SEDAT YARDIMCI (KANADA)
+14
pulcuk
eric
KONYALI 42
seleray 51
kırıkkaleli metin
mehmet73
kuşcu_ahmet
Forum Admin
Samsunlu55
turgutusta
Kuscu-Murat
Deli Asker
Dr. Sedat
kadirsulun
18 posters
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- kadirsulun
Ad Soyad : kadir sulun
Doğum Tarihi : 07/05/81
Forum Kayıt : 18/12/08
Geri: SEDAT YARDIMCI (KANADA)
9/3/2010, 6:46 am
maşallah sedat bey yerinizde çok güzel allah herkeze nasip etsin.kuşlarınızda çok güzel güle güle besleyin.ist. selamlar.
- Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10
9/3/2010, 6:52 am
selamlar kadir bey
tesekkur ederim allah razi olsun. amin! sizinde kuslariniz cok guzel masallah.
kuslarimi egitimim dolayisi ile eskiden bir baska abinin yerinde besliyodum cok sukur bu sene kendi yerimi yapdim aldim.
yerimin etrafinda bir iki agac olmasa tam super olucak ama bakalim bayagi bi budadim bu sene. insallah videolarida cekmek nasip olur bu sene.
saygilar
tesekkur ederim allah razi olsun. amin! sizinde kuslariniz cok guzel masallah.
kuslarimi egitimim dolayisi ile eskiden bir baska abinin yerinde besliyodum cok sukur bu sene kendi yerimi yapdim aldim.
yerimin etrafinda bir iki agac olmasa tam super olucak ama bakalim bayagi bi budadim bu sene. insallah videolarida cekmek nasip olur bu sene.
saygilar
- Deli Asker
Ad Soyad : Tuhran Sezer
Doğum Tarihi : 29/09/86
Forum Kayıt : 05/12/09
9/3/2010, 5:00 pm
Massallah güzel kuslar Sedat abi, en çok begendigim açik dumanli, boz, perçemli kuppali olan:005:
- turgutusta
Ad Soyad : turgut yılmaz
Forum Kayıt : 04/03/10
10/3/2010, 9:26 am
MERHABA SEDAT BEY SAĞLIKLI YAVSULAR ALMANI TEMENNİ EDİYORUM GÜZEL KUŞLARIN VARMIŞ
- Samsunlu55
Ad Soyad : Samsun lu Eyüp
Doğum Tarihi : 07/04/77
Forum Kayıt : 16/08/08
10/3/2010, 1:44 pm
s.a. sedat bey arkadaslarin da belirtigi gibi yeriniz ve kuslariniz cok güzeller.
kanadada taklaci güvercinin uctugunu bilmek de cok güzel ,
allah yardimciniz olsun ve gönlünüze göre versin. basarilarinizin devamini dilerim
kanadada taklaci güvercinin uctugunu bilmek de cok güzel ,
allah yardimciniz olsun ve gönlünüze göre versin. basarilarinizin devamini dilerim
- Dr. Sedat
11/3/2010, 12:02 am
selam birol sagol
bunlarin karisimlari sende var hayirlisi ile bu sezon seyredersin insallah.
o dumanli cift tepe, perdeli kirmalarini ikinci sefer babaya cevirince cikmaya basladi, bir kardeside duman arka tepe olan. bakalim oyunlari nasil olucak.
kendine iyi bak
bunlarin karisimlari sende var hayirlisi ile bu sezon seyredersin insallah.
o dumanli cift tepe, perdeli kirmalarini ikinci sefer babaya cevirince cikmaya basladi, bir kardeside duman arka tepe olan. bakalim oyunlari nasil olucak.
kendine iyi bak
- Dr. Sedat
11/3/2010, 12:05 am
selamlar turgut bey
sagolun allah razi olsun, kendi imkanlarimizla uzun yillar calistim bu kuslar uzerinde. hayirlisi ile bu sezon en iyi sonuca ulasacagimi dusunuyorum.
saygilar
sagolun allah razi olsun, kendi imkanlarimizla uzun yillar calistim bu kuslar uzerinde. hayirlisi ile bu sezon en iyi sonuca ulasacagimi dusunuyorum.
saygilar
- Dr. Sedat
11/3/2010, 12:07 am
ve aleykum selam eyyup bey
guzel yorumunuz ve temmenniniz icin allah razi olsun.
allahinda yardimi ile elimizdeki imkanlari zorlayarak yillar sonra istedigimiz kuslara ulastik kanadada. insallahta bu sezon emegimizin karsiligini gorucez
saygilar
guzel yorumunuz ve temmenniniz icin allah razi olsun.
