kırıkkalede 10.000 tl ye mezatta satılan kuşlar 411k

Join the forum, it's quick and easy

kırıkkalede 10.000 tl ye mezatta satılan kuşlar 411k

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kırıkkalede 10.000 tl ye mezatta satılan kuşlar

+26
Kuscu-Murat
mert turan
tlgtck
SEFA
kuzgun
sailor
avcıı
kırıkkaleli_kuşçu
KARAMANLI
antepli2757
Dr. Sedat
kuscu_marik
çanakkale boğaz
eric
fatih_27su
security
emreert
tohatlı
hummu
timur
fuatbc
malibadur
burhanduran
tolga40
gursel
kırıkkaleli metin
30 posters
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin
Ad Soyad : metin şahin / metin.s@msn.com
Doğum Tarihi : 18/01/76
Forum Kayıt : 31/01/10

kırıkkalede 10.000 tl ye mezatta satılan kuşlar Empty kırıkkalede 10.000 tl ye mezatta satılan kuşlar

10/12/2010, 3:13 pm
http://video.yahoo.com/watch/8618217/23264688

kırıkkalede 10.000 tl ye mezatta satılan kuşlar 1113-1117_haber

10 bin liraya güvercin satıldı

“Evlerde kümesler sıralı, Kırıkkale’de çıkar kuşun kralı” diyerek açılışı yapan Kırıkkale Güvercin Sevenler Çay Ocağı’nın işletmecisi meşhur kuşçu Ali Dayı yeni yerinin açılışını yoğun bir kalabalıkla yaptı.

Belediye’nin hemen karşısında tuttuğu yeni yerde güvercin sevenleri ağırlayan Ali Dayı ilk gün Rekor fiyata bir kuşun satılmasına da vesile oldu. Kırıkkale’deki yeni yerinin açılışı için güvercin sevenler ile bir araya gelen kuşçu Ali Dayı, “Kırıkkale’de yıllardır güvercin sevenler olarak birlik ve beraberliği sağlıyoruz. Kırıkkale olarak Türkiye’de güvercin konusunda markayız. Bu işin marka olma konusunda büyük uğraşlar verdik ve bunu yıllar sonra başardık. Türkiye genelinde güvercinine güvenen, her kesimden insanı Kırıkkale’ye bekliyoruz. Güvercinleri Sevenler Çay Ocağı’mızı tekrar Kırıkkalelilerin hizmetine açtık. Amacımız burada birlik ve beraberliği sağlayıp, sohbet etmek, çay içmek için tekrar aktif hale geldik. Buraya güvercinleri seven herkesimden insanı bekliyoruz” dedi.
10 bin TL’ye güvercin satıldı
Güvercinci Ali Dayı’nın konuşmasının ardından ikram kısmına geçildi. Günün önemine binaen açılışa katılanlara pasta ve içecek ikram edildi, sohbetlerin ardından ise açık artırma işine geçildi. Açık artırmada teklifler havada uçuştu ancak geceye iki çift taklacı güvercin damgasını vurdu. Güvercin tutkunu bir kişi, iki güvercine karşılık 8 bin TL'lik otomobilini ve üzerine de 2 bin TL para verdi. 1998 model otomobilini kuşlarla takas eden genç, “Bu bir sevda, güvercinleri aile boyu çok seviyoruz. Arabayı her zaman alırız ancak böyle taklacı güvercinleri her zaman bulamayız” dedi.
Doğan araç karşılığı aldı, Golf verilirse satacak
Teklifi kabul eden güvercinlerin sahibi, kuşlarına karşılık otomobilin anahtarını aldı. Güvercinlerin yeni sahibi Mustafa Bilir, “Star kuş, 2-3 yılda bir yetişiyor. Arabamız gitti, ancak pişman değilim” dedi. Bilir, bir soru üzerine, “Satmak için almadık ama Doğan aracımız karşılığında aldığımız kuşları, Golf teklif edilirse belki veririz” diye konuştu.

