MEHMET YAPICI (CİZRE)
+69
Gumusler
caparci rifat
DARK BLUE
Abdullah
BOTAN
innuendo
hayrullah
zeyni
hıdır kurtay
TRAKYALI cCc
MURAT TEKER
Corby
dego
kuscugsgs
fırın ustası
osman_hoca
bayram kavaklı
bora özmen
sait
mirocu1
gebzeli miskici ali
Mccarthy
turan o.ç
mardinli hakkı
yavuzduman
emiralioğlu
musamamoste
tyc_tyc
Atalay36
batmanlı ikram
osman_kara
mesutpp
Sakallı Sadık
zekerıya72
zaralıemrah
adem42
Kuscu-Murat
ligo61
tesla
kerimikiz1953
posta278
seref7272
izmirli erman
seleray 51
yt
harun yerli
asi_yürek
hakkihacioglu
cemal girasun
iktibas
ihsan_69_
ES_ES_AHMET
KOSOVALIOKTAY
ekmekci nihat
mustafa güler
ronya
kasım
kerim kalkan
bahomiskin
ert-bil
asi_devrimci
cihantje
soner
cabir
mardinlisamet
NİMET USTA
metoo19
Forum Admin
mehmet73
73 posters
- mehmet73
Ad Soyad : mehmet yapıcı
Forum Kayıt : 04/03/10
MEHMET YAPICI (CİZRE)
1/4/2010, 7:44 am
ALLAH BÜTÜN ARKADAŞLARIN EN SEVDİĞİ TÜRÜN ENGÜZELİNİ EN İYİ ŞEKİLDE BESLEMEYİ ,UÇURMAYI VE TÜRETMEYİ NASİP ETSİN
CİZREDEN MEHMET USTA......HERKESE SELAMLAR SEVGİLER .....0537 473 45 84
mehmet73 & mardinlisamet kardeşler
Go to ImageShack® to Create your own Slideshow
.........................................................................LETIĞ............................................................................
.........................................................................LETIĞ..............................................................................
.........................................................................LETIĞ.............................................................................
..........................................................................LETIĞ..............................................................................
..........................................................................LETIĞ..............................................................................
..........................................................................LETIĞ.............................................................................
..........................................................................LETIĞ............................................................................
..........................................................................LETIĞ..........................................................................
..........................................................................LETIĞ...........................................................................
..........................................................................LETIĞ...........................................................................
.........................................................................LETIĞ............................................................................
.........................................................................LETIĞ.............................................................................
[img][/img][flash][/flash][flash][/flash][flash]snc7/394028_206671796085711_100002286762520_436092_58384571_n.jpg[/flash]
CİZREDEN MEHMET USTA......HERKESE SELAMLAR SEVGİLER .....0537 473 45 84
mehmet73 & mardinlisamet kardeşler
.........................................................................LETIĞ..............................................................................
..........................................................................LETIĞ.............................................................................
..........................................................................LETIĞ............................................................................
..........................................................................LETIĞ..........................................................................
[img][/img][flash][/flash][flash][/flash][flash]snc7/394028_206671796085711_100002286762520_436092_58384571_n.jpg[/flash]
- mehmet73
Geri: MEHMET YAPICI (CİZRE)
2/4/2010, 7:08 am
evet onları kardeşimize gönderdik allah bol yavru almasını nasipetsin inşallah
- metoo19
Ad Soyad : mmm
Doğum Tarihi : 30/08/77
Forum Kayıt : 08/02/09
2/4/2010, 7:11 am
olsun dostum nedemek senin benim mi var aramızda ben biliyorum ki istediğimi senin kümesinden gelsem oraya alırım aramızda lafı olmaz............mehmet73 demiş ki:evet onları kardeşimize gönderdik allah bol yavru almasını nasipetsin inşallah
- NİMET USTA
Ad Soyad : NİMET USTA
Doğum Tarihi : 15/12/86
Forum Kayıt : 21/02/10
2/4/2010, 12:15 pm
vay mehmet usta sen buralara uğrarmıydın atmışsın kıralları hayırlı olsun çok çok orjinal ve super kuşlar vala usta kendim gözle görmeseydim inanmicaktım bence bu kuşlar resmindende daha güzel ALLAH bol sağlıklı yavru nasip etsın ALLAH nazardan saklasın olsun
2/4/2010, 12:47 pm
HOŞ GELDİNİZ ÜSTADIM ALLAH BOL YAVRU NASİP ETSİN BÜTÜN KUŞLAR HAKATEN ÇOK GÜZEL MAŞALLAH BU İŞİ GERÇEKTEN EMEK VERİP PROFERSİYONELCE YAPAN ÜSTATLARIMIZDANSINIZ EMEĞİNİZE SAĞLIK ....
