SEDAT YARDIMCI (KANADA) - Sayfa 2 411k

Join the forum, it's quick and easy

SEDAT YARDIMCI (KANADA) - Sayfa 2 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SEDAT YARDIMCI (KANADA)

+14
pulcuk
eric
KONYALI 42
seleray 51
kırıkkaleli metin
mehmet73
kuşcu_ahmet
Forum Admin
Samsunlu55
turgutusta
Kuscu-Murat
Deli Asker
Dr. Sedat
kadirsulun
18 posters
gursel
gursel
Ad Soyad : gursel inan
Forum Kayıt : 06/03/10

SEDAT YARDIMCI (KANADA) - Sayfa 2 Empty Geri: SEDAT YARDIMCI (KANADA)

9/2/2011, 7:00 pm
sedat kardesim gule gule ucur kardesim
Dr. Sedat
Dr. Sedat
Ad Soyad : Sedat Yardimci
Forum Kayıt : 05/02/10

9/2/2011, 7:05 pm
selamlar gursel bey

tesekkur ederim
gurhan18
gurhan18
Ad Soyad : GÜRHAN GÜN
Doğum Tarihi : 22/07/67
Forum Kayıt : 16/04/09

14/2/2011, 9:24 am
Merhaba Sedat kardeş dumanlıların bir başka güzel duruyolar ne dersin bilmem ama bence en güzel günlerde besle saglıklı ve bol yavrulu bir sezon dilerim inşallah dilediğin gibi performanslarıda iyi olur emeğin yağlı olsun ankara beypazarından selam ve sayğılar
Sarı memet
Sarı memet
Ad Soyad : Mehmet Altay
Doğum Tarihi : 10/10/80
Forum Kayıt : 08/06/10

8/3/2011, 11:54 am
selam sedat bey kuşlarınız çok güzel sağlıklı kümesler dilerim.ben oyun kuşu beslemiyorum ama arasıra yazılanları konuları takip etmeye çalışıyorum özellikle sizin yazdığınız yazıları takip etmeye çalışıyorum ve sizi canı gönülden kutluyorum, yazdığınız yazılardaki olgunluktan mütevazilikten ve alçak gönüllülükten dolayı, bazı arkadaşlar sizin yazdık larınızı yanlış anlayabiliyor ama o onların kaybı siz çok doğru düşünüyor doğru yazıyorsunuz keşke herkez sizin gibi mantıklı düşünebilse.saglıklı ve bol yavrulu bir sezon geçirmeniz dileğiyle karamandan selamlar.
Dr. Sedat
Dr. Sedat

10/3/2011, 12:28 am
selamlar gurhan bey

guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim. haklisniz buyuk umitler bu sezon dumanlilarda, kismetse gorucez insallah.
Dr. Sedat
Dr. Sedat

10/3/2011, 12:38 am
Sarı memet demiş ki:selam sedat bey kuşlarınız çok güzel sağlıklı kümesler dilerim.ben oyun kuşu beslemiyorum ama arasıra yazılanları konuları takip etmeye çalışıyorum özellikle sizin yazdığınız yazıları takip etmeye çalışıyorum ve sizi canı gönülden kutluyorum, yazdığınız yazılardaki olgunluktan mütevazilikten ve alçak gönüllülükten dolayı, bazı arkadaşlar sizin yazdık larınızı yanlış anlayabiliyor ama o onların kaybı siz çok doğru düşünüyor doğru yazıyorsunuz keşke herkez sizin gibi mantıklı düşünebilse.saglıklı ve bol yavrulu bir sezon geçirmeniz dileğiyle karamandan selamlar.

