DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY
+35
turko
hayrullah
seleray 51
sailor
by dekor
freaxs
mardinli hakkı
qüclü2008
tohatlı
çanakkale boğaz
AHMETHANKORKUT
karadayı
07antalya07
kerimikiz1953
bora özmen
yunus81
oddrech
bilginturan
Volkan Gülal
kırıkkaleli metin
pigeon_29
Forum Admin
zaralıemrah
iyimser_20
SEFA
PerfoTakla
sadık bayar
musamamoste
fuatbc
eric
taner0755
sefa54
selcuk
tolga40
vedatgurses
39 posters
1 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
- vedatgurses
Ad Soyad : VEDAT GÜRSES
Forum Kayıt : 23/08/10
DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY
30/8/2010, 2:24 pm
Geri: DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY
30/8/2010, 2:33 pm
maşallah vedat bey çok güzel bi hayvan yere karışa kalıyor bu videoyla forumda çok güzel kuşlar uçmaya başladı
- selcuk
Ad Soyad : çelik selcuk
Doğum Tarihi : 26/11/84
Forum Kayıt : 29/07/08
30/8/2010, 4:09 pm
kochısarlı selcuk msllh guzel hayvan bol ucurmalar
- sefa54
Ad Soyad : sefa ak
Doğum Tarihi : 13/10/86
Forum Kayıt : 09/02/09
30/8/2010, 5:52 pm
güzel kuş tüyünce ömrü olsun..
- taner0755
Ad Soyad : Taner Yalçınkaya
Doğum Tarihi : 15/01/73
Forum Kayıt : 03/02/09
30/8/2010, 7:08 pm
Maşallah yere çok güzel geliyor emeğinize sağlık
- eric
Ad Soyad : ali demir
Doğum Tarihi : 20/07/76
Forum Kayıt : 06/11/08
30/8/2010, 7:46 pm
ya arkadaslar ben videoda farkedemiyormuyom, kusda taban varmi?
- fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10
31/8/2010, 1:19 am
mardınden gelme bır kusmu bu ???
- musamamoste
Ad Soyad : Şeyhmus soysal
Doğum Tarihi : 17/04/82
Forum Kayıt : 23/05/09
31/8/2010, 1:47 am
bende taban görmedim ama kuş güzel geliyor yere yakın maşallah
birşey soracam taban vurmuyorsa bu kuş yapışmaz mıı yavvv?
- fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10
31/8/2010, 1:59 am
taban vurmayan kus yapısıyormu ? evet dıyorsan ılk defa senden duyuyorum tabıkı tabanlı kuslar bazı merakcılar ıcın cok onemlıdır bende dahıl ama taban vurmayan kusun takla atmadan yanı yapısma tabırı olan bısey yaratacagını dusunmuyorum ne tabansız kuslar var ınıslerı 10 numara olan neden yapısmıyorlar acaba
- sadık bayar
Ad Soyad : sadık
Forum Kayıt : 08/08/10
31/8/2010, 7:41 am
musamamoste demiş ki:bende taban görmedim ama kuş güzel geliyor yere yakın maşallah
kardeş yapışmak tabansız gıtmek demek degıldır kuş uçar işi biter kumesıne ınerken taklasız ınerse ona yapışma denir..
- PerfoTakla
Ad Soyad : hakkı
Forum Kayıt : 04/12/08
31/8/2010, 10:55 am
Selamun Aleykum.
3 yaşında bir erkek olmasına rağmen gerçekten güzel , böyle kuşların olduğu kümeste daha iyisini beklemek boynumuzun borcu ;) . Sahibini tebrik ederim , hayırla beslesin inşaallah. Keşke birde inişini ekleseydiniz , onuda birdahaki videoda eklersiniz umarım.
Selametle. İstanbul - Hakkı.
3 yaşında bir erkek olmasına rağmen gerçekten güzel , böyle kuşların olduğu kümeste daha iyisini beklemek boynumuzun borcu ;) . Sahibini tebrik ederim , hayırla beslesin inşaallah. Keşke birde inişini ekleseydiniz , onuda birdahaki videoda eklersiniz umarım.
Selametle. İstanbul - Hakkı.
- MisafirMisafir
31/8/2010, 12:04 pm
Oynarken taban yapmıyor bir seferi hariç ama tabanı gevşek bir kuş değil bazı kuşlar taban taklasını kafayı kaldırır kanat vurmadan ses vermeden kanada yüklenirken vurur sonradan kanada yüklenir öyle bi stili var hayvanın...
İnerkende taklasız indiğini sanmıyorum aynı tip bi kuşta ben uçuruyordum geçen yaz çay bardağı kadar yaklaşıyordu o mesafede taban yapması olanaksız ama güzel oynuyordu konarkende kesinlikle taklasız konduramıyorduk o kadar denedim yani...
