TURGUT YILMAZ (ELAZIĞ)
+20
iyimser_20
sezai
turan o.ç
kuscu0424
konyalı
imha02
kral_damcı
mehmet73
pique
murat3355
ligo61
sniper23
şahin gül
Hüseyin SAĞIR
kerimikiz1953
Kuscu-Murat
Forum Admin
badyokan
Dr. Sedat
turgutusta
24 posters
4 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
- iyimser_20
Ad Soyad : iyimser_20
Doğum Tarihi : 15/02/84
Forum Kayıt : 24/07/10
Geri: TURGUT YILMAZ (ELAZIĞ)
8/9/2010, 9:25 pm
kuşçu3344 demiş ki:şimdiden diyim sonra kıvırmak olmasın
kuş yavruysa geçersizdir anaç yavru bakmış olmalı
şakşak yaparsa kaybeder
2 satten önce inerse kaybeder
&&&&&& atarsa kaybeder
düz giderken takla atarsa kaybeder
takla sayısı önemli değil her dama gelmeye 70 metre gitsin isterse boş gitsin ama aynı şekil oyunsuzsa oyunsuz oyunluysa aynı oyunda gitmezse kaybeder
kanat kuyruk kapanmadan dama gelirse kaybeder
başka yere yumulursa veya oynarsa kaybeder
abi neler diyorsun sen öyle öyle senin yazdıklarını ekeyken yapan kuş varmı ben senelerdir besliyorum senin dediklerini tam anlamıyla yapan eke göremedim sende varsa gelip izlemek isterim ama çok nadir kişilerde bulunur bu yazdıkların çünkü ütopya gibi bişey
aynı noktadan dama yumulmazsa kaybeder:??
şimdi diyeceksinki bunların dışına çıkmayan kuşmu var:??diyeceksen şimdiden cevaplıyayım:??
bunlar kuşun eksileridir ondan yazdım bunları yapıpta 70 metre oynarsa 7 metre oynarsada 700 metre oynarsada kuş oyun kuşu sayılmaz:??
gerçi biliyorsundurda sen 70 metre 100 metre oynayan kuş beslediğine göre ben yine kıvırmak olmasın diye yazdım:?? işte bu kadar millet şahit uçurduğun an yaz buraya ben bırakacam bu kuşçuluğu ömür boyu uçmazsa sen bırakacaksan uçur kuşunu:?? yok diyorsanda işkembeden atıp tutup ta birde milleti karalama durduk yere
70 metre oynamakla( oynamazda zaten) iş bitmez sayın hemşerim biz oynamaz dediğimizde kuşun havadaki bu hareketleri yapacağını varsayarak oynamaz diyoruz:?? bunlardan birini illahaki yapacaktır:? bunları yapan kuş oyun kuşu sayılmaz:?? bunları ben uydurmadım:??dikkat edersen boş inmiş takla sayısı filan yazmadım bazı kuşçuların dediği gibi; yazdığım gibi olsa bende kabul görür uyduruk yarışma kurallarını eklemeye gerek yok aranan gerçek şartlar yukarıda yazdığım gibidir
- turan o.ç
Ad Soyad : turan O.Ç
Doğum Tarihi : 14/08/77
Forum Kayıt : 31/05/08
15/9/2010, 6:54 pm
iyimser kardeşim zaten benim vurguladığımda seninkilerle aynı konuydu arkaşlar 1 takla atan kuşada oyun kuuş diyorlar 10 takla atanada kaldıki oyun kuşu nasıl olur onu bile bilmeden sallıyorlar:?? bırak bunların hiçbirisini yapmadan 100 metre oynasın ben yine kuşu bırakırım maksat kuşu diskalifiye etmek değil maksat buraya çıkıp atıp tutan oyunkuşu nedir bilmeyen vatandaşlar okusunda benede oyunkuşunun kralı var demeden önce bir düşünsünler bunların birine uyacakmı kuşları:)) inan bana yarışmalarda bundan fazlasını istiyorlar:))
istersen bu arkadaşın kuşunu izlemeye beraber gidelim bak ozmaan yazdıklarımı anlarsın belki:?
saygılarımla
istersen bu arkadaşın kuşunu izlemeye beraber gidelim bak ozmaan yazdıklarımı anlarsın belki:?
saygılarımla
- turan o.ç
15/9/2010, 6:57 pm
bunlar sanıyolarki kuş kanat çırptımı oyun kuşu oldu:?? oyun kuşu denince milletin aklına ne geliyor onu bilmiyorlar bilsinler diye yazdım:**
istediğiniz bölgedeki yarışma kurallarına açın okuyun bunlar yazıyordur kesin ve fazlası:?? ben kişisel olarak yanlış bulduklarımı yazmadım:?? başkasına kalsa daha fazlarsını ara kuşta diyim yani:??
istediğiniz bölgedeki yarışma kurallarına açın okuyun bunlar yazıyordur kesin ve fazlası:?? ben kişisel olarak yanlış bulduklarımı yazmadım:?? başkasına kalsa daha fazlarsını ara kuşta diyim yani:??
