Bursa Oynar Fiziği Üstüne Yorumlar.
+3
karaseytan
bursalı çeto
Hilal Hüseyin Aydoğmuş
7 posters
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
- bursalı çeto
Ad Soyad : çetin müstecip(Terzi İsmet'in çırağı)
Doğum Tarihi : 25/02/81
Forum Kayıt : 15/04/10
Geri: Bursa Oynar Fiziği Üstüne Yorumlar.
10/6/2010, 6:52 pm
tabiki eklicem.erol beye siz sorun bizde ki kısa o kuşları hatta bu resimleri gösterin.bu kuşları tanıcaklardır.bu resimlerdeki kuşları pek vermeyiz işin gerçeği.ama erol abiye verdiğimiz kuşlardan da bu tip alacalı beyazlar yada sadece kafası beyaz olan yavrular kesinlikle gelecektir.
uygun olduğumuz bir zamanda kısa kol kuşlarımızdan da siteye eklicem.erol abilere selam söylersiniz.
uygun olduğumuz bir zamanda kısa kol kuşlarımızdan da siteye eklicem.erol abilere selam söylersiniz.
11/6/2010, 12:35 pm
bursalı çeto demiş ki:tabiki eklicem.erol beye siz sorun bizde ki kısa o kuşları hatta bu resimleri gösterin.bu kuşları tanıcaklardır.bu resimlerdeki kuşları pek vermeyiz işin gerçeği.ama erol abiye verdiğimiz kuşlardan da bu tip alacalı beyazlar yada sadece kafası beyaz olan yavrular kesinlikle gelecektir.
Aleyküm selam Erol abiye mennuniyetle iletirim teşekkürler.
- rey2466
Doğum Tarihi : 17/11/66
Forum Kayıt : 15/06/09
14/6/2010, 2:27 pm
Çetin bey merhabalar,avatardaki kuşdan bahsedebilirmisiniz acaba.Ona benzeyen başka kuşlar da var mı elinizde.Teşekkürler.Selamlar sevgiler
- bursalı çeto
15/6/2010, 8:28 pm
REY2466 İSİMLİ ARKADAŞIM.
bu kuşlara bia ala diyoruz bursada tabiki başka isimlerde takan arkadaşlar var.bazıları rengi itibariyle apachi diyor.bu kuşlardan kümeslerimizde 10 tane civarında var.eski kuş bakılan kümeslerde bu tip kuşlara rastlanabilir.biz kuşlarımızı asla eşe kapatmayız.aslında bu tip kuşları bir biriyle eş yapsak kendileri gibi yavrular gelebilir.fakat bu kuşlardan da çok güzel karabaş çok güzel şallı ve parlak renki yavrular geliyor.ilginize teşekkür ederim.
bu kuşlara bia ala diyoruz bursada tabiki başka isimlerde takan arkadaşlar var.bazıları rengi itibariyle apachi diyor.bu kuşlardan kümeslerimizde 10 tane civarında var.eski kuş bakılan kümeslerde bu tip kuşlara rastlanabilir.biz kuşlarımızı asla eşe kapatmayız.aslında bu tip kuşları bir biriyle eş yapsak kendileri gibi yavrular gelebilir.fakat bu kuşlardan da çok güzel karabaş çok güzel şallı ve parlak renki yavrular geliyor.ilginize teşekkür ederim.
- seçim
Ad Soyad : seçim bayazit
Forum Kayıt : 01/06/10
16/6/2010, 8:20 am
Evet Çetin Bey,zaten söylemiştiniz bu kuşların altından gelmeyen yok maaşallah,kara mülakattan tutun,beyazı,siyahı,gerçekten maaşallah hiç kuş sıkıntısı olmaz bekle yavru al nasıl olsa istediğin bişey mutlaka gelecek,bilmem yanlışmıyım???