- cabir
Ad Soyad : ZAFERKARAGOL
Forum Kayıt : 16/11/09
2/4/2010, 7:41 pm
maşallah emeginize saglık çok güzeller
- mehmet73
3/4/2010, 11:46 am
çok teşekürler cabir kardeşim allah daha iyilerini sana da nasip eder umarım
- soner
Ad Soyad : soner uğuz
Doğum Tarihi : 02/03/80
Forum Kayıt : 11/04/09
3/4/2010, 8:20 pm
- mehmet73
4/4/2010, 3:37 pm
çok tşkr. ederim soner kardeş gösterdiğiniz ilgi için ALLAH en güzellerini size ve dostlara nasip etsın.
- cihantje
Ad Soyad : CIHAN SAZAK
Doğum Tarihi : 08/12/82
Forum Kayıt : 02/08/09
5/4/2010, 12:39 am
MASALLAH!!!! SÜBHANALLAH!!! MEHMET ABICIGIM.. KUSLARIN ÇOOOOOOK GÜZEL!! BEK FENAAAA DURUYORLAR!!
- mehmet73
5/4/2010, 6:15 am
Aşıklar Diyarı MEM U ZİN Kentinden Kucak Dolu Sevgiler CİHAN Kardeşim Bütün HOLLANDA da ki gurbetçi kardeşlerimize sevgiler saygılar
- asi_devrimci
Ad Soyad : ayhan sert
Forum Kayıt : 05/04/10
5/4/2010, 6:50 am
merhaba üstadım öncelikle bu muhteşem eserleriniz için çok teşekkürler bunlar olağanüstü kuşlar ellerinize sağlık senin gibi değerli kuşçu arkadaşlarrımızı aramızda görmek çok güzel senin gibi gizli kalmış hazinelerinde tüm eski kuşçu arkadaşlarıda aramızda görmekten mutluluk duyarız [code][quote]
- mehmet73
5/4/2010, 7:20 am
çok teşekürler canım kardeşim bizde kendi çapımızda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz doğrusu uzunyıllara dayanan emeklerimizn boşa çıkmamış olduğunu görüp siz değerli dostların beğenisini kazanmak bizide çok mutlu ediyor umarım daha iyileri sizin olur allah emeklerinizi boşa çıkarmasın hayırlı günler.
- ert-bil
Ad Soyad : Ertan BİLGİN
Doğum Tarihi : 23/08/81
Forum Kayıt : 17/09/08
5/4/2010, 11:12 am
Maşallah bakımlı kuşlar.
- mehmet73
5/4/2010, 12:43 pm
tşkr. ederim ertan kardeşim ondan daha güzelleri sanada nasip olur işalah
- bahomiskin
Ad Soyad : BAHRİ ALKAN
Doğum Tarihi : 25/10/65
Forum Kayıt : 23/11/09
5/4/2010, 8:28 pm
BİLECİKTEN SAYGI VE SELAMLAR
- mehmet73
6/4/2010, 1:09 pm
ALLAH DAHA İYİLERİNİ SİZLEREDE NASİP ETSİN KARDEŞİM YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKÜRLER
- soner
Ad Soyad : soner uğuz
Doğum Tarihi : 02/03/80
Forum Kayıt : 11/04/09
6/4/2010, 8:38 pm
bir bakıyorum çevirip bidaha bakıyorum MAAŞALLAH.
