DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY - Sayfa 2 411k

Join the forum, it's quick and easy

DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY - Sayfa 2 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY

+35
turko
hayrullah
seleray 51
sailor
by dekor
freaxs
mardinli hakkı
qüclü2008
tohatlı
çanakkale boğaz
AHMETHANKORKUT
karadayı
07antalya07
kerimikiz1953
bora özmen
yunus81
oddrech
bilginturan
Volkan Gülal
kırıkkaleli metin
pigeon_29
Forum Admin
zaralıemrah
iyimser_20
SEFA
PerfoTakla
sadık bayar
musamamoste
fuatbc
eric
taner0755
sefa54
selcuk
tolga40
vedatgurses
39 posters
bilginturan
bilginturan
Ad Soyad : bilgin turan
Doğum Tarihi : 14/02/87
Forum Kayıt : 08/07/10

DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY - Sayfa 2 Empty Geri: DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY

2/9/2010, 3:01 pm
tuyugatten yawru alasın ucurasın ben bukadar yere sıfır oynayan kus daha gormedım masallah
zaralıemrah
zaralıemrah
Ad Soyad : emrah
Forum Kayıt : 08/06/10

DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY - Sayfa 2 Empty Geri: DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY

3/9/2010, 11:19 am
yanı 50 metre oynayıpta hatalı oyun yapıcağına 20 metre oynasın ama hatasız oynasın
oddrech
oddrech
Ad Soyad : muhammet
Forum Kayıt : 13/07/10

3/9/2010, 3:56 pm
TABAN ne yaa DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY - Sayfa 2 3419840488 DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY - Sayfa 2 3419840488 DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY - Sayfa 2 3419840488 DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY - Sayfa 2 3419840488 YAPIŞMAK NE DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY - Sayfa 2 3419840488 DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY - Sayfa 2 3419840488 DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY - Sayfa 2 3419840488 DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY - Sayfa 2 3419840488 BEN HİÇ BİŞİ ANLAMADIM YORUMLARDAN DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY - Sayfa 2 3419840488 DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY - Sayfa 2 3419840488 DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY - Sayfa 2 3419840488
sadık bayar
sadık bayar
Ad Soyad : sadık
Forum Kayıt : 08/08/10

3/9/2010, 4:03 pm
Taban kuş sefere geldıgınde kanat acmadan taklayı wurup dewam etmesi demek

Yapışmak kuş uçtu inmeye hazırlanıyor inerken takla atmadan yerine inerse yapışmak anlamına gelir..

Anonymous
Misafir
Misafir

3/9/2010, 4:20 pm
Zararı yok 15 metre yapsın... Varsa beğenmediğiniz ben parayla alıyım öle kuşlar...
sefa54
sefa54
Ad Soyad : sefa ak
Doğum Tarihi : 13/10/86
Forum Kayıt : 09/02/09

3/9/2010, 5:21 pm
DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY - Sayfa 2 3167858558 aynen bende alırım
iyimser_20
Ad Soyad : iyimser_20
Doğum Tarihi : 15/02/84
Forum Kayıt : 24/07/10

6/9/2010, 12:37 pm
Arkadaşlar yorumlara bakıp Vedat abinin çok yakını olduğum için bir cevap yazayım dedim
1.si festivalde uçan kuş bu değil
2.si bu kuş 3 yaşında
3.sü erkek
4.sü 3.kanadında tüyde
5.si yeni çekilmiş yani ince tüyde var mevsim dolayısıyla
biz bu videoyu bi kaç arkadaşımız istemişti baksın vede paylaşım olsun diye attık yazın sıcağında hergün uçtu bukuş ondan dolayı normalde gittiği kadar uzun gitmiyor çünkü kuş mahvoldu Vedat abiyi bilen bilir kuşa acımaz ankara kupasına bu kuşun kardeşi uçacak onun hazırlanışıyla bunun hazırlanışı uçurma şekilleri çok farklı.
farklı bir konu daha iyi kuşlar vardır uzun giden bol taklalı giden v.s ama bu kuş 3 yaşında ve erkek kolay değil aynı standartlarda 40 sefer yapıyor taklalı iniyor .Ha inanmayan veya izlemek isteyen varsa buyursun gelsin kapımız herkese açık saygılar
yunus81
yunus81
Ad Soyad : Şenol Turan
Doğum Tarihi : 01/03/81
Forum Kayıt : 03/11/09

