç
15/7/2010, 7:45 pm
şimdiden diyim sonra kıvırmak olmasın
kuş yavruysa geçersizdir anaç yavru bakmış olmalı
şakşak yaparsa kaybeder
2 satten önce inerse kaybeder
&&&&&& atarsa kaybeder
düz giderken takla atarsa kaybeder
takla sayısı önemli değil her dama gelmeye 70 metre gitsin isterse boş gitsin ama aynı şekil oyunsuzsa oyunsuz oyunluysa aynı oyunda gitmezse kaybeder
kanat kuyruk kapanmadan dama gelirse kaybeder
başka yere yumulursa veya oynarsa kaybeder
aynı noktadan dama yumulmazsa kaybeder:??
şimdi diyeceksinki bunların dışına çıkmayan kuşmu var:??diyeceksen şimdiden cevaplıyayım:??
bunlar kuşun eksileridir ondan yazdım bunları yapıpta 70 metre oynarsa 7 metre oynarsada 700 metre oynarsada kuş oyun kuşu sayılmaz:??
gerçi biliyorsundurda sen 70 metre 100 metre oynayan kuş beslediğine göre ben yine kıvırmak olmasın diye yazdım:?? işte bu kadar millet şahit uçurduğun an yaz buraya ben bırakacam bu kuşçuluğu ömür boyu uçmazsa sen bırakacaksan uçur kuşunu:?? yok diyorsanda işkembeden atıp tutup ta birde milleti karalama durduk yere
70 metre oynamakla( oynamazda zaten) iş bitmez sayın hemşerim biz oynamaz dediğimizde kuşun havadaki bu hareketleri yapacağını varsayarak oynamaz diyoruz:?? bunlardan birini illahaki yapacaktır:? bunları yapan kuş oyun kuşu sayılmaz:?? bunları ben uydurmadım:??dikkat edersen boş inmiş takla sayısı filan yazmadım bazı kuşçuların dediği gibi; yazdığım gibi olsa bende kabul görür uyduruk yarışma kurallarını eklemeye gerek yok aranan gerçek şartlar yukarıda yazdığım gibidir
şakşak yaparsa kaybeder
&&&&&& atarsa kaybeder
takla sayısı önemli değil her dama gelmeye 70 metre gitsin isterse boş gitsin ama aynı şekil oyunsuzsa oyunsuz oyunluysa aynı oyunda gitmezse kaybeder
şimdi diyeceksinki bunların dışına çıkmayan kuşmu var:??diyeceksen şimdiden cevaplıyayım:??
bunlar kuşun eksileridir ondan yazdım bunları yapıpta 70 metre oynarsa 7 metre oynarsada 700 metre oynarsada kuş oyun kuşu sayılmaz:??
gerçi biliyorsundurda sen 70 metre 100 metre oynayan kuş beslediğine göre ben yine kıvırmak olmasın diye yazdım:?? işte bu kadar millet şahit uçurduğun an yaz buraya ben bırakacam bu kuşçuluğu ömür boyu uçmazsa sen bırakacaksan uçur kuşunu:?? yok diyorsanda işkembeden atıp tutup ta birde milleti karalama durduk yere
70 metre oynamakla( oynamazda zaten) iş bitmez sayın hemşerim biz oynamaz dediğimizde kuşun havadaki bu hareketleri yapacağını varsayarak oynamaz diyoruz:?? bunlardan birini illahaki yapacaktır:? bunları yapan kuş oyun kuşu sayılmaz:?? bunları ben uydurmadım:??dikkat edersen boş inmiş takla sayısı filan yazmadım bazı kuşçuların dediği gibi; yazdığım gibi olsa bende kabul görür uyduruk yarışma kurallarını eklemeye gerek yok aranan gerçek şartlar yukarıda yazdığım gibidir
- turan o.ç
15/7/2010, 7:46 pm
kuşçu3344 demiş ki:şimdiden diyim sonra kıvırmak olmasın
şakşak yaparsa kaybeder
yarım takla (g.ö.t) atarsa kaybeder
- turan o.ç
15/7/2010, 7:49 pm
varsa halen 70 metre 100 metre oynayacak kuşun yazarsın buraya yoksada buna uyan kuşun sana başarılar
illahaki bunları yazacakmıyız yani her oynamaz dediğimizde, oynamaz dediğimiz bu şeklide oynamaz demek istediğimizdir:??
illahaki bunları yazacakmıyız yani her oynamaz dediğimizde, oynamaz dediğimiz bu şeklide oynamaz demek istediğimizdir:??
