DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY
+35
turko
hayrullah
seleray 51
sailor
by dekor
freaxs
mardinli hakkı
qüclü2008
tohatlı
çanakkale boğaz
AHMETHANKORKUT
karadayı
07antalya07
kerimikiz1953
bora özmen
yunus81
oddrech
bilginturan
Volkan Gülal
kırıkkaleli metin
pigeon_29
Forum Admin
zaralıemrah
iyimser_20
SEFA
PerfoTakla
sadık bayar
musamamoste
fuatbc
eric
taner0755
sefa54
selcuk
tolga40
vedatgurses
39 posters
3 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
- qüclü2008
Ad Soyad : MURAT TAŞKIN
Forum Kayıt : 13/11/09
Geri: DUMANLI ERKEK (EKE) VEDAT GÜRSES AKSARAY
22/9/2010, 11:31 am
uygar demiş ki:Seni aydınlattık sanıyorduk ama olmamış ali kardeşim sen biraz zor kuşçu olacaksın tabanda taban tutturmuşun varmı elinde her geldiğinde taban yapan kuş yok.
Bu kuş yarışmaya uçtuğu zaman tabanı sık olarak yapıyordur ki puan almış yoksa rahat ol kimse boş beleş kuşa puan veripte 1. yapmaz...
Tabansız değil bu kuş haa her seferinde taban yapmıyor videoda ama altı sağlam kanaatimce yakında gelmesine rağmen konma eğilimi yok...
Ömrünüzde hiç böyle kuş uçurdunuz mu siz hayret ediyorsunuz bundan iyisini izledin mi sen...
Polemik yaratmak istemiyorumda adamı hasta ediyorsunuz koca türkiyeden bahsediyoruz mahalle semt değil hak etmiş ki olmuş...
- qüclü2008
22/9/2010, 11:32 am
uygar demiş ki:Bir oyun kuşunun yapması gereken ideal oyunu yapıyor kesinlikle küçümsenecek bi hayvan değil tebrikler zaten 1. olduğunu da tartışırken anlamıştık videoyu koymanızda çok iyi oldu.
Umarım izlemeden yorum yapan arkadaşlar izler ve bazı şeylerin farkına varır...
- qüclü2008
22/9/2010, 11:36 am
uygar demiş ki:Senin koskoca türkiye dediğin yerde bir avuç yalancı da var unutma bırakın milletin ağzından çıkan metreleri taklaları kuş havada balık tavada ya işte havada 1. olan kuş bu sen kabul etsende etmesende bu gerçek...
Senin anlayamadığın şu tek bir seferini koymuş adam kuş göklere gidiyor sanıyorsun o kuş hep öyle oynuyor öle birşey yok...
Hep tekrarlıyorum istikrar çok önemli diye ama kavrayamadın 20 yada üstü sefer dile kolay senin o hayran olduğun kuşlar böyle (sana göre) kısa yapan az takla atan kuşun yarısını yapamaz...
Tüzüğe göre kuş uçurmak başka birşeydir her gelişi puandır taban taklası 5 6 taklaya bedeldir yani sen takla sayarsın uzunluk ölçersin ben kuşta özellik ararım atma, gezme, ses, kafa vs...
- qüclü2008
22/9/2010, 11:45 am
uygar demiş ki:Laf çoğaltma arkadaş senin bu anlattıklarını herkes anlatıyorda daha haber bekliyoruz nedense bu 15 metre oynayan kuşları hep çocuklar besliyor bizede gönderecek sağolsun senini gibi büyük kuşçu arkadaşlar ama gelemedi gitti...
Konya ereğlideyim ister kendin getir bizimde kuşlarımızı gör ister gönder dediklerini yapsın alalım problem değil...
Öncede söyledim okumaktan acizsin herhalde yine söylüyorum ben bu kuşlardan bi kuş beslemiyorum kuşu ekleyeni tanımıyorum sahibini de tanımıyorum bu kuş birinci de demiyorum koyan arkadaş aydınlattıktan sonra daha net anlaşıldı mevzu...
Ben yapışkan kuş alırım dediğimi de hatırlamıyorum ben 15 metre oynasın 3 4 takla yapsın alırım dedim sözümünde arkasındayım...
Çocuklardan alda beni sevindir sen şu kuşları...
