MEHMET YAPICI (CİZRE) - Sayfa 6 411k

Join the forum, it's quick and easy

MEHMET YAPICI (CİZRE) - Sayfa 6 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MEHMET YAPICI (CİZRE)

+69
Gumusler
caparci rifat
DARK BLUE
Abdullah
BOTAN
innuendo
hayrullah
zeyni
hıdır kurtay
TRAKYALI cCc
MURAT TEKER
Corby
dego
kuscugsgs
fırın ustası
osman_hoca
bayram kavaklı
bora özmen
sait
mirocu1
gebzeli miskici ali
Mccarthy
turan o.ç
mardinli hakkı
yavuzduman
emiralioğlu
musamamoste
tyc_tyc
Atalay36
batmanlı ikram
osman_kara
mesutpp
Sakallı Sadık
zekerıya72
zaralıemrah
adem42
Kuscu-Murat
ligo61
tesla
kerimikiz1953
posta278
seref7272
izmirli erman
seleray 51
yt
harun yerli
asi_yürek
hakkihacioglu
cemal girasun
iktibas
ihsan_69_
ES_ES_AHMET
KOSOVALIOKTAY
ekmekci nihat
mustafa güler
ronya
kasım
kerim kalkan
bahomiskin
ert-bil
asi_devrimci
cihantje
soner
cabir
mardinlisamet
NİMET USTA
metoo19
Forum Admin
mehmet73
73 posters
mehmet73
mehmet73
Ad Soyad : mehmet yapıcı
Forum Kayıt : 04/03/10

MEHMET YAPICI (CİZRE) - Sayfa 6 Empty Geri: MEHMET YAPICI (CİZRE)

11/10/2010, 11:26 am
bayram kardeş çok sağol MEHMET YAPICI (CİZRE) - Sayfa 6 582302429
mehmet73
mehmet73

11/10/2010, 12:08 pm
osman hocam sağolun MEHMET YAPICI (CİZRE) - Sayfa 6 582302429
fırın ustası
fırın ustası
Ad Soyad : ali paşa salman
Doğum Tarihi : 28/02/78
Forum Kayıt : 29/12/08

18/10/2010, 8:57 pm
mehmet bey maşallah güzel kuşlarınız var allah nazardan saklasın gümüşlerden satılık takımınız varmı
mehmet73
mehmet73

19/10/2010, 9:09 am
ALLAH razı olsun sanada nasip olur inşalah satılık damızlık var kardeş
zaralıemrah
zaralıemrah
Ad Soyad : emrah
Forum Kayıt : 08/06/10

21/10/2010, 1:45 am
mehmet abı bunlardan uçurmuyormusunuz ??
mehmet73
mehmet73

21/10/2010, 6:20 am
kardeşim bir kısa gaga hazırlıyorum 15 gündür oyuna girmiş inşallah onuda şahine kaptırmasak bu yıl çok fire verdi nasip
zaralıemrah
zaralıemrah

21/10/2010, 7:01 pm
ALLAh gönlune göre versın emeklerıne değer inş
mehmet73
mehmet73

22/10/2010, 5:46 am
çok sağol kardeşim senin kuşlarında güzel hakının kuşlarının damarı yanılmıyorsam
zaralıemrah
zaralıemrah

22/10/2010, 7:09 am
ewet abı hakkı abının gumuşlerınden beslıyoruum bende uçum olarak konya havacısı beslıyorum
mehmet73
mehmet73

22/10/2010, 11:05 am
hakkı kardeşim deyerli bir insan kuşlarıda kaliteli bin hayrını gür beni sade musul hem kostum ayrıca saf kan musul oyun kuşu besliyorum inşalah resimleri siz deyerli dostlarla paylaşırım yakında allah güzel günlüne güre versin emre kardeş
zaralıemrah
zaralıemrah

22/10/2010, 11:06 pm
abı ben ınanmıyorum bu musul kuşlarının bızım kuşlarımız kadar oyun yapıcağına
samır ercumentın mırosu uçtu oynamadı zekı baranın risasi de uçtu o da oynamadı şimdı hakkı abının gumuşlerden de uçurucam bakalım onlar ne yapıcak yanı musul kuşundan oyun kuşu olmuyor olsa zaten butun mardın musul kuşu kuşu uçururdu değilmı king
mehmet73
mehmet73