kırıkkalede 10.000 tl ye mezatta satılan kuşlar 1117_1

gursel
gursel
Ad Soyad : gursel inan
Forum Kayıt : 06/03/10

kırıkkalede 10.000 tl ye mezatta satılan kuşlar Empty Geri: kırıkkalede 10.000 tl ye mezatta satılan kuşlar

10/12/2010, 5:55 pm
selamlar metin kardesim herhalde bu kuslari mezata getirmeden once ucurup seyrettiler yada turkiye sanpiyonu herhalde yada altindan mayer yavrular cikiyor bizi aydinlatirsan seviniz tesekurler
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin

kırıkkalede 10.000 tl ye mezatta satılan kuşlar Empty Geri: kırıkkalede 10.000 tl ye mezatta satılan kuşlar

10/12/2010, 6:21 pm
a.s
isim vermeye gerek yok reklama girer gürsel bey. tabiki bunlar masa kuşu değil tipegöre para verilmiyor. uçan kendini ıspatlamış kuşlar
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin

10/12/2010, 6:22 pm
ayrıca kuşu satan ve kuşu alanıda tanımıyorum.
tolga40
Ad Soyad : yıldız
Forum Kayıt : 01/08/08
http://site.mynet.com/tolga40/

11/12/2010, 2:36 pm
slm metin bey kenya arkadaşımıza selam olsun kenyanın yaptığı ihaleler çok güzel oluyor
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin

11/12/2010, 2:41 pm
a.s bura kırıkkaleye gidecem kenyaya selamınızı iletirim
burhanduran
burhanduran
Ad Soyad : burhan duran
Doğum Tarihi : 02/04/62
Forum Kayıt : 07/03/09

11/12/2010, 4:23 pm
alan satan hayrını görsün sağlıkla beslesin
malibadur
malibadur
Ad Soyad : mehmet ali badur
Forum Kayıt : 14/07/10

11/12/2010, 10:03 pm
selamün aleyküm .yanlış mıyım bilmilyorum.krk mtn. diye biri yok.sanal satışlarara karşımıyız yoksa kör tuttuğunamı satar.
fuatbc
fuatbc
Ad Soyad : xyz xyz
Forum Kayıt : 06/02/10

12/12/2010, 2:22 am
kusların hakkıdırkı vermıslerdır kımı kusa bence fıyat bıle bıcılemez 10 mılyar cok degıl.
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin

12/12/2010, 9:17 am
malibadur demiş ki:selamün aleyküm .yanlış mıyım bilmilyorum.krk mtn. diye biri yok.sanal satışlarara karşımıyız yoksa kör tuttuğunamı satar.

kardeş sen nediyorsun anlamıdım
orada sanal satış felan yok kuşu alan begenmiş. yeni yer açılışında güzellik olsundiye satışı orda gerçekleştirmişler
ayrıca krk mtn yok demişsin ne yok
timur
timur
Ad Soyad : dayı
Doğum Tarihi : 01/11/74
Forum Kayıt : 05/12/08
http://site.mynet.com/timurexpo/

12/12/2010, 5:08 pm
s.a. kırıkkaleli merakçı arkadaşlar
yeni yerinizde
yaptığınız alışverişte hayırlı olsun
oyun kuşuna hak ettiği değeri verenede helal olsun
tüyü kadar hayrını görsünler alanda yetiştirende
saygılarımla
timur ...
hummu
hummu
Ad Soyad : emrah
Doğum Tarihi : 22/06/20
Forum Kayıt : 03/12/10

12/12/2010, 8:09 pm
işte bu fıyatlara satılmalıkı oyun kuşları ınsanlar kıymetlerını bılsınler ve bızden sonrakılerede adam gıbı kuşlar kalsın onlarda bızım gıbı ahhh nerde o eskı kuşlar demesınler
tohatlı
tohatlı
Ad Soyad : ömer tahir
Doğum Tarihi : 04/02/79
Forum Kayıt : 20/09/10