16/6/2010, 4:50 pm
Sevgili arkadaşlar düşünce ve yorumlarımızı konu başlığı ile alakalı paralellikte sürdürmeye gayret gösterirsek konumuz amacının dışında farklı konular(alakasız) tartışılmayarak BURSA OYNAR FİZİĞİ üstüne düşünceleri daha net okuyabileceğimizi düşünüyorum.
Konu başlığının temel düşüncesini tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum...
Hangi fizikte olan oynar kalıpları İSTENEN UÇUM VE DİĞER BEKLENTİLERİ KARŞILAMAKTADIR.
Keyifli sohbetler...
Konu başlığının temel düşüncesini tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum...
Hangi fizikte olan oynar kalıpları İSTENEN UÇUM VE DİĞER BEKLENTİLERİ KARŞILAMAKTADIR.
Keyifli sohbetler...
- bursalı çeto
16/6/2010, 7:33 pm
benim düşüncem oynar ister kalıplı olsun (tabiki istenilen kalıplarda.çok iri olanların dahil olmadığı oynar guruplarında) ister kısa olsun yeter ki oynar olsun.zaten kuşun içinde uçmak varsa siz onu çatıya salın yeter.kluş zaten size bütün hünerlerini sergiliyecektir.
birde oynar diye bakılan gerçekten oynar olan fakat sadece elde güzel olan yılanbaşlar var.kuş gerçekten eski kandır fakat bakan arkadaş bir çiftten üretmiştir ve elindeki kuşlar gerçekten elde güzeldir fakat uzun zaman kapalı baktığı için kuşların hünerlerini görememiş olabilir.bu tip kuş bakan arkadaşların bir çift kuştan çoğalttığı kuşlar uçum konusunda sahibinin problem yaşama ihtimalleri oldukça yüksektir.
bursada bu tip kuş bakan abilerimiz var.ismini söylemden bir örnek vermek gerekirse usta diye tabir edilen bir oynarcı abimizin lafı:BİZ BU SENERYOLARI ÇOK YAŞADIK GÜLÜM.ESKİDEN BU KUŞLAR ULUDAĞIN ETEKLERİNİ ÇOK DÖVDÜLER.DEMİŞTİ.
FAKAT BENDE USTAMA VE ETRAFTA BU ÜNLÜ USTAYI TANIYANLARA BU USTA KUŞ UÇURUYORMUYDU DEİĞİMDE ŞU CEVABI ALDIM: ŞİMDİYE KADAR ONUN 1 TANE YAVRUSUNU ÇATIDA GÖREN VARSA ONU BANA GETİR ELİNİ ÖPÜCEM ŞEKLİNDEYDİ.
KONUNUN ÖZÜ OYNAR BU İRİSİDE UÇAR KISASIDA .YETER Kİ İÇİNDE OYNAR KANI OLSUN VE BEN UÇUCAM DESİN.DAHA ÖNCE DE BAHSETTİĞİM GİBİBİZİM UZUN KOLLU KUŞLARIMIZDA SAĞLAM UÇUŞ YAPAR KISA KUŞLARIMIZDA.BİZİM GİBİ BURSADA VE CİVARMIZDA OYNAR BAKAN ABİLERDE DE BU TİP KUŞLARA RASTLANABİLİR.
birde oynar diye bakılan gerçekten oynar olan fakat sadece elde güzel olan yılanbaşlar var.kuş gerçekten eski kandır fakat bakan arkadaş bir çiftten üretmiştir ve elindeki kuşlar gerçekten elde güzeldir fakat uzun zaman kapalı baktığı için kuşların hünerlerini görememiş olabilir.bu tip kuş bakan arkadaşların bir çift kuştan çoğalttığı kuşlar uçum konusunda sahibinin problem yaşama ihtimalleri oldukça yüksektir.
bursada bu tip kuş bakan abilerimiz var.ismini söylemden bir örnek vermek gerekirse usta diye tabir edilen bir oynarcı abimizin lafı:BİZ BU SENERYOLARI ÇOK YAŞADIK GÜLÜM.ESKİDEN BU KUŞLAR ULUDAĞIN ETEKLERİNİ ÇOK DÖVDÜLER.DEMİŞTİ.