Numaram bu bekliyorum... 05065751933
- qüclü2008
22/9/2010, 11:45 am
BU KUŞ 1 . DE DEMİYORUM DİYOSUN HELAL SANA :)
- mardinli hakkı
Ad Soyad : HAKKI HACIOĞLU
Forum Kayıt : 19/07/10
22/9/2010, 12:17 pm
kardes kusun guzel kanat sesı olsun gıdısı olsun kus ıyı bıde 3 yasında ama guzel gercekten .kus yorgun gozukuyo bu vıde oda gorduyum kadar.daha ıyısını yapar bu guvercın bence hakını yemeyın bu kusun.
- qüclü2008
22/9/2010, 12:28 pm
hakkını yediqimiz yok hakkı kardeşim kuş hakkında hıc bı kötü sözüm yok sadece dediqim şu ;biri dior ki bumudur tr 1.si daha iyisi yokmu kimsede bi arkadasımızda cıkıyor kralcılık yapıor yok sende varsa kaldır yok işte bu 1ci felan sonrada mevzu buralar kadar qelıyor.
KUŞA SÖZÜMÜZ YOK AMA DAHA İYİLERİNİ İZLEDİK GÖRDÜK UÇURDUK ...
Performans dönemi qirdiqinde koyar herkez kuşunu izleriz acelemiz yok ...Bu arkadaşlar benden eski varmı videoları sitede onu da bilmiyorum...video koysalarda izlesek bizde onlardan öqreniriz de ona qöre kuş bakarız belki :P
KUŞA SÖZÜMÜZ YOK AMA DAHA İYİLERİNİ İZLEDİK GÖRDÜK UÇURDUK ...
Performans dönemi qirdiqinde koyar herkez kuşunu izleriz acelemiz yok ...Bu arkadaşlar benden eski varmı videoları sitede onu da bilmiyorum...video koysalarda izlesek bizde onlardan öqreniriz de ona qöre kuş bakarız belki :P
- qüclü2008
22/9/2010, 12:31 pm
BİLİNMESİNİ İSTİYORUM VİDEO DAKİ GÖRÜNTÜYE GÖRE KONUŞUYORUM.DAHA ÖNCEDE DEDİĞİM GİBİ VİDEO EKSİK İNİŞ YOK.AYRICA UYGAR KARDESIMIZ SENIN BI VIDEONA YORUM YAPMIŞ DEMIS Kİ BI DAMA BI ÇAMA OYNUYO DEMIS PEKİ BU VİDEODAKİ KUŞUN SON OYUNU NEREYE OLMUŞ NERDEN GİRMİŞ KUŞ BAKMIŞ MI ACABA
- iyimser_20
Ad Soyad : iyimser_20
Doğum Tarihi : 15/02/84
Forum Kayıt : 24/07/10
22/9/2010, 1:44 pm
ARKADAŞLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER BİRDAHA SÖYLEYEYİM BU VİDEOYU BİRKAÇ ARKADAŞA GÖSTERMEK İÇİN ÇEKTİK DAHA İYİSİ GELECEKBAŞ KANADINDA BİTSİN UÇUŞUNU EKLEYECEM İNŞALLAH
- tohatlı
Ad Soyad : ömer tahir
Doğum Tarihi : 04/02/79
Forum Kayıt : 20/09/10
22/9/2010, 1:45 pm
sonuc olarak neyın peşindesin bize göre iyi sana göre kötü piyasa yapan tv yıldızları gibi polemık peşindesin bence:)) aslında senın gibilere en güzel cvp cvp vermemek bos laf icraat sıfır.
- MisafirMisafir
22/9/2010, 2:07 pm
Tokatlı arkadaşım doğruyu söylemiş sana laf anlatmaya çalışmak hata...
Arkadaşım iyi oku yazdıklarımı arkadaş bizi aydınlattıktan sonra düzelttik 1. olmadığını anladık yazdım ama anlayamamışın...
Bir laf vardır " BİLİYORSANIZ KONUŞUN İBRET ALSINLAR, BİLMİYORSANIZ SUSUN ADAM SANSINLAR "
Kral da yok kralcı da yok burda sen kendini bişeye benzetmeye çalışıyonda başka yerde anlat arkadaş bizim karnımız tok...
Bende çok uçurdum bundan iyisini geçmişe mazi derler...
Arkadaşım iyi oku yazdıklarımı arkadaş bizi aydınlattıktan sonra düzelttik 1. olmadığını anladık yazdım ama anlayamamışın...