İnerkende taklasız indiğini sanmıyorum aynı tip bi kuşta ben uçuruyordum geçen yaz çay bardağı kadar yaklaşıyordu o mesafede taban yapması olanaksız ama güzel oynuyordu konarkende kesinlikle taklasız konduramıyorduk o kadar denedim yani...
- SEFA
Ad Soyad : SEFA ERSOY
Forum Kayıt : 05/09/08
31/8/2010, 4:29 pm
maşallah baya alcaga çöküyo kanat seside güzel iyi günlerde besleyin
- iyimser_20
Ad Soyad : iyimser_20
Doğum Tarihi : 15/02/84
Forum Kayıt : 24/07/10
31/8/2010, 6:14 pm
arkadaşlar kuşu ben 2 senedir izliyorum taklasız indiği yok Vedat abiye söylerim inşallah inişinide çekip ekleriz taban taklasını vurduğu zamanlarda daha hızlı ve yüksek kaçıyordu şuanda gördüğünüz videoda kuş 4. kanadında tüydeydi onunda biraz etkisi var daha uzun ve çoğu zaman taban taklalı gittiği videoları 1 ay sonra ekleriz zannedersem herkese saygılar
- zaralıemrah
Ad Soyad : emrah
Forum Kayıt : 08/06/10
31/8/2010, 8:17 pm
maşallah ALLAH ağız tadıyla beslemek nasip etsın daha ıyılerını uçurursunuz inş
görduğum kadarıyla hayvan 2 dırek 4-5 takla arası oynuyor doğrumudur ?
görduğum kadarıyla hayvan 2 dırek 4-5 takla arası oynuyor doğrumudur ?
- MisafirMisafir
31/8/2010, 9:41 pm
Bir oyun kuşunun yapması gereken ideal oyunu yapıyor kesinlikle küçümsenecek bi hayvan değil tebrikler zaten 1. olduğunu da tartışırken anlamıştık videoyu koymanızda çok iyi oldu.
Umarım izlemeden yorum yapan arkadaşlar izler ve bazı şeylerin farkına varır...
Umarım izlemeden yorum yapan arkadaşlar izler ve bazı şeylerin farkına varır...
- vedatgurses
Ad Soyad : VEDAT GÜRSES
Forum Kayıt : 23/08/10
1/9/2010, 3:42 pm
ARKADAŞLAR YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER BU KUŞ GÜNDE 5 DEFA UÇTUĞUDA OLDU HATA YAPARMI DİYE UÇURDUM 1 KERE BİLE BOŞ İNMEMİŞTİR VİDEODA GÖRÜLEN KUŞUN HALSİZ OLDUĞU ZAMANLARDIR DAHA UZUN VE TAKLALI GİDİYOR İNŞALLAH TÜYDEN SONRA VİDEOLARINI EKLERİM DİĞER KUŞLARINDA NASIL OLDUĞUNU GÖRÜRSÜNÜZ HERKESE SAYGILAR
- sadık bayar
1/9/2010, 4:37 pm
tüyü kadar hayrını görün vedat bey kuşta harika fon muziğide ...
- pigeon_29
Ad Soyad : ahmet
Doğum Tarihi : 05/01/83
Forum Kayıt : 24/03/10
1/9/2010, 9:56 pm
eger bu kus bu oyunuyla turkiye birincisi olmussa diyecek hiç bişeyim yok. kuş yaşını almiştir halsizdir yatmistir yugdedir ondan oyunu bozdu derseniz tamam derim. ama kus on metre gidiyo. bu haliyle birincilik imkansiz
- eric
1/9/2010, 10:52 pm
VALLA BENDE HARET EDIYORUM NASIL OLMUSDA TURKIYE BIRINCISI OLMUS? BIKERE TABAN YOK
YARISMA TUZUGUNDE TABANSIZ KUSLAR YARIMAYA KATILABILIYOMU? DEMEM O KI OYUN KUSUNUN BI OZELLIGI DEGILMI TABAN?
YARISMA TUZUGUNDE TABANSIZ KUSLAR YARIMAYA KATILABILIYOMU? DEMEM O KI OYUN KUSUNUN BI OZELLIGI DEGILMI TABAN?
- MisafirMisafir
1/9/2010, 10:59 pm
Seni aydınlattık sanıyorduk ama olmamış ali kardeşim sen biraz zor kuşçu olacaksın tabanda taban tutturmuşun varmı elinde her geldiğinde taban yapan kuş yok.
Bu kuş yarışmaya uçtuğu zaman tabanı sık olarak yapıyordur ki puan almış yoksa rahat ol kimse boş beleş kuşa puan veripte 1. yapmaz...