13/12/2010, 10:30 am
arkadaslar bırakalım sehırt efsanelerını 10 bınlaraya kus sataccaklar hepsi köşe olur bi kişi satar sehre maledilir
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin

13/12/2010, 10:34 am
tohatlı demiş ki:arkadaslar bırakalım sehırt efsanelerını 10 bınlaraya kus sataccaklar hepsi köşe olur bi kişi satar sehre maledilir
senin kırıkkaleyle karın agrınvar. olsun birinde çıksın bak yozgattan adam gelmiş basmış varını yoğunu almış kuşları. bişeyelr cıkıyo acizane. bidaki dönemde diğerinde çıkar o satar. kardeşim kırıkkale bu işi biliyor sen nefesini boşa harcama
baharın tokattanda çok adam gelir kırıkkaleden kuş götürr. :)
burhanduran
burhanduran

13/12/2010, 11:23 am
ben 49 yaşıma geldim hala bu kuşçu camiasındaki çekememezliği ve hasetliği anlayamadım.kuşlar alanın hoşuna gitmiş almış bizedealan satan hayrını görsün demekten başka laf düşmez. beysan beyde bir çift şebabı fort fokusla değişmişti unutmayalım. tekrar söylüyorum alan satan hayrını görsün tüyünce sağlıklı yavrular alsın hemşerim.
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin

13/12/2010, 11:47 am
burhanduran demiş ki:ben 49 yaşıma geldim hala bu kuşçu camiasındaki çekememezliği ve hasetliği anlayamadım.kuşlar alanın hoşuna gitmiş almış bizedealan satan hayrını görsün demekten başka laf düşmez. beysan beyde bir çift şebabı fort fokusla değişmişti unutmayalım. tekrar söylüyorum alan satan hayrını görsün tüyünce sağlıklı yavrular alsın hemşerim.
bizde onu diyoruz burhan abi
hay agzına sağlık alan razı veren razı paylaştık kötümü edtik. herkezinhaberi oldu işte. adam arabasını vermiş kötü olsa verirmi.
emreert
emreert
Ad Soyad : Emre ERTABAK
Doğum Tarihi : 10/11/81
Forum Kayıt : 09/01/09
http://www.abantavcilik.com

13/12/2010, 3:17 pm
alanada satanada hayırlı olsun,kırıkkale ilimizin güzel kuşlarının daha fazlasını hakettığini düşünüyorum.
yeri gelir arabayı,parayı verdiğin halde alamadığın kuşlarda çıkabilir karşına,kuşdan nekadar anladığınla,bu işe ne kadar gönül verdiğinle ve nekadar iyiye hizmet etmek isdemenle doğru orantılıdır bu ve sonuç olarak zevk meselesidir.
bi örnek vermek istiyorum,kırıkkalede bi abimizin ucurduğu kuşu izledikten sonra kuşu almak isdeyen başka bi abim aynı şekilde arabasını teklif etti,kuşu ucuran abimiz avluda oynıyan küçük çocugunu gösdererek,al cocugumu götür ama o kuşu benden isdeme demişti,yani yeri geliyor maddi değerden dahada üstün olabiliyor bu kuş sevgisi...iyi ustalar iyi kuşlar uçurduğu sürece bu tür olaylar devamlı karşımıza çıkabilir şaşırmayalım.
burhanduran
burhanduran

13/12/2010, 6:05 pm
Sevgili metin sen kuşçular camiası için çok güzel bir şeyi paylaşmışsın. Ama o tohatlı denen zatın ortalığı karıştırmaktan başka işi yok.Tüm gerçek kuşçu arkadaşlara selamlar. Allah herkesin gönlüne göre versin.
security
security
Ad Soyad : E.Çağatay ÇÖL
Doğum Tarihi : 30/11/83
Forum Kayıt : 12/05/10