Bir laf vardır " BİLİYORSANIZ KONUŞUN İBRET ALSINLAR, BİLMİYORSANIZ SUSUN ADAM SANSINLAR "
Kral da yok kralcı da yok burda sen kendini bişeye benzetmeye çalışıyonda başka yerde anlat arkadaş bizim karnımız tok...
Bende çok uçurdum bundan iyisini geçmişe mazi derler...
- qüclü2008
23/9/2010, 7:00 am
SENLE POLEMİGE DEVAM ETMİCEM BU POLEMİGİ YARATANDA SENSİN ZATEN ...KARNINIZ AGRIDI ,SİZİN İYİ DEDİGİNİZE BİZ DAHA İYİ OLABİLİR DEDİGİMİZDE AMA ANLADIK Kİ SEN YAŞ İTİBARI İLE KLAVYE DELİKANLISISIN...OKUDUGUNU ANLAMAYAN YAZDIGINDAN HABERİ OLMAYAN BOŞ BİR ÇOCUKSUN DAHA ZAMANIN VAR BEN SANA KUŞÇU OLAMAZSIN DEMİCEM AMA ADAM OLAMAZSIN SEN...
diosun ki arkadas bızı aydınlattı bızde o kuş bırıncı deqılmıs dedık ama adam dan bir qün sonra hala bu kuş aksarayda uçmuş diosun bu altdaki de senin yazından bi alıntı
6 eylül pzts saat 15:37 iyimser_20 demiş ki
1.si festivale uçan kuş bu deqil
3.sü erkek
7 eylül salı saat 2:46 UYGAR demiş ki
diosun ki arkadas bızı aydınlattı bızde o kuş bırıncı deqılmıs dedık ama adam dan bir qün sonra hala bu kuş aksarayda uçmuş diosun bu altdaki de senin yazından bi alıntı
6 eylül pzts saat 15:37 iyimser_20 demiş ki
1.si festivale uçan kuş bu deqil
3.sü erkek
7 eylül salı saat 2:46 UYGAR demiş ki
uygar demiş ki:Ben şu kadar biliyorum Hüseyin akdeniz bu işlerle ilgili bi abimiz ya hakem heyetinden yada düzenleyenlerden diye tahmin ediyorum ama festival istanbul içi değil bu kuş aksarayda evinde uçup 1. olmuş...
- MisafirMisafir
24/9/2010, 11:48 am
Ben kimseye birşey ispat etmek amacında değilim orda numaramı yazdım delikanlıysan adamsan o çocuklarda olan kuşlardan da gönderirsin sonra bakarız ADAM KİM PANCAR KİM...
Ulan beyinsiz bana okuyupta anlamıyorsun diyen lavuk sen adamda olamamışın kuşçuda ayıp ayıp burda kimin ne olduğuna yazdıklarından karar verilmez bu bir, herkesin kendine göre doğruları vardır zaten forumda tartışmaların amacı budur bu iki...
Hala kavrayamadın biz 1. diye yorum yaptık arkadaş bu uçan kuş değil dedikten sonra bi tartışma daha çıktı hangi festivalde uçtu diye uçan kuş yine aynı adamın başka bi kuşu bizde festivali kimin nerde ne zaman yaptığını anlattık ama anlayacak kapasite lazım senin kafanda bana saldırmak var sen buna programlanmışın saldır farketmez...
YARASALAR İSTİYOR DİYE GÜNEŞ DOĞMAKTAN VAZGEÇMEZ...
Ulan beyinsiz bana okuyupta anlamıyorsun diyen lavuk sen adamda olamamışın kuşçuda ayıp ayıp burda kimin ne olduğuna yazdıklarından karar verilmez bu bir, herkesin kendine göre doğruları vardır zaten forumda tartışmaların amacı budur bu iki...
Hala kavrayamadın biz 1. diye yorum yaptık arkadaş bu uçan kuş değil dedikten sonra bi tartışma daha çıktı hangi festivalde uçtu diye uçan kuş yine aynı adamın başka bi kuşu bizde festivali kimin nerde ne zaman yaptığını anlattık ama anlayacak kapasite lazım senin kafanda bana saldırmak var sen buna programlanmışın saldır farketmez...
YARASALAR İSTİYOR DİYE GÜNEŞ DOĞMAKTAN VAZGEÇMEZ...
- qüclü2008
24/9/2010, 12:04 pm
KLAVYE DELİKANLILARINA KARNIM TOK BENİM ARKADAŞIM SENİN SEVİYENE DÜŞMİCEM BAK KALİTESINI BELLI EDEN SEN OLDUM BU KONUYA ACIKLAMA GETIRMICEM BIRDAHA OKUYANLAR KARARINI VERİR ...