- sezai
Ad Soyad : sezai ipek
Doğum Tarihi : 02/02/66
Forum Kayıt : 15/07/10
15/7/2010, 9:14 pm
3344 bu kuşlar 2005 2006 2007 mardin bölge şampiyonu olan zeki baranın kuşlarının soyundan degerli kuşlar izleyip konuşmak gerek kuşlar hatır ile şampiyon olmamışlar hepside hakkıyla kupayı almıştır bu bölgede kupa almak herkesin haddi degildir kuşlar satılık degildir allah herkesin gönlüne göre versin bu bir meraktır kimseyi kırmamak gerek,saygılar,
- turgutusta
16/7/2010, 11:39 am
bayağı anlatmışsın kuşların özelliyini yavruya baksın kesecem hesabını bunları yazdığına pişman olacaksın kuşum 2 yaşını doldursun görüşelim senin gibiler şimdi yanıma gelemiyor ontane hedyeverdim hicbiride beni utandırmadı bir ankara onların peşine düştü kardeş yasen kuşgörmemişsin yada ucurmamışsın buşler yazmakla olmuyor senin resimdeki gördüyün rekli alalar midyatdenen yerde ucmuş ve herkez kuşun oyununa hastalmutur biz boşuna yazmıyoruz gördüyümüzü yazıyoruz herkezin görüşünede saygı duyarız okuşuda zekibaran ucurmuştur 3yıl mardin bölge birincisidir oyun kuşunun kıralıdır kuşun ciyerinden anlıyor kardeş seseninle tanış isterim
- turan o.ç
18/7/2010, 10:19 am
sezai demiş ki:3344 bu kuşlar 2005 2006 2007 mardin bölge şampiyonu olan zeki baranın kuşlarının soyundan degerli kuşlar izleyip konuşmak gerek kuşlar hatır ile şampiyon olmamışlar hepside hakkıyla kupayı almıştır bu bölgede kupa almak herkesin haddi degildir kuşlar satılık degildir allah herkesin gönlüne göre versin bu bir meraktır kimseyi kırmamak gerek,saygılar,
ben bu kuşlardan almak niyetinde değilim zaten arkadaşım
adam resimdeki bi dünya( 20 tane) kuşa 70 metre 100 metre oyunlu demişte bende oynamazlar dedim sadece:??
şimdide tek birtanesine indi oynayacak olan anlatmaya çalıştığımız o:))
o da uçmazda öyle bence bekliyelim bakalım:??
- turgutusta
17/8/2010, 3:02 pm
malatyalı sen doğrusölüyosun kuşlar boş kuşlarda mardin kuşu mardin midyattanaldım sonuboş sen halıcıktın dostum bende kuşculuğu bırakacamsaygılar
- ligo61
Ad Soyad : ıbrahım uzunmehmet (TRABZONSPOR)
Forum Kayıt : 10/07/08
17/8/2010, 7:31 pm
turgut kardesım kusura bakma adam senın kusun ıcın oynamazmı dıyo sende oynarmı dıyo o zaman bu polemıgı fazla sürdürmeye gerek yok oynat kusunu koy sıteye setretsın mıllet nıye bu kadar polemıge gırıyosunkı adam bısey dememıskı kusun oynamaz demıs oynat kusunu dedıgın gıbıyse ver adamın agzının payını bu kadar uzatmaya ne gerek var yahu
- turgutusta
19/8/2010, 8:15 am
usta tüleyi atlatsın nefesini kescem usta meraketme birkanadıkaldı odabittimi malatyalıyı cağıracam kuşnesıl olurmuş görecek birtane deyil ikitane ucurup seyretirecem saygılar
- MisafirMisafir
5/9/2010, 1:02 pm
Kardeş telefon numarandan bi bayan çıkıyo yanlış mı yazdın ne...
- turgutusta
6/9/2010, 10:20 am
usta numaram 0538 589 93 78 kusura bakma usta görüşürüz
8/9/2010, 1:27 am
kuşçu3344 demiş ki:şimdiden diyim sonra kıvırmak olmasın
şakşak yaparsa kaybeder
&&&&&& atarsa kaybeder
malatyalı duymuşsun horosanda halı tokuyorlar peki bu halıyı eninemi boyunamı tokuduklarınıda biliyormusun senin buraya yazdığın şartlar hangi şehirin oyun kuşu tüzzüğünde yer alıyor bir açıklada bilelim malatyanın hava kuşu festivali için hazırladığı tüzzük olmasın bu özellikler
bu sitede oyun kuşu ucum tüzzüğü var oraya bir zahmet bak senin yazdıklarından kaç özellik tutuyor
3 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4