FAKAT BENDE USTAMA VE ETRAFTA BU ÜNLÜ USTAYI TANIYANLARA BU USTA KUŞ UÇURUYORMUYDU DEİĞİMDE ŞU CEVABI ALDIM: ŞİMDİYE KADAR ONUN 1 TANE YAVRUSUNU ÇATIDA GÖREN VARSA ONU BANA GETİR ELİNİ ÖPÜCEM ŞEKLİNDEYDİ.
KONUNUN ÖZÜ OYNAR BU İRİSİDE UÇAR KISASIDA .YETER Kİ İÇİNDE OYNAR KANI OLSUN VE BEN UÇUCAM DESİN.DAHA ÖNCE DE BAHSETTİĞİM GİBİBİZİM UZUN KOLLU KUŞLARIMIZDA SAĞLAM UÇUŞ YAPAR KISA KUŞLARIMIZDA.BİZİM GİBİ BURSADA VE CİVARMIZDA OYNAR BAKAN ABİLERDE DE BU TİP KUŞLARA RASTLANABİLİR.
- bursalı çeto
16/6/2010, 7:39 pm
SEÇİM BEY.
OYNAR KUŞUNU sadece kardeş kardeşe eş olmamaları için dikkat edin ve seyredin fazla değil bir kaç sene sonra görüceksinizki altlarından ne yavrular gelecek.yeter ki siz kuşlarınızın soyuna güvenin.benden söylemesi.kalabalıok kuşunuz varsa ve kümesinizde müsaitse deneyin ve görün.
arada kötü görünümlü yavrular gelebilir sakın bunlar kötü deyipte onları sağa sola vermeyin.siz bursaya gelseniz ben size dede torun göstersem bu kuş bunun yavrusu desem siz gördüğünüze inanamazsınız.
ben her zaman derim oynar kuşu yer yüzünde ki en esrarengiz ve en zengin kuştur.yeter ki bakanlar bunun farkını anlasın.zekaysa en kıralı akılsa en akıllısı sadakat deseniz üzerine kuş tanımam aselet deseniz anlatmaya gerek yok.daha ne söyliyeyim.
bu kuşları yaşayan bilir.
İRİSİ GÜZEL KISA SI BAŞKA GÜZELDİR OYNAR KUŞUNUN.
OYNAR KUŞUNU sadece kardeş kardeşe eş olmamaları için dikkat edin ve seyredin fazla değil bir kaç sene sonra görüceksinizki altlarından ne yavrular gelecek.yeter ki siz kuşlarınızın soyuna güvenin.benden söylemesi.kalabalıok kuşunuz varsa ve kümesinizde müsaitse deneyin ve görün.
arada kötü görünümlü yavrular gelebilir sakın bunlar kötü deyipte onları sağa sola vermeyin.siz bursaya gelseniz ben size dede torun göstersem bu kuş bunun yavrusu desem siz gördüğünüze inanamazsınız.
ben her zaman derim oynar kuşu yer yüzünde ki en esrarengiz ve en zengin kuştur.yeter ki bakanlar bunun farkını anlasın.zekaysa en kıralı akılsa en akıllısı sadakat deseniz üzerine kuş tanımam aselet deseniz anlatmaya gerek yok.daha ne söyliyeyim.
13/7/2010, 9:44 am
bursalı çeto demiş ki:SEÇİM BEY.
Çetin bey, aktardığınız düşünceleriniz için teşekkürler.Avatarınızda ki oynarları fiziken incelemek istiyorum sakıncası yoksa ayrıntılı fotoğraflarla yerde ve elde resimlerini burada paylaşırmısınız şimdiden teşekkür ederim.
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2