- mehmet73
7/4/2010, 1:29 pm
YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKÜRLER ARKADAŞLAR
- NİMET USTA
10/4/2010, 11:15 am
SLM MEHMET USTA MAŞALLAH ÇOK ÇOK GÜZELLER BAKTIKÇA BAKASI GELİYO İNSANIN OLSUN.
10/4/2010, 12:14 pm
maşallah allah tüyleri kadar yavru nasip eder inşallah hayırnı görürsün üstadım nimet usta çok haklı hakaten insan baktıkça bakası geliyor
- kerim kalkan
Ad Soyad : kerim kalkan
Forum Kayıt : 24/12/09
10/4/2010, 6:51 pm
bukadar güzellik biaraya nasıl toplanır maşallah darısı bizede nasip olur inşallah
- NİMET USTA
11/4/2010, 8:27 am
MAŞALLAH USTAM BU ALEMİN KIRALI SENSIN KIRARLAR ÖNDEN GİDER ORJİNAL LETIĞ DEDİĞİMİZ BUDUR İŞTE HAYRNI GÖR ALLAH BOL SAĞLIKLI YAVRU NASİP ETSIN
- kasım
Ad Soyad : kasım şahin
Doğum Tarihi : 25/11/82
Forum Kayıt : 09/04/10
11/4/2010, 12:21 pm
MEHMET KARDEŞ KUŞLARIN GÜZELDE BUNLARIN TAKIMININ GÜNAHI NEDEİR SATMAYI DÜŞÜNÜYORMUSUN CEVAP BEKLİYORUM
- mehmet73
11/4/2010, 4:16 pm
KERİM KARDEŞİM BİZDE KENDİ ÇAPIMIZDA UZUNYILLARDIR BÜ TÜRÜ BESLİYORUZ BUNLAR UZUN YILLARIN VE SINIRIN DİERTARAFINDAN BİN BİR GÜÇLÜKLE GETİRDİĞİMİZ GÜZELLERİMİZ UMARIM DAHA İYİLERİ SİZE NASİP OLUR .
İNTERNET ORTAMIYLAN YENİ YENİ TANIŞTIK VE SAĞOLSUN TÜRKİYE GÜVERCİN FORMU YETKİLİLERİ SAYESİNDE SİZ VE SİZİNGİBİ DEĞERLİ DOSTLARLA TANIŞTIK VE ÇOK MEMNUN OLDUK SİZ DEĞERLİ GÜVERCİN SEVER KARDEŞLERİMİZE VE BU İLETİŞİMİ SAĞLAYIP BU İMKANLARI BİZE VEREN DEĞERLİ FORUM YETKİLİLERİNE YÜREKTEN TEŞEKÜR EDER HAYATINIZDA BAŞARILAR DİLERİM
İNTERNET ORTAMIYLAN YENİ YENİ TANIŞTIK VE SAĞOLSUN TÜRKİYE GÜVERCİN FORMU YETKİLİLERİ SAYESİNDE SİZ VE SİZİNGİBİ DEĞERLİ DOSTLARLA TANIŞTIK VE ÇOK MEMNUN OLDUK SİZ DEĞERLİ GÜVERCİN SEVER KARDEŞLERİMİZE VE BU İLETİŞİMİ SAĞLAYIP BU İMKANLARI BİZE VEREN DEĞERLİ FORUM YETKİLİLERİNE YÜREKTEN TEŞEKÜR EDER HAYATINIZDA BAŞARILAR DİLERİM
- ronya
Ad Soyad : zuhal tan
Doğum Tarihi : 10/07/73
Forum Kayıt : 28/10/08
16/4/2010, 8:38 am
maşllah abi kusların çok güzel
- mehmet73
16/4/2010, 9:27 am