- turgutusta
Ad Soyad : turgut yılmaz
Forum Kayıt : 04/03/10
17/9/2010, 10:26 am
kardeş senin sıkıntın ne onu anlayalım benim kuşlarımmın soyu belli ve bu polemiyi bırakalım senibildiyin sendekallsın cünkü konuştukca batıyorsun
- qüclü2008
Ad Soyad : MURAT TAŞKIN
Forum Kayıt : 13/11/09
17/9/2010, 10:59 am
kardeşim cek sende ucan kuşunu videoya hem türkiye hem dünya tanısın seni şah ilan edelim seni bu polemik böle biter...
- turan o.ç
17/9/2010, 8:33 pm
kuscu0424 demiş ki:kuşçu3344 demiş ki:şimdiden diyim sonra kıvırmak olmasın
kuş yavruysa geçersizdir anaç yavru bakmış olmalı
şakşak yaparsa kaybeder
2 satten önce inerse kaybeder
&&&&&& atarsa kaybeder
düz giderken takla atarsa kaybeder
takla sayısı önemli değil her dama gelmeye 70 metre gitsin isterse boş gitsin ama aynı şekil oyunsuzsa oyunsuz oyunluysa aynı oyunda gitmezse kaybeder
kanat kuyruk kapanmadan dama gelirse kaybeder
başka yere yumulursa veya oynarsa kaybeder
aynı noktadan dama yumulmazsa kaybeder:??
şimdi diyeceksinki bunların dışına çıkmayan kuşmu var:??diyeceksen şimdiden cevaplıyayım:??
bunlar kuşun eksileridir ondan yazdım bunları yapıpta 70 metre oynarsa 7 metre oynarsada 700 metre oynarsada kuş oyun kuşu sayılmaz:??
gerçi biliyorsundurda sen 70 metre 100 metre oynayan kuş beslediğine göre ben yine kıvırmak olmasın diye yazdım:?? işte bu kadar millet şahit uçurduğun an yaz buraya ben bırakacam bu kuşçuluğu ömür boyu uçmazsa sen bırakacaksan uçur kuşunu:?? yok diyorsanda işkembeden atıp tutup ta birde milleti karalama durduk yere
70 metre oynamakla( oynamazda zaten) iş bitmez sayın hemşerim biz oynamaz dediğimizde kuşun havadaki bu hareketleri yapacağını varsayarak oynamaz diyoruz:?? bunlardan birini illahaki yapacaktır:? bunları yapan kuş oyun kuşu sayılmaz:?? bunları ben uydurmadım:??dikkat edersen boş inmiş takla sayısı filan yazmadım bazı kuşçuların dediği gibi; yazdığım gibi olsa bende kabul görür uyduruk yarışma kurallarını eklemeye gerek yok aranan gerçek şartlar yukarıda yazdığım gibidir
malatyalı duymuşsun horosanda halı tokuyorlar peki bu halıyı eninemi boyunamı tokuduklarınıda biliyormusun senin buraya yazdığın şartlar hangi şehirin oyun kuşu tüzzüğünde yer alıyor bir açıklada bilelim malatyanın hava kuşu festivali için hazırladığı tüzzük olmasın bu özellikler
bu sitede oyun kuşu ucum tüzzüğü var oraya bir zahmet bak senin yazdıklarından kaç özellik tutuyor
kuşçu0424 kardeşim şimdi he diyelim ben yalan dedim tüzüktekiler bunlar değil ney peki sen yaz hele::??
yazdıklarınla bunlar aynı manaya gelmeyecekmi:??
ha onuda boşverin sen diyorsan bendede var sende hazırla kuşunu:?? sen uçur öyle kuş 70 metre 100 metre giden ben yine bırakacam kuşçuluğu:??aha bunlardanda vazgeçtim bu yazdıklarımın hepsini yapsada 70 metre 100 metre giderse yine kabul varmısınız:?? ben malatyadayım bırakacam bu işi
tek şart 70 metreden aşağı gitmesin kuşunuz kabul:?? ben bırakacam bu işi haydi bakalım aha bu kadar adam şahit:?
haydi şimdide konuşun bakalım:??nereye oynuyormuş bakalım hele biz halı dokurken siz daha iplik ney onu bilmiyordunuz
sanki bilmiyoruz elazığ kuş kültürünü gelip burdan ihaleden kuş topluyorsunuz satılık kümes topluyorsunuz içinden çıkarmı acaba diye yıllardır, burayada geldimi bizim kuşlar 100 metre oynuyor oluyor:? oynuoyrda her memleketten niye kuş topluyorsunuz yıllardır sayın hemşerim
saygılar:??
