TABAN TAKLASI - Sayfa 2 411k

Join the forum, it's quick and easy

TABAN TAKLASI - Sayfa 2 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TABAN TAKLASI

+13
huklas
DELIYUREK41
abuzer 02
agokmen
freaxs
Dr. Sedat
oğuz06
Kuscu-Murat
yavuzaslan
cihantje
eric
pre66
tolga40
17 posters
tolga40
Ad Soyad : yıldız
Forum Kayıt : 01/08/08
http://site.mynet.com/tolga40/

TABAN TAKLASI - Sayfa 2 Empty Geri: TABAN TAKLASI

13/5/2010, 1:18 pm
uygar demiş ki:https://thepigeontv.yetkinforum.com/taklacy-irky-guvercin-videolary-f216/gok-ala-t2912.htm

Tolga bence senin anlattığın kuş modeli bu...

slm uygar bu videodaki kuş bikere altı boş,yavaş çıkıyor savrulmayı yapamıyor,bide dikkat et kuş ileri doğru kanat ucuylan çıkıyor anlattığım kuş bu değil bu hayvan en fazla 1 ay oynar sonu yok
freaxs
freaxs
Ad Soyad : ufuk sahin
Doğum Tarihi : 10/05/85
Forum Kayıt : 12/01/10

13/5/2010, 2:54 pm
videodaki kuş sanki biraz kilolu yaşlanmış gibi duruyo iyice ekeleşmiş gibi
yanılıyormuyum
tolga40

13/5/2010, 3:17 pm
yavuzaslan demiş ki:arkadaşalr kuşta yerden dolayı atış yok bu hayvanın yaptığı hareketler atış değil hayvan konmaya geliyor ben de bu tarz kuşalrı beslemem ama hayvan kendi çapında bişeyler yapıyor çok yerlerdede bulunmaz böyle hayvan bu hayvanı daha açık telin ve agacın olmadığı bir yerde uçurmak lazım o zman daha gzüel oyunlar çıkarırı zannındayım tolga kardaşım hayvanın o gelişleri atış değil kanatlarını açarak geliyor dikat et atış olayı kanatı kapatımı gögüse yapıştıracak hiç açmayacak ilk başladı yerden son geldiği yere kadar kanatalrını iyice yapıştıracak kısacak o esnada atış hızını kesmek için yumuşak bir takla çeviriri bu taban taklasıdır sonra seri şekilde fişege tırmanır atışlı ve tabanlı oyun tarzı böyle olur biz büyükelmziden böyle öğrendik böyle gördük böylelrini beslemeye çalıştık saygılarımla

slm yavuz abi senin uçurduğun atışlı kuşları net ortamında bulmak çok zor senin kapında atışlı kuş izledim hala aklımın bi köşesinde kaldı unutamadığım kuşlardan ,kuşun hazır olduğunda bi video çeker yayınlarsan arkadaşlar ne demek istediğimi anlayacaklardır
Anonymous
Misafir
Misafir

13/5/2010, 5:41 pm
Tamam sana diyecek sözümüz yok aradığını bulunca izle bizlere de izlet kendimize gelelim...
TABAN TAKLASI - Sayfa 2 3149687655
yavuzaslan
yavuzaslan
Ad Soyad : yavuz kılıçaslan
Forum Kayıt : 31/10/08

14/5/2010, 6:31 am
tolga kardaşım video çeklmek benim tarzım değil inş şuanda uçan 8 yavru var bişeyler yapmaya başlasınlar buyur gel canlı canlı izleyelim
tolga40

14/5/2010, 9:49 am
senin kuşları izlemesi büyük keyif abi,inşalalh uğrayacağım yanına bu sıra zonguldaktayım saygılar
Kuscu-Murat
Kuscu-Murat
Ad Soyad : Murat Göcmen
Doğum Tarihi : 04/02/78
Forum Kayıt : 04/01/10
http://murat-tuna66.jimdo.com/

14/5/2010, 11:10 am
eee bizim basimiz kelmi ? bizde görmek isteriz, ... tam alem ya burasi o halde, ...
(sanal alem) ...

Video cekmek o kadarmi zor, Televizyon ekibine gerek yokya, cep telefonu ile cekinde görmeyen görsün, ...

Hayirli Cumalar
yavuzaslan
yavuzaslan
Ad Soyad : yavuz kılıçaslan
Forum Kayıt : 31/10/08

14/5/2010, 1:45 pm
murat kardaşım kapımız herkese açık buyrun gelin kuş olmasada bir çayımzı olur elbette
agokmen
agokmen
Ad Soyad : aydın gökmen
Doğum Tarihi : 05/07/64
Forum Kayıt : 31/07/09

15/5/2010, 9:25 pm
Kuscu-Murat demiş ki:eee bizim basimiz kelmi ? bizde görmek isteriz, ... tam alem ya burasi o halde, ...
(sanal alem) ...

Video cekmek o kadarmi zor, Televizyon ekibine gerek yokya, cep telefonu ile cekinde görmeyen görsün, ...