RIZA KARDEŞİM ASLINABAKARSAN SON DÖNEMLERDE KUŞSEVER KARDEŞLERİMİZİN ARASINDA KULAĞA HOŞ GELMEYEN TABİRİ CAİZSE ( KUŞÇULUK TİCARETİ ) DİYE BİR TABİR KUNLANILIYOR BU TABİR BENİMDE KULAĞIMA HOŞ GELMİYOR DOĞRUSU Kİ SİZ DE BİLİRSİNİZ Kİ ESKİDEN KİMSE KUŞUNU SATMAZ VE HATTA PAHA BİLE BİÇMEZDİ GERÇEKTENDE OKUŞUN BÜYÜMESİ UÇMASI SÖKÜLMESİ CİDDİ EMEKLER HARCANARAK YAPILIRDI BUNDANDIR Kİ KİMSE KUŞUNU SATMAZDI KUŞU GÖZÜNDE ÇOK DEĞERLİ İDİ ANCAK KUŞUNDAN DAHA DEĞERLİ DOSTLARIN A HEDİYE EDERDİ.SİZİ TENZİ EDERİM LÜTFEN BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN AMA ŞİMDİ HİÇ TANIMADIĞIMIZ SANAL ORTAMDA YAZIŞTIĞIMIZ NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN İNSANLARA GÜVENİP KANIP DİYALOĞA GİRİYORUZ VE MAALESEF ÇOĞUKEZ ALIŞ VERİŞLERİMİZDE HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRUYORUZ AMA BUNUN NEDENİ GERÇEKTEN BU İŞİ PARA İÇİN YAPAN VE YALAN DOLANLA YENİ TANIDIKLARI İNSANLARI HEMEN NEŞİKLDE DOLANDIRABİLECEKLERİNİ DÜŞÜNEN ACINASI İNSANLAR YÜZÜNDEN DİR BUNDANDIRKİ KUŞÇULUK TİCARETİ KÖTÜ BİR İZLENİM BIRAKMIŞ ARAMIZDA.
BEN YILLARDIR BU TÜRÜ BESLİYOR, ÖZENLE KORUYOR VE BİN BİR TÜRLÜ GÜÇLÜKLE SINIRIN DİĞER TARAFINDA YANİ MUSULDAN VEYA ERBİLDEN
GETİRİYORUM VE ZEVKİM İÇİN KENDİ ÇAPIMDA TÜRETİP UÇURUP YETİŞTİRİCİLİĞİNİ YAPIYORUM SİZDE BİLİRSİNİZKİ BUTÜR SADECE BİZİM DOĞU VE GÜNEYDOĞUDAKİ SINIRA YAKIN İLLERİMİZDEN MEVCUT DOLAYISIYLA SİZ BATITAKİ KARDEŞLERİMİZ MAALESEF BU TÜRÜN GÜZELİNDEN İYİSİNDEN SAF KANINDAN FAYDALANAMIYORSUNUZ ANCAK BAĞLANTILARI DOSTLARI OLAN ARKADAŞLAR DIŞINDA .GÖNÜL HERKESİN EMEĞE SAYGILI OLMASINI İSTERDİ AMA MAALESEF ARK NİYETLİ KİŞİLER ÇOK DOLAYISIYLLA İSTEMEYEREKTE OLSA ARTIK ALIŞVERİŞLERDE PARA KUNLANILIYOR BU PARA TABİKİ BU EMEKLERİN HAKKI DEĞİLDİR KENDİNİ BİLEN İNSANLAR İÇİN AMA ENAZINDAN KİŞİ HAYALKIRIKLIĞINA UĞRADIĞI ZAMAN OLAYIN MADDİ BOYUTU AZ DA OLSA MASRAFLARINI KARŞILAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM .
UZUN LAFIN KISASI PARAYI BURADA BİR ARAÇ OLARAK KUNLANMAK VE DOSTLUĞA ÖNEMVERMEK ÇOK ÖNEMLİ LAFI ÇOK UZATIM KUSURABAKMAYIN AMA BUGÜNE KADAR TANIŞTIĞIM DOSTLARIN YAKINMASINDAN DOLAYI VE EN AZINDAN BU TÜRÜ BESLEYEN VE BU BÖLGEDE YAŞAYAN BİRİ OLARAK BÖYLLE BİR AÇIKLAMA GEREĞİ DUYDUUM .