- MisafirMisafir
24/9/2010, 12:07 pm
Canın çok delikanlı görmek istiyorsa buyur gel Konya ereğli...
- qüclü2008
24/9/2010, 12:29 pm
YOLDAYIM GELİORUM .
- MisafirMisafir
24/9/2010, 12:32 pm
Buyur gel anlaştık...
- qüclü2008
24/9/2010, 12:46 pm
VİDEODAN KOPTU KONU BURDA OLAY DON LASTIGI GIBI UZADI BIZ ARKADASLA KONUSTUK TELEFONDA KENDISININ NE KDAR DELIKANLI OLDUGUNA VE NE BUYUK KUŞÇU OLDUGUNA KARAR VERECEK BEN DEGILIM...HERKEZ KENDINE DELIKANLI BEN YINEDE ONU BANA KULLANDIGI SÖZLERDEN TENZİH EDİYORUM ....FORUMDAKİ ARKADASLARA SELAMLAR SAYGILAR ...0554 8523010
- MisafirMisafir
25/9/2010, 10:11 am
Zaten aynı şeyi savunuyoruz ama burdaki tartışma gereksiz ve fazla uzadı...
Siz ne kadar haklıysanız bende o kadar haklıyım kendimce, insanların karakterleri hakkında hüküm vermek böyle kolay olmamalı...
Siz ne kadar haklıysanız bende o kadar haklıyım kendimce, insanların karakterleri hakkında hüküm vermek böyle kolay olmamalı...
- freaxs
Ad Soyad : ufuk sahin
Doğum Tarihi : 10/05/85
Forum Kayıt : 12/01/10
25/9/2010, 10:39 am
güçlü ve uygar kardeşlerim bence ikinizde suçlusunuz
yanlış anlamayın beni sakın
ama burada birşeyler paylaşmak , birşeyler öğrenmek ve bu güvercin sanatını geliştirmek için bir araya gelmedikmi herkezin kuşculuğu farklıdır ve kuşculuk anlayışı
başından buyana takip ediyorum sizi bence hiç gerek yok
uzadıkça uzar bu tartışma iki olgun insan gibi af dileyip bitirmelisiniz bence
ikinizinde çok iyi kuşcu olduğunuz yazdıklarınızdan belli bir şey zaten tartışmanın sebebide ikinizde çok iyi olduğunuzdan fikir ayrımına düşüyorsunuz bence...
:):)
yanlış anlamayın beni sakın
ama burada birşeyler paylaşmak , birşeyler öğrenmek ve bu güvercin sanatını geliştirmek için bir araya gelmedikmi herkezin kuşculuğu farklıdır ve kuşculuk anlayışı
başından buyana takip ediyorum sizi bence hiç gerek yok
uzadıkça uzar bu tartışma iki olgun insan gibi af dileyip bitirmelisiniz bence
ikinizinde çok iyi kuşcu olduğunuz yazdıklarınızdan belli bir şey zaten tartışmanın sebebide ikinizde çok iyi olduğunuzdan fikir ayrımına düşüyorsunuz bence...
:):)
- MisafirMisafir
25/9/2010, 10:41 am
Zaten konuştuk ikimizde aynı şeyleri konuşuyoruz ama serde erkeklik var işte burda bi atışma oldu ve gereksiz olarak uzadı...
Anlaşamadığımız nokta kişilik konusunun bilgi ve zevkle karıştırılması kuşçuluk hakkında bilgi sahibi olmayan adam olamaz yada tam tersi diye kimse birşey iddaa edemez...
Problem yok konu kapandı...
Anlaşamadığımız nokta kişilik konusunun bilgi ve zevkle karıştırılması kuşçuluk hakkında bilgi sahibi olmayan adam olamaz yada tam tersi diye kimse birşey iddaa edemez...
Problem yok konu kapandı...
- by dekor
Ad Soyad : soner ertugrul
Doğum Tarihi : 26/06/81
Forum Kayıt : 21/04/08
25/9/2010, 3:49 pm
ewet iyimser doğrusöylüyor bu kuş 2007de kupaya uçan kuş değil ben o kuşu gördüm ayna kuyruk dumanlı walla herkes üstündeki yazıya itimat ederek 50 tane yazı yazmışlar:)tabilkide herkes bilirki bu kuş bu haliyle kupa alamaz ama ben ayna kuyruk dumanlılarını seyrettim wedat abinin siz o videoyu seyredin sonra birbirinize düşersiniz bence:)
- sailor
Ad Soyad : Aydın Ünal
Forum Kayıt : 09/06/08
28/9/2010, 2:08 pm
Bu sayfalarda sadece kuşlarımızı ve yetiştiriciliğimizi eleştirmeli, kişileri ve kişilikleri hep eleştiriden uzak tutmalıyız.