6/9/2010, 2:05 pm
Merhaba arkadaşlar;

Ben bir şey sormak istiyorum: Videonun başında 2007 Türkiye şampiyonu yazıyor. Yarışmaları yakından takip etmeye çalışan biri olarak böyle bir yarış olduğunu duymamıştım. Kimlerin düzenlediği bir yarış bu, bilen arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim.
Selamlar.

Şenol
Anonymous
Misafir
Misafir

6/9/2010, 2:08 pm
Şimdi ortalık at pazarına döndü. Videonun başlığı 2007 şampiyonu iyimser_20 nickli arkadaşımız bu kuş onlardan ama o değil dedi...

Bugüne kadar o diye izleyenler neden izledi neden başında bu belirtilmedi...
bora özmen
bora özmen
Ad Soyad : bora özmen
Doğum Tarihi : 26/07/82
Forum Kayıt : 06/05/09

6/9/2010, 2:15 pm
DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY - Sayfa 2 3167858558 DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY - Sayfa 2 3167858558 DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY - Sayfa 2 1437731403
sadık bayar
sadık bayar

6/9/2010, 2:29 pm
yunus81 demiş ki:Merhaba arkadaşlar;

Ben bir şey sormak istiyorum: Videonun başında 2007 Türkiye şampiyonu yazıyor. Yarışmaları yakından takip etmeye çalışan biri olarak böyle bir yarış olduğunu duymamıştım. Kimlerin düzenlediği bir yarış bu, bilen arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim.
Selamlar.

Şenol

tebrik ediyorum şenol hocam iyi bir konuya değindizniz..
Anonymous
Misafir
Misafir

6/9/2010, 2:35 pm
Hüseyin AKDENİZ ya hakem yada restival moderatörlerinden birisi İstanbulda...
yunus81
yunus81
Ad Soyad : Şenol Turan
Doğum Tarihi : 01/03/81
Forum Kayıt : 03/11/09

6/9/2010, 3:03 pm
Merhaba;

Hüseyin Akdeniz Bey, sanırım bu foruma üye. Yarışma hakkında bilgi almak için ona ulaşmak zorundayız sanıyorum.
İstanbul'da düzenleniyorsa, bana ismi biraz kapsayıcı geldi. Ama daha sağlıklı bilgi almamız gerekiyor.
Selamlar.

Şenol
Anonymous
Misafir
Misafir

6/9/2010, 11:46 pm
Ben şu kadar biliyorum Hüseyin akdeniz bu işlerle ilgili bi abimiz ya hakem heyetinden yada düzenleyenlerden diye tahmin ediyorum ama festival istanbul içi değil bu kuş aksarayda evinde uçup 1. olmuş...
eric
eric
Ad Soyad : ali demir
Doğum Tarihi : 20/07/76
Forum Kayıt : 06/11/08

7/9/2010, 2:42 am
bu kupa olayida karma karisik il il degisiyo. aslinda once hangi illerde yarisma yapilcaksa once o illerin birincileri belli olmali ve sonra bunlar kendi aralarinde yarismali ki anlayalim turkiye sampiyonunu.
Anonymous
Misafir
Misafir

7/9/2010, 2:45 am
Mantık doğru ama o çok kolay değil... Bu türkiye geneli festivale herkes katılabilir ankaralı adam ankaraya uçurmak zorunda değil konyalı konyaya uçurmak zoruna değil...

Türkiye genelinde maddi külfet ağır biraz hakem heyetini misafir etmek birde giriş ücreti oldukça yüksek...
iyimser_20

8/9/2010, 9:34 pm
uygar demiş ki:Şimdi ortalık at pazarına döndü. Videonun başlığı 2007 şampiyonu iyimser_20 nickli arkadaşımız bu kuş onlardan ama o değil dedi...