allahinda yardimi ile elimizdeki imkanlari zorlayarak yillar sonra istedigimiz kuslara ulastik kanadada. insallahta bu sezon emegimizin karsiligini gorucez
saygilar
- Dr. Sedat
11/3/2010, 12:09 am
guzel yorumun icin tesekkur ederim murat kardes allah razi olsun
kanadadan selamlar
kanadadan selamlar
- kuşcu_ahmet
Ad Soyad : ahmet kayıkcıoglu
Doğum Tarihi : 06/07/65
Forum Kayıt : 09/06/09
15/3/2010, 5:21 pm
kümesini temiz tut kuşların hastalanır.
- Dr. Sedat
15/3/2010, 9:24 pm
selamlar ahmet bey
haklisiniz, sahsen utandim, benimde hic icim rahat degildi, ama islerden dolayi kuslardan biraz uzak kalmistim o yuzden biraz kirlenmisdi. su anda asil kumes daha temiz. o son kuslarin oldugu yer kucuk bir yerdi ben yokken kisin donmasin diye kuslara orda bakiliyodu simdi disari ust resimdeki kumese cikardim kuslari.
hastalik konusunda allaha cok sukur derdim yok, kuslarim tam bakimlidir, her sene asilarim, onlem ilaclarini zamaninda veririm ve onlerinden toz vitamin ve kalsiyum icin deniz kabugu tugla kirigi eksik olmaz.
ilginiz ve uyariniz icin tesekkurler, ve onemli bir konuya deginmissiniz kumeslerimizi her zaman temiz tutmamiz gerekir ve kuslarimiza iyi bakmaliyiz.
saygilar
haklisiniz, sahsen utandim, benimde hic icim rahat degildi, ama islerden dolayi kuslardan biraz uzak kalmistim o yuzden biraz kirlenmisdi. su anda asil kumes daha temiz. o son kuslarin oldugu yer kucuk bir yerdi ben yokken kisin donmasin diye kuslara orda bakiliyodu simdi disari ust resimdeki kumese cikardim kuslari.
hastalik konusunda allaha cok sukur derdim yok, kuslarim tam bakimlidir, her sene asilarim, onlem ilaclarini zamaninda veririm ve onlerinden toz vitamin ve kalsiyum icin deniz kabugu tugla kirigi eksik olmaz.
ilginiz ve uyariniz icin tesekkurler, ve onemli bir konuya deginmissiniz kumeslerimizi her zaman temiz tutmamiz gerekir ve kuslarimiza iyi bakmaliyiz.
saygilar
- mehmet73
Ad Soyad : mehmet yapıcı
Forum Kayıt : 04/03/10
16/4/2010, 12:27 pm
- MisafirMisafir
28/5/2010, 11:26 am
Selamun aleyküm bereketli olsun allah tüyünce yavru nasip etsin güzel kuşlar...
Bizim buralarda profesyonel kümes ve yuva hiç yaygın değil kuşçuların en büyük problemi de bu bence maşallah yurtdışında genelde böyle türkiye de epey var ama geneli tavuk kümesi gibi bizimkilerde dahil... Allah bütün kuşçulara böyle kümesler nasip etsin
Bizim buralarda profesyonel kümes ve yuva hiç yaygın değil kuşçuların en büyük problemi de bu bence maşallah yurtdışında genelde böyle türkiye de epey var ama geneli tavuk kümesi gibi bizimkilerde dahil... Allah bütün kuşçulara böyle kümesler nasip etsin
- Dr. Sedat
29/5/2010, 12:49 am
ve aleykum selam uygar kardesim
allah razi olsun, elmizden geldigi kadar iyi bakmaya calisiyoruz, ordaki imkanlarlar burdaki imkanlar bir degil ama genede ordada kuscular guzel kumesler yapmislar. buralarin imkanlari falan guzel ama, atmacasi , kara kisi ve rutubetlu yazi yuzunden hic kus ucuramiyoruz ama yilmiyoruz evvel allah:) birde buralar cok agaclik en buyuk derdimiz o zerdeki kuslar icin en buyuk tehlikemiz agaclar, kondumu agaca at cope:)
amin, insallah herkesin kumesi guzel oldugu gibi sagliklida olur.