23/10/2010, 8:10 am
deyerli merakçı kardeş ben yılardır musul kuşu beslerim musul kuşçusu çoğu kırılmış sebebi renk fizik yılardır mardin bülgesinden kuş giti oralara çorumdan ve ankaradan gelip oraya gütüren oldu baksana ne hale gelmiş boy ve paç musul kuşu bu deyil eyer kırılmış kuşta oyun arıyorsak ne kadar doğru adamlar şimdi miroya boy vermek için posta kuşu aynen miro rengi ve güyüs kınalı postaları var onlarla kırdırıyor bu sana ne oyun yapar .sana bir ünerim.kısa bacaklı uzun boyunlu iri kafalı kısa gagalı kuşu uçur eyer oynun kıralını gürmesen yanlız biraz geç baş gelir çok çok uzun kaçar ve bol taklalıdır gümüşe gelinc elinde mühürlü bir kuş gürdüm onu dene.....ben aslen mardinliyim..musul kuşunun sıtandartı ayrıdır mardinin ayrıdır mardineden kuş gitiyi gibi musuldanda kuş gelmiş burdada kırılma çok olmuş eyer öyle olmasaydı bu arayış neden ve bunca emek ve alın teri iyi kuş parayla satın alınmaz ben musul kuşun hastasıyım 70 kuşum var hepsini tek tek yavru alıp uçuruyorum ve kendini kanıtlamış kuşlarım var çabam saf kırılmamış kuşu çıkarmak inşallah oda olur
zaralıemrah
zaralıemrah

24/10/2010, 1:26 am
abı elımdekılerın 3 üde mühürlü ama ben bunlarla vakıt kaybedemem dediğin gıbı kırılmış kuşlar ihtımal vermıyorum bunların oyun yapacaklarına dediğin gibi ıyı kuş parayla satın alınmaz çok şukur uçunca oyun yapıcak kuşlarım var bu gumuşunde ıyısını ararsak halımız duman olur bırakalım onuda tuccarları beslesın
mehmet73
mehmet73

24/10/2010, 12:41 pm
TÜCARIN ELİNDE KUŞ OLAMAZ MERAKÇIDA KUŞ OLUR KUŞLARIN GÜZELDİR ARAMANA GEREK YOK KENDİNE İYİ BAK HERŞEY GÜNLÜNCE OLSUN KARDEŞ
zaralıemrah
zaralıemrah

24/10/2010, 9:34 pm
sız bu durumda merakçımı oluyorsunuz tuccarmı ??
metoo19
Ad Soyad : mmm
Doğum Tarihi : 30/08/77
Forum Kayıt : 08/02/09

25/10/2010, 5:20 am
MEHMET YAPICI (CİZRE) - Sayfa 6 3419840488
mehmet73
mehmet73

25/10/2010, 7:48 am
kardeş ben sana kuş satmaya çalışmıyorum sana satacak kuşum yok zaten ben her kuşu beslemem satığım olmuştur oda dosta vermişim yavru fazla olmuştur yersıkıntısından dolayı hem satmak kabahat deyil yanlız toplu halde satmam satığım kuşu ünce kendime alırım sonra dostuma veririm ben merakçıyım sen kaç soru sordu yardımım olur diye cavapladım bakıyorum konunun dışına çıkıyorsun.....selametle kal kardeş
mehmet73
mehmet73

25/10/2010, 7:51 am
meto kafanı kurclayan ne bence beni az buçuk tanırsın kardeş
metoo19
Ad Soyad : mmm
Doğum Tarihi : 30/08/77
Forum Kayıt : 08/02/09

