kötü örnekler
+10
halim kilci
Karaağaçlı Muhittin
Miharbiden
turgut59
Hilal Hüseyin Aydoğmuş
Superstar
karaseytan
İBRAHİM GÖKKAYRAK
oktay059
çevik
14 posters
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
- turgut59
Ad Soyad : turgut erdener
Forum Kayıt : 30/07/08
Geri: kötü örnekler
16/4/2010, 11:07 pm
arkadaşlar kimse yanlış anlamasın biz zaten kimin ne kuş beslediğini biliyoruz herzanda sölüyoruz herkez gönlünü okşayanı sever diye zaten günlük hayattada birbirimizi tanıyan kişileriz burda tartışma veya polemik yaratma gibi bi düşüncemiz zaten yoktur.
forumda yazılan yazılara istinaden yapılmış yorumlardır.
forumda yazılan yazılara istinaden yapılmış yorumlardır.
- çevik
Ad Soyad : çevik olça
Doğum Tarihi : 12/09/70
Forum Kayıt : 04/10/08
kötü örneklere devam.
1/7/2010, 7:05 pm
- çevik
1/7/2010, 7:39 pm
burdaki örnekleri vermem deki amaç; hatta ve hatta tüm yazdıklarım; öncelikle bursa-oynarı tanımak isteyen, yeni besleyecek olan güvercin severleri biraz olsun bilinçlendirmek ve bilgilendirmek içindir. ne yazıktırki forumlardaki bir çok bilgi gerçeği yansıtmıyo.polemik olsun diye olur olmaz yorumlar yapılıyo.ben bursa-oynarı biliyorum diyene sözümüz yok zira önyargıları ve sabit fikirleri yıkmak zordur.sözümüz bursa-oynarı tanımak isteyenedir.kimin bursa oynarı bildiğide beslediği kuştan, koyduğu fotodan bellidir.tarif etmekte bir yere kadar yeterlidir.önemli olan kuşu görsel olarak mümkünse canlı olarak görüp değerlendirmektir.bunu yaparkende gerçek oynarı ve diğer siyahbeyazı karşılaştırmak suretiyle ardaki farkları görebilme yeteneğine sahip olmak gerekir.yetenek diyorum zira yıllardır kuş bakıp hala öğrenemeyen kişileri tanıyorum.anlatıyosun ,gösteriyosun bir türlü kavrayamıyo.bakmak yetmiyo görmesini bilmek lazım. arabayı galerciye gösteriyosun nerde nekadar boya var,nekadar değişeni var 3 metreden sana söylüyo. normal biri on saat baksa bişey göremez.buda bu işe benziyo.
- RahmaN üLKer
Ad Soyad : Rahman Ülker
Forum Kayıt : 18/04/09
1/7/2010, 9:06 pm
ÇeviK eFendi;
Gayen nedir biLmiyorum ama şimdiye Kadar böyLe bir diLde konuşmadım ama kardeş bunu söyLetmeye sen mecbur ettin beni.Şu kadarını söyLeyim senin besLediğin kuşLara biz burada yavru biLe baktırmayız.O kadar çok kendine ve kuşLarına güveniyorsan aLır geLirsin kuşLarını Bursaya bu kuşun ana vatanında kime istiyorsan ona gösteririz.Sen bizim üzerimizden kendine rant eLde etmeye çaLışabiLirsin ama hiç bir zaman sen bizim meşrebimizde oLabiLeceK zat değiLsin.Sunu iyi biL ki sen bu kuşLarı rüyanda dahi göremezsin.Ben diKKat edersen kimsenin kuşu haKKında yorum yapmıyorum.Sen biLdiğini sandın şeyLeri kendine saKLa.Bundan sonra senden rica etmiyorum bizimLe doLayLı yada doLaysız hiçbir şeKiLde muhatap oLma çabası içine girmemeye diKKat et..!
aLLaH'ın seLameti üzerine oLsun...