- turgutusta
18/9/2010, 3:47 pm
kardeş senininsıkıntunı anlıyorum malatyada oyunkuşuvarmış halhala tavuk gibi kuşlarınızvar hangisi oynamışta miletseyretmiş yılardır malatyada kuşyokdi memleket bırakmadınız
- turan o.ç
19/9/2010, 1:00 pm
turgutusta demiş ki:kardeş senininsıkıntunı anlıyorum malatyada oyunkuşuvarmış halhala tavuk gibi kuşlarınızvar hangisi oynamışta miletseyretmiş yılardır malatyada kuşyokdi memleket bırakmadınız
kim dedi sana şimdi oyun kuşu burda diye:?? ben malatyadada aynı şeyi söyledim bencede malatyadada yok iyi oyun kuşları ,varsada besleyen bilmiyor elindekileri heralde ki kimsenin haberi yok:??hem burda bir kişi çıksa bende var desede kimse kuş 100 metre oynayacak yada oynuyor demiyor:?10 metre oynayanı buldularda 100 metre oynayanmı kaldıki:??
19/9/2010, 9:19 pm
[quote="kuşçu3344"]
Benim oyun kuşu beslediğimi kimden duydun kardeşim bilip bilmediğin lafları buralarala yazma ben şebab besliyorum
elazığın kuş kültürünü sen bilmezsin kardeşim elazığın kuş kültürünü öğrenmek için şebab bölümünde festival derecelerine bak öğren her festivalde Elazığ kaç kupa alıyor gittiğimiz festivallerde kupaları emeğimiz karşılığında kaldırıyoruz
https://thepigeontv.yetkinforum.com/taklaci-ystyare-f79/turkyye-taklaci-oyun-kuu-yarima-tuzugu-t131.htm
oyun kuşu tüzzüğüde bu linkde yazıyor oku öğren öğrenmenin yaşı yoktur
kuscu0424 demiş ki:kuşçu3344 demiş ki:
kuşçu0424 kardeşim şimdi he diyelim ben yalan dedim tüzüktekiler bunlar değil ney peki sen yaz hele::??
yazdıklarınla bunlar aynı manaya gelmeyecekmi:??
ha onuda boşverin sen diyorsan bendede var sende hazırla kuşunu:?? sen uçur öyle kuş 70 metre 100 metre giden ben yine bırakacam kuşçuluğu:??aha bunlardanda vazgeçtim bu yazdıklarımın hepsini yapsada 70 metre 100 metre giderse yine kabul varmısınız:?? ben malatyadayım bırakacam bu işi
tek şart 70 metreden aşağı gitmesin kuşunuz kabul:?? ben bırakacam bu işi haydi bakalım aha bu kadar adam şahit:?
haydi şimdide konuşun bakalım:??nereye oynuyormuş bakalım hele biz halı dokurken siz daha iplik ney onu bilmiyordunuz
sanki bilmiyoruz elazığ kuş kültürünü gelip burdan ihaleden kuş topluyorsunuz satılık kümes topluyorsunuz içinden çıkarmı acaba diye yıllardır, burayada geldimi bizim kuşlar 100 metre oynuyor oluyor:? oynuoyrda her memleketten niye kuş topluyorsunuz yıllardır sayın hemşerim
saygılar:??
Benim oyun kuşu beslediğimi kimden duydun kardeşim bilip bilmediğin lafları buralarala yazma ben şebab besliyorum
elazığın kuş kültürünü sen bilmezsin kardeşim elazığın kuş kültürünü öğrenmek için şebab bölümünde festival derecelerine bak öğren her festivalde Elazığ kaç kupa alıyor gittiğimiz festivallerde kupaları emeğimiz karşılığında kaldırıyoruz
https://thepigeontv.yetkinforum.com/taklaci-ystyare-f79/turkyye-taklaci-oyun-kuu-yarima-tuzugu-t131.htm
oyun kuşu tüzzüğüde bu linkde yazıyor oku öğren öğrenmenin yaşı yoktur
- turgutusta
20/9/2010, 9:52 am
konuş be abi ALLAHIN MALATYALISI NE ANLAR KUŞTA
- turgutusta
21/9/2010, 10:14 am
eyvallah kırşehirli hemşerim
- turan o.ç
21/9/2010, 8:15 pm
kupa alan kuşların kaç tanesi 100 metre oynamış dostum konuyu dağıtan sensin:?