25/10/2010, 8:39 am
mehmet73 demiş ki:meto kafanı kurclayan ne bence beni az buçuk tanırsın kardeş
sen değilsin kafamı kurcalayan kendim kendime düşünüyorum acaba merakçımıyım tüccarmıyım tüccarım desem sen diyorsunki iii kuş olmaz tüccarda ama bende ii kuş var demekki ben hem tüccar hemde merakçıyım....senin damızlıklarına saygım çokdur bilirsin üstadım eme veriyorsun ..
mehmet73
mehmet73

25/10/2010, 11:03 am
metin kardeş herşeyden ünce sen bir esnafsın esnaf demek saygın adam demektir çok deyerli esnaf memur iş adamı bu kuşlara günül vermiştir ve bir hobi olarak beslerler ve çok kütü huylardan alı koyuyor mesala ben kendim hayata kahve ortamına girmem boş vaktimi kuşlarla geçiririm ve tüm sıtres sıkıntım gider hele güzel bir kuş uçurursam sanki tüm dünya malı benimiş ve inanıyorum çoğu arkadaşlar üyle düşünüyordur .....tücar meselesi kimse üstüne birşey almasın benid yanlış anlamayın .....öyleleri var bir kuş satmak için bin yalan atar sade işi gücü kuş ne aylesini bilir ne dostunu artık bunlara ne denir bilmiyorum bazen hiç yazı yazmayayım diyorum.ya biz kendimizi ifade edemiyoruz maksat kimseyi kırmamak kırıcı birşey yapmamak birşeyler paylaşmak ben isterimki senin gibi kuş sevdalısı arkadaşlarla dostluk kurmak ha bu çoRum ha bu avrupa olmuş insanlar dostlarıyla arkadaşlarıyla vardır o yüzden bu tür fasa fiso şeyler boştur beni yanlış anlama .EMRE KARDEŞ SENDE YANLIŞ ANLAMA..SYGILAR
kuscugsgs
kuscugsgs
Ad Soyad : gökhan uzun
Forum Kayıt : 08/03/10

25/10/2010, 7:42 pm
güzel konustun mehmet abi masallah
zaralıemrah
zaralıemrah

25/10/2010, 10:38 pm
mehmet73 demiş ki:kardeş ben sana kuş satmaya çalışmıyorum sana satacak kuşum yok zaten ben her kuşu beslemem satığım olmuştur oda dosta vermişim yavru fazla olmuştur yersıkıntısından dolayı hem satmak kabahat deyil yanlız toplu halde satmam satığım kuşu ünce kendime alırım sonra dostuma veririm ben merakçıyım sen kaç soru sordu yardımım olur diye cavapladım bakıyorum konunun dışına çıkıyorsun.....selametle kal kardeş

benım senden kuş alma gıbı bır nıyetım yok almak ıstediğim kuşlarıda sız bulamazsınız ben meraktan sordum merakçımısın dıye
mehmet73
mehmet73

26/10/2010, 6:26 am
negüzel işte bulduğun güzel kuş bin hayrını gür insanlar sevdiyini güzel gürür sağlıklı bol yavrulu kümesler dilerim
mehmet73
mehmet73

26/10/2010, 6:30 am
DEYERLİ GÜKAN KARDEŞ ALLAH GÜNLÜNE GÜRE VERSİN ALLAH KAZALARDAN BELALARDAN ESİRGESİN SAYGILAR
ES_ES_AHMET
ES_ES_AHMET
Ad Soyad : Ahmet
Forum Kayıt : 01/10/09

26/10/2010, 8:32 pm

Mehmet Ustam Selamun Aleykum........

Paslasamiyoruz Bu Aralar Umarim iyisin dir Yarularin da slayt gosterimini Birakmissin Masallah cok Guzeller Sagliklik Kalir lar ins..
Mirolarin Nasil Umdugun Gibi Yavru aldin ins Tekrar Selam ve Saygilar...
mehmet73
mehmet73