Selamlar Mehmet bey

Guzel yorumlariniz ve hakkimdaki guzel dusunceleriniz icin cok tesekkur ederim, o sizin icinizin guzelligi.
Mumkun oldugu kadar, mantikli ve bildigime emin oldugumu konusurum ki etrafima yararli olabiliyim. Yanlis anlayanlar, ukala yada zubbe diye dusunenlerde oluyo ama normal, elestirinin iyiside kotusude faydalidir. Her insan herseyi bilemez, o yuzden herkez iyi bildigini paylasirsa herkes azda olsa degisk konular hakkinda bilgi sahibi olabilir. Kus konusuna gelince cok fazla bir bilgim yok, ama hala ogreniyorum, bilmedigimi soruyorum ama her duydugumuda mantigima uyuyosa degerlendiriyorum.BIliyorsunuzki akil akildan ustundur.

kuslarima gelince bu sitenin bana cok faydasi oldu, bir cok konularda oyun kusu hakkinda bilmediklerimi ogrenip uygulamaya koydum ve cok faydasini gordum. insallah bu sezon birseyleri gorucem, ama bu is sabir isi ve zaman aliyo bence en keyifli yanlarindan biride bu devamli ugrasiyosun daha iyisini bulmak icin taaki kendini tatmin edecek kuslar cikana kadar. Insallah sizde aradignizi bulursunuz.

Selamlar ve saygilar
Dr. Sedat
Dr. Sedat

2/8/2011, 4:38 am
selam arkadaslar

burda kuslara daha once nadir gorulen bir hastlaik geldi, uzun arastirmalarimdan sonra bu hastaligin adeno virus type 2 oldugunu ogrendim. tedavisi falan yok sadece takviye yapabiliyosun. sanirim yabani gocmen kuslardan geldi . cunku kanada ve kuzey amerikada cok nadir rastlanirmis hatta guvercinler icinde pek gorulmemis. hastalik 24 saat icinde olduruyo. kus once kusuyo sonra bir koyu kahverengi ve koyu yesil ishal. aksamina oluyo. enteresan tarafi bazi kuslara hic etki etmiyo benim 250 kustan 25 tanesi hasta oldu 12 si oldu. olen ve hasta olanlarin hepsi ucan kumesinden. damizliklarda hic sorun yok. kapali devamli yem yiyen kuslarda sorun olmadi. yavrualrida etkilemiyor yavrular cikip buyuyor, ama bunyesi zayif eke kuslari aninda goturuyo ele gecirdimi. su anda 4 hafta bitti sanirim 5- 6 haftada kuslar bagisiklik kazaniyomus. Bide bu adeno virusunun tyype 1 i varmis oda e- coli ile beraber oluyomus galiba ama genelde yavrulari olduruyomus ve daha cabuk geciyomus. sadece bilgilerimi paylasmak istedim. eger bilgisi olan varsa bu hastalikla ilgili lutfen bilgilerinizi paylasin

bu sene havalar burda cok asiri sicak ve rutubet kus falan ucuramadik.

saygilar
kenann
kenann
Ad Soyad : kenan demirel
Doğum Tarihi : 01/04/81
Forum Kayıt : 22/01/11

2/8/2011, 11:40 am
KUŞLARIN ÇOK GÜZEL ALLAH EMEYİNİ BOŞA ÇIKARMASIN YUVANI TEMİZ TUT YUVA ÇOK BAKIMSIZ O YUVADA HASTALIK HİÇ EKSİK OLMAZ YUVANIN TABANINA TOZ KİREÇ SEPİ VER ABİM
Dr. Sedat
Dr. Sedat

2/8/2011, 11:24 pm
selamlar kenana kardesim

haklisin o zamaan kumes cok pisti , ama temizlendi genede hatirlattigin icin sagol. haklisin kumeslerimiz temiz olmali . ama bu hastaligin pislikle bir ilgisi yok yabani kuslardan ve sicak rutubetli havain etkisi ile geldi. bu sezonu kapattirddi bana. zaten baslayamamistik sicak rutubet , hastalik derken simdide tuydeler. bu ulkede bu is cok zor ama genede ugrasiyoruz
saygilar