Kuşunun onca fişek görüntüsünü çekip bu sayfalarda yayınlayan yetiştiriciler,nedense tek bir iniş görüntüsünü burada yayınlayamıyorlar.Hal böyle olunca işlem tamam olmuyor,görüntüleri izleyenlerin kafasında soru işareti oluşuyor.Damcı taklacı kuşun en önemli özelliği,belkide inişidir.İniş görüntüsü olmayan hiç bir kuşa İYİ KUŞ diyemem.Ayrıca kuş uçarken kümesin kapısı mutlak suretle açık olmalıdır.Yetiştirici kümes kapısına da sık sık görüntülerde yer vermelidir.
Bu kuşun fişek tertibi düzgün,ancak yere yakın ve kümese yönelerek geliyor.Görüntülerden tam anlayamadım ancak,kapı kapalı gibi.İniş görüntüsü çok önemli olmasına rağmen yok.Yani burada bir eksiklik var.
Kuşunun onca fişek görüntüsünü çekip bu sayfalarda yayınlayan yetiştiriciler,nedense tek bir iniş görüntüsünü burada yayınlayamıyorlar.Hal böyle olunca işlem tamam olmuyor,görüntüleri izleyenlerin kafasında soru işareti oluşuyor.Damcı taklacı kuşun en önemli özelliği,belkide inişidir.İniş görüntüsü olmayan hiç bir kuşa İYİ KUŞ diyemem.Ayrıca kuş uçarken kümesin kapısı mutlak suretle açık olmalıdır.Yetiştirici kümes kapısına da sık sık görüntülerde yer vermelidir.
Bu kuşun fişek tertibi düzgün,ancak yere yakın ve kümese yönelerek geliyor.Görüntülerden tam anlayamadım ancak,kapı kapalı gibi.İniş görüntüsü çok önemli olmasına rağmen yok.Yani burada bir eksiklik var.
- iyimser_20
28/9/2010, 3:19 pm
Arkadaşlar öncede belirttim birkaç arkadaş istedi diye bunu yaptık kuşun tek kanadı kaldı kalkışı oyunu inişi hepsini çekip ekleyecem
Ayrıca bukuş yazın sıcağında 3. kanadında bile uçarken boş konmayı bırakın en ufak bir pislik bile yapmamıştır Vedat abinin kuşları zaten boş inmiyor
Ayrıca bukuş yazın sıcağında 3. kanadında bile uçarken boş konmayı bırakın en ufak bir pislik bile yapmamıştır Vedat abinin kuşları zaten boş inmiyor
- seleray 51
Ad Soyad : Selim Kahraman
Forum Kayıt : 06/06/10
28/9/2010, 11:07 pm
MMMMMMAAAAAAAAASSSSSSSSSSAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH USTA OLSUN SENDEN kus vallaha PANTER GIBI yerde sürünerek geliyo RAKET GIBI firliyo FISEKLIYO ben net te bunun gibisini görmedim gördüklerimin cogu 1.5 metreye anca iniyo hayrini gör usta
- hayrullah
Ad Soyad : mer_din
Forum Kayıt : 27/07/10
22/1/2011, 11:23 am
vedat bey kardeşim gercekten şampiyonu hak eden bir kuş hayrını gör
- turko
Ad Soyad : altay kürkoğlu
Forum Kayıt : 19/12/09
28/1/2011, 10:21 pm
MAŞALLAH GÜZEL KUŞ. YERE SIFIR GELİYOR. HALA UÇURUYOR MUSUNUZ?
- iyimser_20
30/1/2011, 2:29 pm
arkadaşlar şuanda kuş uçmuyor hava şartlarından dolayı mart ayında kuş uçmaya devam edecek 4 yaşına girdi
- aladag6
Ad Soyad : ömer ekici
Doğum Tarihi : 09/05/80
Forum Kayıt : 19/06/09
9/2/2011, 11:47 am
masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
10/2/2011, 2:59 pm
kus guzel bir kus gule gule besle
daha iyisi cikana kadar bu iyidir
kural bu sahibi hayrini gorsun