iyi dileklerin icin tesekkurler
saygilar
allah razi olsun, elmizden geldigi kadar iyi bakmaya calisiyoruz, ordaki imkanlarlar burdaki imkanlar bir degil ama genede ordada kuscular guzel kumesler yapmislar. buralarin imkanlari falan guzel ama, atmacasi , kara kisi ve rutubetlu yazi yuzunden hic kus ucuramiyoruz ama yilmiyoruz evvel allah:) birde buralar cok agaclik en buyuk derdimiz o zerdeki kuslar icin en buyuk tehlikemiz agaclar, kondumu agaca at cope:)
amin, insallah herkesin kumesi guzel oldugu gibi sagliklida olur.
iyi dileklerin icin tesekkurler
saygilar
- kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10
5/6/2010, 7:03 pm
meraba sedat bey kümes harika yer çok iyi kuşlarda can alıcı gözüküyo özelliklede dumanlılar. daha ne diyelim. herşey gönlünce olsun.
- Dr. Sedat
5/6/2010, 11:37 pm
selamlar metin bey
cok tesekkur ederim allah razi olsun
yerimizin gorunusu guzelde bu kanadanin havasi biraz rutubetli ve atrafi cok agac kapli ama cok sukur ucurabiliyoruz. dumanlilar turkiyeden gelme, soylari karstan gelmis oturmus bir soy. ama benim sansima ikiside erkek cikti bendeki iyi bir damarla kirsim bakalim su anda iki dumanli yavru ucuyo 15 oldu. ama dedigim gibi havalr cok rutubetli kuslar fazla havada kalamiyo nefesleri kesiliyo .
umarim yakinda videolarini paylasirim
saygilar
cok tesekkur ederim allah razi olsun
yerimizin gorunusu guzelde bu kanadanin havasi biraz rutubetli ve atrafi cok agac kapli ama cok sukur ucurabiliyoruz. dumanlilar turkiyeden gelme, soylari karstan gelmis oturmus bir soy. ama benim sansima ikiside erkek cikti bendeki iyi bir damarla kirsim bakalim su anda iki dumanli yavru ucuyo 15 oldu. ama dedigim gibi havalr cok rutubetli kuslar fazla havada kalamiyo nefesleri kesiliyo .
umarim yakinda videolarini paylasirim
saygilar
- seleray 51
Ad Soyad : Selim Kahraman
Forum Kayıt : 06/06/10
13/6/2010, 10:10 pm
- Dr. Sedat
28/6/2010, 12:54 am
...
- Dr. Sedat
28/6/2010, 12:59 am
- Dr. Sedat
30/6/2010, 1:52 am
selamlar admin
sana zahmet resimleri bir duzenlermisin,
yukardaki resimler gibi gozukseler daha iyi olucak
sanirim yanlis yaptim bir yerde
simdiden tesekkurler
saygilar
sana zahmet resimleri bir duzenlermisin,
yukardaki resimler gibi gozukseler daha iyi olucak
sanirim yanlis yaptim bir yerde
simdiden tesekkurler
saygilar
1/7/2010, 8:04 pm
Masallah Sedat bey kuslariniz ve yeriniz mükemmel atmacasiz saglikli kümesler dilegiyle
- Dr. Sedat
6/7/2010, 12:33 am
tesekkur ederim kenan bey
sizinde kuslariniz cok guzel masallah.
bizim burda su anda cok sicak ve rutubet var tam kuslar acildi ama kus ucuramiyorum kuslar nefefssizlikten dusuyolar
insallah duzelirde yakinda videolari paylasirim
saygilar
sizinde kuslariniz cok guzel masallah.
bizim burda su anda cok sicak ve rutubet var tam kuslar acildi ama kus ucuramiyorum kuslar nefefssizlikten dusuyolar
insallah duzelirde yakinda videolari paylasirim
saygilar
- eric
Ad Soyad : ali demir
Doğum Tarihi : 20/07/76
Forum Kayıt : 06/11/08
6/7/2010, 1:09 am
son resimdekiler baya guzel gorunuyo sedat, araplar, boz dumanlar, maviler,beyazlar,kara cakmaklar
cok guzeller ben bunalari daha once gormedim sanirim. bu arada benim kuslarda 5 yavruyu soktum ama makasladim hepsini iclerinde iyi oynayanlarida var simdi son 5 yavruyu sokuyorum 2 de ciplak yavru var.
cok guzeller ben bunalari daha once gormedim sanirim. bu arada benim kuslarda 5 yavruyu soktum ama makasladim hepsini iclerinde iyi oynayanlarida var simdi son 5 yavruyu sokuyorum 2 de ciplak yavru var.