Gayen nedir biLmiyorum ama şimdiye Kadar böyLe bir diLde konuşmadım ama kardeş bunu söyLetmeye sen mecbur ettin beni.Şu kadarını söyLeyim senin besLediğin kuşLara biz burada yavru biLe baktırmayız.O kadar çok kendine ve kuşLarına güveniyorsan aLır geLirsin kuşLarını Bursaya bu kuşun ana vatanında kime istiyorsan ona gösteririz.Sen bizim üzerimizden kendine rant eLde etmeye çaLışabiLirsin ama hiç bir zaman sen bizim meşrebimizde oLabiLeceK zat değiLsin.Sunu iyi biL ki sen bu kuşLarı rüyanda dahi göremezsin.Ben diKKat edersen kimsenin kuşu haKKında yorum yapmıyorum.Sen biLdiğini sandın şeyLeri kendine saKLa.Bundan sonra senden rica etmiyorum bizimLe doLayLı yada doLaysız hiçbir şeKiLde muhatap oLma çabası içine girmemeye diKKat et..!
aLLaH'ın seLameti üzerine oLsun...
- Miharbiden
Ad Soyad : İbrahim AKDEMİR
Forum Kayıt : 29/10/08
2/7/2010, 9:00 am
Arkadaşlar aramızda polemik yaşatacak paylaşımlardan kaçınalım. Verilen örnekleride biraz daha iyi seçerek koyabilirsek güzel olur. Son yapılan fotoğraf paylaşımı oynara kötü örnek teşkil eden fotoğraf paylaşımı niteliği taşımamaktadır. Taşıdığını düşünüyorsanız nedenlerinide yazmanız daha faydalı olacaktır.
- çevik
2/7/2010, 4:55 pm
her kimsen seviyesiz, seviyesiz yazarak biyere varamassın.ne diyosak o dur.
- RahmaN üLKer
Ad Soyad : Rahman Ülker
Forum Kayıt : 18/04/09
2/7/2010, 5:16 pm
Bak arKadaşım..
HadsizLiK ediyorsun.Sen ehLi vukuf(Sana anLamınıda yazayım zira senin anLamanda kıt beLLi ki:BİLİR KİŞİ demek) musun da senin dediğin kanun oLacak.Meydanı boş mu sandında ahKam kesiyorsun.Sen iLk önce kendi besLediğin kuşLarı koyda miLLet ibret aLıp nasıL oynar BesLenmeyeceğini öğrensin.
Biz senin qibi pazardan üstüste 5 Liraya aLınacaK sıra kuşLarı besLemiyoruz.
Sen işte bir çift kuş aLırsın beş tane kümes açarsın.Bir çift kuştan Karabaşta geLiyor beyazda geLİyor KARAKANATTA geLiyor YAŞMAKLIDA hatta hatta MÜLAKATTa geLiyor.
Bİr de utanmadan burada yazıyorsun.Bırak bari insanLarı yanıLtma.
BİR ŞEY BİLİYORSAN KONUŞ İBRET ALSINLAR BİLMİYORSAN SUSTA ADAM SANSINLAR....
HadsizLiK ediyorsun.Sen ehLi vukuf(Sana anLamınıda yazayım zira senin anLamanda kıt beLLi ki:BİLİR KİŞİ demek) musun da senin dediğin kanun oLacak.Meydanı boş mu sandında ahKam kesiyorsun.Sen iLk önce kendi besLediğin kuşLarı koyda miLLet ibret aLıp nasıL oynar BesLenmeyeceğini öğrensin.
Biz senin qibi pazardan üstüste 5 Liraya aLınacaK sıra kuşLarı besLemiyoruz.
Sen işte bir çift kuş aLırsın beş tane kümes açarsın.Bir çift kuştan Karabaşta geLiyor beyazda geLİyor KARAKANATTA geLiyor YAŞMAKLIDA hatta hatta MÜLAKATTa geLiyor.
Bİr de utanmadan burada yazıyorsun.Bırak bari insanLarı yanıLtma.
BİR ŞEY BİLİYORSAN KONUŞ İBRET ALSINLAR BİLMİYORSAN SUSTA ADAM SANSINLAR....