UMARIM SEVDİĞİNİZ TÜRÜN ENGÜZELİNİ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE BESLER HAYATINIZDA HERDAYİM BAŞARILI OLURSUNUZ ..
AŞIKLAR DİYARI CİZREDEN SELAMLAR SAYGILAR .MEHMET USTA..........
BEN YILLARDIR BU TÜRÜ BESLİYOR, ÖZENLE KORUYOR VE BİN BİR TÜRLÜ GÜÇLÜKLE SINIRIN DİĞER TARAFINDA YANİ MUSULDAN VEYA ERBİLDEN
GETİRİYORUM VE ZEVKİM İÇİN KENDİ ÇAPIMDA TÜRETİP UÇURUP YETİŞTİRİCİLİĞİNİ YAPIYORUM SİZDE BİLİRSİNİZKİ BUTÜR SADECE BİZİM DOĞU VE GÜNEYDOĞUDAKİ SINIRA YAKIN İLLERİMİZDEN MEVCUT DOLAYISIYLA SİZ BATITAKİ KARDEŞLERİMİZ MAALESEF BU TÜRÜN GÜZELİNDEN İYİSİNDEN SAF KANINDAN FAYDALANAMIYORSUNUZ ANCAK BAĞLANTILARI DOSTLARI OLAN ARKADAŞLAR DIŞINDA .GÖNÜL HERKESİN EMEĞE SAYGILI OLMASINI İSTERDİ AMA MAALESEF ARK NİYETLİ KİŞİLER ÇOK DOLAYISIYLLA İSTEMEYEREKTE OLSA ARTIK ALIŞVERİŞLERDE PARA KUNLANILIYOR BU PARA TABİKİ BU EMEKLERİN HAKKI DEĞİLDİR KENDİNİ BİLEN İNSANLAR İÇİN AMA ENAZINDAN KİŞİ HAYALKIRIKLIĞINA UĞRADIĞI ZAMAN OLAYIN MADDİ BOYUTU AZ DA OLSA MASRAFLARINI KARŞILAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM .
UZUN LAFIN KISASI PARAYI BURADA BİR ARAÇ OLARAK KUNLANMAK VE DOSTLUĞA ÖNEMVERMEK ÇOK ÖNEMLİ LAFI ÇOK UZATIM KUSURABAKMAYIN AMA BUGÜNE KADAR TANIŞTIĞIM DOSTLARIN YAKINMASINDAN DOLAYI VE EN AZINDAN BU TÜRÜ BESLEYEN VE BU BÖLGEDE YAŞAYAN BİRİ OLARAK BÖYLLE BİR AÇIKLAMA GEREĞİ DUYDUUM .
UMARIM SEVDİĞİNİZ TÜRÜN ENGÜZELİNİ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE BESLER HAYATINIZDA HERDAYİM BAŞARILI OLURSUNUZ ..
AŞIKLAR DİYARI CİZREDEN SELAMLAR SAYGILAR .MEHMET USTA..........
- mustafa güler
Ad Soyad : mustafa güler
Forum Kayıt : 08/04/10
16/4/2010, 7:26 pm
s.a mehmet abi sen daha iyisini yapana kadar en iyisi bu galiba bol yavrulu günler dileğiyle cizreye selamlar !!!MAŞALLAH!!!
17/4/2010, 6:09 am
üstadım sizi taktirediyor söylediklerinize yürekten katılıyorum gerçekten çok iyi yazmış ince noktalara değinmişsiniz sizingibi olgun kendini bilen insanları bu camiada görmek gerçekten enazından güvercin sever biri olarak benim için bir mutluluk kaynağıdır sizin gibi üstatları her zaman aramızda görmek isteriz ki bu bu mahsum hobi halk arasında basit aylakların uğraştığı bir işten çıksın kendini bilen bey efendilerin hobisi olarak anılsın ....
Saygılarımla kendinize çok iyi bakın
Saygılarımla kendinize çok iyi bakın