Bugüne kadar o diye izleyenler neden izledi neden başında bu belirtilmedi...

arkadaşlar aksaraylı vedat gürsesin kuşu olduğunu belirtmek için yazdım yakından takip edenler başında 3 yaşındaki dumanlı erkek yazdım şampiyon dişi ve bu arada festivalin tam ismi İSTANBUL TÜRKİYE FESTİVALİ yarışmayı herkes biiliyor nasıl olurda yakından takip ediyorum diyenler bilmez anlamadım
herkese teşekkürler
iyimser_20

8/9/2010, 9:37 pm
Arkadaşlar bişey daha belirteyim kuş Vedat abinin kümesinde uçuyor festivali izleyenler bilir aynı yerben sadece kuşu bikaç arkadaşımız için paylaştık yoksa tam performanslı uçan bir kuşta değil
kerimikiz1953
kerimikiz1953
Ad Soyad : kerim ikiz
Doğum Tarihi : 01/01/53
Forum Kayıt : 30/08/08

9/9/2010, 6:04 am
tebrikler çok güzel çıkıyor
kerim ikiz ist
07antalya07
07antalya07
Ad Soyad : emrah kara
Forum Kayıt : 21/02/10

9/9/2010, 7:43 pm
maşallah eke kuş uçurmak her yiğidin harcı değildir derler.hayvan görevini fazlasıyla yapıo anlaşılan.allah esirgesin
karadayı
karadayı
Ad Soyad : yasin selçuk
Doğum Tarihi : 02/01/90
Forum Kayıt : 18/08/10

10/9/2010, 2:24 pm
DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY - Sayfa 2 1437731403 maşallah
AHMETHANKORKUT
AHMETHANKORKUT
Ad Soyad : AHMET KORKUT ÇEKEN
Doğum Tarihi : 20/10/78
Forum Kayıt : 26/10/08
http://www.tmgsk.com

14/9/2010, 7:31 am
güzel kuş tüyünce hayrını görün olması gerekeni yapıyor güle güle besle güzel kardeşim
çanakkale boğaz
çanakkale boğaz
Ad Soyad : inanç kardaş
Doğum Tarihi : 28/10/74
Forum Kayıt : 16/09/09

14/9/2010, 11:43 am
performans hep aynı maaşallah.buda önemli olan.tebrikler.ELİN YUMRUĞUNU YEMİYEN KENDİNİNKİNİ BALYOZ SANARMIŞ.bari şu emeğe saygı gösterin allah aşkına.saygılar
tohatlı
tohatlı
Ad Soyad : ömer tahir
Doğum Tarihi : 04/02/79
Forum Kayıt : 20/09/10

21/9/2010, 12:03 pm
masallah nette seyrettıgım en güzel kus gelişi kacımı cook güzel bazı arkadaslar taban vurmayan kus yapısır felan demıs ama yok öyle seyler yapmayın arkadaslar kımde varsa her gelişinde taban taklası buran cagırsın ayaklarına altın baglayalım vedat bey emeklerınıze saglık kus gercekten cok muntazam ve son zamanlarda haatta son yıllarda seyrettıgım e nadıde kus gülerek besleyın
qüclü2008
qüclü2008
Ad Soyad : MURAT TAŞKIN
Forum Kayıt : 13/11/09

21/9/2010, 1:02 pm
1-Video da uçan kuş şampiyon olan kuş deqilmiş
2-şampiyon dişiymiş bu erkek
3-bu hayvan kanat diziyormuş
4-kuş zaten sıcakta herqün uçmuş o yüzden performansında düşme varmış
SİZ NİYE TARTIŞIYOSUNUZ ONU ANLAMADIM ??
2 dk süren bi videodan neyini anladınız anında ne büyük kuşcu arkadaslarımız varmış :) kraldan çok kralçı olmuşuz biz toplumca ...Herkezin kuşu kendine arkadaşım ...Kalın saqlıcakla
Anonymous
Misafir
Misafir

21/9/2010, 3:31 pm
Arkadaşım senin kuşun senin olsunda sanane kimin ne iş yaptığı kaç gündür herkes bi çeşit bu ne polemik olmadan olmuyor mu bu işler...