8/7/2010, 7:39 pm
Superstar demiş ki:İBRAHIM GOKBAYRAK BURSANIN KRALNI GÖSTERIM TRAKYADA HARBI BURSA BESLEYEN VAR BİZ BAKIYORUZ KUŞLARIMIZA DEĞERİMİZ BÜYÜK EYERKI HALA TRAKYADA BURSA BAKAN YOK DIOSAN KUMESINI ORTAYA KOY.
BİZİM BİR ZAMANLAR TRAKYA TEMSİLCİSİ (SÜPERSTARIMIZ) VARDI, HARBİ BURSA BESLEYEN DEMEYİMDE
SİYAH BEYAZ KUŞ HAKKINDA KULAKTAN DOLMA ÇAKMA ŞARKILAR BESTELEYİP KÖTÜ SESİYLE SÖYLEMEYE ÇALIŞAN ÇIĞIRIP BAĞIRIP DURUYORDU NE OLDU KENDİSİNE ACABA,
ÇAKMA KASETİ TUTMADI GALİBA ????
TURGUT ERDENER;
SÜPERSTARIMIZA GEL TEKİRDAĞ DERNEĞİNDE AÇIK HAVA DA BİR KONSER VER DEDİN SAHNEYİ TERK ETTİRDİN ADAMA, OLAN BANA OLDU BURSANIN KRALINI GÖRECEKTİM.
8/7/2010, 7:54 pm
halim kilci demiş ki:ibrahim bey trakyadaki oynarları ağzınıza alırken besmele çekin.yıllardır bu işin öncülüğünü yapmış muhittn işlekeller abimizin misafiri olursanız göreceğiniz bursa oynarlarından sonra kendi kuşundan soğursun.
AYNI GÜN ÜYE OLMUŞ VE MSJ YAZIP BİR DAHA TİRÜBÜN LERDEN KAYBOLAN, (AL BİRİ DAHA HALİM KİLCİ)
BU GİBİ KİŞİLER PARALI PROPAGANDACI LARDAN FARKLARI YOK, BİR KONUYU BİLİP SAVUNDUKLARINDAN DEĞİL, BU GİBİ KİŞİLER YALNIZCA KENDİLERİNE SÖYLENENİMİ YAZIYORLAR
YOKSA BİR ŞEYDEN ANLAMAYIP YAZAMADIKLARI KİŞİLER,
ÖRNEKLERİNİ VERDİĞİM KİŞİLERİ TAKMA İSİMLERLE SAHNEYE ÇIKARIP YAN SANAYİLER ADI ALTINDA ÇIĞIRANLARMI VAR ????
- çevik
12/7/2010, 4:34 pm
her zaman dile getirdiğim gibi. buraya zaman ayırıp bişeyler aktarıyorsak bursa-oynar kuşuna olan merak ve sevgimizdendir.bu kuşun daha doğru şekilde anlaşılıp,tanınması içindir.yanlışın neresinden dönülürse kardır.gördüğümüzüde açık açık yazıyoruz.yanlış olana bravo deyip geçmek,insanları kandırmaktır.tabiki iyi,güzel,doğru olanıda belirtip, tebrik ediyoruz.
evet ibrahim bey haklısınız herhalde arı kovanına çomak sokuyoruz.
bu arada örnek verdiğiniz kişileride;cevap yazacak değerde görmüyorum.
evet ibrahim bey haklısınız herhalde arı kovanına çomak sokuyoruz.
bu arada örnek verdiğiniz kişileride;cevap yazacak değerde görmüyorum.
28/7/2010, 10:53 am
ÇEVİK bey
Herşeye böyle ŞAKŞAK yapsak bizden iyisi olmaz AMA YAPMIYACAZ ÇÜNKÜ GERÇEK DOĞRULAR TEKTİR YANILTILAMAZ.
Herşeye böyle ŞAKŞAK yapsak bizden iyisi olmaz AMA YAPMIYACAZ ÇÜNKÜ GERÇEK DOĞRULAR TEKTİR YANILTILAMAZ.
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3