13/12/2010, 6:20 pm
alana satana hayırlı uğurlu olsun Allah gönüllerine göre versin
tohatlı
tohatlı

14/12/2010, 10:37 am
ya abim hasetlik meselesi değil 10 bın lira nerd satılıyo acılısta mıloletı böyle kandırılyolar 10 binlaraya aldıgımkusun yavruları o soydan gibi her neyse alanda satanda hayrını görsun ama cok sehır gezdim cok mezat gördüm 10 bine alır mezat cıkısı para iade edilir felan filan saygılar
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin

14/12/2010, 11:15 am
tohatlı demiş ki:ya abim hasetlik meselesi değil 10 bın lira nerd satılıyo acılısta mıloletı böyle kandırılyolar 10 binlaraya aldıgımkusun yavruları o soydan gibi her neyse alanda satanda hayrını görsun ama cok sehır gezdim cok mezat gördüm 10 bine alır mezat cıkısı para iade edilir felan filan saygılar
senin anlayıs sorunun var tokatlı gardaş
kuşalr seyredilmiş uzun zaman takib edilmiş kuşlar.
ve kuşalrı alan kişi dernekçi tarafından getirilmiş. ve derneginde açılışı olduğundan güzellik olsun diye satışı orda gerçekleştirmişler. bunda yalan dolan entrika yok gayet normal.
ayrıca eke ve iyi oyun yapan nesilli bir çift hayvan seyredilip buralara alınması çok abes bişeyd eğil
çok ta fazla değil. neler var neler
burda yazsak kimse inanmaz. normal şeyler. yani adam oraya mezata gidip perdahına bakarak kuşa 10 bin ytl vermedi
bunu herkez anladı bi sen anlamadın. neyse sanada iyi günler olsun.
tohatlı
tohatlı

14/12/2010, 3:35 pm
bak gardas benım ne kırıkkaleye ne sana nede baskasına lafım yok ben senlede konustum tlf da sende bana bir cift kusa 7 binl lira istedin bir cift yavruya 2 binlira ddin her neyse ama su anormal olan bu paralar kolay kazanılmıyo alanda satanda hayrını görsün evet haklısın şimdiki gibi anlatsan sanırım anlardım kuslar seyredlmiş alınmıssa tuy sayısınca hayrını görsün gulerek yavru alsınlar bize bunu demek yakısır.
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin

14/12/2010, 3:59 pm
tohatlı demiş ki:bak gardas benım ne kırıkkaleye ne sana nede baskasına lafım yok ben senlede konustum tlf da sende bana bir cift kusa 7 binl lira istedin bir cift yavruya 2 binlira ddin her neyse ama su anormal olan bu paralar kolay kazanılmıyo alanda satanda hayrını görsün evet haklısın şimdiki gibi anlatsan sanırım anlardım kuslar seyredlmiş alınmıssa tuy sayısınca hayrını görsün gulerek yavru alsınlar bize bunu demek yakısır.
tokatlı kardeşim
ben bunu burada paylaştıysam heralde bişeyler biliyorumdur. sen bunu neden düşünmedin
kuşun ne şekilde satıldığını olayın gerçekliğini bildiğim için paylaştım yoksa hayatta benim işim olmaz kimsenin ekmegine yağ sürmem.
doğruysa söylerim. alanı satanı tanıdığım halde reklam olmasın diye tanımıyorum yazdım. yoksa neişim olur.
ayrıca seninlede bi sıkıntım yok sadece anlattıkalrımı anlamadın başka şeyler yazdın o yüzden cevap hakkım doğdu. allah yolunu açık etsin ben tokatın çok ekmegini yedim. ve halkını severim. senden ricam keşke yazmasaydın özelde olanı buraya. evet para kolay kazanılmıyo. ama kardeşim bende bedavamı dağıtayım kuşalırımı. zaten fazlasıyla eşimize dostumuza hediye ediyoruz. ayrıca kuşun iyisi bullunmuyo çogu insan bi ömrünü veriyo olmayınca olmuyo benimde bineslim olmasa iyi kuşlarım olmasa sevdiğim bi kuşu basar parayı alırım. bu zefk meselesi.ayrıca iyibir kuş kolay kolay çıkmıyo. çıkıncada bence buparalar anormal değil normal. dahada fazlasını edenler var ama neyse konuşmayalım reklama giriyo. kendine iyi bak. görüşmek üzere.
fatih_27su
fatih_27su
Ad Soyad : fatih
Forum Kayıt : 24/04/08