Tabansız değil bu kuş haa her seferinde taban yapmıyor videoda ama altı sağlam kanaatimce yakında gelmesine rağmen konma eğilimi yok...
Ömrünüzde hiç böyle kuş uçurdunuz mu siz hayret ediyorsunuz bundan iyisini izledin mi sen...
Polemik yaratmak istemiyorumda adamı hasta ediyorsunuz koca türkiyeden bahsediyoruz mahalle semt değil hak etmiş ki olmuş...
Bu kuş yarışmaya uçtuğu zaman tabanı sık olarak yapıyordur ki puan almış yoksa rahat ol kimse boş beleş kuşa puan veripte 1. yapmaz...
Tabansız değil bu kuş haa her seferinde taban yapmıyor videoda ama altı sağlam kanaatimce yakında gelmesine rağmen konma eğilimi yok...
Ömrünüzde hiç böyle kuş uçurdunuz mu siz hayret ediyorsunuz bundan iyisini izledin mi sen...
Polemik yaratmak istemiyorumda adamı hasta ediyorsunuz koca türkiyeden bahsediyoruz mahalle semt değil hak etmiş ki olmuş...
- eric
2/9/2010, 2:04 am
valla uygar kardes idaa ediyorum bu sitede 1000 kisi uyeyse % 90 sani bu kusun bu oyunuyla turkiye birincisi olduguna inanmaz inanamaz. sana soruyorum sende bundan guzel kus yokmu allahaskina ya. bak 2009 birincisini nasil anlatiyolar gormedim izlemedim ama duydum okudum kus 1. olmayi haketmis diiyosun. bu onun yanindan bile gecemez yani. nette bun dan cok cok guzel kuslar ucuyo videolari var izliyorum. bak sende diyosun sehir degil kasaba degil bizim gibi gurbette degil koskoca turkiyede bumu birinci olmus ki turkiyenin her yerinde eminim bundan cok cok guzel kuslar vardir.benim hayret ettigimde o zaten koskoca turkiyede bu nasil birinci olmus?
- MisafirMisafir
2/9/2010, 2:10 am
Senin koskoca türkiye dediğin yerde bir avuç yalancı da var unutma bırakın milletin ağzından çıkan metreleri taklaları kuş havada balık tavada ya işte havada 1. olan kuş bu sen kabul etsende etmesende bu gerçek...
Senin anlayamadığın şu tek bir seferini koymuş adam kuş göklere gidiyor sanıyorsun o kuş hep öyle oynuyor öle birşey yok...
Hep tekrarlıyorum istikrar çok önemli diye ama kavrayamadın 20 yada üstü sefer dile kolay senin o hayran olduğun kuşlar böyle (sana göre) kısa yapan az takla atan kuşun yarısını yapamaz...
Tüzüğe göre kuş uçurmak başka birşeydir her gelişi puandır taban taklası 5 6 taklaya bedeldir yani sen takla sayarsın uzunluk ölçersin ben kuşta özellik ararım atma, gezme, ses, kafa vs...
Senin anlayamadığın şu tek bir seferini koymuş adam kuş göklere gidiyor sanıyorsun o kuş hep öyle oynuyor öle birşey yok...
Hep tekrarlıyorum istikrar çok önemli diye ama kavrayamadın 20 yada üstü sefer dile kolay senin o hayran olduğun kuşlar böyle (sana göre) kısa yapan az takla atan kuşun yarısını yapamaz...
Tüzüğe göre kuş uçurmak başka birşeydir her gelişi puandır taban taklası 5 6 taklaya bedeldir yani sen takla sayarsın uzunluk ölçersin ben kuşta özellik ararım atma, gezme, ses, kafa vs...
- sadık bayar
2/9/2010, 6:43 am
pigeon_29 demiş ki:eger bu kus bu oyunuyla turkiye birincisi olmussa diyecek hiç bişeyim yok. kuş yaşını almiştir halsizdir yatmistir yugdedir ondan oyunu bozdu derseniz tamam derim. ama kus on metre gidiyo. bu haliyle birincilik imkansiz
10 metremi gidiyor takla arası 10 metre yazacakdınız sanırım kuş eke olmasına rağmen görevini yapıyor daha iyisini uçuruyorsanız koyun videosunu izleyelim hep birlikte görelim bence güzel hayvan yediği yemin hakkını vermiş emiğinize sağlık vedat bey..
- sadık bayar
2/9/2010, 6:45 am
uygar demiş ki:Seni aydınlattık sanıyorduk ama olmamış ali kardeşim sen biraz zor kuşçu olacaksın tabanda taban tutturmuşun varmı elinde her geldiğinde taban yapan kuş yok.
umarım bu sefer anlatabildiniz arkadaşa uygar bey..
- kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10
2/9/2010, 7:41 am
eric demiş ki:valla uygar kardes idaa ediyorum bu sitede 1000 kisi uyeyse % 90 sani bu kusun bu oyunuyla turkiye birincisi olduguna inanmaz inanamaz. sana soruyorum sende bundan guzel kus yokmu allahaskina ya. bak 2009 birincisini nasil anlatiyolar gormedim izlemedim ama duydum okudum kus 1. olmayi haketmis diiyosun. bu onun yanindan bile gecemez yani. nette bun dan cok cok guzel kuslar ucuyo videolari var izliyorum. bak sende diyosun sehir degil kasaba degil bizim gibi gurbette degil koskoca turkiyede bumu birinci olmus ki turkiyenin her yerinde eminim bundan cok cok guzel kuslar vardir.benim hayret ettigimde o zaten koskoca turkiyede bu nasil birinci olmus?
güzel kardeşim seni anlıyorum bundan daha iyi kuş yokmu diyosun evet vardır mutlaka kupaya yazılmamıştır v.s.
ama senin anlamadığın kupa kuşu çok farklıdır belirli kurallar vardır herkuş o kurallarda uçamaz. örnegin bukuştan çok daha iyi oyun yapıyodur kuş kalktığı yere konmuyodur, sahibi bu kuşu kupaya yazdıramaz anlıyomusun bunun gibi bir sürü örnekler olabilir. birde şöylede seni aydınlatabilirim düşün bir avköpeği süper av yapıyor, onun üstüne av yapan kööpek çıkmıyor ama yarışmaya &&&&&&ürüyosun derece alamıyor. anlıyomusun yarışma kuralları çok farkıdır kuş ana göre harek etmesi lazım.
- Volkan Gülal
Ad Soyad : Volkan Gülal
Forum Kayıt : 13/11/09
2/9/2010, 12:57 pm
Bu kuşun yere gelişinden ve takla aralarından daha iyi performans yapma özelliği olduğu belli arkadaşlar..Ama bu video daki performans yeterli değil maalesef.
- zaralıemrah
Ad Soyad : emrah
Forum Kayıt : 08/06/10
2/9/2010, 1:00 pm
sanırım dikkatınızı çekmedı yada yazma gereği duymadınız dikkatlı izledıysenız kuş standart bir oyun yapıyor bır seferınde 50 metre gidip başka seferde 20 metre gıtmıyor her geldığınde hemen hemen bır bırıne yakın seferler çıkartıyor bu çok önemlı bır özellık.
METİN asrkadaşıma katılıyorum yarışma şartlarına ugun bır kuş aynı zamanda ızleyene de buyuk keyıf verır
METİN asrkadaşıma katılıyorum yarışma şartlarına ugun bır kuş aynı zamanda ızleyene de buyuk keyıf verır
- MisafirMisafir
2/9/2010, 2:04 pm
Oyun kuşunda istikrar takladan da seferden de önemlidir...
Bazı kuşçular bunu anlamakta zorlanıyor diyor diğer kuş 14 15 takla yapıyor 30 metre gidiyor bunla bir mi diye ama farkında değil diğer kuş o yaptığını kaç kez tekrarlayabilir...
Kupaya kuş uçurmak göründüğü gibi kolay değildir herkes birincilik hesabı yapar kendince tüzüğü eline alan böyle kuş mu olur der çıkar...
Kupadaki amaç hatayı en aza indirgemiş kuşu bulmak. yoksa kuş çok güzeldir herşeyi mükemmeldir kafa yoktur oynar gider karşı mahallede tarlaya düşer kupada yapsın diskalifiye...
Kuş çok taklalı oynuyordur arada bi karıştırır ters tokat vurur düşer diskalifiye...
saymakla da bitmez bunlar ama bu tip az taklayla orta derecede fişek yapan kuşlar hatayı kolay kolay yapmaz seri olur sürekli olur...
Bazı kuşçular bunu anlamakta zorlanıyor diyor diğer kuş 14 15 takla yapıyor 30 metre gidiyor bunla bir mi diye ama farkında değil diğer kuş o yaptığını kaç kez tekrarlayabilir...
Kupaya kuş uçurmak göründüğü gibi kolay değildir herkes birincilik hesabı yapar kendince tüzüğü eline alan böyle kuş mu olur der çıkar...
Kupadaki amaç hatayı en aza indirgemiş kuşu bulmak. yoksa kuş çok güzeldir herşeyi mükemmeldir kafa yoktur oynar gider karşı mahallede tarlaya düşer kupada yapsın diskalifiye...
Kuş çok taklalı oynuyordur arada bi karıştırır ters tokat vurur düşer diskalifiye...
saymakla da bitmez bunlar ama bu tip az taklayla orta derecede fişek yapan kuşlar hatayı kolay kolay yapmaz seri olur sürekli olur...
1 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4