Hayirli Cumalar

harbidem video çekmek zor iş murat kuşu yakalayacan küçücük telefonda göremiyon kamerada bile gözükmüyor kuşların başında yalnız çekilmiyor birisi çekecek sen kuşlarla ilgilenecen denemesi bedava çek bi gör.
agokmen
agokmen

15/5/2010, 9:33 pm
gelelim taban taklasına burda taban taklasını isim vermiyecem bir kaç kişiyle tartıştım kuş oyuna sokulmadan önce taklayı çevirip hızını keser sonra kendini öne atar yine tabanla başlar dedim olmaz öyle şey dediler bunu diyenlerde yılların kuşçuları sonra üşenmedim 2 yaşındaki kuşa antrenman verdim ve kamerayı elime aldım yakaladım çektim sonra video bölümüne portakal erkek 2 yaşında diye koydum bilmiyorsanız öğrenin yarın birgün lazım olur dedim biz burda tartışıyoruz vadandaşın biride taban varmı diye soruyor örnekleme koyduk demekki millet yazmak için yazıyor. burda ne anlatırsanız anlatın vatandaş anlamak istediği gibi anlıyor
Kuscu-Murat
Kuscu-Murat

15/5/2010, 10:02 pm
Allah seni basimizdan eksik etmesin Aydin abi !!!

Saygilar
agokmen
agokmen

15/5/2010, 10:03 pm
evallah muratcığım senide eksik etmesin ne zaman geliyon tr ye
Kuscu-Murat
Kuscu-Murat

26/5/2010, 10:09 am
TABAN TAKLASI - Sayfa 2 210605 hepberaber insallah ! ! ! AMIN ! ! !

Niyetim Eylül veya Ekim`de abi, Allah izin verirse tabiki, zaten Ankara`da kalacagim cogunlukla, zannedersem 1 hafta veya 10 gün, Sincan`da ve Dikmen`de, aslinda Istanbul`ada ugramak istiyorum, birde Konya`ya, Uygar`in yanina, bakalim artik, ... aslinda hepnizi ziyaret etmek istiyorum`ya, ... yola cikmadan 1 hafta öncesinden bir haber ederim, vardigimda sana Telefon acarim insallah, bir cayini icmek nasib olur o zaman, nasib ise eger, benimki üc sekerli olsun ona göre TABAN TAKLASI - Sayfa 2 Lol demedi demede TABAN TAKLASI - Sayfa 2 Lol
agokmen
agokmen

26/5/2010, 7:39 pm
çayın lafımı olur murat sağ salim gel çay kolay
Kuscu-Murat
Kuscu-Murat

26/5/2010, 7:45 pm
TABAN TAKLASI - Sayfa 2 582302429 ;)
Anonymous
Misafir
Misafir

28/5/2010, 11:10 am
Murat abi buyur gel inşallah bekliyorum...
Kuscu-Murat
Kuscu-Murat

29/5/2010, 8:13 pm
Allah razi olsun sizden, insallah Uygar`im, hele o kutsal topraklara bir ayak basim hayirlisiyla, Allah izin versin yeterki

Sag olun var olun, hepiniz öyle, onca Millet icinde farkimiz bu iste !

Hakkimizda hayirlisi insallah
abuzer 02
abuzer 02
Ad Soyad : abuzer özçalkap
Forum Kayıt : 22/07/10

25/7/2010, 1:54 pm
saygılar
eric
eric
Ad Soyad : ali demir
Doğum Tarihi : 20/07/76
Forum Kayıt : 06/11/08

27/7/2010, 1:01 am
agokmen demiş ki:gelelim taban taklasına burda taban taklasını isim vermiyecem bir kaç kişiyle tartıştım kuş oyuna sokulmadan önce taklayı çevirip hızını keser sonra kendini öne atar yine tabanla başlar dedim olmaz öyle şey dediler bunu diyenlerde yılların kuşçuları sonra üşenmedim 2 yaşındaki kuşa antrenman verdim ve kamerayı elime aldım yakaladım çektim sonra video bölümüne portakal erkek 2 yaşında diye koydum bilmiyorsanız öğrenin yarın birgün lazım olur dedim biz burda tartışıyoruz vadandaşın biride taban varmı diye soruyor örnekleme koyduk demekki millet yazmak için yazıyor. burda ne anlatırsanız anlatın vatandaş anlamak istediği gibi anlıyor

evet aydin bey dediginiz dogrudur yanliz benim kuslar dediginiz gibi one atmiyor kendini, hedefine hizli bi sekilde geldikten sonra hizini kesmek icin yumusak bi takla vuruyor sonra suratli bi sekilde yukari cikiyor. birde tabani yukardan vuran kusum var, kapanip geldikten sonra yukari yay seklinde ciktiktan sonra tabani vuruyor. bu yay mesafesi yaklasik 2 ile 3 metre arasi gibi bisey. yani kuslarda degisik sekillerde oyunlar var kimisde hizini kesip ileri atip taban vurani var senin portakal gibi.
DELIYUREK41
DELIYUREK41
Ad Soyad : murat koç
Doğum Tarihi : 10/03/84
Forum Kayıt : 21/06/10

8/9/2010, 6:31 am
taban taklası olan kuslarda yapısma oranı cok dusukdur.ayrıca taban takla fısegın hızını ve mesafesını dusurmez aksıne artırır.bunlarıda gecdık dıyelım,oyun kusunun bır standartı vardır arkadaslar.bu standarta gore taban taklası artı bır puandır.ıyı olana hızmet edeceksek,bu ısı layıkıyla yapacaksak taban taklalı kusları besleyelım.taban olmasın,samata olmasın,kapanma olmasın derken elimizde oyun kusu kalmaz.sonra nerde o eskı kuslar dıyoruz.nedeni sırf bu sebelerden.ben sevıyım yada sevmıyım oyun kusunda kapanma olması gerekıyorsa onu uygulayana bakarım.uygulamayana degıl.ınsallah ıfade edebılmısımdır kendımı TABAN TAKLASI - Sayfa 2 3434830833
huklas
huklas
Ad Soyad : Birol Bakay
Forum Kayıt : 17/01/10

10/12/2010, 3:41 pm