Kanat diziyormuş, performansı düşmüş anlayamayız değil mi kuş kanat düzerken daha iyi oynar daha uzun kaçar daha çok takla atar çokta sefer yapar demi herhalde bunu anlatmaya çalışıyorsun...

Sırf yorum yazmak için yorum yapmayın şuraya 2dakikalık video koysanda seninkini de anlamaya çalışsak olur...

Ben bu kuşun sahibini de tanımam koyanı da tanımam ilk günden beri de bu kuşu savunuyorum bizim savunduğumuz birilerine batıyor yanlış anlaşılmasın bizim derdimiz kuş değil öyle yada böyle bu kuş uçurulmuş çekilmiş ve aynı ırktan başka bi dişide türkiye kupası almış ortada bi emek var saygı duyun bundan iyisi çıkana kadar en iyisi bu demektir...
sadık bayar
sadık bayar

21/9/2010, 3:35 pm
uygar demiş ki:Arkadaşım senin kuşun senin olsunda sanane kimin ne iş yaptığı kaç gündür herkes bi çeşit bu ne polemik olmadan olmuyor mu bu işler...

Kanat diziyormuş, performansı düşmüş anlayamayız değil mi kuş kanat düzerken daha iyi oynar daha uzun kaçar daha çok takla atar çokta sefer yapar demi herhalde bunu anlatmaya çalışıyorsun...

Sırf yorum yazmak için yorum yapmayın şuraya 2dakikalık video koysanda seninkini de anlamaya çalışsak olur...

Ben bu kuşun sahibini de tanımam koyanı da tanımam ilk günden beri de bu kuşu savunuyorum bizim savunduğumuz birilerine batıyor yanlış anlaşılmasın bizim derdimiz kuş değil öyle yada böyle bu kuş uçurulmuş çekilmiş ve aynı ırktan başka bi dişide türkiye kupası almış ortada bi emek var saygı duyun bundan iyisi çıkana kadar en iyisi bu demektir...

Uygar beye katılıyorum yiğidi öldür hakkını yeme misali kuş gerçekten güzel tüyü kadar hayrını görün..
tohatlı
tohatlı
Ad Soyad : ömer tahir
Doğum Tarihi : 04/02/79
Forum Kayıt : 20/09/10

22/9/2010, 8:19 am
kumesınde ıkı kanat azmanı olanda kuscu ucuranda kuscu,bu kusun bu hale gelene kadar ne kadar emek edildiğini bilmek lazım kus 2 dk videoda bence sahsım adına cok güzel oyunlar cıkarıyo erkek olması dişi olması kupa alması benı ilgilendirmez ayrıca kralcılık veya yalakalık yapacak yası gecelide cok oldu gördüğümüzü dos dogru söyleriz kımseden ne cıkarımız ne menfaaitmiz var amacımız iyi kuslara sahip cıkılmsı madem bu kadar biliyosun bu işi sendede iyi kuslar varsa koy onuda izleyelım HA YOK laf salatası yapacaksn konusmaya dahi degmez.
qüclü2008
qüclü2008
Ad Soyad : MURAT TAŞKIN
Forum Kayıt : 13/11/09