14/12/2010, 4:37 pm
tokatlı abinin mezatlardaki tespitine katılıyorum falan filan
eric
eric
Ad Soyad : ali demir
Doğum Tarihi : 20/07/76
Forum Kayıt : 06/11/08

14/12/2010, 6:55 pm
boyle soylentiler cok cikiyor, duyuluyor ama asli astari bellimi bilinmiyor. ben sahsen inanmiyorum bole seylere. tabiki kimsenin ispatlamasi gereken bisey yok. ama bir cok insanin icinde suphe kalmiyor degil. gercekten mezatci ile alici arasinda bi baglanti olup olmadigini bilmiyoruz.

benim sahsi gorusum bunlar reklam kokan hareketler. benim anlamadigim sey bu oyun kusunda nasil ozellikler oluyoda bu kadar yuksek rakamlara cikiyor. simdi soruyorum size bin yada 2 binliraya cok guzel bi kus alabilirsiniz,sans 500 lirayada cok guzel oyun kusu alirsiniz ve o bin ve 2binden daha iyide olabilir. simdi 10 bin ile 20 bin lerden bahsediliyor, bu kadar ucurum farki yaratacak kusun ne tur bi ozelligi varda bu fiyatlara satilsin. 30m, 6- 8 takla 30 sefer, diger ozellikleride baya iyi olan bir kus ne kadar eder?
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin

14/12/2010, 8:21 pm
şimdi arkadaşlar. tabiki isteyen inanır istemeyen inanmaz.
kimse inanmak veya inanmamak zorunda değil.
yalnız benim tuafıma giden olay. 10 binliraya kuş satılmasını çok tuaf karşıladı bazı arkadaşlar. tama çokpara kuş için ama satn satıyo alan alıyo. bu ilk değil hemen hemen heryarlerde. buparalara ve üztüne altına kuşlar satılıyo. bunu tuaf karşılamayın. araştırırsanız ögrenirsiniz. ayrıca masa kuşuna çiftine 30 milyara satılıyo iyisi 20 milyara keza 10 milyara onlar bu paraları ediyoda performans kuşu neden etmesin. burda şunu söylüyorum ben
orada bidernekte satış yapılmış dernek sahibi benim ahbabım değil kuşu satan benim gardaşım değil alan zaten yozgatlı birisi.
gerçek olmasa zaten buraya yazılmaz. burda şunun kuşu şuparya satılmışda denmiyo.reklamla alakası olmayan bişey. sadece bi paylaşımdır.
ali kardeş 500 e iyi kuş nerdeymiş. gel türkiyeye bir kapıya git nesil kuşbesliyen birazda takırdıyan bi kuşa müşteri ol bakalım nediyolar ondan sonra benim ne demek istediğimi anlarsın. herkeze iyi eylenceler.
tohatlı
tohatlı