29/10/2010, 11:14 am
çok deyerli ve saygı duyduğum ahmet kardeş allahın selameti seni ve aylene ve dos bildiyin herkese olsun ...iş güç ekmek aslanın midesine düşmüş okadar sorunlar çoğalmışki yinede şükür yaradana senin gibi dostlar sağolsun senin gibi dostlarla kunuşmak her sorunu unuturuyor..dostum ve dostlar sağolsun.ahmet kardeş ben hemen hemen musul kuşu olarak bir çif beslerim miro ve gümüş ayrı bir sevgisi var bu sezon iyi yavru aldım am bizim buralarda ilaç sıkıntısı var çoğu üldü dışardan ilaç günderdiler inan boyadan başka birşey deyil ve çoğu damızlık kuşlarım o ilaçlardan dolayı üldü neyse sağlık olsun sende durum nasıl iyidir inşallah şimşek hızıyla sevgi ve saygılarımı sunarım tüm güzelikler seni olsun DOST MEHMET YAPICI (CİZRE) - Sayfa 6 3149687655
posta278
posta278
Ad Soyad : ferhat avcı
Doğum Tarihi : 28/04/86
Forum Kayıt : 27/04/10

29/10/2010, 3:09 pm
mehmet abi sen vaktini böyle boş harcıyorsun bırak arkadaşlarkendi bildiklerini beslesinler senden akıl alıyorlar sonra senin kuşçuluğunu beğenmiyorlar
ES_ES_AHMET
ES_ES_AHMET
Ad Soyad : Ahmet
Forum Kayıt : 01/10/09

29/10/2010, 9:15 pm

Mehmet DOSTUM Hamdolsun Olana Malum Bizimki Gurbetçilik Ama sukur kendi isim Yinede Tabiki Rizik davasi Helalinden Olsun çabasi ile çalisiyoruz.
iyi Dileklerin icin Ayrica tsk Ederim Umarim Sen Ve sevdiklerinde iyidir dilegimiz bu ALLAH ne Dostumuza ne DUsmanimiza Keder Vermesin Gerisi olum lu dunyada Hal olur...
Kuslara Gelince Mirolardan çok Guzel Yavrular Aldim Bakmaktan Zevk Duydugum Asil Kuslardan Biri MiroNasip Olur yolunu Bulur isem DOSTUM sana 1 çift hediyem Olacak resim gonderecegim beyen digi Hangisi ise o insalllah..
ilaç konusunda yardim edecegim ozellik le aradigin Bir sey var ise Dostum Yaz Ne Lazim ise ben Kargo Araciligi ile Kesinlikle gondeirim En çok Yakindigin Hastalik Ne ise yada Sen onu De Bana Veteriner Tanidigim Var Sorarak Bilinç li sekilde Gereken Ne ise Sana Temin ederim...
Saygilarimla Mehmet DOSTUM....
MEHMET YAPICI (CİZRE) - Sayfa 6 798139

mehmet73
mehmet73

30/10/2010, 7:29 am
ALLAHIN BEREKETİ ÜZERİNDE OLSUN ahmet kardeş kendin işin olduğuna sevindim bende iş yerim var ısıtma ve soğutma üzeri 25 yıl dır sanatkarım yüce yaradana hamdu sena ustam biliyorsun senin miroların çok beyeniyorum herşeyden ünc çok emek veriyorsun çok çok sağol şuan bende 2 takım var bir takım seninkilerin damarı onları dıhokta getirdim usta ilaç meselesi veterinere gitim birgün adama sorunu süyledim adamın verdiyi cavap biz hayvanlara bakıyoruz dedi kardeş kuş hayvan deyilmidedim kaç kişi orada oturuyordu gülmekten kırıldılar bizde işte büyle filozoflar var nerde kaldı ilaç ahmet kardeş .kusura bakma kafanı şişirdim usta sorun son bahar ve temuz ayları çok yavrularda yem hazımsızlık cılız kalıyor sonra ülüyor damızlık aşırı su içme parçalı siyah yapışkan isal ............. MEHMET YAPICI (CİZRE) - Sayfa 6 3149687655
mehmet73
mehmet73

30/10/2010, 7:42 am
ferhat kardeş ben kendim belki yardımım dokunur diye yoksa ütesi vız gelir başka bir mesel .......tilki ağzını üzüme uzatmış bir türlü koparıp yiyememiş sormuşlar neden yemedin tilki çok eşkiydi diye yemedi demiş......anlayana onlar kendini bilir