kaldıki elazığ trilyonlar bastı kuşa o kadarda olsun artık kamyonla kuş getirten kuşçu tanıyorum ben elezığda:))ama yinede 100 metre oynamazzzz gerisinii boşver varsa burdayız yoksa susunda laf kalabalığı olmasın boş yere
kaldıki elazığ trilyonlar bastı kuşa o kadarda olsun artık kamyonla kuş getirten kuşçu tanıyorum ben elezığda:))ama yinede 100 metre oynamazzzz gerisinii boşver varsa burdayız yoksa susunda laf kalabalığı olmasın boş yere
- turgutusta
22/9/2010, 12:51 pm
sen görmemişsen bizneyapalım dostum izlersen görürsün bumuhabbeti bırakalım cok uzadı bir birimizi kırmayalım
30/9/2010, 9:03 pm
kuşçu3344 demiş ki:kupa alan kuşların kaç tanesi 100 metre oynamış dostum konuyu dağıtan sensin:?
kardeşim bir önceki yazında yazmışsınki ben elazığın kuş kültürünü iyi bilirim bende sana cevap yazmışım sen elazığın kuş kültürünü bilmen ve öğrenmen için şebab bölümünde kupa alan şehirlere bak türkiyede kuşcu nufusuna göre hesapla en çok kupa alan şehir hangi şehir sen bizi tebrik edeceğine yazmışsın kupa alan kaç kuşun 100 metre çekiyor
Elazığ son 5 yıl içinde 2 defa türkiye geneli şebab güvercinler için festival düzenledi 2006 ve 2008 yıllarında hemen hemen her şehirden kuşcu camiası binlerce kilometreden geldiler ayıptır sorması MALATYA komşu şehirimiz kaçtane Malatyadan kuşcu bu festivale geldi üç bilemedin beş kişi sen hala gelmiş bana kuşunuz 100 metre oynamaz diyorsun bende diyorumki malatyadan bize bu gidişle kardeş olmaz
- turgutusta
10/11/2010, 6:59 pm
beyazlar sayenizde hakkın rahmetine kuvuşturdunuz mesajın kime gittiyini obilir
- MisafirMisafir
17/11/2010, 10:05 pm
yukarida ustu kapali olarak benim adim ve kuslardan da bahsedilmistir yok ben demisimde 60- 80 metre oyun yaparlar diye evet cok seyrettim cok besledim burada tek kusdan bir sey cikaramadim ama o kisi hala neden benim beyazlarin onune yem koyar ikincisi benim bahcede kendisi gormustur perdeli disi kirin 8 taklada ne kadar ciktigini metreyi ben soylemedim kendisi soyledi en az 80 metre diye ve ne yapti etti perdelilerden de benim perdelilerden de edindi benim adimi ve kuslarimi ben sohbetin icinde yokken kimse ortaya atmasin kanada gibi yerde bu kadar kusculuk oluyor insan kusculuk konusunda ogrettiklerime ve sayemde kus edindigin icin sesini keser lutfen konunun icinde yoksam adim konusulmasin bendeiki kuslarin boku degse o tip kuscularin kuslari oynar verdigim rahatsizlikdan dolayi ozur dilerim kuscu arkadaslar saglicak la kalin ve iyi kus ucurmalar , su yakinlarda ankarada kus seyretmek isteyen varsa sitelerde akin da var kus seyretmeye gidebilirler
- mardinli hakkı
Ad Soyad : HAKKI HACIOĞLU
Forum Kayıt : 19/07/10
19/11/2010, 4:19 pm
turgut usta emeyıne saglık kusların guzelmıs masalah....mardınden saygılarımla usta....
- turgutusta
23/11/2010, 3:40 pm
abiciyim arkadaş oyunkuşunun nasıl oynadığını bilmiyor vede kuştan anlamıyor sadece gündemde kalma hesapları yapıyor ve artık umur samıyorum ceşitli illere kuş gönderdi vebeni mahcup etmediler saygılar
- turgutusta
23/11/2010, 3:41 pm
mardili arkadaş görüşün icin cok sagol
- kenann
Ad Soyad : kenan demirel
Doğum Tarihi : 01/04/81
Forum Kayıt : 22/01/11
12/7/2011, 5:22 pm