15/12/2010, 6:55 am
haklsın metın gardas hepimiz iyiyi arıyoruz ben buldum kaybettım bi kümes kusum sansara gitti hemde o kadar korumaya köpk olmasına rağmen,allah kımsenın emegını bosa cıkarmasın dogrudur elındekı kan veya arkadaslarının elındekı kanda cok iddalı kuslardır allah yollarını acık etsın gardas ama ben sahsım adına hayatımın yüzde 90 kus olmasına ragmen o paraları vermem veremem verenede saygı duyarım gülerek beslesınler.eric senin smöylediğin kus kardeşim memleketine satıcısına göre değişir 500 tl alırsın 5000 tly de aldıgın sahsın ınsafına kalmıs:)
burhanduran
burhanduran

15/12/2010, 8:23 am
Sevgili kardeşim Kırıkkaleli Metin
İnsanların ya paraları çok kıymetli yada aldıkları bir ürünün değerini bilmiyorlar. Bursa dernek açılışında Beysan Taştan Bey 30,000 Tlye bir çift şebabı satmadımı bu haber ulusal basındada çıktı. Kırıkkalede Boyacı Metin Dumanlı erkeği kaça sattı onuda söyle yoksa ben söyleyim.
kırıkkaleli metin
kırıkkaleli metin

15/12/2010, 8:52 am
burhanduran demiş ki:Sevgili kardeşim Kırıkkaleli Metin
İnsanların ya paraları çok kıymetli yada aldıkları bir ürünün değerini bilmiyorlar. Bursa dernek açılışında Beysan Taştan Bey 30,000 Tlye bir çift şebabı satmadımı bu haber ulusal basındada çıktı. Kırıkkalede Boyacı Metin Dumanlı erkeği kaça sattı onuda söyle yoksa ben söyleyim.
haklısın burhan abi.
bana göre benim iyibir kuşum çok ama çok değerli. bu herkez için geçerlidir.
ama bazı arkadaşlar besledikleri kuşu sanki kümesteki bir tavuk kadar degersiz ve önemsiz görüyolar.
bu iş bukadar basiit değil biz güvercin severler bu işe gerçekten gönül veriyoruz. nasılki bir at besleyen, onlar için bu atlar nekadar değerli. ve bügünki ekonamik degerleri anlatılacak derecede değil çok çok fazla. bunu önemli kılan atlarmı hayır bu at severlerin bu işe öenemvermesidir diye düşünüyorum.
evet dediğiniz gibi çok değerli kuşlar çok paralara satılıyo. daha neler var şimdi söylesem çogu inanmayacak. bu inanmadıkları paralara sadece bir tane kuşta satılıyor. neyse konumuz alinin velinin kuşu kaça satılmış değil. burda benim bu paylaşımındaki neden
arkadaşlar;
yani iyiye değer veriliyor. ve önemseniyor. onun için.
tohatlı
tohatlı

15/12/2010, 9:44 am
METİN GARDAS MERAKIMI BAGISLA BU MEZAATTA SATILAN KUSLARIN OYUN ÖZEELIKLERI KACIMLARI SEFRL SAYILARI NEDIR ONU MERAK ETTIM AYDINLATIRSAN SEVINIRIM.BURHAN BEY BEN TOKATLIYIM SEBABIN NE OLDUGUNU KAC LIRA ETTIGINI İYİ BİLİRİM CUNKI TOKATTA BU İŞİ İYİ YAPAN BOYACI AHMET ABİMİZ VAR SATILANLARDA BUYUK İHTİMAL ONUN KUSLARININ KANI KI COK DAHA FAZZLASINADA SATTIGI OLMUSTUR HER NEYSE,SEVGİ PARAYLA PULLA ÖLCÜLMEZ BEN BU İŞİN ALIM SATIMCISI ASLA OLMADIM BEN KEYIFCISIYIM SENIN KUSUN SANA BENIM KUSUM BANA İYİŞDİR AMA BEN KALKIPTA Bİ KUSA İSTESEMDE 10 BİN LİRA VEREMEM HA SEN VERİRSİN ONADA KARISMAM KARDES.HERKESIN İYİ ANLAYISIDA FARKLIDIR SAYGILAR...
Similar topics