- Dr. Sedat
6/7/2010, 2:32 pm
sagol ergun
oyunlarida cok guzel hepsinin masalla ama burain rutubetinden acamadikki
seyrettigim 4 kus var su an
dumanlardan bir disi sokuldu ama daha 1,5 aylik , masallah sesi tabani var ve bol taklali ayni o benim videodaki dumanli disi gibi oyunu olucak ama once bi tuyunu falan duzsun havada duzelirse izleriz insallah.
cakmaklar acayip bol taklali 5 - 15 atiyolar ama iki tanesini deli taklada kaybettim, cok asiri yukseliyolar, sanirim atmaca aldi, birnide kaybetmistim 3 gun sonra kndini yalpalayarak geldi. tam senin kisin ucucak kuslar.
mavilaer erol abinin isvicreden gelen pedelilerinden kirma. beyazlarda erol abinin beyazini soyu ama damar biraz agir o yuzden onlari karistirmadan olmuyolar cok aile ici esleme oldu damar kaybomasin diye oyle yaptim. ama beyazlari yabaniye vur yavru fisekliyo:)
sen daha gormedin bu kirma perdelilerden cikan bir kara cakmaklimi turkiyeden gelen son dumana vurdum, altindan iki tane patlican gibi kara dumanli cikti bakalim oyunlari nasil olcak. bende potensiyeli cok iyi olan 30 a yakin yavru var hepsini ucuruyom bakalim
oyunlarida cok guzel hepsinin masalla ama burain rutubetinden acamadikki
seyrettigim 4 kus var su an
dumanlardan bir disi sokuldu ama daha 1,5 aylik , masallah sesi tabani var ve bol taklali ayni o benim videodaki dumanli disi gibi oyunu olucak ama once bi tuyunu falan duzsun havada duzelirse izleriz insallah.
cakmaklar acayip bol taklali 5 - 15 atiyolar ama iki tanesini deli taklada kaybettim, cok asiri yukseliyolar, sanirim atmaca aldi, birnide kaybetmistim 3 gun sonra kndini yalpalayarak geldi. tam senin kisin ucucak kuslar.
mavilaer erol abinin isvicreden gelen pedelilerinden kirma. beyazlarda erol abinin beyazini soyu ama damar biraz agir o yuzden onlari karistirmadan olmuyolar cok aile ici esleme oldu damar kaybomasin diye oyle yaptim. ama beyazlari yabaniye vur yavru fisekliyo:)
sen daha gormedin bu kirma perdelilerden cikan bir kara cakmaklimi turkiyeden gelen son dumana vurdum, altindan iki tane patlican gibi kara dumanli cikti bakalim oyunlari nasil olcak. bende potensiyeli cok iyi olan 30 a yakin yavru var hepsini ucuruyom bakalim
- Dr. Sedat
16/11/2010, 1:05 am
selamlar
hepinizim kurban bayrami mubarek olsun arkadaslar
hayirli bayramlar
saygilar
hepinizim kurban bayrami mubarek olsun arkadaslar
hayirli bayramlar
saygilar
2/12/2010, 8:59 pm
sedat hocam maşallah hayvanlar güzel avrupada bende kaldım alıcı kuş alıyor diyorlar sıkıntıları buymuş dostlarımızın..selamlar hoşcakalınız...
- Dr. Sedat
2/12/2010, 10:45 pm
Ve aleykum selam pulcuk bey
tesekkur ederim, elimizdekilerin en iyisi bunlar. evet sormayin atmaca mayistan eylule kadar yok ama
oteki aylarda kumes actirmaz. biz avrupali kusculara gore sansliyiz , amerika kitasinda yuksekte alan pregrine atmacasi denilen uzun kanatli siyah atmaca burda nesli tukenmek uzere:) ama obur sahin gibi olanlar gerekirse elinde aliyorlar:)
saygilar
tesekkur ederim, elimizdekilerin en iyisi bunlar. evet sormayin atmaca mayistan eylule kadar yok ama
oteki aylarda kumes actirmaz. biz avrupali kusculara gore sansliyiz , amerika kitasinda yuksekte alan pregrine atmacasi denilen uzun kanatli siyah atmaca burda nesli tukenmek uzere:) ama obur sahin gibi olanlar gerekirse elinde aliyorlar:)
saygilar
- Dr. Sedat
9/2/2011, 5:04 am
Kuslarin yerde cekilmis bir videosu yazdan kalma
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2