22/9/2010, 9:02 am
DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY - Sayfa 2 2372082066
iyimser_20 demiş ki:Arkadaşlar yorumlara bakıp Vedat abinin çok yakını olduğum için bir cevap yazayım dedim
1.si festivalde uçan kuş bu değil
2.si bu kuş 3 yaşında
3.sü erkek
4.sü 3.kanadında tüyde
5.si yeni çekilmiş yani ince tüyde var mevsim dolayısıyla
biz bu videoyu bi kaç arkadaşımız istemişti baksın vede paylaşım olsun diye attık yazın sıcağında hergün uçtu bukuş ondan dolayı normalde gittiği kadar uzun gitmiyor çünkü kuş mahvoldu Vedat abiyi bilen bilir kuşa acımaz ankara kupasına bu kuşun kardeşi uçacak onun hazırlanışıyla bunun hazırlanışı uçurma şekilleri çok farklı.
farklı bir konu daha iyi kuşlar vardır uzun giden bol taklalı giden v.s ama bu kuş 3 yaşında ve erkek kolay değil aynı standartlarda 40 sefer yapıyor taklalı iniyor .Ha inanmayan veya izlemek isteyen varsa buyursun gelsin kapımız herkese açık saygılar
BEN BU KUŞ İÇİN KÖTÜ DEMEDİM DAHA İYİSİ VAR YOK TARTIŞMALARINA KIZDIM NEYİN KAVGASI BU DEDİM DAHA İYİSİDE OLABİLİR DEDİLER BİRİNCİ BU DEDINIZ AMA BU KUŞ BİRİNCİ DEGILMIS COK GÜZEL OLDUGUNA 2 DK VİDEODA İNİŞİ YOKKEN NASIL KARAR VERDİNİZ ONU MERAK ETTİM...AYRICA ADAM DIOR KI BU ŞAMPIYON DEGİL!!! OYSA ''uygar'' bu kuş şampıyon olmuş diye yırtınıyor...BUNUN ADI KRALDAN COK KRALCI OLMAKTIR ...EVET KUŞ GÜZEL ALÇALMIŞ GÜZEL SIKMIŞ GELIYOR OYNUYOR 3 YASINA GÖRE İYİ BİR KUŞ GÖREVİNİ YAPIYOR.GÖZ DOYURUYOR AMA VİDEO YETERLI DEGİL ...
KÜMESİNDE IKI AZMAN OLAN KUŞCULARDAN BAHSETMIS GÜZEL KARDESIM BUYURSUN GELSİN BI KAC TAKLA AZMANI GÖSTERIM ONA ,AYRICA UYGAR KARDESIM KACTAN ALACAKSIN 15 METRE CEKEN YAPIŞKAN KUŞLARI SAMSUNDA COLUK COCUGUN ELINDE GEZECEGINE BU KUSLAR SEN BAKARSIN DA EGLENIRSIN :) VİDEOYA GELINCE KAC DK OLSUN ?? HEE 2 DK YETERLI ZATEN SIZE ;)
Bİ HATIRLATMA DAHA KIMSENIN KUŞÇULUGUNA BAKICILIGINA SEYİSLİGİNE SÖZÜM YOK ,KİMSENIN KIMSEYE BUNU SÖLEMEYEDE HAKKI YOK ...MILLETİN KUŞUYLA YARIŞMAYA GİRMEYIN SİZ KALDIRIN DA BİZ İZLEYELİM BÜYÜK KUŞCU ABİLERİMİZ :P
Anonymous
Misafir
Misafir

22/9/2010, 11:01 am
Laf çoğaltma arkadaş senin bu anlattıklarını herkes anlatıyorda daha haber bekliyoruz nedense bu 15 metre oynayan kuşları hep çocuklar besliyor bizede gönderecek sağolsun senini gibi büyük kuşçu arkadaşlar ama gelemedi gitti...

Konya ereğlideyim ister kendin getir bizimde kuşlarımızı gör ister gönder dediklerini yapsın alalım problem değil...

Öncede söyledim okumaktan acizsin herhalde yine söylüyorum ben bu kuşlardan bi kuş beslemiyorum kuşu ekleyeni tanımıyorum sahibini de tanımıyorum bu kuş birinci de demiyorum koyan arkadaş aydınlattıktan sonra daha net anlaşıldı mevzu...

Ben yapışkan kuş alırım dediğimi de hatırlamıyorum ben 15 metre oynasın 3 4 takla yapsın alırım dedim sözümünde arkasındayım...

Çocuklardan alda beni sevindir sen şu kuşları...

Numaram bu bekliyorum... 05065751933